Ninkas Detox - Detox dig slank
Hormoner og fertilitet , Psyke og følelser

Videoteknik: Vred og ambitiøs? Så mangler du lykkehormonet oxytocin. Fyld dit lykke-lager op på 5 minutter

Den uforudsigelige vrede. Det stivnede smil. Den kolde skulder. Kontrol, dominans og skingre råben, som vi udsætter mænd, børn og nærmeste familie for, når ingen andre ser det. Især når vi alt for længe ikke har passet godt nok på os selv. Ikke har fået sovet, spist kærligt, restitueret, nydt livet og passet vores ALENE-TID.

Jeg har altid været mest uhyggelig, når jeg for længe har været alt for meget ovre i egnes behov, ikke har sagt til og fra. Jeg har personligt et meget begrænset socialt behov, så jeg SKAL være meget alene, og jeg det gør ondt i hele kroppen, hvis jeg siger ja til noget, min mavefornemmelse protesterer imod.

Det gælder uanset om det er af høflighed, angst for at såre andre, behov for bekræftelse eller misforstået hensyn. Og den bitterhed og eksplosive vrede, der pludselig opstår, som reaktion på det, synes jeg er noget af det mest egoistiske, vi kvinder kan udsætte andre for.

Derfor: få nu den alene-tid, for fanden. Und dig selv din egen seng, berøring, massage og den massive oxytocin-frigivelse (lykkehormon), der blæser igennem kroppen, når du opfylder dit formål som kvinde, som (sorry, folks) ikke er at præstere, kæmpe, bestemme, dominere og hnete føden hjem. Men at bruge intuition, indfølings-evnen, kærlighed, omsorg og nydelse.

Video-teknik: Lykkeboost mod vrede
I denne video kan du møde Elene, som er ekspert i teknikker, der helbreder al den skade, vi påfører os selv, når vi præsterer for meget. Se her hvordan du kan åbne dit hjerte (du skal se hele videoen, for at forstå den.) - og hvis du tilmelder dig Elenes nyhedsbrev på softmassage.dk/  kan du SELV lære at massere dig selv til mere oxytocin eller få 25 % på hendes fantastiske behandlinger, som hjælper mig til at lande i mig selv.

Vidste du, at kvinder er styret af oxytocin og får for meget testesteron, når de præsterer for meget? Vi KAN og skal ikke arbejde, leve og handle som mænd...Har du også en tendens til at præstere for meget? Har du et tip, vi andre kan bruge til hvorfor, det sker?

HER ER LINKET TIL ELENES SIDE - MEN SE LIGE VIDEOEN HERUNDER, FØR DU KLIKKER


 

 

 

Kommentarer (12)

 1. ninka mauritson på 20.11.2013
  SÅ er lyden reddet (med lidt dårligere billedkvalitet til følge) af BERTRAM, min skønne, dejlige søn og redningsmand. Jeg er nu på vej ned i FONA for at rive ekspedienten, der solgte mig det nye kamera med mikrofon rundt...Knus Ninka
 2. Anneli Solbjark på 20.11.2013
  Hej Ninka. Dejligt at lave øvelsen sammen med jer. Jeg har problemer med linket til Elene. Jeg får hele tiden beskeden om at det ikke findes.
  Tusind tak fra Anneli.
 3. Kari Onshus på 20.11.2013
  Jeg hører fint med øretelefoner som har ekstra lydknapp - da får jeg høyere lyd enn det som er max på pcen.

  Super avspenningsøvelse på slutten :-)
 4. Ninka Mauritson på 20.11.2013
  Underligt, lyden er fin her. Jeg må se om jeg kan redigere lyden højere. Jeg har forstået ar nogen har problemer med lyden og hvis du sidder derude og oplever det samme, behøver du ikke føje e,nedenunder en " jeg kan ikke høre det" kommentar til rækken. Knus. ninka som er glad for at i gerne vil høre mine ting, og ser det som en gave at blive mindet om....
 5. Møyfrid Guttormsen på 20.11.2013
  Jeg bruker hodetelefoner og max lyd på pc , men hører fremdeles nesten ingen ting.
 6. Møyfrid Guttormsen på 20.11.2013
  Jeg bruker hodetelefoner og max lyd på pc , men hører fremdeles nesten ingen ting.
 7. vera milosevic på 20.11.2013
  Hej

  Kan i få sat en bedre lyd på ??

 8. Anne Hejgaard på 20.11.2013
  Det er jo helt umuligt at høre det.
 9. Ninka Mauritson på 20.11.2013
  Med et par hovedtelefoner og max lyd går det fint at høre.
 10. Carina Jørgensen på 20.11.2013
  Det er SÅ ærgerligt at vi ikke kan høre hvad I siger. Super vigtigt emne nemlig. 😊
 11. Alice Hansen på 20.11.2013
  Det er meget svære at høre hvad i siger, lyden er meget dårlig
 12. jane weiss på 19.11.2013
  Hej

  Synd i næsten ikke har nogen lyd på

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.