Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around

Video: Er din krise og dine symptomer tegn på høj, spirituel udvikling?

De mest spirituelle misforstår lige nu tegn på høj vibration. Er du søvnløs, forvirret, fortabt, trist, appetitløs, sulten og måske ensom? Og har uforklarlige symptomer? Se her om det er et GODT tegn på, at du oplever den nye tids spirituelle forandringer.


Du oplever måske verden som et mørkt sted at være. Og inden i dig mærker du måske en tristhed, en forladthed, og du forstår ikke, hvad der foregår.

Nogle dage har du det fint. Andre dage græder du og føler, at der ikke er nogen mening med det hele.

 

Skifte i bevidsthed

Du føler sådan, fordi der på Jorden sker nogle vilde forandringer, som også forgår i dig.

Vi er i gang med at ændre vores bevidsthed til at kunne leve ud fra kærlighed, i stedet for at leve ud fra en kynisk og hård måde, som den verden vi kender.

Forandringen af os mennesker hedder på dansk opstigning og på engelsk ascension.


Du udrenser alle de gamle ideer og negative oplevelser, du har gemt i dig. For at kunne leve på en kærlighedsfyldt måde.

Selve processen har forskellige symptomer, og dem vil jeg gerne hjælpe dig til at lindre.

Hvis du ikke ved, hvordan du lytter til din indre stemme, giver dig selv pleje, hvile og opholder dig i naturen, så kan forandringerne føles svære.

På mine hold får du alle de redskaber, du har brug for, for at komme igennem opstigningen hurtigere og på en mere behagelig måde.

 

Der er hjælp

Se videoen nedenfor med en af mine mentorer, Susanne, som laver en masterclass om forandringerne på Detox Dig Vintersmuk. Og bliv klogere på hvordan du kan opleve det, og hvad du kan gøre for at lindre forandringsprocessen.

 

Knus

Ninka

 

Læs mere og tilmeld dig Detox Dig Smuk HERDisclaimer

Dette blogindlæg er IKKE udarbejdet for at erstatte lægebesøg, medicin eller sygdomsbehandling. Det er 100% dit eget ansvar, hvordan du tolker og hvad du bruger denne information til.

Tribe People Theory Aps tager hverken medicinsk, lægeligt eller juridisk ansvar for komplikationer opstået som følge af eller indirekte følge af brugen af denne information.

Opsøg altid egen læge i forbindelse med ændring af behandlingsplan og inden opstart af nyt trænings- eller livsstilsprogram.

Og husk din krop og din sundhed er dit ansvar og dit eventyr…

 

 

Kommentarer (16)

 1. Ninka på 03.02.2017
  Kære Louise,

  Mange tak for dit indlæg og at du retter vores opmærksomhed mod det perspektiv du ser.

  Blogindlægget omkring ascension addresserer på ingen måde psykiske lidelser eller diagnoser. Susanne omtaler i videoen heller ikke psykiske kriser eller diagnoser, som en del af ascension.

  Hvis, et menneske med en psykisk lidelse ser indlægget, kan vi ikke stå til ansvar for, hvad det menneske vælger at bruge informationen til.

  Videoen fortæller om energiskiftet og symptomer på det. Disse symtomer er generiske og dermed ikke relateret til en bestemt psykisk diagnose eller lidelse - såsom forvirring, søvnmangel, hedeture, mangel på sultfornemmelse osv.

  Jeg er ked af, at du har skulle gennemgå alle dine terapiforløb og håber du har det godt nu.

  Kærligst
  Ninka
 2. Louise Kristensen på 04.01.2017
  Kære Ninka

  Jeg har læst ovensående blogindlæg, set videoen og føler mig nødsaget til at udtrykke min bekymring.

  Du leger med ilden hos mange psykisk skrøbelige mennesker med dette indlæg. Mennesker, der i virkeligheden har alvorlige psykiske problemer, som kræver behandling, men som du med dette indlæg giver dem giver dem ammunition til at maskere, så de fejlagtigt går rundt i den tro, at deres problemer er et tegn på ’høj spirituel udvikling.’ Det er en farlig indbildning for psykisk skrøbelige mennesker. Rent videnskabeligt har du intet belæg for denne idé- i modsætning til dine meget udmærkede kostråd, som man kan finde videnskabelig evidens for. På den måde undergraver du også din egen troværdighed. Ikke fordi jeg mener, at videnskaben har patent på enhver form for sandhed. Men luftige ideer som denne er der ganske enkelt intet belæg for.

  Jeg har abonneret på dine videoer, idet jeg gerne ville tage et detoxforløb, me med dette indlæg har jeg skiftet mening. En enkelt frafalden betyder naturligvis intet for din virksomhed som sådan. Men det betyder meget fr et psykisk skrøbeligt individ at se denne video og blive lullet ind i en illusion om deres tilstand.

  Lad mig bruge mig selv som eksempel: Jeg har diagnosen bipolar – en diagnose, som jeg har fået relativt sent i mit liv. Jeg gik nemlig siden mine teeanageår, i mine maniske perioder, rundt og troede at jeg var ’spirituelt oplyst’, havde fået ’kundalinirejsning’ - nogle gange havde jeg kontakt med Jesus Kristus selv og kunne tale med de døde. I de efterfølgende depressive perioder selvmedicinerede jeg med alkohol og hash, lagde selvmordsplaner og søgte råd hos spirituelle kræmmersjæle, der kun forværrede tilstanden. I sidste ende førte det til indlæggelsen, som reddede mit liv, fordi det førte den rette viden og behandling med sig. Ingen af de spirituelle veje, jeg havde fulgt havde fungeret – ingen! Og det er ikke engang et grelt eksempel. Jeg har i mange af de spirituelle foretagender, jeg har fulgt – yoga, meditation, shamanisme, firewalking – mødt mennesker, der var lige så langt ude som jeg selv var. Jeg har endda set en kvinde gå i akut psykose under en shamanistisk session – noget som den meget erfarne og veluddannede lærer og dennes assistent ikke engang havde set komme. Jeg har set utallige eksempler på mennesker, der gik rundt i vildfarne illusioner og som er kommet galt afsted på det grundlag.

