Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Detox dig rask og glad, Detox Dig Slank og Smuk

Vægttab Er En Healings-proces - Få Hemmeligheden Som Podcast

Deller på kroppen er sjælens budbringer. Stop op og lyt i tide, før genstridigt fedt og fysiske skavanker er kroniske følgesvende.


Gratis lydfil med Ninka. Når du kæmper med krop, energi og humør, er det kroppen og sjælen, der kalder.

Når du lagrer fedt og ældes for hurtigt, skal du lytte og se dine løgne i øjnene. Det er at vende skuden. Mere træning og mindre mad er at symptom behandle, lukke øjnene og dræbe budbringeren. Det virker (stadig) ikke. 

Hør lydfilen HER.


Knus

Ninka

Kommentarer (5)

 1. Ninka på 02.01.2017
  Kære Sascha, Healey, Ninavivica og Eva

  Her er svar til jer alle.

  Sascha: Vi er forskellige. Har forskellige behov. Har forskelligt, vi har brug for at tage hensyn til. Gennem Detox Dig Smuk lærer deltagerne at lytte til og respektere deres krop og dens signaler. Og ja, mange finder en balance - eller finder frem til, hvad de skal gøre for at skabe denne balance.

  Healey: I forhold til specifik sygdom skal du kontakte din læge. Hvis du har problemer med mælkeprodukter, skal du holde dig fra det. Og så skal du lære din krops signaler at kende, så du kan respektere dens behov... Overvældende træthed er tegn på en krop i ubalance.

  Ninivivica: Tak for dit input.

  Eva: Detox Dig Smuk koster kr. 3900. Du kan læse mere og tilmelde dig på www.detoxdigsmuk.dk

  Knus

  Ninka
 2. Eva på 31.12.2016
  Hej Nika..
  Hvad koster dette forløb.
  Kærlig hilsen Eva Diemar
 3. Ninavivica på 30.12.2016
  Hej Sascha
  Jeg har lige lyst til at give en kommentar til dig da det er super relevant spørgsmål. Jeg er enlig mor og har været i mange år, jeg har arbejde, gæld, min ældste datter er psykisk sårbar og har indtil i sommers taget uddannelse ved siden af mit arbejde. Jeg kan kun holde til min hverdag fordi jeg i mange år har hængt på Ninka sådan på side linjen. Min erfaring er at jeg afprøver de forskellige kost og livsstils principper og finder ud af hvad der giver balance for mig. Det er det jeg oplever som essensen i budskabet at du finder ro og balance for dig og din familie. Jeg lever som glutenfri veganer det passer til mig og derfor er det ikke svært men helt naturligt.
  Kh
  Ninavivica
 4. Healey på 29.12.2016
  Hej Ninka

  Jeg tænker hvad kan jeg spise om morgenen?
  Jeg har rejst 14 dage i Thailand med et befriende humør og en sund krop som ikke spiser mælkeprodukter i mange år, men har rstattet med ris havre og soya. Da jeg idag kommer hjem spiser risalamande og drikker soya er jeg slået ud og kaster alt op, det er nu på 11-12 år og jeg er så træt at bare tænke på at lytte lydfiler er for meget?
  Hvordan starter man småt og hvad kan jeg spise selv vand kaster jeg op af?

  Nogen dage har jeg det fint men størstedelen er laktose soya mælkepeoblemer . Sodavandsis er det eneste der bliver nede?

  Vh Healey
 5. Sascha Tuborg Jensen på 29.12.2016
  Hej Ninka
  En stemme i mig spørg om det er muligt sig selv og sin krop alt det du beskriver og som den har brug for med fuldtidsjob, transport og det praktiske der er med famile og børn?

  Jeg ved alt det du siger er rigtigt Spørgsmålet for mig, der for første gange i en del år nu har fuldtidsjob med transport er om det er realistisk at få denne fornyede livstil. Mentalt kan vi ændre på rigtig meget og det kan flytte rigtig meget, men jeg får ikke flere timer i døgnet.
  Jeg ønskede oprindelig ikke fuldtidsjob, men det har været udfordrende at komme fra gaden og få færre timer, så derfor startede jeg med dette som jeg indholdsmæssigt er blevet rigtig glad for.
  Jeg tror bare ikke umiddelbart på konceptet en sund krop, sjæl, familie og kæreste liv med 2 fuldtidsjob.

  Jeg arbejder som så mange andre med at finde balancen og har længe luret på om dit forløb kunne hjælpe mig på vej.

  Mit spørgsmål er kan arbejdet via dit forløb hjælpe på det - et sundt liv i balance i kærlighed til sig selv og andre når det også indebære fuldtidsjob.
  ( du talte selv om hvor omvendt vi lever nu ift. hvile/aktivitet)

  Bedste hilsner
  Sascha

  Og tusinde tak for alt det du deler. Det betyder meget.

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.