Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Ninkas Detox tips og guides

Videoblog: Hvorfor virker de kernesunde kits så godt?

Hvorfor virker Ninkas kits på dem, der har prøvet alt?

I sidste uge fik vi en mail og et (klamt, men spændende) billede af galdesten fra Nanna, som er ved at rense lever med vores mega-detox kit.
Hun var målløs.

Det samme var den pige, der skrev på gruppen for køberne af kittet "Hormon-koden" også. Hun havde sluppet både stress og den medicin-krævende stofskifte-sygdom.

På Kernesund og Slank facebook-gruppen er der opstået et nært og tæt fælles-skab blandt de kvinder, der har kittet med samme navn. Det er et unikt søster-fællesskab af kvinder, som opstår, når man både slipper fedt, mønstre, hemmeligheder, facade og konkurrence.

Hvad er de 3 ting, der skal til for at få succes (og som Ninka altid giver?)
Kode-ordet er at involvere både krop, sind og sjæl. Og i videoen herunder giver Karolina resten af forklaringen. Hun har nemlig prøvet alle kits og skal med på Ninkas næste online kursus der gør dig smuk indeni og udenpå inden bikini-sæsonen.


Hvordan kan vi hjælpe dig? Se denne video og få svaret!

Her på Team Kernesund får vi rigtig mange henvendelser om, hvordan vores kits og forløb rent praktisk fungerer. I denne video fortæller Karolina hvordan vi transformerer krop, sjæl og sind på vores vilde  transformerende forløb.

Har du yderligere spørgsmål om produkterne eller forløbene, så kig i vores produkt oversigt www.kernesundfamilie.dk/produkter/ eller så skriv dit spørgsmål her på siden!

PS: Hvis du vil være opdateret på alt det nye der sker i Kernesund og få skønne gratis gaver, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her www.kernesundfamilie.dk/forside/

PPS: Hvilket kit eller forløb drømmer du om? Hvorfor har lige netop du brug for det? Svar nedenfor og det kan være, det bliver dig, der får det tilsendt som gave med tak for kommentaren. Så gør dig umage og husk din mailadresse i kommentaren. 

Kommentarer (39)

  1. Kernesund Familie på 22.04.2013
    TAK FOR ALLE JERES VIDUNDERLIGE BESVARELSER!

    I ER FANTASTISKE :)

    TJEK PÅ DENNE BLOG HVEM VINDERNE ER:

    http://www.kernesundfamilie.dk/114/article/2362/1807/
  2. Katja Hansen på 22.04.2013
    Kære Ninka og kernesund team!
    For det første tror jeg, det virker, fordi man kan mærke autentiteten i det I gør - det kommer fra et behov for virkelig at hjælpe andre kvinder og familier. Jeg har ser stort set alle de videoer I lægger op for det er altid så inspirerende.
    1000 tak for al den oplysning og indsigt I giver, det har hjulpet mig rigtig meget i den rigtige retning.
    Jeg synes særligt Ninkas videoer er så fede, når man kan mærke, du er i så god kontakt med din intuition - og så også tør at reagere på den og dele den. Jeg er sikker på kitsene virker af denne årsag - MEN også fordi de rent faktisk virker;) I tager højde for hele mennesket og når I taler om selvhealing og egenomsorg, tror jeg virkelig I rammer mange kvinders ømme punkt. Jeg føler mig så meget klogere efter jeg opdagede Kernesund universet for to år siden - min måde at forholde mig til mig selv og andre mennesker på er meget anderledes nu og jeg kan slet ikke forstå, hvordan man kan leve uden den viden. Det gør i hvert fald en kæmpe forskel for min livskvalitet.
    Jeg kan mærke, jeg virkelig har brug for hormonkodekittet, efter p-pille forbrug i 7 år, som jeg reagrede meget kraftigt imod, derudover har jeg akne, kronisk blærebetændelse, humørsvingninger og MEGET let til stress.. Jeg kan mærke min hårdt prøvede hsp-personlighed længes efter fordybelse, ro og balance.
    Mange tak for alt det I gør og giver.

