Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Kosttilskud og urter

VIDEO: De 5 bedste detox tilskud til appelsinhud og træt lever

Bedste Detox kosttilskud

Galdesten fra min sidste detox

Detox - elsker det

Jeanette før og efter to ugers detox

Appelsinhud er et tegn på forfald. Du kan ikke komme af med affaldsstoffer. Du ophober sandsynligvis brugte østrogener. Leveren er træt og ude af stand til at afgifte i fase 1 og 2.  Og  lymfesystemet kan ikke følge med.

Video-tip: Detox mod appelsinhud
Noget af det første der sker for kvinderne på mit online forløb "Detox dig smuk" er at de "mister" appelsinhuden, smelter fedt og får glat hud på baller og lår. Du kan se før og efter billeder på denne side.

Appelsinhud er et tegn på testosteron-mangel (hos kvinder). Kroppen tror, du har kønshormoner nok, fordi de brugte hormoner og hormonlignende stoffer fra plastik, medicin, drikkevand og miljø ophobes i kroppen. Så den holder op med at producere dem. Og huden bliver slap, bulet, rynket og krøllet.

Se video med kosttilskuds-tip, der VIRKER
Gå en tur i svømmehallen. Børn helt ned til 11-12 år har appelsinhud. Det er et skræmmende perspektiv. Feminisering af drenge. Koks i kønshormoner allerede inden teenagealderen. Der brug for NØDHJÆLP. I denne video viser jeg kosttilskud, der kan bruges til afgiftning af de giftige østrogen-lignende stoffer. Også af børn. Ps: det grønne te-pulver kan blandes med appelsinjuice og danskvand til børn. Glutathione og Probiotika vafler køber du på www.greathealth.eu.

PPS:
Ninka, kan du ikke holde et webinar KUN med piger, der HAR detoxet appelsinhud, fedt, selv-sabotage og stress væk, hvor du ikke selv snakker, men lader pigerne fortælle? Sådan skrev mange af jer efter mit sidste detox-webinar. og JO, nu er der åbent for optagelse på GRATIS webinar med 5 af mine vilde detox-succeshistorier. Du tilmelder dig her. Kun live. Hvis du ikke møder op, går du glip af all the fun.

 

 

 

Kommentarer (29)

 1. Tina Jakobsen på 14.09.2013
  Hej Ninka, og tak for dit svar. Vil lige høre med fibre, hvor mange gram skal man ende med om dagen ? Og grøn te - er en kande om dagen nok ?
  Du har før skrevet Centella asiactica, Grapenol og Spisekiesel i fbm bindevæv/appelsinhud er det ikke korrekt ? Men den kombi du skriver om nu er måske bedre :-?

 2. Simone Elisabeth Nielsen på 13.09.2013
  Kære Ninka.
  Hvad er forskellen på at drikke probio classic 9 fra NDS - i forhold til at spise \'vaflerne\' ??

  KNUS Simone :o)
 3. Guro Andersen på 09.09.2013
  Hej Ninka!
  Jeg er meget fascineret over din måde at præsentere detox på. Jeg har i forbindelse med at jeg har svært ved at blive gravid, igennem de sidste tre måneder levet på en kost uden sukker, gluten og mælk. Jeg har kommet af med eksem og føler mig lettere i kroppen, men jeg mangler stadig energi, og mangler at få følelserne med, da jeg er træt og ked af det, meget af tiden. Jeg er igang med IVF behandling, og er i den nedregulerende fase, hvor jeg er i kunstig overgangsalder. Kan jeg, samtidig og i løbet af en måneds tid, få renset lever og tarmsystem, sådan at min krop bliver mere klar til en evt graviditet? Eller er det bare for sent jeg har opdaget din inspirerende hjemmeside/blog? Mvh Guro
 4. John Smith på 06.09.2013
  Hej Tinka.
  Hvad mener du med at "leveren bliver træt" og hvordan kan man "smelte fedtet væk" ? Fedt smelter vel ikke, men bliver for som energi, lige som protein og kulhydrater ?
  Har du kilder ?
  Hvad angår appelsinhud, så nævner du ikke, at det kan skyldes ændringer i metabolismen, diet eller genetiske årsager, men nævner at kroppen ophober "brugte hormoner" og at det skyldes testosteron mangel. Har du kilde på dette ?

