Ninkas Detox - Detox dig slank
Psyke og følelser, Intuition og spiritualitet

Video-interview med intuitiv mentor Louise Lie Von Linstow. Manifestation, kunsten at slippe & overvinde kriser.

Interview i dag med min kusine, Louise Lie von Linstow. Danmarks mest cool og talentfulde no-bullshit intuitive mentor. En af de to kvinder bag den fantastiske uddannelse for alle, der vil være intuitiv mentor: www.intuitivecounselor.dk

www.intuitivecounselor.dk Min kusine om videoen. "Du kan ikke tænke dig til succes. Og hvis du ikke har det godt, er det ikke fordi, du er dårlig til at manifestere." Det er en af hendes læresætninger og en af årsagerne til, at jeg elsker hende.

Har du haft et hårdt det sidste år, vil du elske dette interview. Her er kærlige, konkrete redskaber til at håndtere livets udfordringer og vende mørke til lys. Du kender sikkert Louise fra forskellige boligprogrammer om spirituel indretning. Vi er vokset op med samme DNA følelses-og familiemæssigt. Vores temaer har været grundlæggende utryghed. Og hun er lige så ærlig og modig, som jeg selv synes, jeg er.

Hun kræver meget mere end en kort video. Så her er et helt interview med konkrete redskaber og tips til dig, der er i krise, gerne vil manifestere succes og bruge din intuition som succes-gps. Lav en kop te og glæd dig til en helt ny tilgang til følelser, loven om tiltrækning og den nye tids teknikker til manifestation. Er du i tvivl og mangler retning i livet og drømmer om at få fred, kærlighed og økonomisk overskud, så se interviewet her.

Kommentarer (4)

 1. Marie Hoehl på 26.09.2014
  Tusind tak for hurtigt svar. Jeg holder øje, når tilmelding starter og hygger mig i mellemtiden med inspirations-webinarerne. TAK igen :-)

  Bedste hilsner
  Marie
 2. ninka mauritson på 26.09.2014
  Kæreste Marie
  Jeg åbner op for optagelse på januar holdet i oktober. Indtil da, kan du lære meget mere ved at tilmelde dig ventelisten, hvor der er adgang til webinarer og lydfiler om forløbet. Enten ved at klikke på forsiden af kernesundfamilie.dk og klikke på "gratis detox smugkig" eller ved at copy paste dette link: https://kernesundfamilie.simplero.com/page/1570-vil-du-vide-mere-om-detox-dig-smuk

  Du kan også klikke på Detox Dig Smuk billederne til højre for bloggen
 3. Marie Hoehl på 26.09.2014
  Hej
  Jeg leder lidt rundt efter hvornår et nyt detox-forløb starter op, men kan ikke rigtigt finde frem til noget? Jeg ser videoerne fra webinar med stor iver, men jeg er ny i detox-verdenen, og vil gerne lære det lidt fra bunden af, da videoerne giver mig lidt sporadisk good-to-know viden.
  Så et forløb ville nok passe ret godt til sådan én som mig :-)

  Bedste hilsner
  Marie
 4. L. Larsen på 26.09.2014
  Er lyden også dårlig for jer andre der lytter? Her er der meget knas på linien.

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.