Ninkas Detox - Detox dig slank
Webinarer og lydfiler

Webinar: Slip kamp med sukker, vægt, humør & energi

Video med invitation til dig, der vil slippe kampen med:

Vægt
Humør
Energi
Sukkertrang
Stress
Omgivelser
Stofskifte
Binyrestress (som er en stor misforståelse og i virkeligheden burde hedde KORTISOL mariande).

Og lære om de 2 ting ALLE gør, som speeder din aldringsproces op 4 X.

Se alle hemmelighederne i videoen eller tilmeld dig webinaret, der foregår ved din computer 26. marts kl. 19.30 HER.

 

 

Kommentarer (17)

 1. Betina på 24.03.2016
  Hei, jeg undrer om det er noe problem med at jeg bor i Norge? Det kan kanskje være vanskelig å få kjøpt visse produkter for meg?
 2. Annette Carlsen på 19.04.2015
  Hei! Nå føler jeg at jeg må spørre deg, Ninka. Jeg er snart 38 årig har to små barn. Jeg har begynt å føle meg gammel og nedstemt. Gammel føler jeg meg fordi jeg føler aldringsprosessen med sine dype rynker, destruktive tanker, mindre glad og annerledes kropp har eskalert veldig siste 2 årene. Jeg har vurdert detox på nett med deg flere ganger for å se om dette kan være smart om det er hormoner som gjør dette( og garantert indre stress pga små barn). Vil det å følge din detox, eventuelt leve etter bøkene dine gjøre at jeg føler meg yngre og med en mindre rynker hud? Du ser jo fantastisk ut!
 3. Jane Kaae på 12.04.2015
  Hej Ninka.. Jeg har også skrevet til support@k...men jeg tror det her er det rigtige forum. Jeg har længe haft lyst til at ændre mit liv, jeg spiser alt for meget slik, hvidt brød og andre usunde ting. Jeg har allergi, hudproblemer, svedeture (overgangsalder) hårtab osv. Nu har jeg fået konstateret forhøjet stofskifte (betændelse i skjoldbrugskirtlen) og er igang med medicin som jeg desværre ikke bare lige kan slippe, men jeg har lyst til en forandring. Kan jeg også være med i Detox og har det nogen effekt når jeg nu er i medicinsk behandling. :-) Kh Jane
 4. Mette Bay på 25.03.2015
  Kære Ninka - du er en skat TAK ! Jeg kan godt huske, at jeg havde læst om Morten, men ikke helt hvor - og hvad "opskriften" var. Tak for din generøsitet :-) Virkelig tak
 5. ninka mauritson på 24.03.2015
  Kære Mette - vedr pollenallergi

  Det står faktisk i min første nog i Kernesund serien. Min exmand havde VOLDSOM pollenallergi og kunne intet i pollensæsonen uden medicin. han sad op og hev efter vejret om natten. For ham var det helt simpelt at droppe de fødevarer, der skaber irritation i tarmsystemet og autoimmune (overreaktivt) immunforsvar. Mælk, gluten og æg er de værste. Og det samme er faktisk alle de glutenfri, junk agtige kormodukter (glutenfri skodkager og brød).

  Probiotika, rene fødevarer (kød, fisk, æg, grønt), fiskeolie og en rigtig god multivitamin er vigtigt.

  Det er også vigtigt at undgå stress ved at sove tidligt og uden lyd og lys kilder i soveværelset
 6. Mette Bay på 24.03.2015
  Det bliver godt - Jeg har meldt mig til :-) Kære Ninka. Har gennemlæst din blog, og de 4 Kernesunde bøger jeg her, men har ikke helt se det.. MEN Mon du har nogen erfaring med man kan spise sig fra pollenallergi? Som du vil dele? Mine øjne klør allerede, og næsen løber - og den det er jo kun forpremieren på den rigtige birkepollen- sæson.. suk.. snøft og authjuuuu.. Jeg har birkepollen-allergi med den ondeste krydsreaktion.. Jeg ved at 2 mdr´s mareridt venter (krydreaktionen har jeg dog fornøjelse af hele året ;(.. Please sig at man kan gøre noget - udover ærgerlig megen medicin (som ikke helt gør det mere)..
 7. Helle Mounkaila på 24.03.2015
  Kære Ninka

  Sikken en virkning den ene lyd-meditation har på mig allerede, den fra det gratis mini-detox.
  Er rimelig sikker på at det er den.

  Jeg glæder mig så meget at til at starte på Detox dig smuk holdet og få behandlet min krop og sjæl. Finde lige præcis det der hjælper mig med at være mig, 100 %.

  Så lige nu er mit fokus på lyd-meditation, en afslappende gåtur efter arbejde, finde en plads på en bænk og nyde lyset.

  Tirsdag krammer fra mig
 8. Ninka Mauritson på 22.03.2015
  Kære Anja

  Du er højst sandsynligt binyre type og udmattet på grund af kortisol ubalance. Og så forværrer man problemet vef at træne hårdt. Vi træner meget lidt på detox. Og tilbagefald vil du for første gang i dit liv forstå baggrunden for. Dit personlige selvsabotage mønster.

  Det er ikke et " stram ballerne og tag dig sammen" forløb. Tilbagefald er en måde at lære sine mønstre og sin biokemi at kende på.

  Så hurra for dem.

  ❤️
 9. Anja Holm på 22.03.2015
  Hej Ninka,
  Jeg overvejer rigtig meget at melde mig til detox forløbet :) Jeg har bare lige 2 ting der gør at jeg tvivler lidt:
  1) Har været nede med stress og er meget fysisk træt og vil høre det motion vi skal lave på detox forløbet er det meget fysisk hårdt?
  2) Hvad hvis jeg falder ved siden af et par gange, er det hele så spildt?