    Kærlig hilsen Katja
  3. Michelle Madsen på 21.04.2013
    Kære KerneSund Familie

    Først og fremmest af hjertet TAK Ninka for denne skønne side - jeg følger med stor fornøjelse hjemme fra stuen!

    Jeg kunne virkelig inderligt godt tænke mig at vinde Kernesund og Slank på 4 uger - OnlineForløbet.
    Jeg er sygemeldt på 3 måned med stress fra mit arbejde, og i en alder af 27 år, finder jeg det utrolig skræmmende, at det er 2. gang jeg må bukke under for stressen. Stressen er ikke udelukkende arbejdsrelateret, men har altid været en del af mig pga. alle de ting, bekymringer, forestillinger mm., som har kørt rundt i mit lille hoved. Jeg har konstant banket mig selv med køller i hovedet pga. et meget lavt selvværd, de ualmindelig store krav jeg sætter til mig selv og har altid hadet mit eget spejlbillede, fordi jeg synes der sidder lidt for meget rundt om maven (stress-mave :-) ). Jeg har været hos lægen pinligt mange gange pga. oppustet mave, og har efterhånden brugt penge på utallige graviditetstest, da jeg lignede en gravid i 5. måned - virkelig ubehageligt! Lægen oplyser blot gang på gang det må være en irritabel tyktarm. Hmmm...

    Derudover kæmper jeg med panikangst, hvilket medfører, jeg ikke kan være sammen med alt for mange mennesker på een gang, tage toget/bussen eller købe ind i et større supermarked.
    Jeg ville derfor ELSKE at kunne sidde hjemme, i mine trygge rammer, puttet godt under et varmt tæppe og bare suge til mig af alle jeres skønne råd fra sofaen... Daglige meditationer, hjælp til planlægning af maden, værktøjer til ændring af tankemønstre mm. modtages med kyshånd.
    Sender jer alt min gode Karma, og håber, I vil være med til, at gøre min mandag helt fortryllende :-)
    Fantastisk weekend til Teamet.

    Mail: michellemadsen321@gmail.com
  4. Lise . på 21.04.2013
    Jeg lider af angst, stress, akne, og tusinde andre ting og jeg er bevidst om at det jeg virkeligt har brug for er ro, ro og atter ro. Men selvom det lyder så simpelt så føles det som en umulig kamp. Det gør mig til en hysterisk hustru, en meget fraværende mor og lige meget hvad jeg foretager mig føler jeg skam og skyld. Måske det er en omgang "hormonkode kit" som er min livsredder?! :-)

  5. Carina Jørgensen på 21.04.2013
    Helt klart Hormonkoden. Det der......det er det rigtige, tænkte jeg, da jeg læste om det første gang. Og det gir mere og mere mening jo mere jeg finder ud af om mig selv i disse dage.
    Historien er lang, så ved ikke rigtig hvor jeg skal starte henne............håber det hele gir mening til sidst.

    Jeg fik først i tyverne konstateret forstørret skjoldbruskkirtel uden at der blev gjort mere ved det. Idag sidder jeg med fornyligt konstateret højt stofskifte med radioaktiv jod, operation eller medicin som udsigt.
    Jeg husker tilbage på en barndom hvor jeg ikke måtte udtrykke min vrede, min gråd eller noget; " det er da ikke noget at tyde over" lød det og jeg sad så og slugte min følelser og gråd. Kan så tydelig huske det.

    I 2005 gik jeg så hjem fra arbejdet og kom aldrig tilbage. Jeg havde stress og gik ned med en depression. Jeg kom på antidepressiver og har været det on and off lige siden.
    Mit liv er aldrig blevet det samme igen.

    2006 fødte jeg en dejlig dreng. Det skulle vise sig at han ikke var som alle andre børn. Da han var næsten 3 år blev ordet Asperger og måske Adhd nævn.
    Jeg gik straks igang med det Kernesunde da jeg læste om det. Det har vi været på siden.

    Men jeg er ikke blevet hverken lykkeligere, gladere, tabt de 20 ekstra kilo jeg tog på i forbindelse med rygestop, antidepressiver og graviditet. ( i den rækkefølge inden for 6 måneder), fået mere energi eller noget som helst. Jeg sidder fast.

