Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Detox for god sex og kærlighed

Valget. Mit livs kærlighed. Og din.

Efteråret, 2015. Mødet.

Jeg sidder i en nervøs velour sofa i lounge området på Kurhotel Skodsborg og føler, at vi er et. Den nervøse velour og jeg. 
Han sidder overfor, og det er kyndige hænder, der beroliger mine. Og tager rolige tag op langs ærmerne på min jakke. Som jeg sveder i.

Andet rører han ikke. Udover min grundvold, mit hjerte, mit liv og min virkelighed. Vi har hver vores værelse. Bare for at få den på plads med det samme. Og dem sover vi pænt i hver for sig.

Men i 6 timer inden, taler vi om alt. Værdier (vi har det samme). Livsformål (vi har det samme).

Hans hjerneudviklings program, som er skabt for at tage sig af de begrænsninger, andre betragter som livsvarige. De begrænsninger i hjernen, der gør kvinder stressede, generte, jaloux. De begrænsninger, der giver børn problemer med at fokusere og læse. De begrænsninger i hjernen, som giver konflikter og misforståelser i parforhold og hæmninger i sengen.

Jeg er målløs. Han sidder med det missing link, jeg har ledt efter hele livet. Både professionelt og som mand. Han har alt det, jeg altid har manglet. Han kan det, jeg ikke kan. Og omvendt.

Næste morgen mødes vi pænt ved morgenbordet. Og han tager hjem for at gøre sit liv klar til at vi kan være sammen. 

En måned efter inviterer han mig med til New York for at møde de professorer, han arbejder sammen med. Og i lufthavnen fortæller han, at han vil skabe et liv sammen med mig. At alt, der er hans, nu er mit. At vi skal gøre alt sammen. Når vi er sammen, føltes det som om, vi har kendt hinanden altid. Vi taler fra vi vågner til alt for sent om aftenen. En fuldkommen naturlig, ubetinget kærlighed vælter ind over os. Vi ved begge, at vi skal være sammen resten af livet. Der er ingen tvivl, ingen forbehold, ingen "lad os nu se, hvad der sker". 

 

Indrømmelser, fortid og tænk, hvis han googler mig?

Vi sidder på en diner på Manhattan over en stuffed avocado og salat. Jeg har netop gennemgået mit detox system og min teknik til coaching via facebook, og han er på røven over det. Han vil arbejde sammen med mig. Og lære af mig. Og hjælpe mig. Vi har holdt møder med professorer hele ugen. Og han siger, at han har lært mere af mig, end af dem alle tilsammen. At han mener, jeg skulle til New York for at fatte, hvor dygtig, jeg er. Mit lille selv har svært ved at tage det ind.  Fordi han selv er så succesfuld en businessmand og investor.

Der er en anden ting, der nager mig. Hvad nu, hvis han googler mig? Og finder hengemte italienske eventyr, kortvarige affærer med fri kærlighed (der aldrig blev udlevet af mig, kun ham), skeptiske Sundhedsstyrelser og en skilsmisse. For ikke at tale om alle de vilde kommentarer fra en underverden af had, projektioner og forargelse, der er kastet op af Ekstra Bladets læsere igennem tiderne?

Det har taget mig dagevis at turde fortælle om det. Han har lige billedet af mig og min salat ovenfor og fortalt mig, at jeg opfylder enhver fantasi, han nogensinde har haft, da jeg endelig tager mig sammen til at teste det udsagn:

Mig:
"Har du egentlig googlet mig?"

Ham:
"Nej, men jeg ser dig og mærker dig. Jeg beundrer din hjerne, din krop, dit store hjerte og din livsmission. Der alt, hvad jeg behøver at vide."

Mig:
"Jeg har en del kritikere på nettet. Og jeg har engang været offentlig omkring et forhold til en italiener, jeg kendte. Jeg var kommet ud af et 11 år langt ægteskab efterfulgt af et års cølibat. Jeg mente, at jeg havde fundet de vise sten for kvinder. Nemlig at lade manden styre og bestemme og være sammen med andre, hvis han ville. Det fungerede ikke. Men man kan ikke fortryde på Google. Selvom jeg har fortrudt og skammet mig siden."