  God dag.
 5. Dorthe Trampedach på 04.09.2013
  Hej Ninka,

  jeg har også lige brug for at vide, hvad man skal beregne for kosttilskud totalt? Og hvis du kan fortælle hvad man skal bruge, jeg bor i Schweiz samme problematik som Norge (også prisen) men jeg vil så købe det i Tyskland.
 6. Stine Pørksen på 04.09.2013
  Hej Ninka.

  Jeg bor i Mellemøsten, her er svært at få kost tilskud og økologisk kød. De er ikke en mulighed at sende hertil de fleste gange når det ikke frem. Er det stadig muligt at lave en detox eller vil du anbefale at vente til jeg af været i Danmark?

  Mvh. Stine
 7. Annette Martens på 03.09.2013
  Hej Ninka
  Jeg er også en af de "loge" kvinder der har valgt at lægge mit liv helt om ved at tilmelde mig Detox holdet d. 16. september. Jeg glæder mig vildt til at komme i gang med forandringerne og få en masse aha oplevelser med på vejen:-)

  Glade og kærlige knus
  fra
  Annette
 8. Astrid Nautrup på 01.09.2013
  Hej Ninka
  Jeg har meldt mig til på Detox holdet med start 16 sep. Jeg kommer lidt i tvivl efter at se din video om jeg kan deltage.. Jeg har fået fjernet min galdeblære for år tilbage, -da jeg havde mange betændte galdesten- kan det ha noget af sige, for mit forløb??
  Jeg har også haft mavesår, der til stadighed spøger lidt i ny og næ...
  Knus fra mig -der inderligt håber at det her er min vej ud af mit dødvande!!
 9. Birgit Adelheid Suhr på 01.09.2013
  Hei Ninka,
  jeg er meget interessert i å deltake på ditt detox forløp, men jeg trenger å avklare dette med kosttilskudd. Av blog og kommentarer oppfatter jeg at kosttilskudd er av avgjørende betydning for å lykkes med detox. Stemmer det? Dernest, er det ufarlig å ta alle disse tilskudd og vil det i forløpet gies nøyaktig beskrivelse av hvilke tilskudd som skal taes sammen?

  Jeg bor i Norge og vi er utenfor EU. Det er derfor en utfordring med bestilling/levering av kosttilskudd fra utlandet. Det tar tid og det er hamrende kostbart. Når vil du sende ut informasjon om hvilke tilskudd vi trenger (jeg skal besøke Danmark i slutten av september og kan måske bestille mine tilskudd levert der)? Vil det i forløpet gies forslag til meny eller er det bygget opp på et generellt plan om hva vi skal unngå, mer enn hva vi skal spise?

  Jeg ønsker meget, meget gerne å deltake, men er bange for dette med alle tilskudd. Håper du kan gi en tilbakemelding.
  Varm hilsen fra det høye nord.
  Birgit :)
 10. Charlotte H-H på 31.08.2013
  Hej Ninka

  Hvad er din holdning/erfaring med detox-forløb og binyretræthed? Er det en god ide eller ikke? Vil det hjælpe eller forværre min krops tilstand med meget trætte binyre?

  Og hvad er dine tanker omkring kost? Er det bedst med LCHF (low carb, high fat) eller LCHP (low carb, high protein)?

  Har prøvet begge dele og kan simpelthen ikke finde ud af, hvad der er bedst for mig (der er fordele og ulemper ved begge måde, synes jeg)....og har taget en del på, ved at spise meget fedt, men mine cravings forsvinder....hmmmm.

  Hvad tænker du om de typer af kost?

  Mvh. Charlotte
 11. Silje Hansen på 30.08.2013
  Kjære Ninka!

  Tusen takk for svar,det setter jeg veldig stor pris på,da dette selvsagt har vært et stort mysterium for meg,og jeg har prøvd "alt". Nå har jeg bare gitt opp,og prøver å skjule det v å sette opp hår og ikke studere det for inngående(da blir man jo bare lei seg). Det var et veldig nyttig og interessant svar! Jeg skal prøve de "enkle" tingene først,og når jeg er ferdig m denne graviditeten og amming(baby i november),skal jeg nok gå litt hardere til verks:)

  Klem fra Silje
 12. Kirstine Høj på 30.08.2013
  Hej Ninka.
  Jeg synes, at dit forløb på 12 uger ser virkelig interessant ud. Jeg er veganer, så jeg vil høre, om du ser det som en forhindring for mig ift. at være med på dit forløb.
  Tak og kærlig hilsen Kirstine
 13. Ninka Mauritson på 30.08.2013
  Kære gitte. Knus til dig og tak.
  TINA:
  1 probio om dagen. En måleske (medfølger) glutathione ( creme på kroppen) om dagen. Fibre:start med 2 geam om dagen.