  Kærlig hilsen Anja
 10. Gro Monsen på 20.03.2015
  Da ses vi på detox, Ninka ❤️❤️❤️
 11. ninka mauritson på 20.03.2015
  Julie og Gro
 12. Julie Hjøllund på 20.03.2015
  Hej Gro og Ninka!
  Jeg har det som Gro, har fuldt dig, Ninka, længe, læst dine bøger -bliver inspireret!!!
  Og har endelig -jubii- meldt mig til detox:-)))
  Men jeg bliver så nemt stresset over facebook, og har lukket min profil ned (igen).
  Jeg håber at dette forløb kan hjælpe mig hjem igen, så jeg måske kan være med i facebook-gruppen på en god måde, uden at tage alt ind og blive ude af mig selv.
  Ellers vil jeg tage detox-delen og inspirationen fra Ninka og alt det andet gode.
  Jeg glæder mig stort til Detox dig smuk
 13. Gro Monsen på 20.03.2015
  Takk Ninka ❤️
 14. Gro Monsen på 20.03.2015
  Hei Ninka :).
  Jeg har fulgt deg i alle år, helt fra du kom med din første bok og jeg følger deg fremdeles. Vi har veldig likt syn på kosthold og også på måten vi ønsker å leve våre liv som kvinner og som mødre. Jeg er liksom du, opptatt av detox - ikke bare som en kur, men som en måte å leve på. Jeg tilmeldte meg ditt forrige "detox dig smuk"- hold men ombestemte meg allerede under pre-detox, og stoppet der. Grunnen var at jeg rett og slett ble super stresset av alt som skjedde på Facebook! Jeg er glad for at vi støtter og backer hverandre opp, men det ble rett og slett for meget Facebook. Og det syns jeg var så trist. Jeg har lyst til å gi det et nytt forsøk og spørsmålet mitt til deg er derfor: er resultatet avhengig av at man følger meget med det som skjer i facebookgruppen hele tiden?? Mulig det er et dumt spørsmål men for meg ble det til at jeg skjekket inn igruppen sent og tidlig og det ble nesten som en besettelse! Kan du hjelpe meg litt på vei her? Hva er det jeg ikke ser? Og er det noen andre som har samme opplevelse?
  Klem fra Oslo
 15. Britt Akhsas på 19.03.2015
  Kære Jane og Ninka

  Tak for spørgsmål og svar.

  Jane vi er fuldstændig "magen" til hinanden 😄, som at høre mig selv stille spørgsmål og fortælle.
  Glæder mig som dig til 13/4. Tiden snegler sig ligesom derhen!

  Ninka - skal det forstås sådan, at hvis man bare har nogle symptomer på at være binyrestress detox\'er, så er det altid der man starter?

  Jeg vil indrømme, at jeg har slugt alt tilsendt materiale, tænkt en masse tanker og vakler sådan lidt på hvad der kan være oplagt at gå i gang med inden 13/4. Er optaget af ikke at skade min krop mere, og vil hellere vente til jeg er helt sikker på, hvor jeg starter detox\'en, for at nå til at forbrænde på den gode måde. Jeg er utålmodig, men har ikke travlt 😌
  Har du gode råd, Ninka?
 16. Ninka Mauritson på 18.03.2015
  Kære Jane.
  Jeg glæder mig til at se dig forvandle dig på DETOX allerede inden sommerferien ❤️

  Det er sådan, at lavt stofskifte har mange komponenter. En af de overordnede årsager er som regel:
  Stress og ubalance i hjernens signal ( HPA aksens) til binyrerne om frigivelse af kortisol.

  Derfor er man ALTID binyretype overordnet, fordi stofskiftet aldrig kommer helt på plads, før kortisol-binyre er i balance via hjerne og nervesystem.
  Som binyretype spiser du anderledes end en stofskifte type på mit forløb.

  Det vi gør er:

  1: at nulstille din forbrænding, så du bliver fedt-forbrænder i stedet for sukker-brænder. Det regulerer appetit, booster forbrænding, hormoner, energiniveau og humør samt søvn.

  Vi timer dine kulhydrater, så dit stofskifte bliver effektivt uden du skal undvære søde sager ( hvor meget afhænger af vægttab og detox type).

  Vi regulerer kortisol niveau ( som nedbryder og feder, hvis det er i ubalance) via nervesystem, afgiftning og genopbygning med specifikke type kosttilskud.

  Og så arbejder du med de enotionelle mønstre og ubevidste minder lagret i dine celler, som driver dig til at spise, som du gør.

  Du er støttet af de mest fantastiske søstre i triben hele vejen. Det er de veninder og den kærlige støtte, du måske har savnet hele livet. Hver uge er der q and sessioner og webinar med mig og mine detox coaches, som tager fat i lige præcis de emner, der rører sig i gruppen.

  Du kan godt glæde dig. Det gør jeg ❤️

  Kærlige tanker

  Ninka
 17. Jane Høyer på 18.03.2015
  Hej :)
  Jeg er tilmeldt næste Detox forløb med start 13. april - og jeg glæder mig!

  Jeg har forsøgt at teste min detox type, men finder det vanskeligt idet jeg ikke umiddelbart finder entydige punkter ved hverken stofskifte eller binyre-typen.
  Ved stofskifte-typen kan jeg relatere til følgende:
  Øjenbryn tynde i yderkanten og træthed
  Ved binyrer:
  Fedt på maven, lyst til salt, sukker og kulhydrater samt (til tider) meger oppe i hovedet.
  Jeg har et letpåvivirkeligt blodsukker som jeg mærker falder, hvis jeg ikke får spist ordentligt.
  Og så skal jeg tabe ca. 10-12 kg. Vurderes det som lidt eller meget?

  Hvilken type er jeg da?? :-D

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.