    Siden jeg har født, har mine hormoner været fucked up. Jeg styrtblødte en gang om måneden( hurra for Diva cup), har de vildeste humørsvingninger, let til gråd, følelserne ude på tøjet, asocial, tror ikke rigtigt på mig selv mere. Ind og ud at arbejdsmarkedet med stress.
    Forstod ikke hvad der var galt og hvorfor det ikke gik væk.

    Er pt. sygemeldt igen. Sygedagpengeafdelingen vil meget gerne at jeg begynder på antidepressiver igen. Fordi, "Carina....det var jo der du var mest stabil". Jaja, men til gengæld skjuler lykkepillerne symptomerne på for højt stofskifte (har jeg lige læst mig til på nettet) og et af dem er depression. Jeg nægter at tage dem mere. Med dem er jeg mere følelsesløs, ligegyldig og så er jeg meget træt af at der ingen forbindelse er mellem hoved og underliv. Ingen orgasmer i 8år..........????

    Og det startede måske altsammen med en hævet skjoldbruskkirtlen fordi jeg lærte at undertrykke mine følelser fra jeg var barn.

    Så der er vel ikke noget at sige til at jeg ser Hormonkoden som min redning og tilbagevenden til livet med fornyet glæde, lyst, energi, kærlighed, mod og alt hvad der ellers følger med.
    Min søn, nu med atypisk autisme har da brug for den Mor.

    Og sex, elskov med min så evigt tålmodige mand som har stået bag mig og tålt mangt og meget. (Uuuhaa da da..... Jeg kan være slem.)

    Jeg håber der er sammenhæng i det. Jeg har selv svært ved læse om der er. Jeg ved dog, at jeg skiftevis har siddet med tårerne løbende og med bankene hjerte mens jeg har tastet løs.

    Fortsat god weekend.
    Knus Carina


  6. Vivian Rosamunda Laurine Jensen på 21.04.2013
    Hej Kernesund.
    Jeg vil rigtig gerne vinde hormonkittet . Da jeg tror det er det der henvender sig mest til mig. Jeg har i mange år haft fysiske skavanker, som jeg først har prøvet at kurere via det traditionelle system, men startede så for 20 år siden med zoneterapi, akupunktur, homeopati, kinesiologi , bsds , healing , øko vegetar mad, træning , men har nu også fokus på det psykiske.

