Ninkas Detox - Detox dig slank
Detox dig rask og glad, Detox Dig Slank og Smuk

Video: Når mødre vælger mand fremfor barn

Tabu: Børn af mødre, som vælger en mand, der ikke kan rumme hendes børn, kæmper resten af livet med sundhed, selvsabotage og (ofte) vægt.


Jeg ryster endnu. Det, jeg var vidne til og fortæller om i videoen sidder i mig.

Sikkert fordi jeg selv har prøvet det. At blive vraget til fordel for en umoden, jaloux stedfar.

Og fordi jeg ved, at så mange af de piger, jeg har på mine hold kæmper med vægt, sundhed og selvsabotage indtil de kommer til mig, fordi de har prøvet det, jeg fortæller om i videoen:

Utrygheden ved at have umodne forældre, der ikke kan rumme eller beskytte dem.

 

Det er den største smerte i livet at blive afvist af vore forældre.

Og den smerte kamouflerer vi ved at spise os til en smertekrop fyld med deller, som dermed kan overskygge den oprindelige smerte.

Del denne video med så mange som muligt, så vi kan redde så mange kvinder og børn som muligt i tide ved at opfordre kvinder til at gå fra usunde partnere.


Knus

Ninka

Kommentarer (15)

 1. Tina på 30.06.2019
  Kære alle! Tak for denne blog. Jeg er selv et barn af en mor, som valgte en mand frem for min søster og mig. Hvilken smerte! Jeg kunne godt tænke mig at høre /vide mere om andre, som har samme smertefulde liv som mig. Kender I til foredrag kurser mv?
  Mit store spørgsmål er hvordan finder jeg vejen ud af dette?
 2. sara på 26.11.2016
  Tak for den fine video, Ninka. Hvor er det smukt sagt, og rigtigt. Dealer selv med sårene fra en mor der ikke kunne rumme mig. Hvilket har skabt uhørt meget smerte. Og det er så rigtigt at man (kvinder der oplever det ovenstående) bør gå, for barnets skyld. Og det er rigtigt det du siger med amygdala minder, der går uden om fornuften i senere forhold. Godt at der er håb og at du gør opmærksom på disse ting for kvinder og børns skyld❤
 3. Gitte Pedersen på 25.11.2016
  Kære Ninka
  Det er essentielt, det du belyser her. Jeg var selv fravalgt til fordel for en ekstremt voldelig stedfar fra jeg var 8 til jeg blev 16 (fysisk voldelig overfor min mor - psykisk voldelig overfor mig). Allerede da jeg var 2½ valgte min far en umoden 18-årig kvinde, som var meget jaloux på mig - og som straffede mig med dræber øjne og stilhed i dagevis, når hun var sur på min far. Hvilket hun nemt blev.
  Puha - nu er jeg 51 og kæmper stadig, så ja - det tager hele liv at komme sig!
  Tak for dig!!!
 4. Liva på 24.11.2016
  Hvor kender jeg dog til mange kvinder der ikke bare har fundet sig én partner men adskillige i en lind strøm -og samtlige mænd har ønsket deres børn hen hvor peberet gror.

  Jeg har aldrig kunne lade være med at kommentere dette, men deres "behov" var altid større end deres kærlighed til disse børn, - og som de oftest besvarede med "jeg har også ret til et kærlighedsliv"... ja på dit barns bekostning, hvilken mor er du egentlig!!!Har du fået børn har DU ansvar for at DE trives ...og ikke dit sexliv.
  Jeg har sidenhen droppet alt kendskab til disse mange kvinder/veninder.

  Jeg har ALDRIG forstået hvorledes man kan vælge en partner der - måske ikke partout elsker barnet (det kommer jo oftest med tiden) men virkelig gør et inderligt forsøg for at være der som en støtte for barnet.

  Jeg er selv vokset op med en stedmoder, der flyttede ind kun måneder efter min mors død, hun hadede mig og slog mig og ønskede kun at jeg hurtigst muligt kunne flytte, - og det gjorde jeg så.. som 12-årig, ud til et lorteliv med et hav af grænseoverskridende voldelige partnere, for jeg jo så mig selv som "uønsket" og fandt derfor partnere der kunne bekræftige mig heri.

  Jeg har vitterligt intet tilovers for disse mennesker der føler deres "behov" er vigtigere end barnets velbefindende.

  Jeg har selv efterlevet at finde en partner der er der for mit barn og ikke min "lust" (for så havde jeg fundet en helt anden type) og han har været der i med og modgang nu i 19 år.