  HUSK: når vi er forgiftet er der ALTID kamp-flygt stress i nervesystemet. Det tager TID og indre arbejde at regulere. Det første, der stopper ved stress i nervesystemet er afgiftning og fedtforbrænding...
 14. Gitte Lauridsen på 30.08.2013
  Kære Ninka.
  Tusind tak for dit svar. Det er fatikst et rigtigt godt svar du der har givet mig. Jeg vil lige fortælle dig, at jeg har været konstant syg de sidste to år. Jeg har et helt år døjet med konstante forkølelser og allergi (har aldrig haft allergi før) og fået et utal af divers penecilin kure. Ligeledes røg jeg sidste år på hospitalet med en mistake om en blodprop i hjernen, hvorefter jeg i 6 måneder var på blodfortyndene medicin. Jeg tænker derfor, at min krop kunne have godt af, at blive detoxet. Så måske vi ses:o)
  Mange hilsner fra Gitte
 15. Tina Jakobsen på 29.08.2013
  Hej Ninka
  Tak for din video om tilskud til appelsinhud.
  Kan du mon fortælle, hvor meget man skal tage/drikke af de 4 forskellige tilskud, hvis man ønsker en effekt.
  Tak for dine gode og inspirationsrige råd.
  Knus fra Tina
 16. Silje Hansen på 29.08.2013
  Hei!

  Veldig interessant med detox altså, spesielt det at det ikke er bare bare å gjøre.

  Kan detox hjelpe på håret tror du? Etter veldig mye stress, og diagnose med cøliaki og lavt stoffskifte, ble håret mitt så tynt på toppen. Det er ikke noe hyggelig når man er jente spesielt. Det har vært sånn i flere år nå altså, så mest sannsynlig kommer det ikke noe mer igjen. Men begynte bare å tenke på om du hadde noen erfaringer med håravfall og evt.bedring etter detox?
 17. ninka mauritson på 29.08.2013
  Kære Gitte
  Hvor jeg forstår dig. Og mit svar til dit spørgsmål: "Er det noget for mig, når jeg har en lille datter og mangler overskud i forvejen", vil være....Det kommer an på flere ting.

  Det er ikke noget for dig, hvis du ikke trykker på "Start". Lisbeth, som du kan møde i webinaret på tirsdag (se link i bloggen ovenfor) har 4 børn, som hun stort set altid er alene med. Og hun fik mere tid (og smuk bikinikrop) til sig selv af forløbet. Men hun har også fulgt programmet.

  Det er ikke noget for dig, hvis du ikke har det så skidt, at smerten ved at have malet sig selv ind i et hjørne fysisk og psykisk ikke er så stor, at du ikke kan GØRE andet, end at vælge at bruge tid på at samle dig selv op igen.

  Det tager tid at ændre et mønster. Og det kræver støtte. Jeg giver dig støtten, tiden til at lære en helt ny livsstil fra bunden trin for trin. Dine søstre i detox gruppen er der for dig. Men du skal selv stige på toget.

  Når vi når til ugen, der handler om at detoxe dine selv-sabotage mønstre, vil du forstå, hvorfor du hele livet har VIDST hvad der skulle til, og ikke har gjort det alligevel (og aldrig ville gøre det uden healing af dit selvsabotage-mønster).

  Jeg anbefaler ikke, at man begynder at ændre sine børns kost, før man selv er detoxet. Man kan ikke redde nogen (eller være noget for andre) før man har reddet sig selv. Men når din hud bliver strammere, appelsinhuden forsvinder, energien kommer tilbage sammen med søvnen, lykken og glæden ved dig selv, bliver det sværere og sværere at fylde den mad på vores børn, som vi selv er blevet tykke, trætte og syge af...

  Og som regel bliver børn og mænd inspirerede af vores livsstil helt af sig selv og får lyst til den.