    Er rigtig glad for den vej din virksomhed bevæger sig ( krop, sind og ånd ).
    Er endnu ikke kommet der hen hvor jeg gerne vil være og føle mig fysisk og psykisk på toppen.
    Så mangler " The break through "
    Er pædagog studerende og pt ret frustreret.
  7. Ellinor Opsal på 21.04.2013
    Ja takk !
  8. jill toft hansen på 20.04.2013
    Ønsker mig sommersmuk kittet - fordi det snart er sommer og fordi jeg - på trods af gode intentioner ikke altid får gjort det gode jeg gerne vil, idet tre børn og arbejde tit kommer i forreste række. Men lige nu er jeg lock outet :-( så det ville være dejligt at kunne få vendt denne trælse situation til noget positivt i form af at gøre noget godt for mig selv, nu hvor jeg har eksta tid til det :-)
  9. Lisbeth Søndergaard på 20.04.2013
    Åh jeg vil SÅ gerne have sommerslank kittet - fordi jeg ellers vil skulle tilbringe min sommer og vores badeferie i frygt! Jeg kan ikke tillade mig at vise mig i bikini, og min frygt og skam kan jeg mok lige putte i en badedragt!! :-(
  10. Dorte Holm på 20.04.2013
    Kære Ninka
    Tænk hvis jeg vandt?
    Sådan tænker mange ofte om at vinde i lotto. Hormonkoden vil for mig være som at vinde i lotto. Så jeg håber og krydser fingre, for jeg er ikke i tvivl om, at det vil være en stor hjælp for mig.
    Kærlig hilsen Dorte
  11. Jill Toft Hansen på 20.04.2013
    Ønsker mig sommerslank kittet - fordi det snart er sommer og fordi jeg - på trods af gode intentioner ikke altid får gjort det gode jeg vil idet tre børn og arbejde tit kommer i forreste række. Men lige nu er jeg lock outet :-( så det ville være dejligt at kunne få vendt denne trælse situation til noget positivt i form af at gøre noget godt for mig selv, nu hvor jeg har eksta tid til det :-)
  12. Jill Toft Hansen på 20.04.2013
    Ønsker mig sommerslank kittet. Hvorfor! Fordi det snart er sommer, og fordi jeg trods gode intentioner ikke altid for gjort alt det gode jeg gerne vil da arbejde og tre børn ofte kommer i forreste række. men lige nu er jeg lock outet :-( - så det ku være rart at vende denne trælse situation til noget positivt og gøre noget rigtigt godt for mig selv :-)
  13. Linda Kirkeby på 20.04.2013
    Hei. Jeg ønsker meg Kernesund og slank-kittet. Jeg føler at jeg spiser bra, og holder meg stort sett gluten-, og sukkerfri. Allikevel klarer jeg ikke miste de kiloene jeg har for mye. Jeg har alltid vært overvektig, og jeg tror jeg trenger en helt ny kosttanke å leve etter.
  14. Jette Mikkelsen på 20.04.2013
    Jeg ville ønske mig Kernesund og slank kittet, da jeg meget gerne vil af med de sidste kilo på maven. Jeg har prøvet at spise sundere og motionere, men INTET synes at hjælpe. Det er jo hellere ikke bare endnu en slankekur, men en livsstilændring og det tror jeg at Ninka kan hjælpe med.
    Vh. Jette Mikkelsen
    jetteole@mail.dk
  15. Birgit Ryberg Landtved på 20.04.2013
    ville være super dejligt med et kit, jeg fik konstateret fibromyalgi for et år siden, i november fjernede jeg alt korn og mælk fra min kost, hvilket har bevirket at jeg har fået det markant bedre, får ikke længere medicin... Dog er mit tarmsystem fortsat ikke helt på toppen... håber jeg er den heldige.. Har netop meldt mig ind i jeres kundeklub for at få mere inspiration til specielt min madpakke
  16. Trine Billekop på 20.04.2013
    Uhhh sommerslank kittet er hvad jeg drømmer om. Et kærligt spark bagi og fællesskab med andre kernesunde seje kvinder. Har en fantastisk mand der elsker mig som jeg er, men efter graviditet og fødslen af min dejlige datter i januar 2013, har jeg brug for at tabe nogle kilo/centimeter og få strammet skindet op :) håber 2013 bliver året hvor jeg er strand babe ;-)
  17. Amalie fra Frederiksberg på 20.04.2013
    Kære Kernesund Familie.

    Jeg er 20 år og fik for tre år siden "onstateret" PCOS. Siden da har jeg både gået til akupunktur, ernæringsekspert, kinesiolog, etc. i et forsøg på at få genoprettet min hormonbalance. Det var desuden også et vendepunkt for mig i forhold til at dedikere mig til en fuldt ud glutenfri og mælkeprodukt-fri kost. Min gynækolog påstår, at det eneste, jeg kan gøre for at rette op på den skævhed, der er i mit system, er at tage p-piller, men jeg må efterhånden erkende, at jeg ikke køber den løsning. Jeg har taget p-piller, siden jeg var 15 som supplement til en stærk akne-kur, men har prøvet at holde op flere gange. Problemet er blot, at jeg slet ikke føler et nærvær med min krop, når jeg ikke tager dem. Derfor er jeg flere gange vendt tilbage til dem og den måske falske følelse af tryghed i min krop, som de trods alt giver. Jeg er træt af at kæmpe med vægten - ikke desto mindre handler det her først og fremmest om, at jeg ønsker at finde fred med min krop fra inderst til yderst. Jeg håber, at hormon-kittet ville kunne hjælpe mig.
    Alt det bedste,
    Amalie
  18. Margit Line Riber på 20.04.2013
    Jeg har haft og har stadig stor glæde af flere af kitsene.
    Jeg har været på kernesund og juleslank on and of siden december, og har købt både mega detox og hormon kit. Er gået i gang med at snuse lidt til hormon kittet, men kan godt bruge et kærligt spark for at holde den gode stil.
    De perioder jeg holder fast er det helt fantastisk, men jeg spænder ben for mig selv når der er gået lidt tid, gang på gang.
    Derfor ønsker jeg mig on line forløbet med Ninka til at holde mig i ørerne.
  19. Heidie jørgensen på 20.04.2013
    Jeg ville så gerne prøve hormon kittet, da mine hormoner er helt ude af balance og jeg har fedtet hårbund, hårtab, Acne i ansigt og hals, uønsket hårvækst, appelsinhud fra knæ og op, depresssion og skal tabe mig. Takker for dine kloge og insigtsfulde indlæg og råd Ninka :-)
  20. Kernesund på 20.04.2013
    Tak for jeres vidunderlige indlæg ❤ Vi glæder og til at give en af jer et af vores skønne kit på mandag!! ❤
  21. Stine Marie Alme på 19.04.2013
    Hei

