Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Krop, tanker og følelser

Videoafsløring: Mit værste misbrug nogensinde..

Video med min største afsløring til dato: Mit VÆRSTE misbrug. Ever.
I videoen kan du også lære, hvordan DU slipper enhver afhængighed. Hvis du tør.

Jeg trækker vejret dybt...Værsgo´her er den. Din kommentar er kærkommen.
Din egen afsløring endnu mere velkommen.

Kys

Ninka

Kommentarer (30)

  1. simone fra vejle på 05.06.2014
    Jeg er total afhængig af blive mentalt stimuleret via internettet, fordi så mærker jeg ikke mig selv. Har heldigvis ikke Iphone for tiden den er gået i stykker, men bliver repereret idag, så det bliver en ret stor kamp jeg skal til at face nu her.
  2. ninka mauritson på 15.05.2014
    TUSIND tak for de smukke kommentarer til denne blog - I skal vide, at jeres respons betyder afsindigt meget. I inspirerer mig. Elsker at være i kontakt med jer...
  3. Betina Carlsen på 29.04.2014
    Kære Ninka !
    Stor respekt til dig - fordi du er som du er ...
    Godt gået !
    Du siger så mange tankevækkende ting....sidste år lavede du en blog hvor du nævnte : ...det at have en mor som tager ansvar for sig selv giver en enorm frihed og ro.
    Dette blogindlæg har gjort en kæmpe forskel for mig - både fordi det åbnede mine øjne for, hvilken barndom jeg har haft - men også hvor sindssygt vigtigt et signal, det er at sende til sine egne skønne børn.
    Du gør en kæmpe forskel ...
    Ha en fantastisk dag - knus herfra
  4. annette bille på 24.04.2014
    Super indslag....og jeg tror der er mange som har valgt forkert, flere gange i livet...incl mig selv. For mig handler det om at spise i stedet for at løse de udfordringer der er foran mig. Jeg tror egentlig ikke der er så mange der vil dømme over de fejltrin vi laver..tror mere folk dømmer når vi IKKE får gjort noget ved det!
    Ha en skøn dag.....Annette
  5. Heidi Zink på 23.04.2014
    Love you always
  6. Annika F på 23.04.2014
    Hej Ninka ;) Har selv været afhængig af kokain, blandt andet !!! 😄 og ja, genkender da fuldstændig det hele du taler om, rør ingen stoffer mere, og er også stoppet med at ryge for 6 år siden, men sukkeret, ja du har ret - det er det værste at slippe fri af ! Det jo sindssygt at man har lettere ved at stoppe kokainmisbrug end sukkermisbrug... Kan godt huske hvordan det hele var mega trist uden kokainen i en lang periode bagefter. Tak for din video Ninka
  7. Yonina Groot på 23.04.2014
    Kære Ninka.....jeg har prøvet alt muligt for at komme til at se denne video, men det vil ikke lykkes......kan du hjælpe? Knus Yonina
  8. Tone Moberg-Wæhle på 23.04.2014
    Fantastisk gjort! Du er utrolig modig og gir enormt av deg selv på din vei for å hjelpe andre!! Regner med det har vert et stykke å gå for deg, både som enkeltperson, medmenneske, yrkeskvinne og ikke minst som mor. Man er alltid summen av sine erfaringer og sitt liv, og det er langt i fra alle valg man engang tok man er stolt over. Å tilgi seg selv er jo alltid det vanskeligste. Du går foran med et sterkt og godt eksempel som traff meg rett i hjertet. Tusen takk for din åpenhet, og inspirasjon til å være nettop det😘
  9. Christa Brunhøj på 23.04.2014
    Flot Ninka!! Hvor er du sej!
    Jeg vil gerne ud med noget også. Jeg er afhængig af bekræftelse af mænd, og når jeg ikke får det eller ikke får nok af det så overspiser jeg sukker. Men jeg arbejder på sagen og alt er blevet meget bedre, men jeg falder stadig i nogle gange. Det positive i det er at der går længere og længere tid mellem jeg falder i.
    Kærlighed herfra
  10. ninka mauritson på 23.04.2014
    FUCK - hvor er I SEJE!
    Tak for afsløringerne. Og JA, det hjælper at andre er i samme båd. Og at have en stamme at læne sig tilbage i, når det kniber med at tro på det. Og ensomheden tager overhånd. Elise - er så glad for, at du ser min forandring. Jeg er landet et nyt sted i mig selv. Og kan også selv rigtigt godt lide den fred her i mig. Fedt, det ses!.
  11. gul ibraim på 23.04.2014
    Hej ninka;) sejt at du står frem med så personlig sag. Jeg er sikker på at mange har brug for at dele nogle ting med familie, venner el kollegaer, men simphelt hen ikke har den tillid til at det bliver modtaget på en ordentlig måde, jeg ville da ønske at vi alle var mere rummelige overfor hinanden generelt.
  12. Stine J på 23.04.2014
    Du er så sindssygt modig. Tusind tak for din ærlighed. Du rører mig gang på gang. Jeg er selv dybt afhængig af sukker. Jeg er igang med det mentale arbejde, men der er lang vej igen.
    Dette lyder måske banalt, men ikke desto mindre er det sandt: Det er befriende, at andre er i samme båd. Det gør det nemmere at erkende, at det faktisk ER et misbrug og ikke bare et spørgsmål om rygrad, som mange har en tendens til at negligere det til. Tak, tak, tak.
    /Stine, 24, Paris
  13. Gitte Toft på 23.04.2014
    Hold da op tak fordi du deler. Det satte lige mit liv i perspektiv. De er da bare for sej, jeg bøjer mig i støvet. Og nu skal jeg bare i gang med min egen forbandede sukker afhængighed, 💗
  14. Christina Pedersen på 23.04.2014
    Fuuuuuuuuuuuuck du er MODIG! - Og pisse sej og græsrodsagtig! :-D

