Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Detox Succes Historier, Ninkas Detox tips og guides

Videoblog: I torsdags skete noget ufatteligt med mit barn. Som kan ændre livet for dit.

Ninkas søn som kæmpede vildt med indlæring i folkeskolen er efter et års cerebellum (lillehjerne) udviklings træning online i går uventet kommet ind på engelsk drømme uddannelse. Hjernen lagrer det, vi tror, børn manglende fokus ikke lærer og cerebellum træning gør det muligt for hjernen at finde og bruge alt det, lærerne forgæves har forsøgt at banke ind i hovedet på disse børn.

 

 

Det, der er sket, og som jeg beskriver i videoen herunder er et mirakel for mig. For to år siden sagde jeg til de bekymrede lærere i hans skole: “Bare han lærer at gå til købmanden og kan læse og skrive lidt, er det fint. Det var forventningerne. For det gik rigtigt skidt med at lære. Det, der er sket denne sommer er ikke til at forstå. 

Men her er min søn foran den drømme uddannelse, hvor han gik ind og gav audition og interview på engelsk for få dage siden. 

Det, der skete, er lige så ufatteligt som det, Mille fortæller om sin søn, som har prøvet det samme cerebellum hjerne-udviklings program online, som min søn har brugt. 8 minutter to gange om dagen. 

Her er hendes beskrivelse som lovet i min blog sidste uge: 

“Min yngste Sander på 8 år har kørt det samme hjerne udviklings program som Bertram i ca halvanden måned nu og pludselig i sidste uge fra den ene dag til den anden, kunne han læse næsten fejlfrit.

Dagen før kunne han ikke læse en sammenhængende sætning (han går i 1. Klasse), men pludselig lånte han en bog på biblioteket på 300 sider og læste den på 2 dage. Og kunne huske og genfortælle handlingen.

Ingen tvivl om, at jeres online program har hjulpet hans cerebellum til at kunne finde og bruge den viden, hans hjerne.

Her er linket til den test, jeg forklarer nærmere om i videoen. 

Hvad tænker du, når du hører det, jeg siger i videoen? Og har du spørgsmål?

Vil du sende bloggen videre til andre med børn, der kæmper med læsning, koncentration og lektier?

Jeg vil ELSKE at høre fra dig.

Ninka

Kommentarer (33)

 1. Ninka på 07.03.2017
  Kære Anitta, Mianne, Hanne, Tine, Christina, Jeanette, Anette, Tina, Karin, Marianna, Liselotte, Tine, Athena og Annastasia:

  Her er mine svar til jer alle <3

  Anitta: Din datter på 8 år vil skulle tilmeldes Kids withZing. Se her: www.kids.withzing.com.

  Mianne: Det er ikke for sent. Wynford har gennem årene fået tilbagemeldinger fra voksne som har gået i skole og modtaget undervisning ex. uden at lære at læse. Og efter Zing kan de pludselig læse og genkalde sig viden de tidligere har lært men ikke har kunnet huske. Din søn er meget velkommen på Men withZing, når vi åbner for tilmeldinger igen. Hold øje med facebook siden www.facebook.com/withZing.

  Hanne: Din søn er også meget velkommen på Men withZing (hvis han altså er blevet 18).

  Tine, Christina, Jeanette og Anette: Vi har nu et forløb til kvinder der hedder Detox withZing (detox og hjerne udviklings træning) og et til børn som hedder Kids withZing. Læs mere på www.detox.withzing.com og www.kids.withzing.com.

  Tina: Mange voksne har gennem årene været igennem hjerne udviklings træningen. Og vi har forløb til voksne: www.detox.withzing.com (detox og hjerne udvikling). Der bliver oprettet hjerne udviklings forløb til mænd og kvinder. Hold øje med facebook siden www.facebook.com/withZing for mere info.

  Karin: Både din søn og din datter er velkomne til at deltage. De er voksne og skal på hhv. Men withZing og Women withZing/Detox withZing. Se ovenfor.