    Jeg kunne nok tenkt med sommeslank kittet. Jeg er småbarnsmor til 5 skjønne små barn! Fra 2 år til 8 år.

    Og etter flere graviditeter og med en stressende hverdag, så kunne jeg absolutt tenkt meg hjelp til å gå ned de siste kiloene innen sommeren!

    Jeg har slitt med vekten i mange år, og jeg sliter med å komme igang!

    Jeg hadde blitt utrolig glad for en slik gave, da jeg ikke har råd til det selv!

    Jeg vet hvor bra kittene til Ninka er, og jeg er sikker på at jeg hadde fått oppfylt mange av de ønsker jeg har.

    Jeg krysser fingrer og tær, og håper jeg blir den heldige til å vinne et slikt fantastisk kit.

    Mange hilsener fra Norge

  22. Heidi Nancke på 19.04.2013
    Jeg er utrolig skeptisk mht virkningen af disse kits. Alligevel synes jeg, at det lyder spændende og vil gerne prøve enten detox eller sommerslank kittet. Krydser fingre:-)
  23. Helle Straarup Ross på 18.04.2013
    Jeg er ikke helt klar over hvad der er jeg har brug for, men noget skal der til...jeg trænger til at være mit første valg og ikke altid bekymre mig om sygdomme om alt andet....min mor døde af kræft min far har lige fået det og det ser meget skidt ud...jeg bliver større og større og skjuler at jeg egentlig ikke er helt på toppen...jeg trænger til at elske mig selv og gøre det bedste for mig og min krop......
  24. Elisabeth Jørve på 17.04.2013
    Jeg skulle meget gjerne ønske meg detox-kittet fordi det nå nylig har slått meg hvor giftig min tilværelse er. Jeg vokste opp på Findus, instant-alt-mulig og hermetikk. Jeg var ørebarn og fikk antibiotika igjen og igjen og igjen. I lang tid var jeg dessuten avhengig av Pepsi Max. Jeg får UVI ca 8-10 ganger i året. Og sist men ikke minst, jobben min er svært negativ. Vi er for få ansatte og jeg har endt opp med å gjøre gjøre gjøre hele dagen - til ca 1 hver natt. Jeg har rent glemt hvordan man kobler av. Jeg "må" ha fingrene opptatt for jeg husker ikke annet. Bare å sitte rolig med barna på fanget gjør meg rastløs for det er ting som "må" gjøres. Men slik skal det jo ikke være! :\'-( Jeg tror kroppen min behøver en detox for en ny start...
  25. Merete Petersen på 17.04.2013
    Jeg håber og tror at hormon-kittet kan være med til at sænke hastigheden af mine for tiden galoperende ældringstegn og måske få rettet lidt op på de ubalancer i kroppen jeg mærker efter mine tre graviditeter og fødsler lige i rap;-)
    Ønske ønske ønske... :-)
  26. Anita K på 16.04.2013
    Jeg drømmer om hormon-kittet og det der kernesund på 4 uker - er det det heter? Føler at etter et tøft samlivsbrudd og mye nedgang er det tid for oppgang i livet - og jeg kjenner meg også så klar for forandring for en gangs skyld. Ikke bare fordi jeg måå eller føler at jeg skal det, men fordi tiden er inne. Tiden er inne for at jeg skal finne min vei - og jeg har en følelse av at det starter her. Enten jeg vinner eller ei - kjernesunn tankemåte er med på å forme livet mitt nå og det er jeg så glad for :)
  27. mathilde ballegaard på 16.04.2013
    Jeg drømmer om detox - kittet, da jeg gerne vil se og opleve forandringen på egen krop og sind, og har brug for en hjælpene hånd.
  28. Gry Haakensveen på 16.04.2013
    Jeg drømmer om hormonkittet. Jeg føler jeg har ubalanse i hele kroppen etter et planlagt keisersnitt for 6 måneder siden. Jeg gikk mer opp i vekt etter fødsel! I tillegg har jeg fått hevelser i legger, noe jeg ikke hadde når jeg var gravid. Det har ikke hjulpet med å endre kosthold og trene mer.