Ham:
"Ninka, Jeg ville ikke falde for dig, hvis du ikke havde været en kvinde, der afsøgte grænser, af et godt hjerte fortalte andre om det og forsøgte at inspirere andre til et godt liv. Det virkede ikke for dig med den form for kærlighed. Der var ikke den dybde og respekt i det, som du har brug for. Jeg ville være mere nervøs, hvis INGEN havde en mening om dig. Det siger noget om dit mod og din intelligens, at du eksperimenterer og er impulsiv. Det siger noget om din gavmildhed, at du ønsker at dele det, der begejstrer dig, med verden. Så vil du please stoppe med at bekymre dig et sekund mere om det? Jeg respekterer dig kun endnu mere nu."

Den følelse, jeg før havde af, at jeg kan være 100 % mig sammen med dette menneske er nu udvidet med den skønhed, der ligger i at nå til et sted af accept, hvor det, jeg (og mange andre) før så som en ulempe - tværtimod er en del af det uimodståelige. Jeg er målløs.

Februar, 2016. Vi flytter sammen.

I et hus i England er håndværkerne i gang med at sætte bad og toilet ind i et teenage værelse på 1. sal. En indretningsarkitekt er i gang med at gøre de mange mands-dominerede kvadratmeter mere feminine. Der er lagt tilbud ind på en ekstra bil med rat i den forkerte side. Og jeg har ikke bedt om noget af det. Men gaverne hagler ned over mig. Jeg har kun sagt ja. Til at flytte ind. Sammen med min yngste søn (og den ældste, når han er hjemme på weekend). Min kæreste ejer en af Englands bedste, kreative skoler. Hvor alle børn kommer ud som genier i den anden ende. Fordi den er baseret på glæde, sundhed, holistisk tankegang, hjerne-udvikling og styrkelse af det enkelte barns potentiale fremfor ensretning. Det gjorde udslaget. Her skal min søn gøre sin skolegang færdig. Vi flytter 9. marts. Og et nyt kærligheds eventyr kan begynde. Hvad vedkommer det dig? Her er en tanke: Hvad nu, hvis dit kærlighedsliv og de gaver, der er i det , er et perfekt billede på, hvor højt, du elsker og værdsætter dig selv. Et billede på, hvor stort og godt, livet må være? Hvad nu, hvis den måde, din partner VÆLGER dig ubetinget ( eller slet ikke ser dig) er et billede på, i hvor høj grad, du VÆLGER dig selv. Og ser dig. Og respekterer DIG. Det er min overbevisning. Og har vist sig at være sandt i alle mine forhold. 

Bloggen flytter ikke. Den bliver kun bedre.

Jeg håber, du vil følge med i mit nye liv via bloggen. Jeg vil fortsat blogge om sundhed, detox, selvudvikling, glæde og kærlighed. Jeg vil bidrage med endnu mere nyt om kosttilskud og om hjerneudvikling. Og vise jer rundt i mit nye hjem, når vi installerer vandfiltre, maler med kemifri maling, føler os ind på hinanden og det nye liv, starter i ny skole og bygger firma op i England. Jeg har fået nogle virkeligt spændende kontakter i England og både for øvede detoxere og for internationale, kommende internationale detoxere, er der helt nye tiltag på vej. Mit danske firma fortsætter som det er, for alt hvad jeg laver foregår sammen med mit dejlige team og online. Så du mærker ikke forskel. Bortset fra, at der kommer mere indhold til dig her på bloggen. 

Dit livs kærlighed og sladder om mig

Den har ikke fået for lidt i danske sladderblade og radio programmer om min nye kærlighed. Der bliver godt skingert i spalterne, når nogen er vild nok til at skrive om både synkronicitet, et ønske om at ændre verden, soulmate kærlighed og en gentleman, der overgår de fleste fantasier. Det undrer mig ikke. Der er så mange frustrationer i parforholdene derude, og virkeligt mange kvinder og mænd har mistet troen på magien og på ubetinget kærlighed. 

Jeg ser så mange kvinder, der længes efter at blive set, mødt, rørt, forkælet og elsket og valgt ubetinget. Efter min mening er der den form for kærlighed til enhver kvinde, der tør at lære, hvordan hun elsker sig selv. Og det er en proces. Jeg ser hver eneste dag, hvor nødvendigt det er, at have hundredevis af ligesindede, der støtter og hepper på den uvante rejse i min lukkede facebook gruppe for deltagere på Detox Dig Smuk. 

