Ninkas Detox - Detox dig slank
Kærlighed og parforhold, Krop, tanker og følelser

Utroskab? Kender du til den her sag?

Som om det ikke bliver opdaget...HA

Video: Utroskab. Kender du noget til den her sag?
Jeg er bare ikke til det.

Hvad med dig?

Ps: det har intet med videoen at gøre, men jeg lovede at sige, når jeg åbnede for den hemmelige optagelse med stor rabat på Detox Dig Smuk inden lanceringen 1. Nov. Det er så HER.

Kommentarer (14)

 1. Emilie Søgående på 17.10.2014
  Hej piger og (særligt dig Line). ;0) Du rammer dybt og præcist ift. din/min frygt for at fejle! Da jeg hører at Ninka opfordre os til at bekende vores syndere/laster, så reagerer jeg ved at mærke panik og FRYGT. Jeg er p.... Angst for at, jeg vil fejle, når jeg deler ud af bla. min trang til at begynde at ryge igen eller min frygt for at jeg skal begynde at tage anti-depressives igen. Jeg formår desværre ikke at sætte de rette ord på min frygt, men jeg er bare endnu mere bange for at jeg kommer til at fejle hvis jeg først har lagt kortene på bordet! Og det er uanset om jeg fortæller min veninder, forældre m.m. at jeg er stoppet med at ryge, at jeg ikke drikker cola lighter længere eller hvis jeg fortæller at jeg drømmer om at blive tøj-designer, skrive en bog m.m. Jeg har det som om at min krop skriger at nu skal jeg f...... Vise dem alle sammen at Janne dumpede igen igen igen! Hvad gør vi her fra Line? Jeg er sååå.. klar til at tage udfordringen op ;0) Kram og kærlige tilkendegivelser
 2. Malene Christensen på 17.10.2014
  Ved ikke lige hvor den lange besked blev af....? Prøver igen:
  Skønne Ninka! Bærer så meget over med dig. Du er sej og kærlig
 3. Malene Christensen på 17.10.2014
  Skønne Ninka! Bærer så meget over med dig. Du er sej og kærlig
 4. Malene Christensen på 17.10.2014
  Skønne Ninka! Bærer så meget over med dig. Du er sej og kærlig
 5. Ninka Mauritson på 16.10.2014
  Tusind tak allesammen. Jeres indlæg betyderså meget for mig 💜💜💜 Karina. Videoen er ovenfor. Og utroskabs-ordet er brugt for at beskrive det utroskab, de fleste af os begår. Mod os selv. Når vi tager maske på ❤️❤️❤️. Kys.
  Ninka
 6. Christina Pedersen på 16.10.2014
  Kære Ninka. Du er SÅ skøn, modig og autentisk - tak fordi du tør - og at du deler og "sparker" til os andre med HELE dig.

  knus, kram og kærlighed,
  Christina
 7. Vivi Hanberg på 16.10.2014
  Du er skøn! Tak for delingen
 8. Maria Munkholm på 16.10.2014
  Wauw! Tak :-)
 9. Line Sol på 16.10.2014
  Kære ninka
  Kl er 00.40 jeg er ikke gået i seng. Har det bedst med at gå i seng kl 10 og var allerede lidt stresset over det. Jeg har brugt hele dagen på at kigge på blogs og instagram af folk der inspirere mig, rejser, laver lækker mad... Jeg kan mærke trangen for at turde. Jeg er herre god til at lave mad, elsker at rejse og vildt god til at connecte, men jeg er bange og det holder mig tilbage lige nu. Jeg sidder med en klump i halsen og din video rørte mig dybt for første gang i lang tid. Jeg vil gerne inspirere og guide folk i at få det bedste ud af tilværelse. Jeg kan bare ikke komme over frygten for at det vil mislykkes. Uhh det knuger i maven. Tak for din ærlige video og for at vise det uperfekte billede som jo faktisk er det smukkeste. Gid at flere turde stå frem og være uperfekte! Det vil jeg prøve på fra i dag af. Nu er kl 00.46 og må nok hellere få lidt søvn. Tak fra hjertet!
 10. Karina Jensen på 15.10.2014
  Hvor gemmer videoen med utroskab sig ? Eller er det bare mig der ikke kan finde den.
  Med vh Karina
 11. Lene Skandov Nielsen på 15.10.2014
  1000 mange tak Ninka ❤️ Den sad lige i mit skab 🙏💕💕💕💕
 12. Elisa Dinsen på 15.10.2014
  Smukt
 13. Mette Maia Cordt Groth på 15.10.2014
  Kære Ninka
  Hvor er det rigtigt - når vi mærker at noget ikke er som det skal være - altså skuespillet. Men også hvordan det peger ind i os selv, når vi ser \'\'lidelse\'\' hos et andet menneske - der hvor det anstrengte kommer så tydeligt frem, at det næsten skriger os i ansigtet. Et fantastisk hint om at der måske er noget vi selv skal kigge på i vores egen \'\'baghave\'\'... Når jeg mærker det hos mig selv eller et andet menneske sender jeg al den medfølelse afsted jeg kan - pakker fordømmelsen væk - og tænker kærlighed til mig, hende, eller ham..der står der og forsøger at være noget de ikke er.. For jeg er sikker på hvis vi elskede noget mere - så lægger vi maskerne uden overhovedet at bruge energi bevidst eller ubevidst.. Så elsk den uperfekte - husk dem der er svære at elske - som regel er dem der trænger allermest til kærlighed :-)
 14. Lene Christensen på 15.10.2014
  Det er onsdag i efterårsferien, klokken er 11.27, og jeg går rundt i gammelt nattøj og morgenkåbe, har ikke været i bad og har lyst til at spise hvidt flute med ketchup. Syntes jeg "burde" lave noget sammen med min datter, som måske gå i biffen eller på museum. Orker ikke. Uden jeg havde sagt noget overhovedet, sagde min datter: "i dag skal jeg bare lave ingenting". Ok, point taken, nu bliver vi i nattøjet og holder en uperfekt efterårsferie med at lave ingenting - og måske spise et stykke politisk ukorrekt hvidt brød ... God efterårsferie til alle derude :-)

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.