Ninkas Detox - Detox dig slank
Tests & gener, Fordøjelse og fedttab

VIDEOBLOG: TEST OM DU BRÆNDER FEDT LIGE NU

ER du i fedt-forbrændings-fasen?
Lagrer du fedt, fordi du spiser mad, du ikke kan tåle?
Spiser du korrekt i forhold til din gentype? Kan du tåle lakrids?
Det kan du teste lige nu. Glem dyre gen-tests, målinger og blodprøver. Du kan selv teste om du brænder fedt, er tyk på grund af fødevare-intolerance eller stress. Og du kan selv gøre noget ved det, hvis testen her ikke lige viser det, du håbede på..

Kunne du lide denne blog?
Abbonner på min youtube kanal HER.

Er du interesseret i at høre mere om mit næste online hold "Detox Dig Smuk på 12 uger". Skriv dig op her og hør webinar med succes-historierne HER.

Har du spørgsmål eller emner, du gerne vil have, at jeg tager op, så skriv dit input i kommentar-feltet.

Kommentarer (12)

 1. Barbara Balleby på 14.11.2013
  Hej Ninka! Da jeg desværre fik konstateret borrelia et par uger henne i detoxforløbet turde jeg ikke fortsætte udrensningen . Jeg er nu ude af penicillin og har det godt igen og da jeg var meget glad for de uger jeg var med vil jeg gerne fortsætte på næste hold. Kan jeg blive ved at gå ind i detoxspacet når det her hold slutter eller hvordan forholder jeg mig. Knus
 2. Henriette Bekker på 21.10.2013
  Hej Ninka,

  Kunne du tage noget op på bloggen omrking tungmetalforgiftninger...
 3. Lise C på 19.10.2013
  Hej Ninka

  Er i vildrede omkring ansigtscremer. I mange af de gode og rene produkter jeg finder bl.a. Weleda er der Magnesium Aluminum Silicate i. Er det ikke det som man bør holde sig fra eller hsuker jeg forkert?

  Kærlige hilsner Lise
 4. L Kristensen på 19.10.2013
  Hej Ninka.
  Jeg har med interesse fulgt dine råd om vægttab, men for to år siden blev jeg alvorlig syg af en fødselsdepression og var nødt til at blive medicineret. Jeg er meget holistisk tænkende, så det har været meget imod min vilje at tage medicin. Men ift. Vægttab, lyder mit spørgsmål på om det er sværere, at tabe sig når man er på antidepressiv? Jeg prøver at leve så vidt muligt efter dine principper, men ikke helt radikalt.
  Men som studerende og mor til tre gør jeg det som tid og økonomi tillader. Men jeg syntes ikke jeg taber mig særligt, det sidder specielt på maven og hvis jeg endelig taber mig er det i hovedet og så bliver jeg alt for hulkindet.
  Mvh L.
 5. Grethe Lous på 18.10.2013
  Hej Ninka, tak for altis meget relevante og spændende videoblogs fyldt til randen med skønne tips!! Jeg er ikke helt med på det du fortæller om lakrids.Mener du, at man kan udvikle intolerance, hvis man altid drikker lakridste eller kunne man bruge lakrids til at teste om man har intoleranse ;) :S :D Masser af glade hilsener Grethe
 6. Ninka Mairitson på 15.10.2013
  Bettina og Silje. Svarer jer lige her, fordi emnerne, I bringer op ( og tak for spørgsmålene), er i samme bold-gade. Nemlig MANGEL-symptomer. Til danske læsere kan jeg informere om, at SINNE, som Silje med den store vilje taler om, betyder vrede.

  Og eksplosive raser-anfald skyldes ofte mangel på magnesium, serotonin og ustabilt blodsukker. Søvnproblemer er også tegn på massiv magnesium mangel. Jeg ville lede efter magnesium i store doser og tage det sammen med vitamin D og K.
  Nogen gange bliver søvnproblemerne mere udtalte, når man begynder at fylde de tomme depoter med magnesium. På samme måde med detox. Det bliver af og til værre før det bliver godt. Af samme grund anbefaler jeg ikke detox på egen hånd, for man kan blive ret syg, hvis man ikke ved, hvad man gør..

  Sinne/vrede kan også eksplodere ud, når trykket fra tilbageholdte eller undertrykte følelser af vrede, overvældethed eller udmattelse ikke kan holdes tilbage længere. Underligt nok kan lakrids altså også hive emotionelle reaktioner hos nogle kvinder.

  Spørgsmål;

  Hvis din indre baby lige nu beder om opmærksomhed, omsorg og opmærksomhed til DIG. Hvad er det så, der er behov for? Indre bærn bliver jaloux og reagerer, når der kommer fysisk baby og får al opmærksomheden FØR du har fyldt din egen kop med hvile, kærlighed og sundhed.
  Kys
  Ninks
 7. Bettina Carlsen på 15.10.2013
  Hejsa til Ninka ude i verdenen !
  Håber alt vel hos dig !
  Et muligt emne : urolig nattesøvn ?!
  Jeg lever kernesund - følger dine råd og principper. Lige nu detoxer jeg sideløbende med dit hold , på "hjemmebanen". I sådanne perioder, hvor jeg lever "rent" oplever jeg urolig nattesøvn. Jeg vågner omkring samme tidspunkt hver nat - sveder og er lidt urolig. Er det typisk ? - andre der også oplever dette ?? er der noget man kan gøre ved det ? Evt. Kosttilskud ?
  Ha\' det godt derude knus fra Bettina
 8. Silje Hansen på 13.10.2013
  Kjære Ninka!

