Ninkas Detox - Detox dig slank
Ninkas detox ritualer og livsstil

Video og meditation: Sådan får du (og dit barn) ro på 5 minutter

Her er Mettes to dejlige børn. Hun sendte mig billedet af dem, sammen med disse ord:
"Wow, simpelthen WOW. Jeg må rose dig for kittet "Kernesund og Sensitiv". Mine børn elsker sundheds-meditationerne, og vi glæder os til indholdet i de 3 uger. Aften-meditationen er sådan en smuk måde at afslutte dagen på for voksne og børn."

Mine børn er sundheds-rollemodeller for dine
Altså. Sådan en smuk mail gør mig så glad, at jeg vil dele netop den aften-meditation med jer i dag. Plus en af videoerne med mig og Melvin, som der er flere af i kittet. Det er faktisk lydfilerne, videoerne og musikken, som mine børn har lavet, som andre børn er mest glade for. De trænger til rolle-modeller, de kan forholde sig til.

Mettes børn er i gang med at ritualisere sig sunde. Helt af sig selv beder de om det. Og forandrer sig. Bliver glade. Falder til ro. I dag får du en aftenmeditation og en video fra mig og 10-årige, kernesunde Melvin. Det er en smagsprøve på det kit med meditationer, videoer og lydfiler, der gør familien sund INDEFRA. Uden at gøre mere. Tværtimod. Ved at sætte tempoet ned, får man mere tid, overskud, sund kommunikation og sundhed uden kamp og konflikter. Det er den nemmeste måde at gøre det på.

Sundheds-Meditation og video til dig i dag
Meditationen og videoen i denne blog er fra online-kurset "Kernesund og Sensitiv", der snart bliver lukket for salg, fordi det fantastiske indhold skal bruges i et langt undervisnings-forløb online.
Videoen handler om de-stress vejrtrækning. Aftenmeditationen er Mette, Smagsprøve video på kittet, der får børn til at tigge om sundhed og giver mor ro, tid og overskud. I dag får du en smagsprøve på en af de mange videoer med tips til at ritualisere sundhed.

Du kan læse om kittet her:

Eller downloade meditationen her:

Eller bare se videoen nedenfor. Hvad er din største udfordring i forhold til at få børnene (og måske dig selv) 100 % dedikeret til sundhed?

Kærligst, Ninka

 

 

Kommentarer (1)

  1. Zanne Buchardt på 05.06.2013
    Hmmm jeg kommer kun ind på forsiden og ikke meditationen når jeg trykker på det link du har lagt op ;-) Hvad gør jeg forkert??

    Zanne

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.