 

Måske har du endda nogen i dit liv, som synes, det er lettere at beslutte, at Ninka er så interesseret i PR, at hun gør enhver privat erfaring til et offentligt projekt, end at se en mulighed for at opnå PRÆCIS det, jeg har opnået ved kontinuerligt at gå mod strømmen, vælge kærligt og brænde inderligt for at vise vejen for andre. 

Det er lettere at hive en forargelse, der er så inkarneret dansk og oldnordisk som Tollundmanden op af den danske muld,  end at følge sin egen passion og dermed blive klar over, at der lugter i kontoret. Og at den mavepine, der dukker op sammen med mandagen og bilkøen er et tegn. På at din passion venter på dig. Og at pengene er passionens følgesvend. Og med dem kan man hjælpe endnu flere.

Det er lettere at grine af den ubetingede kærligheds historie, end at kigge under egen dyne og i eget parforhold og spørge: Har jeg valgt rigtigt, så min kærlighed til mig afspejles i den kærlighed, jeg får fra en partner? Tør jeg bede om det, jeg drømmer om? Tør jeg vise, hvem, jeg er? Er jeg ærlig? Er jeg lykkelig? Hvad er prisen for mine egne valg? Hvilken form for kærlighed viser jeg som en mulighed for mine børn? 

Så.....Jeg står til enhver tid ved min mavefornemmelse, står ved mig selv, følger min passion og de tegn, jeg hele tiden får fra Universet. 
Jeg har ingen, som i absolut INGEN behov for, at være som andre, få anerkendelse fra andre eller accept fra andre. 
Tegn fra universet kan ikke rationaliseres eller passe ind i en historie i en avis eller et radioprogram. Den tilgang, jeg har til livet var præcis så uforlignelig med det drama og den smålige forargelse, der præger de medier og den journalist-branche, jeg måtte forlade for at kunne få luft.

Hvis du vil læse mere om tallet 11.11, der beskrives som et tegn på, at du er i nærheden af eller sammen med din twinflame, kan du gøre det her. 

 

Mine 10 bedste tip til dig, der får et sug i maven over min kærligheds historie er:

Vær feminin, sårbar, hengiven. Lad manden få lov til at please, bære og gøre dig glad. Det er den største tilfredsstillelse for mænd overhovedet. Og dine kønshormoner vil trives og danse af lykke over det. Jo mere handlende, kontrollerende og dominerende, du er, jo mere går det ud over dynamikken og spændingen og holdbarheden i et parforhold.

Tro på din skaberkraft. Magien. Synkronicitet. Universet og din mavefornemmelse sender dig hele tiden beskeder. Lyt til dem. Handl på dem. 

Elsk dig selv ubetinget og vælg alt, der IKKE er kærlighed fra.

Gå aldrig i seng med en mand på 1. date. Åbn ikke dine inderste hemmelige kamre, før du har åbnet dit hjerte.

En mand elsker dig PRÆCIS så højt, som du elsker dig selv. Hverken mere eller mindre. 

Vær den kvinde, din drømme mand ville falde for. Vær din egen største kærlighed.

Hav modet til at være alene, når du er kommet ud af et forhold. En kvinde, der ikke kan finde ud af at være alene, bliver for afhængig og needy til at tiltrække et sundt parforhold.

Hav modet til at mærke efter og slippe i taknemmelighed og uden bebrejdelser, hvis du mærker, at du har lært det, du skal lære i dit nuværende parforhold. 

Drop overfladisk sex, porno og swinger fantasier. Det er belønnings-signalstof-underholdning, der hele tiden vil kræve mere og mere stimuli.

Bed om det, du drømmer om. Også i dit parforhold. Hvis du ikke tør bede om det, får du det aldrig.

Vis hvem du er. Sårbart, ufiltreret. Vildt. 

 

Ps: Vil du vide mere?  Her er min favorit bog om emnet, som du bør læse. Den hedder "Mars and Venus in The Bedroom" af John Grey 

Pps: Fik du ikke hørt lydfilen med min elskedes kærlighedserklæring. Hør den her og vær den første, der får besked om vores første webinar sammen her. 