    Jeg tror du har fuldstændig ret i at det vil gavne os alle sammen at gå mindre med maske!
    Selv har jeg det rigtig svært med at dele for meget om mig selv i forhold til andre mennesker (føler jeg), men det er også belastende at have hemmeligheder!
    Jeg har også et misbrug som kan tage lidt overhånd for mig en gang imellem, og det ER jo simpelthen for at dulme og slippe for at tage stilling til ting - Ignorere sit liv lidt agtigt..
    Mit misbrug er joints. FUCK det føles vildt bare at have skrevet det i en kommentar på nettet :-O
  15. Malle Thomasen på 23.04.2014
    Kokain? Ja, det forklarer jo et og andet :-)
  16. Elisa Dinsen på 23.04.2014
    Klart den mest autentiske version af dig, jeg endnu har oplevet :) Ikke bare hvad du siger, men hele din måde at fremtræde på. Det understreger kun din pointe, at jeg nu faktisk enormt godt kan lide dig (dit blog-jeg)- hvor mit indtryk før var at jeg ikke kunne placere dig og faktisk blev lidt utryg ved det. Denne her Ninka-version er DEJLIG - som sikkert mange andre versioner, men nu har jeg bedre fanget den. Tak fordi du gør, hvad du føler, der er brug for - selvom du er nervøs.
  17. ninka mauritson på 23.04.2014
    Rikke, elise og eline. TAK. Af hele mit hjerte. det, som denne blog afstedkommer bekræfter min fornemmelse af, at den var vigtig!!

