Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Ninkas Detox tips og guides, Detox Dig Slank og Smuk

Vil du være uafhængig af kure, guruer og tilbagefald? Her er øvelsen, der gør det muligt.

Slut med slankekure og forvirring. Få den krop og det liv du længes efter.

Kender du det med at ville ændre noget?

Eller måske læser du et eller andet som inspirerer dig og du tænker “det kunne jeg godt tænke mig”.

Hvis tiden er der, lige der hvor du bliver inspireret eller tager beslutningen om at føre dit ønske ud i livet, så begynder du nok at søge efter mere viden og information eller tage kontakt til nogen som ved noget om det, du længes efter.


Det er en god ting, viden er et nødvendigt sted at starte.

Men ofte kommer du ikke længere end her til og hvis du er, som de fleste kvinder, så har du efterhånden samlet ret meget viden, noget af det er måske endda modsigende.

Det er i hvert fald tit sådan, at jo mere du ved, jo mere handlingslammet bliver du. 

Hvis du genkender dette, er det fordi du kun bruger første forandringsnøgle ud af fire. Og ja, så sker den ønskede forandring desværre ikke.

Måske er du lidt mere trænet i forandring og du bevæger dig dermed videre og benytter anden forandringsnøgle. 

Øvelse.

Du begynder at implementere den viden, du har tilegnet dig. Øver dig på den nye vane, tankegang eller hvad det måtte være.

Dette er en måde at få din viden ind i kroppen, begynde at gøre den til din.

Du kan tænke på det som om du har bestået teori prøven og nu er nået til køreprøven. Hvis du består den her, tænker du nok ”jamen så er jeg da i mål. Fedt”.

Videre til det næste. 

Men faktisk er du kun halvvejs på rejsen til bæredygtig forandring.

Næste skridt og den tredje nøgle, kræver stilhed. 

Så hvor du nok har mest lyst til at stille dig op på og råbe ud over byens tage, at du har knækket koden til forandring, så vil det aller bedste du kan gøre være, at være stille med dig selv.

Mærke efter i din krop og din sjæl hvad forandringen har gjort ved dig. Helt uden at sætte ord på.

Når vi sætter ord på misser vi tit den visdom, der er til os. Fordi den ikke når at lande i os, den er stadig blot et tanke eksperiment, et forsøg på at gøre noget andet. 

Og den forsvinder, hurtigere end den tid du har brugt på at tilegne dig den, fordi den endnu ikke er din.

Du kan se sådan på det, at du først skal forstå det med dit hoved, nøgle 1, dernæst med din krop, nøgle 2 og så med din sjæl nøgle 3.

Og sjælen har brug for stilhed, for at forstå og lære.

Først når du har været igennem alle disse 3 faser, kan du begynde at sætte ord på, for først der vil det være dine ord, DIN visdom, som kommer ud.

Derfor er fjerde nøgle sidste skridt på rejsen. 

Refleksion

Det er her, du forstår, hvad du har lært. Her hvor du med dit rationelle og ansvarsbevidste selv gør den eksterne viden du fandt i fase 1 til din egen din indre visdom, som du altid kan konsultere og navigere ud fra.

Alle skridt og nøgler er lige vigtige. Hvis du springer nogen over på vejen til forandring, bliver det aldrig en forandring, men blot et forsøg her på.

For at hjælpe dig med at foretage de forandringer, du har brug for, får du her min refleksions guide. Så du kan gøre dine drømme til virkelighed. 

For du er nemlig den, der holder alle nøglerne og ja, vi har brug for at blive inspireret udefra, men forandringer kommer indefra…  

Du får øvelsen her

Men husk at se min video herunder først.

Kys

Ninka

Kommentarer (8)

 1. Ninka på 28.10.2016
  Kære Brit

  Ja, at lære at være i stilheden med sig selv kan være livsforandrende.

  Tak for dig.

  Knus

  Ninka
 2. Ninka på 28.10.2016
  Kære Orkideea <3

  Tusinde tak.

  Kæmpe knus og tak for dig

  Ninka
 3. Ninka på 28.10.2016
  Kære Christine, Charlotte og Lisa

  Selv tak. Hvor er jeg glad for, I kan bruge det jeg deler.

  Knus

  Ninka
 4. Brit Folke på 24.10.2016
  Hej Ninka,

  Du har fuldkommen ret, stilhed er vores største frygt og de færreste mennesker ved ikke, hvordan de skal håndtere denne stilhed.

  Menneskets største udfordring er "ikke at lave en disse" rent ud sagt. Ingen telefon, inge FB eller andre sociale medier, ingen TV ,ingen sports øvelser, yoga osv osv men kun stilhed. Jeg vil dele med jer, at jeg har siddet i nobel silent retreat i VINPASSANA meditation i 10 lange dage. Der blev fældet tåre af smerte og af glæde og jeg tænkte mange mange gange, "what the F im I doing here" men den største ovenvindelse og styrke var at komme igennem de 10 dage. Jeg kan garantere dig du kommer ud på den anden side, med en anden styrke, viden og måde at tænke på og håndtere din hverdag; men jeg vil også gerne dele med jer, at det er noget der skal praktisere ellers luller du dig selv tilbage igen i hverdagen med respektløshed, svagheder, manglende styrke, pleaser gen og manglende ansvar for en selv. Nu er det for mit vedkommende 3 år siden jeg "kom ud" og jeg sidder netop og googler kurser igen , da jeg kan mærke at min styrke er blevet svækket, jeg mangler at tage ansvar for mit eget liv, føler ikke jeg bliver respektere af min mand, kan ikke komme igang med min drøm (uden arbejde) kan ikke sige fra osv. så jeg er praktisk talt landet i et sort hul igen og ønsker i den grad at komme videre i min udvikling og blive stærkere og få mere styrke til at sige fra. For hver gang du går i stilhed i længere perioder, skræller du flere lag af af dårligdom og ender med til sidst at blive den bedste udgave af dig selv - og det er jo det vi alle ønsker <3

  iøvrigt kan jeg sige at vinpassana kurser er implementeret i fængsler rundt omkring i verden og det er blevet oblikatorisk at alle fange gennemgår et sådan kursus forløb i stilhed. Det er blevet bevist at de ændre sind og tanke gang og derved forlader deres fangeskab med en enkelt billet ud :)

  Med håb om en dejlig dag Ninka har du ret i stilhed er den største smerte og udfordring og det er netop her vi finder os selv.

  Kærlig hilsen

  Brit Folke
 5. Lisa Nielsen på 24.10.2016
  Hej Ninka..
  Fantastisk.. Du rammer plet.. Jeg er netop midt i at finde min vej i livet.. Prøver på at finde svar og søge viden..
  Men bliver forvirret over alle de indtryk jeg kaster ind i min lille hjerne..bøger, Kure og terapi..
  Jeg er pt sygemeldt med stess og har nu tiden til stilhed kun for mig..jeg er nemlig alene med 3 børn og har et stresset job som sygeplejerske..
  Tusind tak fordi du deler din viden..
 6. Charlotte på 23.10.2016
  Tak
 7. Orkideea Safire Blica på 23.10.2016
  Åh hvor jeg elsker se din video, kære Ninka om dette emne og for at du står for at give dette kærlighedsbudskab vider til alle os kvinder og mænd. Tillykke med jeres smukke forhold! <3 stort knus fra mig.
 8. Christine på 23.10.2016
  Af hjertet tak :)

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.