Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Detox Succes Historier

Video og forårs-forvandlinger. Om 2 dage lukker jeg for optagelse på Detox Dig Sommer-Smuk

Lonnie minus 8 kilo og 38 cm

Mimi er lige gået i gang

Kristina før og efter detox

S før og efter

Annikas indre forvandling

Vild video og dejlige før-efter billeder. I denne uge er bloggen dedikeret årets skønneste forvandlinger på "Detox Dig Sommer-Smuk" i anledning af, at jeg lukker for optagelse på holdet om 2 dage. Videoen handler om, hvordan Tinna kom af med fedt, kom tættere på sin familie, fandt sin livsvej og sig selv med det INDRE arbejde på "Detox Dig Smuk". Den handler om den indre rejse HJEM, vi alle skal på, hvis vi vil gøre os forhåbninger om at få og bevare en smuk krop.

Lonnie:
8 kilo og 38 centimeter foreløbig. Så meget gladere. Elsker mig selv nu. Synes for første gang selv at jeg er lækker.

Mimi:
Jeg er så taknemmelig for det her forløb. Jeg har endnu ikke detoxet, men bare fulgt kosten og alligevel dette resultat. Jeg er først lige gået i gang. Dette forløb har ændret mit liv så ufatteligt meget.

Kristina:
Jeg er rigtig glad for mit vægt tab. Men for mig er det det indre der tæller mest. Jeg har forandret mig så meget. Bære ikke nag, kommer af med mine følelser til dem det handler. Har fået mere øje på mine børn. Jeg har mere jeg skal have intergeret. Så jeg har brug forninkasdetox.simplero.com/page/2486-planlaeg-din-detox-nu detox-triben og at blive holdt i hånden. Kærlighed til dig, Ninka<3<3<3

S:
Blev selv helt overrasket over, hvor meget der er sket efter få uger. Fandt lige mit før-billede frem, da jeg skulle lave lever-rens. Vildt.


Annika:
Jeg har tabt mig over det hele, men nu er jeg så blevet ligeglad med kilo. Vil bare veje det jeg vejer. Synes pludselig jeg er dejlig som jeg er ! Og jeg - som altid er blevet misforstået - møder forståelse og støtte overalt. Måske fordi jeg passer bedre på mig selv. Det er da bare med at komme i gang med den egenomsorg..


Ps: Tinna i videoen er hende, der er cover-pige på mine annoncer i dag. Du kan lige akkurat nå at sikre dig en plads. Men d. 18 april er det endegyldigt slut for denne sæson. Vi lukker for optagelse, går på påskeferie og jeg er klar til at koncentrere mig om mine Detox Piger helt frem til juli måned.Med ugentlige videoer, meditationer, live-coaching, kærlig støtte, træning, kostplaner, mentale øvelser og en hel spandfuld kærlighed. det er det VILDESTE forløb. Jeg har aldrig set så store og vilde, rørende og smukke resultater. De piger på mit forløb er mine søstre. Det er min familie. Det er min stamme. Og du er velkommen...Alle detaljer her.

 

 

 

Kommentarer (3)

  1. ninka mauritson på 22.04.2014
    Tanja
    Det kan du selv gøre med mig som rejseleder. Så længe du ikke ammer, er det et fint tidspunkt at finde hjem, rense ud, rydde op på...
  2. Tanja B på 19.04.2014
    Jeg har allerede meldt mig til. Blev dog i tvivl om det er det rette tidspunkt at gøre dette. Jeg har en dreng på 7 mdr, men ammer ikke længere. Dog er jeg oppe et par gange om natten og får ikke altid min søvn. Vil du kunne sætte en stopper for et godt resultat?
  3. ninka mauritson på 18.04.2014
    Tak Anniken. Du er så velkommen hos os....
    Vi glæder os til at inkludere dig...

    Kærlighed

    Ninka

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.