Ninkas Detox - Detox dig slank
Psyke og følelser

Vær nu lidt egoistisk (i stedet for at ende som en bitter kost)

Video: Du er udmattet og brænder dit lys i begge ender for at please andre?
Lad være. Gør det, der passer dig og lad pligterne ligge. Det ender med at gøre alle (inklusiv din krop, dine børn og din eventuelle partner) mere glade, selvom du lige nu er bange for at svigte dem..

Tag nu den middagslur, okay? Pligterne løber ingen steder...

 

Det er første onsdag i bloggens nye liv.  Der er video hver onsdag og ikke længere hver dag..Jeg fortæller i videoen, hvorfor jeg har valgt at gøre sådan...

 

 

Kommentarer (5)

 1. Camilla Nielsen på 09.07.2013
  Jeg er et sted i mit liv, hvor lige præcis dét var, hvad jeg havde brug for at høre. - Tak!!
 2. Ninka Mauritson på 06.07.2013
  Tak for vidunderlige input. Tusind tak. Jonathan. Det er du også.
  Tak til jer alle.
 3. jeanette Raagaard på 06.07.2013
  Dejligt at se Ninka, og velkommen i klubben af "sude egoister" Jeg er en sund egoist, og glad taknemmelig og stolt over at väre det, for var jeg det IKKE ville jeg ikke väre i stand til at väre kärlig over for mig selv, autentisk og närvärende med mine börn og käreste. Jeg ville ikke väre i stand til at sige nej og ja uden for meget usundt tankespind og, og og ..Fordels-.listen er lang.
  "Jeg elsker mig og jeg fortjener det bedste jeg kan give mig" sädan siger jeg hver dag til mit spejlbillede
 4. Jonatan Trinidad på 04.07.2013
  Nu er jeg godt nok ikke nogen kvinde. Men jeg ville alligvel stadig følge din blog. Lig meget hvor tit du skriver :) du er et meget inspirerende menneske.
 5. Anja Jansen Horn på 04.07.2013
  Tusen tusen takk Ninka for nok en inspirerende blogg. Det er utrolig hvor du gang på gang setter ord nøyaktig det jeg går og strever med. Jeg prøvde i går å være positivt egoistisk da jeg sa til min mann " jeg orker ikke rydde og vaske kjøkkenet akkurat nå, jeg vil heller sette meg og lese en bok." Hvor han svarte; "Ja det syns jeg du skal gjøre, kos deg! :)" Så var vi avslappet og happy resten av kvelden begge to, istedenfor å være småirritert på hverandre. Så det funker hvis man er autentisk! :)

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.