Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around

Vlog: Jeg mister venner på at fortælle dig det her..

Keto, LCHF, vegansk kost, juicing, visse kosttilskud og faste kan ødelægge dit stofskifte, hormon-balance og psykisk helbred. Og ingen fortæller dig det her. Derfor har jeg startet et gratis Detox Dig Smuk intro forløb, hvor du kan teste din biotype og komme i gang med mitokondrie-healing i samarbejde med Naturens Orden.

Længe siden.

 

Men her har du mig tilbage i super form. Stadig forelsket. Stadig lykkelig.

(Video nedenfor) 

Men VRED. Først skete der det, at jeg fik 3 tragiske emails fra kvinder, der havde fulgt de mest populære kost-retninger keto, juicing, vegansk kost, faste og kosttilskud) og var blevet virkeligt dårlige (og tykke ) af det.

Da jeg læste de e mails, vidste jeg, at jeg var nødt til at handle.

En havde fået smadret sit i forvejen dårlige stofskifte. En anden havde tegn på for tidlig overgangsalder. Og en tredje havde mistet hår og bryn efter at have spise det, en dansk ”hormon-terapeut” havde befalet. Hvad der stod i de mails, kan du høre i min første danske video-blog i et år.

Jeg havde egentlig sagt, at jeg var færdig med at blogge på dansk og lave mere i Danmark. Og så skete det her.

Så fandt jeg ud af (ved at studere kvante-biologi, fysik og mitokondrie-eksperter), at vægtproblemer, psykiske lidelser, livsstils –  og stofskifte-lidelser ikke er en mad-krise men en energi-krise i vores mitokondrier.

Det skyldes vores unaturlige livsstil og at vi ikke respekterer vores unikke biotypes behov.

Lige spiser du mad og gør ting hver dag, der skaber biologisk kaos og mismatch, ødelægger dine mitokondriers funktionsevne og øger risiko for sygdom, inflammation, kortisol-overload og hormon-problemer. 

Mine kolleger vil ikke tale med mig

Så skrev jeg til mine greenie/juice spisende, kosttilskuds-fanatiske, keto-venlige & fastende venner i helse- branchen, at jeg tror, det er et vildspor. Og at der er nogle, der bliver rigtigt dårlige af at følge deres råd. 

De fleste har ikke engang svaret på min mail. De gør, som den etablerede sundheds-branche og diætisterne har gjort i mange år. Lader som om, det ikke findes. For hvis de skal integrere det, du vil forstå lige om lidt, er de nødt til at ændre HELE deres tankegang og forretning. Jeg havde OGSÅ lyst til at ignorere denne viden.

For den betyder, at jeg har måtte slette stort set alle mine kursus-videoer på Detox Dig Smuk, tage kosttilskud ud af mine guides, holde op med at faste og juice og starte HELT FORFRA. Det har taget ufatteligt lang tid. Men der var ingen vej udenom. 

 

Test og forstå din detoxtype og få 3 gratis Detox moduler om mitokondrier og biotyper her:

 

Her er, hvad du skal forstå:

Hvis du er tyk og har det dårlig fysisk og psykisk, vil du aldrig løse dine problemer med mad og træning. Du har ikke en mad-krise. Du har en energikrise.

Hvis du ikke kender din type, kan du ikke vælge diæt uden at risikere at skade din psyke, din hormon-balance, dit stofskifte, vægt, hud, helbred. 

Nogle typer kan ikke på nogen måde tåle at faste, spise store mængder af grønne grøntsager hver dag, tage fiskeolie eller de mest almindelige kosttilskud. Andre typer trives fint på det. 

Nogle typer med mentale udfordringer som angst, depression, spiseforstyrrelser, voldsomme humørsvingninger, OCD og alvorligere symptomer kan forværre tilstanden ved at spise tilskud med kobber, tage p piller, kombucha, bone broth, avocado, brændenælde te osv. Hver dag. 

