Ninkas Detox - Detox dig slank
Hormoner, stofskifte og binyrer

VIDEO: Hvis du kritiserer mig eller dig selv. bliver du tyk og syg

Se denne tankevækkende video.

Kritiserer du dig selv?
Vurderer andre?

Ved du, hvordan du - lige nu påvirker de fedende hormoner med det?

Se videoen og gør noget ved det - og nu hvor du er her - gør mig den tjeneste at skrive din største indsigt i forhold til kritik og had.

Din mening tæller og inspirerer.

og.....tanker er ikke toldfri.

Kommentarer (6)

 1. Anni Jensen på 07.03.2013
  Har du nogen beviser for alt det lort du lukker ud? Eller er det bare noget du finder på, for at lyde "smart"?
 2. Betina Mikkelsen på 06.03.2013
  Smukke smukke Zninka, tak. Jeg dyrker kun selvhad- kritik... Tak for indsigten det giver god mening for mig
 3. Anna H på 06.03.2013
  Smukke menneske, smukke hjerte.
  TAK for mødet og denne video der rørte mig dybt.
 4. solveig winther på 06.03.2013
  Mange tak Ninka
  Jeg ved at jeg for to år siden tænkte mig syg - jeg var sååå vred på mig selv. Det satte sig i min lever, og da min søster sagde at jeg selv havde tænkt mig syg, blev jeg irriteret, men tog kampen op. Jeg blev min egen læge - fandt ud af at jeg var min egen værste fjende. Nu er jeg dels min egen læge, men også min egen bedste ven - den vej har været smertefuld - og den er ikke slut - men min krop fortæller mig nu når det er tid til egenomsorg - så jeg har malet en del billeder der handler om " love myself" - de smertefulde ting skal gennemleves og holdes af - det duede ikke at vende ryggen til dem - happy day Sol
 5. jonatan mikkelsen på 06.03.2013
  heej ninka fede inspirerende video tak for den
 6. ANJA JANSEN HORN på 06.03.2013
  Tusen takk for nok en inspirerende video Ninka! Jeg er i evig takknemlighet for at du deler ditt liv og dine tanker med oss, og gleder meg vilt til workshop i Oslo! Den Kernesunde livstil har endret meg totalt de siste årene. Men min største utfordring er fremdeles at jeg kritiserer meg selv døgnet rundt. Blir aldri helt fornøyd med kroppen, jobben, hverdagen, livet. De rundt meg sier; "hvorfor blir du aldri fornøyd?" Og jeg vet ikke. Hvorfor blir jeg aldri fornøyd? Det føles noen ganger som om jeg ikke har rett til å bli fornøyd, for jeg har jo deller på her og der. I tillegg har jeg stadig dårlig samvittighet overfor mine barn fordi jeg jobber og sender dem i barnehage og skole istedenfor å være sammen med dem. Jeg lengter etter å være i balanse og leve livet hvor det er plass til meg og alt jeg har lyst til å gjøre....uten dårlig samvittighet!

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.