Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Psyke og følelser

VIDEOBLOG: De to skjulte tabu-følelser, som vi kvinder ikke taler om (og bliver tykke af). Jeg har brug for dit råd.

VIDEOBLOG: De to skjulte tabu-følelser, som vi kvinder ikke taler om (og bliver tykke af). Jeg har brug for dit råd.

Kender du de to hemmelige tabu-følelser, ingen taler om? Og som de fleste undertrykker? Når først du kender dem, behøver du ikke længere kæmpe med vægten. Tør du indrømme, at du er needy? At du har brug for andtre kvinder? At du er lille, bange og sårbar? Se videoen og PLEASE giv mig dit gode råd/din kommentar nedenfor.

Ps: Hvad mener du? Giver det mening for dig at du er en needy race, der har brug for at blive samlet op af andre kvinder? Er du træt af at kæmpe alene?

PPS: Du kan læse mere om min coaching cirkel online her:
www.kernesundfamilie.dk/sommerslank/

Kommentarer (8)

  1. Anna Maria på 18.06.2014
    Resources like the one you mentioned here will be very useful to me! I will post a link to this page on my blog rental mobil . I am sure my visitors will find that very useful
  2. Ninka Mauritson på 09.04.2013
    Sikke nogle vidunderlige i dlæg. Tak. Tager dem alle til mig. I er inspirerende og modige... Er enig i at vi må fylde op indefra ❤
    Store kram. I rører mig
    Ninka
  3. Kirsten Birkholm på 05.04.2013
    Kære Ninka
    Jeg har følt mig meget alene efter jeg blev separeret fra min mand sidste år. I min proces - i første omgang en sorgproces- har jeg fundet rigtig god støtte i Kernesund Klub. Jeg var ulykkelig, men samtidig indstillet på, at jeg skulle fylde mit liv med andre værdier og nye fællesskaber Jeg er dybt taknemmelig for den mulighed klubben har givet mig i form af at styre mod mere kærlighed og egenomsorg. TAK!
  4. Yara Rasmussen på 04.04.2013
    Det kunne jeg godt tænke mig, at vi kvinder samlede hinanden op og gav hindanden varm og støtte. Vi har desværre bevæget os væk fra dette unike egenskab som vi kvinder har, at være omsorgsfulde, pga. vores moderne livsstil. Vi glemte at bruge hinanden, at støtte hinanden, at være dér for hinanden og alt blev bare en kæmpe race og konkurrence. Konkurrence om det bedste krop, bedst hår, flottest smil, flottest hud osv. Jeg er træt af det. Lad os gå tilbage til kærnen, til kærligheden.
    Kh
    Yara
  5. Mette Andersen på 03.04.2013
    Kæreste Ninka

    Jeg lever stadig højt på den kvinde-power og selvkærlighed jeg mærkede på detox retreat. Bedste gave til mig selv nogensinde!
    Savner savner savner kvinde-power-fællesskab! Er i en periode lige nu, hvor jeg føler mig lost og væk fra mig selv (samtidig med at jeg kender alle svarene) og dulmer følelser, som jeg ikke har lyst til at mærke eller forholde mig til lige nu. Resultatet er en træt, trist og tyk krop, der er fuld af budskaber... Tid i stilhed, baby-behov og kærligt kvinde-fællesskab vil bringe mig tilbage. Det rører mig meget at skrive dette, at indse hvor jeg er på vej hen, hvis jeg nægter at lytte for længe endnu...

    Kram fra Mette
  6. karin thygesen på 03.04.2013
    Hej Ninka, Jeg er helt med på at du har lært at der ikke er nogen grund til at skamme sig eller begrænse sig, men dit sprog lyder virkelig grimt: \'\'jeg er med på at der ikke er en skid grund til at begrænse sig\' osv
  7. Christina Pold på 03.04.2013
    Helt enig! Min udvikling og selvkærlighed er også først rykket her det sidste år, hvor jeg har været på en coaching-uddannelse og delt tårer, glæder og inderste hemmeligheder med en flok mennesker, der alle har den samme forståelse for livet og åbenhed over for at acceptere mig som jeg er. Jeg har følt mig SÅ tryg, og det giver mig mod og værktøjer til at lave ritualer og en livsstil som støtter mig i min udvikling til at elske og snakke pænt med mig selv og andre....Mere tolerance, kærlighed og åbenhed og tillid...det træner jeg hver dag. Og jeg har brug for et bagland der støtter mig og er på samme rejse :-)
  8. Susanne G på 03.04.2013
    Jeg gad vide om vi ville være så needy og afhængige af andre, når først vi lærer at finde styrken indefra, altså feks. at pleje sit indre barn, at lære at virkeligt elske og respektere sig selv, og i det hele taget leve med mere respekt for bedre værdier end det stressede liv med fokus på ligegyldige ting som vi har i Vesten... Hvis vi dyrkede alle de ting du har talt om på det seneste, Ninka, feks. tid til hinanden, selvbevidsthed, nærvær osv. så ville vi blive stærke og rolige.

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.