Hvis du følger personer, der fortæller dig, at skal spise keto kost, tage visse kosttilskud, spise vegansk eller æde kokosolie hver dag og det ikke passer til din gen-type eller den breddegrad, du bor på, kan du skabe biologisk mismatch (aka inflammation og kaos) med din åh så ”sunde ” kost. Det kan gå ud over din fertilitet. Blandt andet.

Hvis du lever en livsstil i byen eller i moderne stress, jag og elektronisk støj, gør du lige nu alt, hvad du kan for at ødelægge dine mitokondrier, som er afhængig af naturens orden, rytme, magnetfelt, vand, lys og flow.

Naturens Orden og lov er hård. Følger du den ikke, er der afregning ved kasse 1. Og prisen er dit helbred.

Test din type og få adgang til 3 moduler med videoer, lydfiler om din type og live Q and A for medlemmer i facebook gruppen:

Kommentarer (9)

 1. Yonina på 29.04.2018
  Kære Ninka
  Følger dig og har dyb respekt for dit hele tiden foranderlige arbejde ☀️
  Det nye forløb du og Siska sætter sammen er bare så super lækkert - og i tråd med virkeligheden selv... naturen. Så stor resonans, og var det ikke fordi jeg faktisk er hjemløs i øjeblikket, ville netop dette forløb være det rigtige for mig ❤️
  Glad fuldmåne dag til jer
 2. Ninka på 29.04.2018
  Tak kære venner. Elsker at vi kan connecte her igen. Kan ikke svigte mine medsøstre og det er tid til en ny revolution. ❤️
  Bare i går fik jeg mails fra piger der havde testet type og fundet ud af, hvorfor de:

  1: Var blevet syge på keto.
  2: Havde fået det værre på greenies og juices og kosttilskud.
  3: Havde haft sindssyge humørsvingninger hele livet pga metyleringsproblemer og nu ved, hvad de skal gøre for at hjælpe sig selv .

  Kys
  Ninka
 3. Lena på 27.04.2018
  Tusind tak for at dele , er så enig i dine udsagn , vil straks i morgen købe krom og blodsukker måler .tak tak
 4. Dan andersen på 27.04.2018
  Det giver god mening til alt det jeg har prøvet
  Jeg kan som regel ikke tåle kosttilskud det længe hvor sælger så siger gå du bare op i dosis..hvorefter jeg prøver og bliver dårligere smider kosttilskud ud og ender med at spise blandet mad.
  På helsehjem i Sverige var vi i kontakt med naturen og snakkede om at spise mad der kom fra Max. 50 km i radius fra hvor du lever og bor.
  Kh Dan
 5. Annette Klausen på 27.04.2018
  Følger som altid Ninka - da hendes forskning har været så brugbar for min familie
 6. Randi på 26.04.2018
  Hej Ninka
  Jeg håber da virkelig, at du tager fejl af dine kolleger!
  Jager vi ikke netop allesammen efter den sidste nye forskning og viden for at opnå en bedre sundhed?
  Men, det sagt så synes jeg, at det er flot at forkaste alt, du har lært fra dig og vove starte om med den nye viden, du har tilegnet dig.
  Respekt!
 7. Dorte Broberg på 26.04.2018
  Dejligt det er på dansk!
  Meget spændende læsning og tak fordi du og din mand deler af jeres viden og erfaring.
 8. Kirsti på 26.04.2018
  Lyder interessant. Så har tilmeldt mig for at finde ud af hvilken type jeg er..

  SVAR:
  Dejligt du er med <3 Knus Heidi / Team Ninkas Detox
 9. Hanah Svane Wilder Damgaard på 26.04.2018
  Allerkæreste Ninka! Dejligt, at du ikke har droppet Danmark og igen er på banen her. Jeg beundrer dig for, at du slår en ny kolbøtte og stiller dig på øretævernes holdeplads ved at være tro mod dit hjerte, følge dit indre kald og fyre op under diverse sundhedsfolk. Du er med til at gøre verden til et bedre sted. Tak for dig. Kh Hanah(tidl. Else Slagebro)

  SVAR:
  Tusind tak altid dejlige Hanah <3 Jeg giver din ros videre til skønne Ninka. Knus Heidi / Team Ninkas detox

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.