  29. Sanja Jørgensen på 16.04.2013
    Åh, jeg blev så glad, da jeg faldt over det her. Jeg ville være så overdrevet lykkelig for homon-kittet! Min krop har det sidste år været helt på hovedet, og jeg har haft uendeligt mange hormonelle forstyrrelser og forskellige fysiske gener af samme årsag. Jeg er for alvor (og desværre) blevet godt gammeldags træt af det danske sundhedsystem, og lægernes "råd" (læs:medicinering). Jeg har prøvet flere alternative tilgange, men intet synes at vare ved i længden. På eget initiativ droppede jeg så ALT, hvad der hedder tilsat sukker for snart fem uger siden. Det har virkelig hjulpet meget, men jeg oplever endnu ikke en fornemmelse af, at der er balance i tingene, så jeg håber at det her kunne være et skridt på vejen til min ellers fine balance. Det skal siges at jeg er midt i tyverne, spiser sundt, elsker frisk luft og er fuldstændig normalvægtig, så jeg har svært ved at sætte noget på min livsstil. Hjælp ønskes!
    De bedste hilsner fra Sommer-altanen (endelig! :))
    sanja_sj@hotmail.com
  30. Susanne G på 16.04.2013
    Hormonkittet, fordi jeg fornylig har oplevet at jeg har fået stress-symptomer og tager på i vægt, på trods af at jeg er igang med detox... og det må jo være kortisol, der skaber problemer.

    Jeg er 43 og har først i de sidste par år fundet ud af hvor meget bedre jeg kan få det, end jeg har haft det hele resten af mit liv, og det er ved at være deprimerende at jeg nu tager på, lige når det hele ellers var begyndt at blive så spændende.

    Mange hilsener og tak for de fabelagtigt spændende ting team Kernesund har gang i!
  31. Kristine Norsted på 16.04.2013
    Hei!
    Jeg ønsker å drømmer om "sommerslank" - kittet. Det er mange år siden jeg gikk i bikini, eller sikte meg/badet offentlig. Det savner jeg! Det har ikke noe med overvekt å gjøre, men selvfølelse og det å være avkledd.
    Håper jeg vinner :-) jeg elsker bloggen deres og har alle bøkene.
    Hilsen Kristine
  32. Kernesund Familie på 16.04.2013
    Tak for jeres jeres dejlige kommentarer ♥
    Vi elsker at læse dem! På mandag offentliggør vi vinderen og vinderen får direkte besked ♥
    Så alle der kommenterer inden mandag har mulighed for at vinde et af vores vilde kit! ♥
  33. Anja Jensen på 16.04.2013
    Jeg trænger til sommerforløbet med Ninka til at holde mig kærligt til ilden. Jeg er nu klar til at "overgive" til forløbet i kærlighed til mig selv. Jeg har det gamle kit, været inde og ude juleslank uden rigtigt at commite mig, jeg har været sådan lidt med fra sidelinien og set det smukke og sårbare og powerfulde i det fællesskab der er, når man giver og modtager støtter fra hinanden. Jeg har nu gennemskuet et af mine mønstre som er en masse undskyldninger for hvorfor jeg ikke lige havde tid, kræfter, penge you name it! Og nå ja, så blev det så heller ikke denne gang... I virkeligheden længes jeg efter at være en del af netværket og give mig selv den selvomsorg som det er at lave de forskellige dele af forløbet, bådr træningen og de mentale øvelser. Jeg er klar til at sætte en streg i sandet også starte op igen, nu med støtte. I kærlighed Tak! Kh. Anja
  34. Natalia Valkner på 15.04.2013
    Hei
    Det må være hormonkittet. Fyller snart 50 og trenger nok litt påfyll. Hvilken hemligheter finnes der. Har hatt så utrolig glede av å følge denne bloggen. Det jeg synes er så bra er alle de naturlige tips som jeg finner her. Har prøvd mange av de og det virker. Naturlig er best.

