Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Fordøjelse og fedttab

VILD DETOX: Spis is, tab dig og gå dybt ind i din sjæl i sommerferien

Detox is (glæd dig)

Maria før

Maria efter

Mette før og efter

Janne før

Janne efter

Det lyder skørt.

Pigerne på billederne TABER SIG  ved at  spise is hver uge i sommerferien (eller chokolade, hvis de er til det.) Mandag starter et helt nyt 12 ugers detox hold med mig i hånden hver eneste uge på facebook og webinarer hver 14. dag, hvis du vil prøve en sommer, der ikke ender med valget imellem is, hygge eller afsavn. Du kan FÅ DET HELE.

Hvad slanke detox piger gør i sommerferien

# 1: De ved hvornår, hvordan og hvor tit de skal spise is, så det BOOSTER stofskiftet og øger fedt-forbrændingen i stedet for at sætte sig som kærligheds-håndtag og mave.

# 2: De følges ad og støtter hinanden online og har mig (Ninka) som coach hver uge på nettet.

# 3: De forbereder kroppen til fedt-smeltning i juni og opbygger med kosttilskud og urter i juli, så de kan lave en mega detox af lever, nyrer, lymfe-system, hjem og sjæl i august. De slipper fedt, imens andre tager på på grund af denne strategi. Og efter sommerferien bliver de endnu smukkere. Også indeni. Imens andre gør klar til den obligatoriske slanke-kur.

# 4: De slipper toxisk fedt som ligner appelsinhud og samler sig som stædigt fedt på lår og baller. det gør de med strategiske kosttilskud, urter og superfoods gennem hele sommeren.

# 5: De slipper de giftige tanker og fordøjer ophobede følelser, der blokerer lever og fordøjelses-system på grund af cortisol-relateret stress.

# 6: De lærer detox ritualer, der renser tarm, mund, hud, lever og nyrer på nemme måder, der gøres billigt hjemme.

# 7: De udrydder plastic, medicin og toxisk materiale i hjemmet og rydder op, så energien og stofskiftet kan flyde og fungere frit.

Vil du være med? Du kan læse mere HER

Smuk ved at blive en god mor for dig selv

Det er rigtigt, at pigerne på mine online hold smelter fedt og slipper appelsinhud, gravid-mave og hofte-deller ved at stå ved sig selv, sætte tempoet ned og lære at elske sig selv. Og pleje det indre barn.

Men det er ikke det, de taler om, når de (som Janne her, der tabte 30 kilo og røg på forsiden af Q).

Det, der fylder samtalerne i den store gruppe af detox-piger er lykken. Den, der findes på den anden side af præstation, hårde masker, stress,

Det, der fylder, er kærligheden. Til de andre deltagere i gruppen. Til sig selv. Til kroppen. Til børn, mand og venner, der forandrer sig og bliver bløde og medgørlige i takt med at pigerne åbner hjertet og fylder eget glas, i stedet for at amme hele verden.

Ps: Er du træt, overvældet og længes du efter at blive støttet, samlet op og giv dig selv omsorg, sundhed og kærlighed (uden at undvære sommer-is og hygge?) Vi lukker for optagelsen på "Detox dig sommersmuk" og starter mandag. Men du kan nå at være med nogle timer endnu  HER

PPS: Janne og en håndfuld af mine uddannede og kommende coaches er med på holdet. Og øvede piger fra mine slanke og detox-hold er klar til at støtte dig undervejs i vores fantastiske, kærlige, mega aktive facebook-gruppe for dig, der er med HER

Sommerkys

Ninka

 

 

 

Kommentarer (1)

  1. Maria Helene Neergaard på 13.07.2013
    Hej Ninka :-)

    Nu har jeg læst lidt inde på din blog og mange af de ting du siger giver rigtig god mening.
    Jeg har nogle spørgsmål som jeg håber du vil besvare.

    Jeg fødte min datter d.21 februar og har tabt alle de kilo jeg tog på under graviditeten, men jeg er ikke fuld tilfreds med min krop endnu, jeg har lidt for meget fedt på lårene, maven, under armen og den trælse delle på ryggen er jeg også ejer af :-(!

    Jeg kom ind i en god periode inden vi flyttede hvor jeg fik trænet hver dag og var begyndt at få en god rutine men efter vi flyttede d.1 Juni har jeg ikke kunnet komme igang, det skyldes at jeg ikke har samme overskud længere da min datter Mynte ikke sover så godt om natten længere.

    Jeg ammer min datter og har hende hele dagen lang da jeg ikke er klar til at få hende passet endnu, jeg har kun "fri" fra hende når hun sover.

    Jeg ville hører om du har nogle gode råd til hvordan jeg kan få noget mere energi og en større lyst til at komme igang med at få den krop jeg drømmer om.

    Jeg håber at høre fra dig.

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.