 

I næste uge er får du min guide og bedste links til at forberede kroppen på at flyve/rejse uden at belaste kroppen. I anledning af, at jeg rejser meget. Og flyvning er noget af det, der belaster og ælder kroppen mest, hvis man ikke ved, hvordan man forhindrer det...

Kærligst

Ninka

 

 

 

 

 

Kommentarer (35)

 1. Kirsten på 07.05.2017
  Kære Ninka.
  Tusinde tak for at du deler så meget af dig selv og dit liv - du er en kæmpe inspiration. Af hjertet tak.
  Kærlig hilsen
  Kirsten

  SVAR:
  Tak fordi du læser med...
  Knus Ninka
 2. Sofie Nishida på 10.02.2017
  This is an amazing read, once again ❤️
 3. Julie Sølva Vicktoria på 25.02.2016
  Jeg elsker, elsker, elsker denne her kærlighedshistorie!! Du er SÅ skøn og inspirerende -tak for dig! og så meget tillykke med din Love -glæder mig meget til at følge jer:) :)
 4. Helle Bordinggaard på 12.02.2016
  <3-ligt tillykke Ninka, du har fortjent det, jeg er glad for at laese din historie, fra hjertet igen et stort tillykke :)
 5. Anette på 11.02.2016
  Ninka, mit lysende fyrtårn som altid viser vejen. Tak for dig og fordi du tør <3. kys og masser af kærlighed til dig.
 6. Eliissa Vergil Andersen på 11.02.2016
  Skønne Ninka ❤️
  Du er en kilde til uendelig inspiration.
  Min mand er gået på det du kalder mental pension. Han ænser kun sin racer cykel og sine barberede ben. Så måske skal jeg kaste mig ud i nye eventyr og genopdage mig selv og mine drømme.....Men kan 11.11 også være 23.23? For 11.11 er jeg jo på arbejde og chancen får at møde en ny er ikke god. Men 23.23 er jo meget bedre. Men skal jeg satse på det?
  Kram fra Eliissa J
 7. Dorte på 11.02.2016
  Du taler med dit hjerte ind i mit hjerte. Orderne får blodet til at suse i mine vener og jeg kan pludselig mærke at jeg jo bør leve. Leve så livet mærkes, gør ondt og godt på samme tid. At turde stige op på mit surf-board og ride på de vildeste bølger og nyde suset, men også at nyde naturens kræfter når der er blikstille. Suge livet ind, så hjertet genfinder de stærke kræfter. Tak for din autencitet, det er så givende. Bliv endelig ved at dele dig med os for pokker!!
 8. Dorthe Siff på 11.02.2016
  Hej Ninka Jeg har i den sidste tid spist meget ingefær og hvidlig bla i shots , jeg har fået kløene rød udslet, tænker du , at man kan spise for meget ??? Tak for gode svar
 9. Anne Mette Andersen på 10.02.2016
  ALT det bedste til dig. ❤
 10. Susanne på 10.02.2016
  Ninka hvor er du modig
  Tak for dine inspirerende og berigende delinger af viden og kærlighed
  Susanne
 11. Bente Leander på 10.02.2016
  Ninka ❤️❤️❤️. Takk for at universet viste meg veien til deg. Du er min mentor ❤️
 12. Bente Leander på 10.02.2016
  Ninka <3 <3 <3
  Du er min mentor og jeg er så takknemlig for at universet viste meg veien til deg <3
 13. Sussie Luscinia Nielsen på 10.02.2016
  Det er bare SÅ mega dejligt at læse om... <3 <3 <3 - og hvor bliver det fantastisk at følge!
 14. Karina Schwartz-Arndal på 10.02.2016
  Min første ordentlige (arbejdsrelateret) samtale med min mand foregik på arbejdet, hvor jeg var en af hans praktikantvejledere. Den samtale havde jeg hungret efter i mine kollegaer, fordi jeg gerne ville bevidstgøre de kursister, vi arbejdede med, og fordi jeg gerne selv ville bevidstgøres og udfordres til at tænke i nye baner. Den var åben, den var drønhamrende faglig og dybt fascinerende, og jeg var helt høj af den længe efter.
  Den lagde kimen til en større interesse for praktikanten og for hans mindset, og hurtigt var vi begge fanget.
  Få uger efter var vi på vores første date, han friede 6 uger efter, 8 mdr. senere blev vi gift, og vi har været gift i to år og to mdr. og været sammen i snart tre år.

