Ninkas Detox - Detox dig slank
Psyke og følelser, Tests & gener

Video Test: er du kun sund i medgang? Sådan står du ved dig selv, når livet bider fra sig.

Video: Er du sådan en sund Ninja, som man trygt kan sende ud i livets fristelser, regne med og stole på? Ligesom et trygt og elsket barn? Eller er dette dit scenario: Han skrider. Og så ryger der 5 protein-barer og 5 kilo på sidebenene?
Veninderne bliver skuffede, hvis du ikke drikker med og bliver sent oppe. Så det gør du. Du mangler penge, og så kan det være røv lige meget med den træning?

Du har brug for mindst 3 kriser, for at teste, om du er sund, all the way and no matter what. Fuldstændig ligesom et barn skal opdrages til at være flyvefærdig og selvstændig skal din krop igennem en masse fristelser, før I kan regne med varig sundhed og skønhed (og hinanden). se med her. Har jeg ret?

Kommentarer (4)

 1. Ninka Mauritson på 13.09.2014
  Lisbeth. Ja 🌻🌻🌻🌻

  Anne Mette. Fulvic Acid link er i den blog, hvor jeg taler om koralrev under huden ❤️❤️
 2. Ninka Mauritson på 13.09.2014
  Kære Nakalema.
  Wow, er imponeret over dit mod og din selvindsigt. Det at blive provokeret og have evnen til at kigge på det med så ansvarlige briller, kræver stor bevidsthed.

  Bare det at kunne se sig selv udefra, er en af de evner, der vidner om sund udvikling. Faktisk er det en af de første tegn på, at du er ved at detoxe fastlåsthed emotionelt. At du kan se dig selv i dine mønstre.

  Nogen gange skal vi så have hjælp til at gå ind i dem og slippe dem. Det, der er det bedste ved mit hold ( som du er meget velkommen på online til Januar) er, at hver deltager arbejder dsgligt med detox-ritualer, indtil de bliver til en uundværlig del af hverdagen. Og friheden, skønheden og lykken dukker op på den anden side. Nærmest uden man lægger mærke til det. Der går 12 uger, og så er de giftige mønstre, fedtlag, ophobede, blokerede følelser og appeldinhud smeltet væk med daglige ritualer, der efterhånden føles så godt, at de bliver så naturlige at dyrke som solbadniing og et lækkert bad.

  Alt, hvad. Vi har svært ved at slippe, må slippes for at kunne blive en sund, naturlig del af vores liv igen. Det er udundt at være afhængig. Af mænd, det sociale ved alkohol, sukker, arbejde...

  Men når det er sluppet og vi har arbejdet med at give os selv det, alko-hyggen repræsenterer, kan vi igen nyde et glas eller en brandert i ny og næ, uden problemer.

  Knus.

  Ninka
 3. Nakalema Iversen på 11.09.2014
  Hej. Jeg blev til at starte med provokeret af det du sagde. Men kan jo godt se at det er fordi jeg slet ikke er der endnu. Håber at kunne komme med på januar holdet, for mangler lige det sidste. Holder fast i visse gamle mønstre, og slipper det er er let for mig(eller ikke såå svært, for at slippe sukker var ikke let). Det med at slippe venner kærligt er svært når jeg ikke har så mange. Det der har vist sig at være sværest for mig at slippe er alkohol. Alt hvad der følger med, alt det sociale og hyggen. Ved godt jeg ikke kommer videre før jeg engagere mig 100 procent. Men er på vej, og nyder rejsens op og nedture. Tak fordi du er her Ninka, uden din inspiration ville rejsen slet ikke være startet.
 4. Lisbeth Raaschou på 10.09.2014
  Du har ret...
  Tilbage til selv kærligheden igen

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.