Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Detox Succes Historier

Wow! Vilde, nye Detox Dig Smuk forvandlinger og vægttab

Denne Detox sæson: Slut med overvægt depression, colitis, psoreasis, stress, sukkertrang, overvægt og uden medicin, kalorietælling og hård træning. ​

Ud af depression, sove-medicin, leddegigt og autoimmune lidelser.

Coco Camille før Detox Dig Smuk:

Før havde jeg svær depression, ledde-gigt, mærkelige røde buler på benene, sov ikke meget om natten, tog sove-medicin, var dybt stresset og sur. Jeg kunne ikke tåle andres selskab, alle mine sanser var i alarm-beredskab, alt larmede. Jeg gik endda med høreværn på gaden. Jeg har haft så ondt i krop og sjæl, at jeg ofte havde jeg lyst til at forsvinde fra denne verden, bare for at få fred! Alt var en kamp, selv at stå op om morgenen. Intet fysisk kunne jeg lave pga. hævede led. Ikke engang min elskede yoga. Jeg havde konstant diarré og kastede ofte op af stress.

Efter Detox: Alle symptomer er væk

Da jeg startede på Detox Dig Smuk, havde jeg nærmest opgivet livet, og så dette som min sidste chance. Og jeg har I den grad fået livet tilbage. 
ALLE mine autoimmune sygdomme (gigt og uforklarelige smerter) er væk.
Jeg sover uden medicin. Er glad, og har ingen depression. Jeg sidder på café med høj musik og skriver dette uden høreværn, men nyder lyden.
Min hud er blevet smukkere, og mine revnede tørre fødder er healet og pæne.

Jeg har reddet mig selv og mit barn med det her

Jeg er også blevet en glad mor, som har meget mere overskud og er rummelig. Det har påvirket mit barn med ADHD så meget, at vi ikke har konflikter mere. Og igår ringede skolen for første gang med en GOD nyhed, om at han klarer sig så godt og er begyndt at interessere sig for skolearbejdet. Læreren var grædefærdig af glæde.

Hvorfor Detox Dig Smuk var løsningen

Det som har været størst for min ved dette forløb, har været ade forskellige temaer, ritualer osv. Det er det mest fuldkomne og holistiske program.Jeg har lært at slippe kontrollen, så mit liv er blevet så meget sjovere. Og at se hvordan jeg har reddet mig selv og dermed min søn, det er fuldstændig uvurderligt. Jeg kan næsten ikke fatte det.

 

Mariah, 37: Ud af psoreasis, colitis og 12 kilos overvægt.

Mariah før Detox Dig Smuk: 

 • Ustabilt humør og energiniveau 
 • Følelsesmæssige familie dilemmaer 
 • Colitis (kronisk tarmbetændelse, som lægerne ville give medicin for)
 • Psoriasis 
 • Overvægt
 • Sukkerafhængig
 • Stress

Mariah Nu:

Nu har jeg ikke nogen af delene mere. Mit blodsukker er stabilt og jeg er mæt. 

Min eksem er næsten væk. Jeg har tabt 12 kilo. Jeg er lige kommet fra det sidste check på hospitalet og filmede DENNE VIDEO. Der er ingen spor efter den sygdom, de fleste invalideres af og tager medicin for igennem livet. 

Det har været en kæmpe overraskelse, at man kan opnå så store forandringer og forvandling på Detox Dig Smuk.

Aldrig havde jeg troet, at min krop og underbevidsthed kunne det hele selv. Det eneste, jeg skulle, var at "læne mig tilbage", lytte til Ninka, læse manualen og meditere. 

Jeg er blevet beriget med de vildeste reflektioner på mine mønstre gennem mit liv og har fundet tilbage til roden.

Og så er der Facebook gruppen hvor du er sammen med kvinder i samme situation. Hold nu op det sammenhold er en vigtig del af min selvudvikling, (til min store forbavselse).

Og energien i gruppen er vild.