  Marianna: Ja, det tyder på, der er nogle programmeringer der kan ødelægges. Så noget der har fungeret ikke længere gør det. Det kan også være, at du grundet ikke fuldt automatiserede programmer har haft meget begrænset fri arbejdshukommelse i hjernen. Og at dine helbredsmæssige problemer har brugt resten af din frie arbejdshukommelse, så der ikke er mere tilbage at gøre brug af i det daglige. Sidstnævnte støttes af både et langsomt læsetempo, og at du let bliver forstyrret.

  Liselotte, Tine, Athena og Annastasia: Tusinde tak for jeres support og medfølelse.

  Knus
  Ninka
 2. Anitta Hejlesen på 07.03.2017
  Hvordan får man adgang til de øvelser ? Jeg har en pige på 8 år som vist kunne have glæde af dem.
 3. karin Naja Ingvorsen på 14.09.2016
  Hej. Jeg havde faktisk allerede meldt mig/min søn til jeres spændende kursus i Juni/Juli - og var taknemmelig over at få det tilbudt gratis - men da det skulle starte op var vi bare ikke klar...! Ikke for at være utaknemmelig, håber jeg du forstår !
  Nu vil vi til gengæld gerne i gang, vi er meget spændte ! Min søn er nu 19 år. Egentlig er det mest ham vi ønsker der skal arbejde, - jeg har selv gennem lang tid nu arbejdet meget med min kost osv og har det faktisk ret godt, men jeg arbejder gerne med ! :-) Vores datter på 21 har faktisk også problemer, er der nogen mulighed for hende ?
  Kører det her program samlet sammen med andre ? Eller kører vi vores individuelle program/projekt ? Glæder os !!!
 4. Hanne holst på 25.08.2016
  Min søn på 36 har forsøgt mange uddannelser, men har ikke haft held med at fuldføre. Har svært ved at koncentrere sig.
  Han få diagnosen ADHD men er usikker på om han har den. Har ikke gavn af medicin herfor.
  Han virker lidt sensitiv. Han har også svært ved at strukturere sit liv med betaling af regninger ect.
  Spændende at læse dette her. Kunne håbe på han kunne komme videre med sit liv.
 5. Marianna Wilk på 25.08.2016
  Kære Ninka,
  Mit spørgsmål ligner det, som Karrina Kristine Langsø har stillet længere nede; Jeg har egentlig ikke haft problemer med fokus, koncentration og hukommelse før i tiden, men er blevet ekstremt sløv efter længere tids helbredsmæssige problemer, og føler nu, at jeg har rigtig svært ved at tilegne mig ny viden. Mit spørgsmål er derfor om det er muligt for cerebellum ligesom at "gå tilbage i sin udvikling" og dermed skabe vanskeligheder af denne karakter i voksenalderen, eller om det er en anden problematik, som er i spil her? Det skal lige siges, at jeg sagtens kan læse, men jeg har altid læst meget langsomt og skal bruge ørepropper fordi alt forstyrrer mig.
 6. kirsten på 23.08.2016
  Kære Ninka