  Tak Ninka, fordi du bringer dette sprængfarlige emne på banen, det var på tide nogen tog det op.
 5. Karina på 24.11.2016
  Tak! Bare Tak!
  Er selv et "fravalgt barn" - kæmper for at få et velfungerende kærlighedsliv
 6. Liv på 24.11.2016
  Ja jeg blev offeret i min mors valg af en mand der er psykopat. Jeg kæmpede med anorexi og selvdestruktion i årevis. Først idag 43 år gammel er jeg fri af dem og kan trække vejret og være god ved mig selv.
  At have en svag mor er det værste for en pige.
 7. Charlotte på 24.11.2016
  Tusind tak for din video. I mit tilfælde er det min far der har valgt en hustru som er jaloux på min søster og jeg. Hun har altid kørt på os psykisk og behandlet os så dårligt. Den smerte det skaber tager virkelig som du siger mange år at arbejde med og heale. Jeg er stadig ikke igennem min og er i dag 38 år. Føler den vender tilbage på forskellige måder indimellem når man tror den er sluppet. Tak fordi du belyser dette tabu!
 8. Ninka på 24.11.2016
  Kæreste Else

  Ja, vi gør nemlig vores bedste. Og vi ved ikke, hvad vi ikke ved, før vi ved det. Og først da, kan vi handle på denne nye viden.

  Tak for dig.

  I kærlighed,
  Ninka
 9. Ninka på 24.11.2016
  Kære Susan

  Tak for dig.

  Du kan hjælpe din datter, ved at være der for hende. Støtte hende. Være loyal. Være hendes klippe.

  Hun har brug for at opdage mulighederne. Han skal vide, der er veje ud. Og hun skal ville finde en løsning.

  Når hun er klar til at hjælpe sig selv, er hun meget velkommen på mit online forløb Detox Dig Smuk (så længe hun er fyldt 18 år). Her vil hun få støtte til at finde sin egen vej tilbage til tillid.

  Knus,
  Ninka
 10. Else Slagebro på 24.11.2016
  Tak Ninka - du er igenigen spot on - Jeg er desværre selv en af de kvinder som, da mit ældste barn var 10 år, valgte en mand til, som hun ikke kunne lide. Jeg var gravid med ham og havde ikke lyst til igen at være enlig mor, som jeg havde været med min ældste datter - Det valgte jeg så alligevel at blive, 4 børn og et voldeligt ægteskab senere. - Samtidig ville jeg jo ikke have undværet nogle af mine 5 børn. Men jeg ser desværre, at jeg har videreført nogle dysfunktioner til dem. - Ak! Man gør det så godt man kan, og det er ikke altid særligt optimalt. -
 11. Ninka på 24.11.2016
  Kære Pernille, Dina og Sarah

  Det er så rigtigt, at der kan være flere scenarier af forældre-sammensætninger hvori i én part fravælger barnet til fordel for en anden voksen - eller i det hele taget grundet jalousi.

  Dina: Ja, når børns tillid til en af dets voksne er knækket, så påvirker det også barnets andre relationer.

  Sarah: Jeg nåede desværre ikke at reagere. Var meget påvirket af oplevelsen. Min egen barndomsoplevelse lurer tydeligvis fortsat i baggrunden.

  Kærligst,
  Ninka
 12. Sarah på 24.11.2016
  Kære Ninka, Det er så forfærdeligt at nogle forældre kan opføre sig sådan, har prøvet det selv som barn, og det var meget smertefuldt. I nogle situationer behøver det ikke være en stedfar/mor, det kan være en forælder der er jaloux på sit eget barn. Jeg har desværre prøvet begge dele. Det har taget mange år at heale. Fuldstændig enig at sådan en partner skal ud af vagten. Fik du hjulpet pigen på gaden?
 13. Susan Rasmussen på 24.11.2016
  Tak Ninka
  Tak for den kæmpe inspiration du er, tak for at du spreder dit lys i verden.
  Hvad gør jeg, når min datter har været igennem det du taler om (i ca. 3 år i hendes tidlige barndom) og hun i dag er 17 år.
  Hun kæmper med en masse ting, jeg har sagt undskyld, jeg har holdt hende i mine arme og fortalt hende hvor meget hun betyder for mig, men hun kæmper stadig, hun har kæmpe trust issues, og sætter selv ord på at hun "aldrig" vil have en kæreste, jeg vil så gerne hjælpe hende, hvor kan jeg få den bedste hjælp???
 14. Dina på 24.11.2016
  Og når far vælger en usund partner, så får det desværre en boomerang virkning på mors ellers sunde valg af partner også, for selvom mors partner er kærligt og favnende, så vil barnet være i stærk mistillid og skubbe denne stedforældre væk også. Børns opfattelse af verden er ikke så nuanceret og drejer sig meget om overlevelse. Alle forældre bør vælge barnet først...far såvel som mor ❤
 15. Pernille på 24.11.2016
  Det kan også være faderen der finder en ny kvinde og fravælger barnet

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.