    Big love from Bergen
  35. Simone Elisabeth Nielsen på 15.04.2013
    Har lige købt forløbet til de 4 første uger! er så småt ved at være klar til at komme igang, og JEG GLÆDER MIG! og til de efterfølgende kits jeg skal videre med, kan mærke det blir godt :o)
    KNUS
  36. Berit Kirketerp på 15.04.2013
    Kære Kernesunde,
    Jeg drømmer så klart om hormonkittet. Jeg er 47 år og er overbevist om, at det kan hjælpe mig inden overgangsalderen sætter ind. Det at få styr på sine hormoner, er så vidst jeg forstår nøglen til velvære. Jeg trænger sådan til velvære. Ville være ganske fantastisk hvis en af de "gamle" kunne hjælpes også:-)
    Kh
    Berit (bkirketerp@gmail.com)
  37. Jane Thoning Callesen på 15.04.2013
    Jeg drømmer om Kernesund & Slank-kittet - onlineforløbet på 4 uger.

    Jeg har alle Ninkas bøger og følger mange af opskrifterne og til dels også principperne.

    Men jeg falder ofte i fælden alligevel, og er simpelthen ikke god nok ved min krop.

    Jeg giver den ikke nok motion, søvn og mad - men holder mig ofte kørende på lidt for meget kaffe, sene arbejdsnætter og rigelige mængder mørk chokolade. Sådan har det særligt været de seneste måneder, hvor jeg har haft travlt med at færdiggøre et bestemt projekt.

    Jeg vejer lige nu otte kilo mere, end jeg bryder mig om, og er slap og dvask - er helt sikker på at Kernesund & Slank er det, der skal til, for at skyde mig tilbage i topform.
  38. Anne-Kari Ruud på 15.04.2013
    Jeg går nå på kernesund kit, og har kjøpt mitt detox-kit, som kun ligger og venter på meg. Gleder meg til å få gamle "synder" ut av kroppen. Mitt høyeste ønske er en ren tarm. Nå er jeg på vei ut av mørket, jeg ser solen igjen, min livgiver, jeg ser meg selv igjen, som den optimisten jeg er, jeg er klar til å ordne opp og til å tilgi meg selv og andre som trenger min tilgivelse. Og til å få kontakt med moder jord
  39. Charlotte Bech på 15.04.2013
    Jeg drømmer om "hormon-kittet" og alene af dén grund at jeg har været på både Kernesund og juleslank forløbet med stor glæde, overraskelse og gevinst samt leverrens detox´en og der er så mange ting og aspekter i mit liv der allerede har ændret sig positivt udover krop, sind og sjæl. Min drøm om hormon-kittet er fordi jeg ønsker større transformation og forståelse af min egen krops signaler. Jeg ved fra personlig erfaring hvordan mit liv har ændret sig radikalt på alle fronter siden jeg mødte min nye levestil igennem kernesund fra januar måned, så tænk dig engang hvorledes det kan fortsætte derudaf med hormonkittet :) Jeg takker Ninka for hendes altoverskyggende delen af disse smukke levesten og vidunderlige mirakler til livet mit og hvis jeg skulle være så heldig at vinde, vil jeg med glæde fylde mit liv op med mere forståelse og anerkendelse af hvem jeg er, hvad jeg formå og hvad jeg altid har drømt om at kunne blive.

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.