  For nogle år tilbage mødte jeg en kvinde som kaldte sig business coach, men som i virkeligheden førte hjemmelavet psykoterapi for psykisk skrøbelige mennesker, der kom til hendes kurser iden tro, at de skulle starte en forretning. Kvinder, der havde spiseforstyrrelser, havde været i ulykker, ville ’leve af lys’ og meget mere. Det er et glimrende eksempel på hvor farligt det er at blande begreberne sammen. Og se samtidig på, hvad der sker i samfundet – på hvor mange selvskadende, deprimerede unge kvinder, der findes derude, som er ved at bukke under for det evige præstationsræs. Det er sådanne mennesker, der bliver dobbelt ramt, når de ser dit indlæg og tror, de har en høj spirituel udvikling, men i virkeligheden har det rigtig psykisk skidt. Og når de så ikke oplever nogen forløsning på deres ’høje spirituelle udvikling’ - heller ikke dér kunne de præstere - er det dét strå på kamelens ryg, der måske får deres selvmordstanker til at blive til handling.

  Så Ninka, jeg beder dig: Lav i det mindste en særdeles tydelig disclaimer i toppen af dette indlæg. En disclaimer, der utvetydigt understreger, at den tilstand du kalder tegn på høj spirituel udvikling, kan være alvorlige og behandlingskrævende symptomer på depression. Gør det for at hjælpe dine medmennesker frem for at føre dem bag lyset!

  Med venlig hilsen fra Louise Kristensen, skønlitterær forfatter og lærer
 3. Lene Wallentin på 02.01.2017
  Tusinde tak for en dejlig meditation.
 4. ninka på 02.01.2017
  Her er svar til alle:

  Helle: TAK.

  Birthe - Masterclasses er en del af Detox Dig Smuk, så gratis for deltagerne.

  Hanna Hjelt - TAK for ideen, det kunne da være en god mulighed at tage det op på de internationale kurser også... KRAM.

  Charlotte Juul. Hvor er det dejligt at høre.

  Tak til alle for de smukke hilsner til Susanne, som jeg værdsætter så enormt som mentor. TAK.

  Henrik, ja det er det.

  Knus

  Ninka
 5. Maria på 02.01.2017
  Meget smukt. Er helt varm indeni. Glæder mig til at have dig som mentor :)
 6. Stine Salling på 02.01.2017
  Tusinde tak for en dejlig gave. Ser frem til at have dig som mentor på detox dig vintersmuk holdet
 7. Henrik på 01.01.2017
  Det er vel stadigvæk "kun" for kvinder eller Jordan, Ninka!?

  Kærlig hilsen
  Henrik
  www.tungmetal.dk
 8. Else Slagebro på 01.01.2017
  Tak Susanne - for en vidunderskøn roskabende meditation. Hvor jeg glæder mig over at dette med ascension er en del af detox
 9. LolitaSolsikke på 01.01.2017
  Tak for dig smukke sjæl
 10. Lillian kvernvik på 01.01.2017
  Tak! Det var noget af det smukkeste jeg har prøvet, det rørte mig så dybt og traf mig lige i hjertet❤️
 11. Mariane Eriksen på 01.01.2017
  Det var en dejlig meditation. Den bragte mig en dyb følelse af ro - også selv om jeg er forkølet og sidder i stuen, hvor min mand og søn ser skihop.
  Godt nytår til alle på holdet. Jeg tænker på 2017 som et år, hvor vi virkelig får brug for at støtte og hjælpe hinanden. Det kan blive fantastisk! Vær hjerteligt hilset!
 12. Mette Raahede på 01.01.2017
  Susanne, du er en smuk smuk og dejlige kvinde, tak <3
 13. Charlotte Juul Noer på 01.01.2017
  Glæder mig til at høre meget mere om det på næste detox forløb smukke dejlige Susanne. Har taget mig en pause og er nu klar til at komme videre til en dybere bevidsthed nu stresset er lettet og kroppen igen kan rumme andet og mere end kamp/flugt.
  Lige om lidt og jeg glæder mig kæmpe meget ❤️❤️
 14. Hanna Hjelt på 01.01.2017
  Tack Susanne,

  det var en fin meditation och mycket spännande info om ascension. Jag har själv vaknat på natten den senaste tiden, för att processa och släppa taget om/gi slip på gamla känslor/fölelser och amygdala minnen.

  Kommer vi på den internationella kursen på engelska också att få höra om allt det nya som kommer på Detox dig smuk också? Eller hur ser "arbetsfördelningen" ut mellan Detox dig smuk och Detox with Zing?

  Gott nytt år till dig och till hela teamet <3
 15. birthe kathrne kjeldgaard på 01.01.2017
  hvad koster det at gå på master class i detox dig smuk Kærlig hilsen Birthe
 16. Helle på 01.01.2017
  Tusind tusind tusind tak, for din smukke og vidunderlige nytårsgave, Susanne❤️

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.