Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Detox Succes Historier

Vores nye "Mega Detox" testes af Karolina

Leverudrensning sat på prøve!

Som med et hvert andet produkt, skulle lever udrensningen fra det kommende Kernesunde produkt, ”Mega Detox”, afprøves! Efter at have undersøgt, læst og skrevet en hel masse om emnet, blev det endelig min tur til at afprøve det.

se alt om vores Mega Detox HER:
www.kernesundfamilie.dk/megadetox/

 

Er leverudrendning nødvendigt hvis man lever sundt?

Jeg er i god balance med træning, kost, egenomsorg og er i det hele taget nået langt på den kernesunde færd. Alligevel har jeg kunnet mærke, at min krop ikke altid er helt der hvor jeg føler at den ”burde” være.

På trods af at jeg har levet kernesundt i mange år, har jeg en fortid med alt for meget sukker, alkohol, dårlig næring og stress; alt sammen noget der virklig kan belaste vores lever.

 

Hvordan foregår det?

Selve leverskylningen varer i to dage. Ugen op til, forbereder man leveren og kroppen på at give slip og afgifte, med forskellige øvelser, diæt, særlige drikke og théer.

 

Egentlig en meget nem og behagelig uge. De få ting jeg skulle bruge til udrensningen, kunne jeg alt sammen få i den lokale helsekost.

Jeg glædede mig helt til ”ritualet” og havde sørget for at have to fridage til det.


Dagen hvor ritualet skulle startes, var udelukkende afsat til ro. Om morgenen drak jeg de anviste drikke og théer. Om aftenen var alt gjort klar til ritualet; sengen redt op med ekstra puder, drikke, olier og varmepude klar.


Må indrømme at jeg var lidt skeptisk.. Vidste godt at det er noget der virker, at man kan udrense tydelige galdesten, men tvivlede alligevel på, om det ville ske for mig. SÅ belastet kan min sunde krop vel ikke være, tænkte jeg…


Aftenen kom endelig; jeg drak mine drikke på de anviste tidspunkter, lavede omslag på leveren, tog øjenmaske på og lagde mig til rette under dynen. I mindst 20 min skulle jeg ligge i totalt mørke og hvile. Fokusere på udrensningen.. jeg var dog længe faldet i søvn inden de 20 min var gået.


Nogle timer senere vågnede jeg, i spænding fjernede jeg omslaget fra leveren; og forventede en grim lugt fra affaldsstofferne. Desværre ingen lugt.. hm.. Men tilgengæld en voldsom kvalme. Drak vand og sov videre.


Næste morgen stod den på den første drik kl 06 allerede. Kunne ikke rigtig mærke så meget.. kl 08 den sidste drik. Heller ikke det store..

En halv time senere, skete der pludseligt noget. Jeg kunne mærke en rumlen og ”rislen” i hele maven.. som om der virkelig var noget der arbejdede!


Grønne kugler

Akut på toilettet. Og her må jeg komme med en advarsel til de sarte læsere; det bliver ikke kønt! Jeg følte simpelthen at jeg blev tømt for alverdens skidt og møg (og det skal bemærkes at jeg havde været fastende i over 15 timer, så det var ikke ”mad” der væltede ud…). Lugten var fuldstændig afskyelig, ikke af lort, men af rådenskab; jeg måtte simpelthen se hvad f… der var i den toiletkumme.

Og jeg var i chok! Toilettet var fyldt af grønne kugler..! I en blanding af væmmelse og forundring, måtte jeg simpelthen fotografere det, så jeg havde et bevis; det var da bare for vildt!

 

Dagen igennem fortsatte det, var på toilettet 5-6 gange, alle gange med samme resultat.

 

Hvad har du mærket efterfølgende?

Fascinerende at selv min sunde krop, har haft så meget den skulle af med! Endnu mere fascinerende er det, at jeg efterfølgende virkelig har følt mig ”lettet”. Som om det virkelig har aflastet min krop.

Min appetit været betydelig mindre, jeg har slet ikke haft lyst til søde sager og det vildeste er at min fedtprocent er faldet! Det var ikke en virkning jeg regnede med!

Det handler simpelthen om, at det er en aflastning kroppen virkelig har haft brug for – og den belønner mig med ro og en endnu større balance.

Det er et virkelig effektivt værktøj, der skal foretages under kyndig vejledning, da det ikke er småting kroppen går igennem.

PS. Er din lever belastet? Prøv Kernesund Mega Detox, se mere HER:
www.kernesundfamilie.dk/megadetox/

 

 

Blog af Karolina Kærsner

Kommentarer (4)

  1. Pia Christiansen på 22.01.2013
    Er der nogen risiko ved at tage detox, hvis man har fået fjernet galdeblæren?
  2. Marisa Priess på 22.01.2013
    Lyder som om man skal have ferie, for at kunne gøre det :) Men ja, kræver det mange kosttilskud?
  3. Trine Christensen på 22.01.2013
    Hej ;)

    jeg vil lige høre ang. det spændende mega detox forløb, når man køber det nu her kan man så vente med at gå igang til d. 1. feb.? når man åbner dokumenterne kan man så åbne dem igen? Skal man derudover købe dyre tilskud osv. for at genneføre kuren?



  4. Amalie Kold på 21.01.2013
    Wow det lyder så vildt, og som noget jeg virkelig kunne trænge til og må prøve!

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.