  Et mulig emne:

  I forhold til sinne og irritasjon! I min situasjon er jeg for øyeblikket veldig gravid og hormonell.....ehem,stakkars omgivelsen;) Men,ellers også kan jeg bli veldig fort irritert og sint. Du har jo snakket endel om dette iforhold til feil kost. Men sånn som meg,som er høysensitiv, er det mange ting som fort kan gjøre meg litt amper(for lite mat,søvn,vondt osv). Vet ikke om det er noe å gjøre med sånt jeg,men det går fort utover de nærmeste og det blir jo helt feil,men samtidig så vanskelig å styre å gjøre noe med syns jeg....
  Vet ikke om du fikk noe ut av dette eller om andre kjenner seg igjen,men det er iallefall noe som er veldig aktuelt for min del da..

  Klem fra Silje (eller Silje med vilje,som min mann kaller meg-he,he)
 9. ninka mauritson på 13.10.2013
  Kære Helle
  Fedt og meget aktuelt og relevant spørgsmål.

  Det er meget almindeligt at der sker noget med evnen til at forbrænde fedt og hudens fasthed i det hele taget omkring de 40 (og faktisk efterhånden tidligere og tidligere).

  Der er flere årsager:
  Vi mister vores ungdoms hormoner.
  Vi mister knoglemasse.
  Vi spiser og sover forkert.
  Toxiner fra miljø og mad ophober sig og skaber problemer i hormon-balancen (især stofskifte og østrogen-ophobning).

  Der er flere tiing at gøre, og fakisk har jeg oplevet, at jeg har kunnet spole tiden tilbage ved at lægge min kost, træning, livsstil og mine kosttilskud om.

  Det er bare helt sikkert, at efter de 40 skal der MERE til.

  Træning:
  Det er bedst at droppe udholdenhedstræningen (zumba, spinning, langdistance-løb) som på sigt dræner kvinder (især oppe i alderen), udmatter og tærer på muskelmassen.
  I stedet foreslår jeg interval-træning og styrketræning. Jo mere muskel - og knoglemasse, jo bedre holder du dig.

  I forhold til kosten, så er det VIGTIGT at skrue op for fedtet, for at understøtte hormonerne. Smør, ghee, kokosolie er vigtig. Ligesom advokadoolie, fiskeolie, olivenolie og sesamolie er godt for dig.

  Spis gerne masser af grønt, helst dampet eller i supper, da de rå kåltyper kan blokere for stofskifte-hormon.

  Du skal også sørge for at få protein nok fra fisk, vildt, lam, ged, fjerkræ og kød. Protein er kroppens byggesten. Og med til at sikre både vægttab og mæthed.

  Frugt, stivelse, brød, grød og tørret frugt kan du med fordel droppe i hvert fald indtil du har tabt dig.

  Ophobning af østrogen i kroppen fra plastik eller/og brugte østrogener, som kroppen ikke kan afgifte (ofte på grund af træt lever) viser sig som ophobet fedt på lårene og appelsinhud.

  De bedste kosttilskud imod dette er fiskeolie, probiotika og fibre (HUSK, BØNNEFIBRE, HØRFRØ, KNUST og CHIA FRØ)
  MULTIVITAMIN og et godt B KOMPLEX for at understøtte leveren.

  Det er vigtigt at afkoble nervesystemet, som styrer alle afgiftnings - fordøjelses - og forbrændings-mekanismer via hjernen. Ligesom ophobede følelser kan spille en enorm og skjult rolle i forhold til kropslige ubalancer. Så jeg vil foreslå dig at bruge denne overgangs-fase til et holistisk service-eftersyn inside out på alle planer i livet. Skriv gerne igen, hvis du har brug for at få det uddybet.

  Knus

  Ninka 10. Helle Maria Bach på 11.10.2013
  Jeg vil høre dig om du har nogle erfaringer i forhold til kvinder i overgangsalderen?
  jeg er 48 år, og har altid skullet passe på min vægt. Jeg synes selv jeg har godt styr på, hvad der er sundt og usundt. Og har haft en lang periode, hvor jeg har været pæn slank og rimelig tilfreds med min vægt. Men her inden for det sidste års tid, hvor min overgangsalder virkeligt er taget tll, har jeg også taget på. Specielt hen over maven, hofterne og lårene. Jeg har længe undgået at spise brød. Jeg spiser masser af grøntsager (måske for lidt kål), og dyrker forskellig slags motion flere gange om ugen. (Spinning, Puls/styrke, bodytoning, Stram op og nu også Yoga) Har også prøvet at faste 2 gange om ugen, dog i en meget kort periode, da jeg totaslt mistede troen, da der intet skete. Jeg er nu nået til det punkt, hvor jeg er totalt frustreret og intet fatter af, at jeg ikke kan komme af med det sidste.
  Jeg kender ikke noget til din Detox-kur, eller de andre kure du kører, men måske kan du hjælpe mig med info. og pris?
  Mvh Helle Bach
 11. ninka mauritson på 09.10.2013
  Jette - jo, det ville de æbler - i sæsonen - og så ikke mere. Problemet for os vikinger er, at vi spiser kulhydrater året rundt. I naturen ville vi spise dem i sæsonen - og så var det det. Vi er ikke beregnet til at spise frugt om vinteren - groft sagt...
  Så hold dig til en dag om ugen, hvor du mæsker dig i æbler, frugt og chokolade, så går det fint...Knus
 12. Jette I på 09.10.2013
  Når jeg kigger ud af vinduet ser jeg æbler overalt... og jeg ærgrer mig lidt over at de ikke bliver spist. Ville de ikke tilhøre en naturlig del af min kost, hvis jeg ikke kunne gå i supermarkedet og handle ind?

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.