    KYS

    Ninka
  18. Eline Berg på 23.04.2014
    Wow Ninka!
    Du er så ubeskrivelig tøff og jeg er så inspirert av deg, stolt over deg, og takknemlig for å få din input i livet mitt. Det gir en ny "respekt" for hvor vanskelig det er å komme ut av sukkeravhengigheten, og også en påminnelse om hvor viktig det er!
    Ha en strålende uke og takk for at du deler!
  19. Elise Lærum på 23.04.2014
    Wow! Du er tøff Ninka! Setter så stor pris på din ærlighet og det forbilde du er. Jeg har selv også vært avhengig av kokain. Sluttet for åtte år siden, på egenhånd! Min erfaring er også at sukker, selv naturlig fra frikt og bær er mye verre ig komme seg av med. Jeg gjør motsatt av deg og forteller svært få om det. Kun noen få av de aller nærmeste, og så er det selvfølgelig de som husker meg fra den tiden som vet. Syntes det ikke har vært noe å fortelle å tenkt at det ikke er noe folk skal vite. Me kanskje det går ann å være mer åpen om det. Det er jo en start her. Jeg har ikke sluppet det i triben enda i frykt av hva andre skal si! Ninka du er ei rå dame, takk for at du viser vei, veileder og lærer oss hvordan vi skal la maskene falle. Jeg vil definitivt jobbe med å kunne snakke åpent om det ved anledning, ikke løpe rundt og fortelle det, men ikke dkjule det hvis muligheten for å være ærlig om det er tilstede. Det føles så mye bedre å tenke på! Det vil jo altid være der og være en del av min livs reise selv om det ikke er det nå. Men å måtte skjule det hele tiden er enormt slitsomt og ubehagelig. Du kjenner vel til det. Takk. Ha en deilig fantastisk dag gode du! God klem E
  20. Rikke M. på 23.04.2014
    Wow, du er ikke alene smuk, du er også så sej, at du har kunnet komme videre efter 2 misbrug. Min dybe respekt.
    Og maskefald... ja, det har de fleste vist brug for. Arvin Larsen har hjulpet mig med at pille masker af - en efter en - gennem de sidste 2½ år. Det er hårdt, spændende, svært, dejligt og fuld af kærlighed. Så er det spændende, om jeg også kan slippe mine M&M\'s med peanuts :)
  21. ninka mauritson på 23.04.2014
    Kære Karen, Anastacia og Kirsten - TAK...
    Jeg elsker jer for jeres kommentarer. de betyder meget for mig. TAK af hele mit hjerte...
  22. Karen Holm på 23.04.2014
    Kære Ninka. Endnu engang inspirerer du for vildt ved at turde gå foran. Ja nu ved jeg også det om dig. Og elsker dig endnu højere fordi du delte det. Tak for dig og to fantastiske detox forløb. Jeg flyver videre for nu, for jeg mærker så mange svar indeni. Min største afhængighed var måske min offerrolle. At det var lidt synd for mig, fordi jeg mistede min mor som barn, fik en stedmor der ikke kunne rumme mig og senere i livet at jeg fik slidgigt alt for tidligt. Min kappe vævet af offerroller var TUNG. Men jeg ved at jeg er en ressource. Mit lys er begyndt at skinne og der sker så meget godt. TAK TAK TAK for dig
  23. anastasia nielsen på 23.04.2014
    respekt siger jeg bare og tak spist otte store macipanæg med nouga i nat og ved hvorfor nærmeste syg nu med hovdepine du rammer lige ind i noget her respekt for du deler ikke fordømmelse mange kan lære noget her tak mange gange
  24. anastasia nielsen på 23.04.2014
    respekt siger jeg bare og tak spist otte store macipanæg med nouga i nat og ved hvorfor nærmeste syg nu med hovdepine du rammer lige ind i noget her respekt for du deler ikke fordømmelse mange kan lære noget her tak mange gange
  25. anastasia nielsen på 23.04.2014
    respekt siger jeg bare og tak spist otte store macipanæg med nouga i nat og ved hvorfor nærmeste syg nu med hovdepine du rammer lige ind i noget her respekt for du deler ikke fordømmelse mange kan lære noget her tak mange gange
  26. Kirsten Berg på 23.04.2014
    Tusen takk for at du deler!! Trengte den idag....
  27. Kristel Herholdt Boje på 23.04.2014
    Kæreste Ninka
    Du er den modigste kvinde jeg til dato har mødt!! Du er så sej!!
    Jeg har aldrig prøvet hårde stoffer som kokain men føler at mit sukkermisbrug er på højde med det!!!! Er så afhængig men kan holde mig fra det i måneder, men pludselig falder jeg i og lige nu er jeg fanget!!
    Rigtig mange er afhængige af sukker, de ved det bare ikke!
    Tak for dig
  28. Ninka Mauritson på 23.04.2014
    Ja. Som jeg også nævner i videoen er ethvert misbrug en handling, vi udfører, fordi der er en intuition eller en følelse, vi ikke orker at mærke.
    Kys.
    Ninka
  29. Ninka Mauritson på 23.04.2014
    Dina ❤❤❤
  30. Dina Møller Nielsen på 23.04.2014
    Så flot og modigt med din video! Og selvom det er old news for dig, er det stadig nyt for alle os andre - og du bliver samtidig foregangskvinde. Sejt :) Og du har så meget ret i, at jo mere man tør at åbne op og fortælle om sine \'nullermænd\' (elsker det udtryk, by the way), desto nemmere er det at være sig selv sammen med andre. Og bonus er, at det også bliver nemmere for andre at være sammen med én! Min egen afhængighed var selvskade. Gennem mange år. Og madmisbrug på utallige måder ;) Og selvom det snart er fire år siden, at jeg for alvor slap selvskaden, kan trangen til det absolut stadig dukke op. Men jeg oplever, at det faktisk godt kan lade sig gøre at bruge sin tidligere afhængighed til noget positivt: når jeg fx får trangen, ved jeg at det er en indikator for at jeg må være presset på nogle områder, som jeg så må gå på jagt efter og arbejde med. Smart, ik? :) Men misbrug og afhængighed har nærmest overmenneskelige kræfter. We gotta be careful

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.