Jeg elsker detox kost og jeg ELSKER alle de ritualer jeg har lært på Detox Dig Smuk.

De giver ro og jeg bevarer jordforbindelsen, træffer langt bedre valg i livet end hidtil og forstår nu min historie.

 

Tuuli: Ud af depression, eksem, stofskifte-healende og 18 cm slankere

Tuuli før og efter Detox Dig Smuk

Jeg tilmeldte mig forløbet efter jeg havde oplevet en depression i slutning af 2016, havde brugt mig selv op og havde mistet kontakten til mit indre. I kølvandet på depressionen fik jeg konstateret for lavt stofskifte og autoimmun reaktion mod skjoldbruskkirtlen. Da lægen kun kunne tilbyde symptombehandling i form af en syntetisk stofskiftehormon, vidste jeg, at jeg skulle søge andre veje. Jeg faldt over Ninkas Detox Dig Smuk.

Jeg havde det ikke særlig godt, havde ondt i maven, var oppustet og min eksem i albuehaserne blussede op. Jeg følte mig træt, trist, forladt og manglede energi. Jeg havde svært ved at stå op om morgenen og de fleste dage dykkede min energi og humør ved 17-tiden.

Vild forandring efter Detox

Jeg startede den skånsomme kost 2,5 uger inde i forløbet. På blot 2,5 uger har jeg tabt mig mig ca. 4 kilo, som svarer til 18,5 cm målt fem steder på kroppen.

Som noget nyt, kan jeg have stramme cowboybukser på, sidde ned og trække vejret samtidigt. Min fordøjelse virker fint og jeg har ikke længere ondt i maven og er meget sjældent oppustet. Min eksem er stort set væk.

Jeg har mere energi og overskud i min hverdag og jeg får sjældent dyk i energien om eftermiddagen. Det er blevet lettere for mig at stå op om morgenen og i weekenderne sover jeg ikke særlig længe mere.

Jeg er begyndt at kigge på mig selv udefra og agere anderledes i mine relationer. Jeg har indset, at svarene til lykke og glæde findes inde i mig, jeg skal bare finde frem til dem. Der er jeg godt på vej og forløbet, de fantastiske og kærlige mentorer sammen med de skønneste Detox-søstre støtter mig i min proces, når jeg har behov for det. Kærlighed og taknemmelighed er nøgleordene. Og dette gælder især overfor mig selv.

Stinna: Så hurtigt går det på bare 2 uger

Denne updatering skrev Stine efter to uger på mit online forløb, og synes ikke, I skal snydes for den. 

"Wuhuu, jeg skal da ellers love for, at der er sluppet noget på alle planer her på detox. Der er to uger imellem mine to billeder her. 

 

Ud af søvnløshed, anti-depressiv og beroligende medicin efter 12 år 

Før detox havde jeg tilbagevendende depressioner, jeg kunne ikke falde i søvn, vågnede flere gange om natten, energiforladt og modløs i løbet af dagen og havde ofte svært ved at overskue dagligdagen. Min tålmodighed i forhold til mine børn var ikke god, og jeg syntes ofte, at det var svært at være mor. I bund og grund drømte jeg om at opleve den dybe glæde over at være mor. Desuden var det, for mig, virkelig tabubelagt ikke at have overskuddet.


 

Stærk, medicin-fri og en større glæde ved livet og det at være mor

I løbet af mit Detox Dig Smuk-forløb, er jeg trappet ud af antidepressiver og beroligende. Antidepressiverne har jeg fået i 12 år og beroligende on and off i 3 år. Nu er jeg fri. Jeg har før været omkring psykologer og psykiatere i det etablerede system. Det har ikke været for mig. Der skulle en holistisk tankegang til. Jeg respekterer det etablerede system. Det var blot ikke for mig. For mig skulle der flere nuancer til. Jeg har lært at stå ved mig og det jeg mener. Før kunne jeg have det sådan, at jeg følte, at jeg blafrede indvendigt af usikkerhed og nervøsitet. Sådan er det ikke længere. Jeg er landet og mærker en helt anden tyngde og stabilitet i mit indre. Jeg har en fornøjelse i, at opleve mit eget overskud i forhold til mine børn.