  Det er således noget for dig, hvis:

  Du er klar til en dyb renselsesproces, der så til gengæld bliver det sidste kursus, du behøver at tage.

  Du er klar til, at det kommer til at støve, lugte og blive lidt ubehageligt, når alt gammelt kommer frem til overfladen, inden du slipper det - en gang for alle.

  Er indstillet på at rense ud i din kost, dine tanker, din livsstil og din kommunikation.

  Du har lyst til SELV at blive din egen sundheds-guru i stedet for at bruge mere tid på at spørge andre til råds og investere i den ene kur efter den anden.

  Du er indstilet på at kigge på andet end kost og træning (selvom det er en del af det) men også er villig til at rense ud i din sjæl og dine tanker.

  Du tør at blive så lækker og smuk og stærk, at dem, der kender dig som den, du er nu, kan blive provokerede af det...

  Så måske ses vi? Jeg håber det...

  Knus

  Ninka

 18. ninka mauritson på 29.08.2013
  Louise....Fantastisk!!!!

  Jeg glæder mig til den rejse, vi skal ud på sammen...

  Og god ide med mailbox-detox....

  Knus

  Ninka
 19. Louise Petersen på 29.08.2013
  SÅ har jeg tilmeldt mig!
  Blev færdiguddannet i går, starter nyt job på tirsdag, og har netop slettet hele min gamle e-mail account og startet forfra med kun 3 mails i indbakken so far: nemlig kvittering + velkomstmails til Detoxforløbet!
  Frisk start på resten af mit nye voksenliv!
 20. Gitte Lauridsen på 29.08.2013
  Kære Ninka!
  Jeg overvejer at melde mig på dit hold, men tænker om forløbet er for omfattende. Jeg har fuldtidsarbejde og er alene med en lille pige, samt et stort hus:o)
  Har tidligere i år købt forløbeti "Elsk din hormoner yngre i 4 uger", hvor man fik Detox kittet med. Desværre er jeg aldrig kommet igang med forløbet. Har ikke fundet overskud og tid til det, da det har bøvlet selv at skulle leve efter kostprincipperne og samtidig tage hensyn til min datters kost. Nu kunne man så måske mene, at jeg ikke er indstillet på at ville ændre noget, for så var det vel bare, at tage sig sammen og komme i gang.
  Jeg er dog klar. Er ulykkelig, træt, energiforladt og buler ud på mave, lår og arme.
  Hvad skal jeg gøre Ninka? Hvordan kan jeg komme i gang og vil detox holdet måske være mere egnet for mig?
  Håber at høre fra dig, da jeg er temlig fustreret.
  Hilsen Gitte
 21. ninka mauritson på 29.08.2013
  Kære Maria - der er link til den eu store du kan købe de vafler i...ovenfor i bloggen (greathealth.eu) og hos Poiliquin går du ind under hans shop og søger på EU store og handler det. Jeg ville ikke gå io gang med en detox uden to-tre ugers forberedelse på egen hånd. Heller ikke med kosttsilkuddene derindefra.

  Knus

  Ninka
 22. ninka mauritson på 29.08.2013
  Kære Karin - jeg vil da elske at have dig med . Hvis du snupper din plads nu og ikke i næste uge, hvor prisen er 600 kroner dyrere, har du allerede til en stor del af de kosttilskud, man skal bruge. Nogen nøjes med at bruge de allerbilligste pakker (fibre, fiskeolie, multivitamin og et b-kompleks) - og venter så med selve detox tilskuddene til efter stofskifte-boost ugen. Så det er umuligt at sætte et præcist beløb på. Jeg vil i stedet sende dig et af de svar jeg fik, da jeg spurgte pigerne i gruppen.

  Maria skrev:
  Jeg kan forsikre dig to ting.

  1) det er en forvandling du ikke vil gå glip af, ved at spare penge på kosttilskud. Det er en investering i selve livet, og din krop.

  2) Du kommer til at spare SÅ MANGE PENGE på alt det du normalt køber, take-away, sushi, restaurant besøg, slik, snacks, sodavand, vin osv. Så som du kommer igennem ugerne, vil du se at der ikke er grund til økonomisk bekymring over denne investering."
  Maria

  Hvis du vælger at være med, glæder jeg mig til at rejse med dig :-)

 23. Karin Jensen på 28.08.2013
  Hej Ninka!

  Jeg vil gerne komme med på dit næste hold. Men da ekonomien er stram undrer jeg hvad du kalkulerer de kosttilskudd jeg skal købe koster under de 3 måneder...

