Ninkas Detox - Detox dig slank
Søvn og stress

VIDEO: spændende nyt i brevkassen i dag: Søvn, mavesyre, spis efter dine gener!

Se HELE min video-brevkasse nedenfor i dag - og hør, hvorfor jeg har bumser i dag (det handler om lever og kaffe).

Få de ubehagelige (men ærlige) svar på Stine, Hanne og Helles spørgsmål om mavesyre, grim hud og dårlig søvn - og den nemme, simple (billige) måde, der løser alle 3 problemer i alle familier. På en gang.

Når du har set videoen, ved du, om du er typen, der skal gå efter:

Smagsprøve 1 på Hormonkoden HER

Eller Smagsprøven på Kernesund og Sensitiv HER.

Eller bare klikke videre og læse mere om epi-paleo livsstil her i stedet.

Mavesyre - test kit finder du her.

Ps: Hvad tænker du om den kunstige livsstil og kroppens vilde reaktioner? Og hvad mener du om tropefrugter til vikinger? For skørt eller lige i øjet? (jeg går efter ormene. Anytime). Har du et spørgsmål til mig til næste uge?

Kommentarer (7)

 1. Nynne Johnsen på 23.05.2013
  Kære Ninka,
  Jeg er 27 år og vil meget gerne stoppe med at tage p-piller, da det dybest set står mig meget imod. Jeg har dog mine bekymringer herved. Jeg har været stoppet for omkring 5 år siden, hvilket resulterede i, at jeg begyndte at døje med migræne og meget uren hud. I forhold til hudproblemerne prøvede jeg ALT (naturligt, kemisk, alt). Intet virkede og til sidst havde jeg også så hyppige migræneudbrud, at jeg ikke længere kunne holde det ud. Så efter 3 års pause begyndte jeg igen med p-pillerne, hvorefter problemerne forsvandt. Jeg er naturligvis rædselsslagen for at det samme sker, hvis jeg stopper igen. Så jeg tænker om man kan tage kosttilskud e.l. eller gøre noget andet, der kan modvirke disse gener? (Jeg lever rimelig sundt med en del motion, er vegetar, undgår mælkeprodukter og (det meste af tiden) gluten). Håber sådan du har et godt råd.
  De bedste hilsner Nynne
 2. Helle Lykkebo på 19.05.2013
  Tusind tak for svar, Ninka. Nu hvor du siger det, er jeg nærmest også sikker på, at min hormonubalance skyldes hektisk liv i byen.. men så er det eneste svar nærmest, at jeg skal flytte væk fra byen.. hmm. Det er i hvert fald en længere proces. Det er jo lidt svært at komme dagligt ud i naturen, når man bor i byen og arbejder og studerer foran en computer :-( Der er mange ting, der skal ændres i mit liv før min hud og mine hormoner fungerer optimalt, lyder det til.. Vil virkelig ikke i overgangsalder allerede.. vil gerne forblive fertil lang tid endnu.. :-S
 3. Vicky Olivia Frederiksen på 17.05.2013
  Kære Ninka,
  Jeg vil gerne spørge dig om der er nogle kosttilskud, jeg skal være påpasselig med hvis jeg gerne vil være gravid? Jeg tager fiskeolie, magnesium, d.vitamin, poliquin multivitavin, 1 stk methylator, 2 stk, mavesyre og q10. Er der nogle af disse jeg skal undgå under graviditet? Eller er det safe at fortsætte med det hele? Jeg tænker naturligvis hvad der er bedst for fostret? Men hvis det er godt for mig, er det vel også godt for fostret? Ik ? :-) Kærlighed til dig og super meget taknemmelighed
 4. Pernille Koubaa på 16.05.2013
  Hej Ninka
  Jeg er i øjeblikket på sommer-online forløbet. Meget spændende at du taler om Jack Kruse. Har også fulgt hans blog, og jeg tror han er en vanvittig klog mand, forud for sin tid. Har du gjort erfaringer med cold thermogenesis? Synes det giver fuldstændig mening at vi også skal opleve årstiderne på kroppen, ligesom vi helst skal følge lyset...
  Kærlig hilsen Pernille
 5. Linda Borregaard på 16.05.2013
 6. ninka mauritson på 16.05.2013
  Svar fra Ninka:

  Vigtig pointe i forhold til at lytte til kroppen og handle på det.

  Vi skal ALDRIG tvinge noget ned, som ikke giver dyb mening, nydelse og ekstra livskvalitet.

  For nogle er fisk og skaldyr rigeligt protein. Og det var også, hvad stenalder-folkene spiste. At vi så har foreurenet vandet så meget, at der er uhyggelige mængder tungmetaller i fisk, er en anden sag.

  Der skal MANGE kosttilskud til (i en kort fase - som de 4 uger, mine onlne forløb varer) for at rense de (desværre) tusindvis og atter tusindvis af toxiner, et almindeligt, moderne menneske har i kroppen.
  Jeg vil tale mere om det i min brevkasse næste uge som svar til jer.

  Vegetariske proteiner skal kombineres på e særlig måde, for at give nok til afgiftning, immunforsvar, fedtforbrænding, hjerne og mæthedsfølelse. For ikke at tale om muskel-opbygning.

  Hvis jeg var vegetar, ville jeg i den supplere med aminysyre (bredspektret) de hedder BCAA og fås hos www.charlespoliquin.com
  Derudover ville jeg supplere med b12, b complex (methylaotor 3,0) fra samme producent. Og fiskeolie, multivitamin, d og zink.

  Knus

  Ninka
 7. Jytte Sonne på 15.05.2013
  Kære Ninka og Else
  Kan fuldt ud tilslutte mig dine fornemmelser/væmmelser omkring kød. Jeg føler også mig mere vegetarisk, måske skabsvegetar ;-).

  I dyb respekt - Jytte

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.