Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Ninkas Detox tips og guides, Krop, tanker og følelser

Ursula deler en video, om det at acceptere de mørkere sider af livet, så lyset også her kan skinne

For at være i total kærlighed til mig selv, alle omkring mig, livet og alt hvad det brínger med sig, har jeg været nød til at acceptere, lære at forstå og være åben omkring, de virkelig mørke sider, mit liv også har budt på.

De skygger jeg allerhelst ville lukke øjnene for, feje ind under gulvtæppet, lade som om ikke er der, osv. Det kan være sider af mig selv men også alle de mange forfærdelige ting der sker rundt om i Verden, som vi alle sammen er klar over men helst vil lukke øjnene for.

Denne Video har et smukt budskab om netop dette og jeg vil gerne dele den med jer og høre hvad i får ud af den og tænker om det der skrives

I stor kærlighed

Ursula

Kommentarer (1)

  1. Sighrid Stjerneaux på 28.02.2013
    Har været i denne fase et stykke tid, men mærker nu et lys indeni, der bliver større for hver dag, jeg bliver mere og mere bevidst, også om ting jeg aldrig før har beskæftiget mig med /haft en tanke på, men der er også stadig en sorg, selv den i egentlig ikke er så tung, det er som om jeg nu får hjælp af en usynlig hånd /hænder at bære den - og disse billeder var en stor hjælp for at forstå meget af det der ikke findes nogle ord for, lige hvad jeg har brug for, 1000 tak :)

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.