  Nøøøøj, der blev talt om os. MEGET. Og det var til tider lidt for interessant at komme på arbejde, efter vi havde fortalt det, men et halvt år senere var vi faktisk ugens gode nyhed til et personalemøde i en tid, hvor stemningen var virkelig tung med vrede (over ledelsen).

  Pyt med om folk snakker. Når drømmen dukker op i virkeligheden er det bare med at følge med, så man ikke ligger på sit dødsleje og ærgrer sig over what might have been.

  Stort, stort tillykke med kærligheden. :-)
 15. Camilla på 10.02.2016
  Å så fantastiskt att läsa - tack för allt du delar och för ditt stora mod! Vill rekommendera en bok till dig som ligger helt i linje och vibration med det du talar om. Den heter "The heart of tantric sex" av Diana Richardson. Så hjärtöppnande, expanderande och magiskt för ett par att mötas på det sättet...
 16. Mette Lindgren Helde på 10.02.2016
  Det er dig og jer SÅ velundt, glad og rørt at læse din historie. Får sådan en lyst til at kramme dig >3 Jeg har heldigvis ikke set hvad sladderpressen skriver og helt ærligt, who cares! Det med skolen er superspændende.... tager de mon kostelever? Glæder mig til at høre nyt.
 17. Else Slagebro på 10.02.2016
  Så skøn læsning Ninka. Interessant med den 11. 11. Netop den dato kl 11 PM, lavede jeg sidste efterår min indre bryllupskontrakt i forbindelse med Detox dig Smuk. Alle mulige gode vibes og ønsker for dig i dit nye liv i England
 18. Pernille Bovesse på 10.02.2016
  Jamen det er bare så fantastisk, alt det du viser og fortæller om. Du giver håb og en masse stof til eftertanke. Jeg er glad og stolt over at "kende" dig... for det føler jeg efterhånden at jeg gør! Bisous og masser af Love
 19. Malene på 10.02.2016
  Hvor godt for jer at I har fundet hinanden, tillykke med det. <3
  Men hvad mener du sådan helt præcist når du siger, at man har været i et parforhold hvor man har lært nok af hinanden? Er det ikke bare en pænere måde at sige 'vi gider ikke hinanden mere' på?
  Jeg synes det lyder som om at det er umuligt at leve sammen med nogen hele sit liv, men samtidig med at jeg ikke tror på at du kan mene det. Det er sikkert mig der misforstår. :)
 20. Ninka på 10.02.2016
  Kæreste, vidunderlige mennesker. Jeres kommentarer betyder simpelthen så meget for mig. Jeg kigger på dem og nusser og pusser om dem, som de skatte, de er. Jeg mærker støtte, oprigtigt glæde og varme fra jer. Og det siger noget om, at de lækre mennesker, der færdes her kommer fra ( og dyrker ) de gode steder i hjertet, universet og intentionen.

  Ufatteligt mange kram.

  Ninka
 21. Ditte Fribert på 10.02.2016
  Kære smukke kloge Ninka ❤️ Tusind tak for dejlig læsning, og stof til stor eftertanke! At være startet på dit Detox forløb og følge dig hér din blog, er meget life-changing for mig ❤️ Åh, så spændende med dit nye liv i England!
 22. Bibi Kløvedal Guldregn på 10.02.2016
  Så livsbekraftende og motiverende.

  Jeg får MEGA meget lyst til at til England for at finde min Egen Vynford.

  jeg fornemmer også SÅ megen skjult erotik i dine beskrivelser.
  Skønt
  og
  HOT!