 

Hvad jeg elsker ved detox Dig Smuk


Min oplevelse af Detox Dig Smuk er et væld af smukke oplevelser, hårdt arbejde, kærlighed, tårer og forløsning, samhørighed og støtte i grupperne, overvældelse af hvad min krop og jeg er i stand til. Det giver de vildeste sommerfugle i maven.

 

Hvordan kunne jeg det?


Ved start på Detox Dig Smuk testede jeg mig ved hjælp af ”Detoxtype-testen”. Jeg var helt klart binyre- og kortisol typen. Jeg havde mange symptomer og disse havde fulgt mig i mange år. 

Der var mange ting at tage fat i for mit vedkommende, men jeg har nu flyttet mig fra binyre- og kortisoltypen til at være stofskiftetypen. Her har jeg tre symptomer, så jeg er virkelig på vej. I dag tænker jeg ikke: ”Det sker aldrig for mig. Det klarer jeg aldrig. Det kan jeg ikke.”  Fordi det kan jeg. Jeg kommunikerer med min krop og den reagerer hurtigt, på den måde jeg behandler den på.

 

En stresset sukkerjunkie bliver mæt, taber 19 cm og redder sit ægteskab

Da jeg indledte Detox Dig Smuk var jeg i en tilstand af udmattelse!
Som småbørns-mor med et traumatisk fødselsforløb i baggagen var jeg stresset, sov dårligt om natten, var energiforladt, og havde svært ved at komme igennem dagen uden mængder af kaffe og sukker.

Jeg begyndte med at følge kostprogrammet for binyre-/kortisoltypen, og allerede efter få uger mærkede jeg en væsentlig forbedring i både humør, søvn-kvalitet og energiniveau. Jeg oplevede for første gang at føle mig velnæret, ikke at tænke på mad imellem måltiderne og pist væk var mine cravings!

Efter blot 4 uger havde jeg tabt mig ialt 19 cm..bare ved at spise efter min type og få ro på mit nervesystem.

Det vildeste ved forløbet har dog været den indre rejse jeg tog over de 12 uger! Jeg fik bearbejdet nogle gamle mønstre og trauma og endte med at heale mit parforhold. Jeg tør godt at sige, at Detox Dig Smuk reddede mit ægteskab!

Pia: Min fibromyalgi er blevet bedre

Det er sket på detox, hvor jeg er glutenfri og undgår sukker. Jeg har fået en helt ny ro, indsigt, kærlighed til livet, mig selv og mine medmennesker. Derfor tager jeg gerne mit hjemmebagte brød med til alverdens fødselsdage og fester. Min mad er bedre. Og jeg har lært at holde fast i MIG og hvad der er godt for mig.

Ps: Vil du også? Du kan komme med nu og prøve detox online i 3 uger. Hvis du ikke kan lide programmet, får du pengene retur. www.detoxdigsmuk.dk

 

 

Kommentarer (9)

 1. Lise-Lotte på 07.12.2017
  Hej Ninka
  Dine detox dig smuk piger/kvinder er blevet utrolig smukke efter at de har tabt sig.Jeg vil også gerne tabe mig og jeg lever af min Diet shake protienpulver drik.Jeg vejer 60 kg og vil gerne ned på 50 kg og jeg er 160 høj og er spinkel af bygning.Det dine online forløb kan er bare helt fantastisk.Det er helt utroligt så mange kvinder du har hjulpet.Mange kvinder nyder godt af din detox blog og jeg håber at du stadig vil få mange i online forløb.Du er utrolig smuk og jeg ved at du også holder dig i form og at du har det godt med Wynford som er din soulmate.Jeg ved at du er nødt til at leve som en viking for ikke at tage på.Det er beundringsværdigt at du har fundet ud af hvad du kan spise for ikke at tage på.Jeg er vegetar og spiser ingen kød eller fisk.Og ja du er smuk og sej.Mange af dine videoer er ret gode.I sær dem om kærligheds livet.