  Kh Karin
 24. Louise Petersen på 28.08.2013
  hej ninka,
  jeg har samme type ´forbudte´numse og lår som én af dine deltagere, du viste billeder af forleden, så overvejer meget at tilmelde mig dit detox-forløb der starter 16. september. Starter dog helt nyt arbejde lige i den periode hvor jeg er chef og dermed skal være rigtig meget på, så vil lige sikre mig at det ikke er sådan at man skal løbe på toilettet hvert 5. minut eller faste over flere dage så energiniveauet er helt i bund? (altså véd godt at udrensning = toiletbesøg, men er det forligneligt med hekstiske arbejddage?)
  kærlig hilsen
  Louise
 25. Maria Madeleine på 28.08.2013
  Jeg er meget interesseret i at købe eksempelvis den Kirkman labs pro-bio Chewable Wafers. Men hvor kan jeg købe den indenfor EU - dvs. uden ekstra toldomkostninger og til en ok pris? Du taler i en anden video om den side, der hedder www.charlespoliquin.com, hvor han har en EU store. Han lader også til at have østrogen-udrensende kosttilskud; har du erfaringer med, og kan du anbefale nogle af dem?
 26. Reidun Granberg på 28.08.2013
  Det ser veldig interessant ut og jeg skal kjøpe dette kosttilskuddet både til meg selv og min datter. Men jeg leser stadig på nettet om plastens skadelige virkninger, og det er jo gjerne slik at både de gode kosttilskudd og de gode toalettartikler kommer i, ja, nettopp, plast. Hva med det? Har du et godt svar?
 27. Dorte Kjær på 28.08.2013
  Jeg har et spørgsmål vedr. Min datter på 28, efter hun træner meget (ca 2 timer 5-6 gange om ugen) er hendes menstruation blevet meget uregelmæssig. Hun spiser sundt, men det er jo ikke godt den springer over.
  Er der nogen her der har erfaring med det og hvad kan hun gøre.
  På forhånd tak
 28. ninka mauritson på 28.08.2013
  Kære Bettina. Svamp og autoimmune lidelser er noget af det, kroppen kan regulere på detox forløbet. Trude på mit nuværende hold smed både 11 kilo og astmaspray (du kan læse om hende på bloggen andetsteds.)

  Autoimmune lidelser og svamp opstår når vi har langvarig kamp-flugt tilstand i nervesystemet. det kan være på grund af stress, flytning, ægteskabs-konflikter, sygdom, mobning, konflikter med andre og så meget andet.

  Kroppen danner kortisol og det bliver så længe i kroppen, at den holder op med at producere mavesyre, stopper fedtforbrændingen og immunforsvaret bliver over-aktivt for at beskytte os mod bakterier, vira og den livsfare, der ikke eksisterer.

  Tarmsystemet går ned med flaget som noget af det første. Og så kan vi hverken optage vitaminer, mineraler, aminosyrer eller afgifte toxiner, brugte hormoner og affaldsstoffer fra kroppen, og fordøjelse og miljø.

  Så ja, det vil typsik være noget af det, man slipper af med på mit detox hold.
  Knus

  Ninka
 29. Bettina Carlsen på 28.08.2013
  Hejsa Ninka !
  Jeg har gennem de sidste tre år haft problemer med tilbagevendende og langvarige lungebetændelser - som selvfølgelig er blevet behandlet med penicilin og astmamedicin Af de mange behandlinger har jeg fået bivirkninger som svamp (div. Steder ) og maveproblemer og træthed. Hvad siger din erfaring ? - ville jeg kunne opnå resultater med dit detox forløb ?. Jeg har ladet mig inspirere af dig i mange år hvor jeg har fulgt dig. Jeg er ikke overvægtig og spiser daglig vitaminer og mineraler, og spiser sundt, motionerer og dyrker yoga til stor velbehag - så jeg tror min krop er godt fyldt op ?? (- men den siger jo noget andet !!?)
  Mange hilsner fra Bettina
  P.s Tak for din inspiration

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.