  Tillykke!

  bibi
 23. Theresa på 10.02.2016
  Blikket i dine øjne siger alt! De billeder du har lagt op de sidste tid er rørende. Du er sårbar og fuld af kærlighed. Fantastisk
 24. Christina Bartholin på 10.02.2016
  Jeg elsker dig <3 <3
  Du er enestående og det vildeste og smukkeste fyrtårn.
  Tusinde tak for DIG <3 <3 <3
 25. Susanne på 10.02.2016
  Du er min inspirationskilde. Tak fordi du deler ud af dit liv og viser, at man faktisk godt kan få, hvad man ønsker sig.
 26. Ghita på 10.02.2016
  FANTASTISK LÆSNING!!!
  Hvor ER det dejligt for jer :-)
 27. Annastasia på 10.02.2016
  Kære Ninka <3 Jeg måtte lige tage en pause for at tudbrøle. Først begyndte tårerne at trille over jeres rørende kærlighedshistorie, men da du kom til din kærligheds skole, så tudbrølede jeg…….det er fuldstændig min store drøm…..som jeg havde og gav op fordi jeg ikke magter at kæmpe for mine børn og samtidig overbevise sponsorer osv om at det er det eneste rigtige. Det er skønt at høre, at der er nogen der har lavet sådan et sted <3 <3 <3
  Jeg er så glad på jeres vegne <3
 28. Birgitte Nicolaisen på 10.02.2016
  Wynford er virkelig VIRKELIG en heldig mand❤️❤️❤️
 29. Kitten Karmen Gervang på 10.02.2016
  Glæde, kærlighed og skønhed i det uendelige. Hvor vildt og hvor godt at det kan lade sig gøre.

  Kærligst
  Kitten.
  www.kit-terapeut.dk
 30. Chloe på 10.02.2016
  Wow hvor er det fantastisk at læse om! Tak for at dele. Jeg vil så meget os møde min soulmate en dag :D - og hvor sjovt at jeg læste kort om 11:11 og da jeg kigger på klokken var den sørme 11:11 - skal jeg mon være alene eller var det et tegn til at det var sandt.. <3
 31. Christie Harper på 10.02.2016
  Kæreste Ninka
  tusind tak for din ærlighed, dit mod og at du går vejen for alle os andre.
  Jeg har været på dit Detox hold for et par år siden, og jeg havde meget modstand - det blev kanaliseret over på dig - nu ved jeg bedre og arbejder specielt med min feminine energi, lære den at kende og være den med prof støtte og guidens fra Kirsten Stentevad.
  Jeg beundrer dig for alt det du gør, og jeg vil abe efter alt det jeg formår, for jeg ønsker alt det bedste for mig selv, og ved jeg nærmer mig og at det er til mig lige nu.
  Glæder mig til at følge dig og lade mig inspirere, og gøre mig fri af jantelovens snærrende tag, på tide at blive fri, feminin, modtagende, nydende, strålende og selvkærlig, stående i solen og lade mig stråle.
  Tak
  Christie Harper
 32. Anette på 10.02.2016
  Ninka, du er bare for SEJ! Det er lige præcis sådan, det er - vores evne/vilje til at elske os selv er et direkte spejl af hvad vi tiltrækker på parforholsfronten (og alle andre områder i livet). TAK, fordi du formulerer det så klart og tillykke med at du har valgt DIG!!! ♥ ♥ ♥
 33. Mette på 10.02.2016
  Jeg er så glad på dine vegne, kære Ninka
 34. Mården Sigergeld på 10.02.2016
  Wouw!

  Hvor er det fantastisk og inspirerende. Det er så fortrøstende at læse, hvordan universet kan hjælpe os i vores søgen efter twin flames. Jeg leder stadig efter min. Ville ønske at du også kom med råd til mænd. Men kan selvfølgelig godt se at du kun kan tage udgangspunkt i dit liv og univers.

  Kan ikke lade være med at tænk på tallet 1111. Skal der være punktum midt i mellem? Sidste år gennemførte jeg Grejsdalsløbet i tiden 1:11. Kender ikke den sidste decimal. Der er ti procents chance for at det var et 1-tal. Der stødte jeg ind i drømmekvinden i målområdet. Men fik aldrig hendes nummer. Håber hun deltager i år igen. Så vil jeg forsøge at gennemføre i præcis samme tid. Så jeg kan møde hende.

  Store knus

  M
 35. Heidi Zink på 10.02.2016
  Elsker dig ❤️❤️❤️❤️

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.