  Svar:
  Tak Lise-Lotte <3
 2. Lene Bachmann på 13.05.2017
  Hej Ninke
  Er netop blevet opmærksom på detox dig smuk, lidt sent i forhold til bikinisæsonnen :), men jeg vil gerne skrives op til deltagelse på næste hold, håber det kan lade sig gøre!!
  Hvornår starter næste hold op?
  Mev venlig hilsen
  Lene

  SVAR:
  Kære Lene
  Næste hold Detox Dig Smuk starter til september. Du kan holde øje med siden www.detoxdigsmuk.dk, eller tilmelde dig vores nyhedsbrev her på bloggen (lidt nede til højre) så du modtager direkte besked når vi åbner på for tilmeldinger.
  I mellemtiden har du måske lyst til at kigge nærmere på vores Gratis Mini Detox Guide, som du kan snuppe her på siden øverst
  Knus
 3. Sanne på 01.05.2017
  Hvad koster det, og hvornår starter der et nyt hold, og er det online kursus. Vh Sanne

  SVAR:
  Kære Sanne
  Du kan læse mere her: www.detoxdigsmuk.dk
  Næste forløb starter op til september - og ja, det er et online forløb. Prisen har tidligere været 3.900 med mulighed for early bird rabat, men det fastsættes fra forløb til forløb.
  Hvis du er på vores nyhedsbrev vil du modtage besked når vi åbner for tilmelding til det nye hold. Ellers kan du tilmelde dig her: http://www.ninkasdetox.dk/ yderst til højre lidt nede på siden ;-)
  Knus
 4. Charlotte Rosenberg på 15.04.2017
  Hey hvor finder jeg priser mm vedr. Detox som starter nu' ish?

  Kh Charlotte

  SVAR: Kære Charlotte
  Du finder det her: www.detoxdigsmuk.dk
  Knus
 5. Ditte behrendt på 12.04.2017
  kan jeg komme på et kursus? jeg har brug for et seriøst skub samt en konkret opstart. er ikke god til selv at få indkøbt nye vare samt lave nye retter.. men jeg er viljestærk. Hilsen Ditte

  SVAR:
  Kære Ditte - Måske du har lyst til at hoppe med på Detox Dig Smuk der starter på mandag? Der vil du få vejledning og støtte til både kost og kosttilskud - og meget, meget mere...
  Tilmelding på www.detoxdigsmuk.dk
  Jeg ville elske at have dig med <3
  Knus
 6. Linda på 12.04.2017
  Kære Ninka.
  Super. Er tilmeldt, og glæder mig for vildt.
  Eneste udfordring er, at jeg ikke ønsker at tabe mig, men det har du vel hørt før?
  Kh Linda

  SVAR:
  Kære Linda - Super dejligt at have dig med - Jeg glæder mig også vildt :)
  Vi har hver gang deltagere med, hvis formål ikke er at tabe sig, men snarere at finde vejen hjem sin egen sundhed, både kropsligt og mentalt.
  Knus
 7. Linda Vest på 11.04.2017
  Hej Ninka.
  Hvornår starter næste detox forløb?
  Mh Linda

  SVAR: Kære Linda - Næste hold starter mandag 17. april og vi lukker salget på søndag. Så du kan stadig nå at være med hvis du har lyst. Du kan tilmelde dig på www.detoxdigsmuk.dk
  Knus
 8. Mikkel Kristensen på 29.03.2017
  Du er smuk og sej :-)
  SVAR: Tusind tak.
 9. Heidi på 29.03.2017
  Jeg kan ikke se videoerne.
  SVAR: Video links virker nu....knus....

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.