  Jeg er dybt rørt...
  Vores datter er 7 år og netop startet i 1.klasse.
  Kender til SÅ mage af de udfordringer du har omtalt, både i.f.t. min datter som hele tiden får at vide i skolen, at hun drømmer for meget, er for ukoncentreret, kæmper med læsning, har svært ved sociale relationer etc. Og ja, hun virker døv, når vi forsøger at kontakte hende imens hun ser TV eller er optaget af computeren.
  Herhjemme er hun jo sprudlende af kreativitet og dybe dybe indsigter.
  Jeg selv kan kun nikke genkendende til hele den beskrivelse af kvinder der kæmper med overvægt, er opfarende, har svært ved at få den daglige struktur til at hænge sammen. Åha.... tænk at der nu er noget vi kan gøre ved det.
  Sidder lige nu og taler med min mand omkring jeres program.
  Han har ligesom mig, tendes til at være lidt kaotisk og opfarende, samt ukoncentreret. Vi kan begge have svært ved at huske ting vi har lært.
  Jeg VED at vi samtidig er en ressourcefuld familie, der virkelig har meget at byde på....men er dybt frustreret over alle de føromtalte udfordringer, som også du og Wynford har været inde på.
  Nu er det så vi vil spørge:
  Hvis jeg melder mig til, så ved jeg at vores datter kommer med gratis.
  Hvordan med min mand ? Hvad er prisen for ham ? 350 engelske pund eller halv pris ? Eller ?
  Vi skal bare lige have det hele til at falde på plads.
  TAK for dig og Wynford <3
  Kærligst Kirsten
 7. Tina på 23.08.2016
  Hej Ninka
  Har I nogen erfaring med dette program til voksne? Jeg har hørt videoerne men ikke taget testen endnu. Dig er mange af de symptomer som i nævner noget jeg kan nikke genkendende til.
 8. Mianne på 23.08.2016
  STORT TILLYKKE med Bertram, hvor er det dejligt at høre!!! Det er en KÆMPE REVOLUTION hvis det virkelig er det der er problemet for så mange børn, unge og voksne!!! Det kan vel også hjælpe dem der har ADHD m.m? og måske folk der har fået hjerneskader!Hvad koster pogrammet? og hvordan kan man få det? Jeg kan se ud fra test- spørgsmålene at min nu voksne søn
  på 35 har/og havde de problemer. Jeg selv har en stresset og ufokuseret hjerne, og min mand har fået en lille hjerneskade ved en arbejdsulykke. Jeg er sikker på at vi alle kan få glæde af den træning.1000 gange tak for, og til
  Jer at i forsker og deler jeres viden<3
  Kærlig hilsen Mianne
 9. Mianne M. Andersen på 22.08.2016
  Hej Ninka
  HVOR ER DET SKØNT AT DER KAN GØRES NOGET!!!Hvor ville jeg ønske at min søn også kunne ha fået den træning da han gik i skole. HVOR ER DET FANTASTISK!! Jeg håber virkelig at det vil kunne hjælpe rigtig mange. Jeg kunne nok også selv ha brug for det.
  KNUS, Mianne
 10. Annastasia på 22.08.2016
  Hvor er det en fantastisk nyhed. Rigtig stort tillykke til Bertram med optagelse på uddannelsen
 11. Helle på 22.08.2016
  Dejligt med fokus på dette område, men hvor ærgerligt at det koster 3000kr at få del i guldkornene :(
 12. Anette på 22.08.2016
  Phew! Tillykke til Sander og Bertrem ! Er dette program kun udviklet til børn eller kan voksne også bruge det? Ser frem til at modtage Jeres kommentar.
 13. Jeanette på 22.08.2016
  Åh, den træning vil jeg meget gerne vide mere om Ninka...hvor finder man den?

  Min søn har en stor medfødt cyste i hovedet. Den bevirker at der er arvæv på dele af hans hjerne, og han har derved meget svært ved at koncentrere sig længe af gangen og huske det han lære mm.

  Han er netop startet i 8. klasse, så der skal da bare trænes cerebellum nu.

  Tak for video :)
 14. Christina på 22.08.2016
  Hej.
  Hvor er det bare opløftende viden ☺
  Har downloaded test. Og vil gerne vide hvor man finder træningen?
  Har en datter på 8 der har det svært i skolen.
  Samt en søn på 5 som går i special børnehave grundet sproglig og motorisk forsinkelse i udvikling.
  Mvh Christina Schøsler
 15. Athena på 22.08.2016
  Tillykke med det til dig og din søn. Hvor må det være fantastisk. Jeg glæder mig på jeres vejne.

