Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Kærlighed og parforhold

Videoblog: ER din kæreste din værste sundheds-modstander? Og hvad har det med lavt stofskifte, selvudslettelse og piercinger at gøre? Få svaret her

Videoblog: Her er jeg med et billede af mit selvudslettende jeg. Den 15-årige Ninka, der gemte sorgen bag et smil, og hellere ville æde lort end stå ved sig selv og risikere at blive sat udenfor flokken, såre andre eller miste andres accept. Det gjorde jeg så. Klistrede et smil på, pleasede andre, kæmpede med mig selv og åd lorten. År efter år.

Det kender jeg mange kvinder, der gør. Tager den samtale, de dybest set ikke orker bruge døgnets sidste time på. Men veninden har jo brug for os her og nu.
Går til den fest, udsætter den træning, skyder sengetiden, alene-stunden, lykken og livet, FOR ANDRES SKYLD. Og det bliver vi syge og ulykkelige af. Selvom det er med de bedste intentioner.
Slås du med dig selv og dine omgivelser? Føler du dig revet midt over i forsøget på at få enderne til at passe?

Mit videosvar på jeres spørgsmål:
"Hvordan står jeg fast, når andre er imod min livsstil?". Hvordan bliver der plads (og tid) til mig? Hvordan slipper jeg for at kæmpe og forsvare mig? Hvorfor har så mange unge kvinder stofskifte-problemer? Svarene på jeres facebook-spørgsmål er måske overraskende. Og hænger smukt sammen...Q and A på videobloggen i dag.

Kan du lide onsdags-videoerne? Abonner på min Youtube kanal HER for at få ugentlig coaching, tips og kærlige skub fra mig...

Knus fra Ninka.

 

 

Kommentarer (7)

  1. Silje Hansen på 24.09.2013
    Det temaet om å gjøre mer av det en selv har lyst til er SÅ viktig! Jeg har i det siste blitt flinkere og flinkere, faktisk etter at jeg ble sammen med min mann for fem år siden. Han gjorde meg oppmerksom på at jeg MÅ faktisk ikke dra på den hytteturen hvis magefølelsen er helt imot det, osv. Det er ingen enkel ting, som du vet, når man har gjort dette hele livet, men som du sier, det blir enklere og enklere jo mer du gjør det:)

    Jeg har også tatt ut mine piercinger. Jeg hadde to stk som satt i brusken på det ene øret, som har vært der konstant i rundt 16 år nå. Mulig det er innbilning, men jeg syntes nesten med en gang jeg kunne kjenne en forskjell! Mest sannsynlig har det nok vært et konstant, lite trykk der, uten at jeg har tenkt på det! Og faktisk, penere ble det uten også;)

    Gleder meg til neste gang!

    Klem fra Silje
  2. ninka mauritson på 20.09.2013
    Theresa . Så godt. Glæder mig til at følge den proces. lad os høre, hvordan det går. Knus. Ninka
  3. Theresa Andreasen på 19.09.2013
    Kære Ninka :) tak for svar - Jeg tog straks afsked med min piercing, som jeg har haft i mange år... Jeg kneb faktisk en tåre, for jeg har været rigtig glad for den :( så nu vil jeg glæde mig til at lægge mærke til om min krop "ændre" sig!!
  4. ninka mauritson på 19.09.2013
    Simone - hvad siger din mavefornemmelse, hvis du selv skal sætte ord på et svar på den tvivl+
    Nogen gange er vi omgivet af mennesker, som er i lav vibration, og ofte er det et tegn til at kigge på steder i eget liv, hvor vi selv er grænseoverskridende, brovtende eller hårde overfor os selv. Nogen gange er vi bare færdige med at lære det vi skal af hinanden, og det er pinefuldt at holde fast i det.
    Kun du kan mærke, hvad der er på spil for dig.

    Kæmpe store, varme knus til dig..
  5. Simone Carlsen på 19.09.2013
    Hej Ninka :o)

    Tak for dine dejlige blogs...
    fik en hel klump i maven af at læse denne blogs overskrift.. men det ramte alligevel ikke helt dybt, da jeg så hørte hvad du havde at sige. lige med hensyn til min situation.
    Jeg er der, hvor jeg ikke kan finde ud af om manden gør mig godt eller skidt.. om det er god konstruktiv kritik han kommer med, eller om jeg bare skal lukke ned for hans møg og gå fra ham :o)

    Kan simpelthen ikke blive enig med mig selv i hvad der er det rigtige.. TAK for reminder med alle dine gode pointer !!

    MVH
  6. Ninka Mauritson på 19.09.2013
    Tak Zenia. Glad for at det rykker noget i ( og for ) dig🙏

    Julie. Det er første skridt at du nu lytter til kroppen og det den fortæller dig.
    Så den i længden ikke behøver at råbe dig op.

    Kroppen kan ikke skelne imellem den krig du fører med dig selv, når du holder dig selv nede - og den krig du ville have med et vildt dyr på savannen. Kroppens kamp-funktioner sætter ind som om du var i livsfare, når du kæmper mid din indre stemme.
    Og holder på væske, immunsystemet reagerer, du holder på fedt og både tarmsystem og fedtforbrænding går på vågeblus.

    Det er prisen.

    Hvad går vi ved det?
    Vi erkender at sådan er det. Og vi bliver ved med at æde lorten. Eller begynder at stå op for os selv.
    " det der har jeg lyst til". " Det der er ikke noget for mig, så jeg springer over".
    SIG det. Start med at have en fest med at sige mere af det du tænker HØJT.

    Much love og støtte herfra. Ninka
  7. Julie Aagaard på 18.09.2013
    Hej Ninka, tak for endnu en virkelig spændende video. det du fortæller i denne video, kan jeg virkelig nikke genkendende til. jeg har altid været, en pige der ikke siger mine meninger og følelser højt. og nu idag, er det som om at min krop ikke arbejder sammen med mig længere. jeg får uren hud, mine ben er oftes væskefyldte og tunge. og min mave oppustet. uanset hvor sundt og økologisk jeg spiser, vil min krop ikke ændre sig. jeg tror virkelig at det er fordi jeg ikke står op for mig selv og siger min mening. hvordan lærer man at blive god til det? er så træt af det. kh Julie

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.