  Jeg troede min angst for succes skyldes ting i min fortid, men efter at have hørt videoen så må jeg indrømme at trods min meget høje iq så har jeg aldrig kravlet.
 16. Tine på 21.08.2016
  Hej Ninka,
  Det lyder super fedt, at man kan træne hjerne.
  Det ser ud til ved tilmelding der både er detox og hjernetræning er det korrekt?
  Jeg har nemlig tilmeldt mig detox forløb fra 12/9
 17. Charlotte på 21.08.2016
  Jeg har også tårene trllende, for dig, og jer. TILLYKKE! Congratulations!! Thank you for sharing.
 18. Liselotte på 21.08.2016
  Kæreste du ❤️
  Får lyst til at råbe Hurra!!!
  Eller: "Hvad.... Wow... Sejt!!" Som min sønnike på 9 sagde da jeg læste det op. En fantastisk inspiration for ham som hver dag laver sin hjernetræning og trods store fremskridt kan tvivle på at drømmen om at kunne læse nogen sinde bliver virkelighed.
  Det må være stort og overvældende. Fantastisk og rørende at din søn har opnået dette.
  Den største respekt til dig for at søge alt det bedste til ham og den evige tro på, at der findes mere end vi forstår og begriber.
  Kærlighed og hilsner til Jer alle og et særlig tillykke til sønnike for hans bedrift.
  ❤️ Liselotte
 19. Ninka på 21.08.2016
  Svar fra Ninka:

  Kære Ragnhild.
  Det, som hjernetrænings programmet sætter ind på er executive function, arbejdshukommelse og cerebellum modning. Alt sammen har effekt på indlæring, fokus, koncentration, følelsesmæssig kontrol og beslutninger.

  Det er den effekt, du kan se hosde børn, der gennemfører de 2 x8 minutters cerebellum udvikling hverdag. Du kan læse mere på www.stopstrugglingatschool.com.

  Christina. Tjek www.stopstrugglingatschool.com. Når man udvikler cerebellum , executive function/ working menory påvirkes fokus, koncentration og evnen til at kontrollere følelser og bevægelse.

  Jette.
  Yes, der er voksne på programmet også....

  Knus

  Ninka
 20. Lotte på 21.08.2016
  ❤️❤️❤️ Jeg tuder med
 21. Nina på 21.08.2016
  Hei.
  Det høres for godt til å være sant. Har fulgt dere hele sommeren. Har veldig lyst til å prøve dette på mine to gutter på 13 og 14 år. Begge med store lese og skrivevansker. Begge med konsentrasjonsvansker. Han yngste med alvorlig skolevegring. Alt er prøvd, så vi er vel klar for en siste ting også...
  Jeg starter selv på detox programmet i sept. For å få mer overskudd til det vi står i. Alle er uten gluten og melk på 9.året.
  De beste hilsener Nina
 22. Helle på 21.08.2016
  Jeg får gåsehud af din beskrivelse og tårerne løber også ned af mine kinder❤️
  Fantastisk ,fantastisk ,fantastisk og KÆMPE tillykke med/til Bertram

  Jeg er selv i gang med hjernetræningsprogrammet og oplever hele tiden gradvise forbedringer efter for mit vedkommende nu 7 uger. Det ER magisk, INTET mindre
 23. laila på 21.08.2016
  Hei
  Vi har fulgt det treningsopplegget i flere måneder,nå måtte vi ta pause. Vi har ikke merket så stor forskjell på gutten vår og vi har kjempet en tøff kamp med krangel gråt og slåssing hver eneste gang han måtte trene...Etter så lang tid med ufred og krangel tar vi pause. Er det noen som har tips til måter å kunne få en gutt på 9 år med adhd til å frivillig trene?
 24. Karina Skovdal på 21.08.2016
  Hej Ninka
  Er også meget interesseret i at høre om programmet kan bruges til voksne. Hvordan får man fat i programmet og hvad er prisen?
  KH Karina
 25. Karrina Kristine Langsø på 21.08.2016
  Hej Ninka
  Jeg spekulere på om jeg kunne have glæde af denne træning til min hjerne.
  Jeg har været igennem et sygdomsforløb, hvor jeg har mistet noget af min hukommelse. Nyt er tilegnet med tiden meeen mangler stadig et eller andet., kan ikke helt sætte ord på.
  Kunne denne undervisning være for en ældre person på 45 år eller udbyder i kun til børn og unge? og har det i såfald noget af gøre med hjernens udvikling i de år?
  Tak for en utrolig spændende og inspirerende video!
 26. Julia på 21.08.2016
  Jeg græd, da jeg læste bloggen - før jeg overhovedet havde set videoen... Så ved jeg bare, at min sjæl siger JA!
  Så hvordan foregår det? Link til tilmelding/køb???
  Tak af hjertet for jer!
 27. Kitten Karmen Gervang på 21.08.2016
  Kære Ninka og Bertram!

  TILLYKKE. :-)

  Vil så gerne lære den metode til brug i evt. undervisning.

  Kærlig hilsen

  Kit.
  www.kit-terapeut.dk
 28. Majbritt på 21.08.2016
  Min datter på 17 er blevet mobbet og har aldrig sagt noget i klassen fordi hun var bange for at blive grint af... Jeg tænker dette program kunne hjælpe hende inden hun skal i gang med en videregående uddannelse?? Samtidig vil jeg høre om det kan rette op på en stress ramt hjerne. Var sygemeldt i 2009 og det har givet mig problemer med hukommelsen og koncentrationen... Kan programmet hjælpe med ar genopbygge mit igen. Videoen lyder super spændende og tillykke med din søn
 29. Ragnhild på 21.08.2016
  Hei, Ninka!
  Har gjennom noen måneder fulgt med på deres blogger og fått mailer om hjerneutviklingsprogrammet deres. Det lyder veldig spennende. Lurer på om det kan hjelpe min datter på 16 år?
  Hun klarte seg bra på skolen til hun var ferdig med 9. klasse. Da hun begynte i 10. klasse i fjor høst endret situasjonen seg. Hun begynte å bli overveldet over skoleoppgavene som skulle gjøres. Tidligere holdt hun helt fint styr på 14. dagersplanen sin selv, og fikk levert inn besvarelser og lest til prøver innen tidsfristene. Jeg merker at hun ikke lenger har den samme oversikt som hun har hatt tidligere, glemmer mer og mister raskt konsentrasjonen. Hun klatre seg middels bra gjennom 10. klasse, men det kostet henne mye krefter. Karakterene gikk betydelig ned samtidig som hun opplevde å måtte jobbe hardere. Ingen god følelse.
  Når hun nå har begynt på videregående skole, ny skole, ny venner, alt er nytt, kjenner hun seg overveldet og så utmattet at hun ikke kan overskue hvordan hun skal greie å gjennomføre de neste tre skoleåren. Det nye skoleåret begynte i forrige uke, og hun opplever etter bare noen dager på skolen å være tom for krefter.
  De siste 3-4 måneder har hun i perioder vært svimmel, humørsyk, plaget med hodepine mm. Hun har vært hos legen og fått undersøkt svimmelheten og hodepinen. Det ble ikke påvist sykdom.
  Det kan virke som min datter opplever seg mentalt overveldet og at det går utover hennes eksekutive ferdigheter. Vil gjerne høre fra dere om dere mener hjerneutviklingsprogrammet kan hjelpe på de nevnte symptomene?
 30. Hanna på 21.08.2016
  Grattis/tillykke <3

  Jag är så glad att vi också har möjlighet att träna vpra hjärnor med samma program som Bertram. Tack Tack tack!
 31. Christina Boss Rosenskjold på 21.08.2016
  Hej Ninka. Jeg har tvillinge drenge som er ramt på hver deres måde. Den ene autist og den anden hyperaktiv og sensitiv. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vide hvordan vi kan få fat i programmet og hvad prisen for det er?
  Syntes at det lyder helt fantastisk og tillykke til jer begge med jeres skønne drenge.
  Mvh Christina
 32. Jette på 21.08.2016
  Hej Ninka.
  Der er et meget spændende indlæg I har lagt op - kan man forestille sig det også kan bruges til voksne, hvor hjernen har været overbelastet med stress og hvor koncentrationen stadig er mangelfuld? Mvh Jette
 33. Anne Malene Andreasen på 21.08.2016
  Jeg har arbejdet med små børn i mange år, som dagplejer. Lige nu er jeg på 2. Modul af 3 (kommunal uddannelse for dagplejere) jeg har fået indblik i neurologi og syntes det er meget spændende og er glad for at der er blevet mere fokus på det holistiske menneskesyn. Tillykke til Bertram!!!

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.