Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Ninkas Detox tips og guides

Udsolgt kursus og Kernesund på rejsen

Jeg er i FLOW.

Og jeg er så meget på rette vej.

Det er to sider af samme sag.

FLOW er fornemmelsen at være på rette sted på rette tidspunkt i færd med at gøre det, der giver 100 % mening.

Jeg sendte mit kursus "Sund hjemme hos Ninka" ud som tilbud på mit nyhedsbrev, da jeg tog afsted på proceslederuddannelse torsdag. Dagen efter var alle pladser udsolgt. På vej mod uddannelsen i toget læste jeg i avisen, at alle vores bøger har solgt for 31 millioner tilsammen. Godt nok bliver det "kun" til 2 millioner til mig. OG DET ER UTROLIGT. JEG ER LYKKELIG.

DET er vildt. Tak til universet og de engle, der støtter mig for at vise mig med medgang, at jeg er på vej ad rette spor. Og tak fordi samme univers stopper mig, når jeg er på vildspor. Foreksempel når jeg ryger i debatter, tager konfrontationer med myndigheder og ryger i forsvar, offerrolle og opposition.

Så får jeg bare endnu mere negativ omtale. Og negative følelser i maven. Lige nu takker jeg for det tegn der siger: Du skal holde kurser og du skal skrive bøger, Ninka.

Jeg deler dette med jer med en lille udfordring i min egen mave. Og det er den indre stemme, der siger: "Du skal ikke skilte med din succes". OG: "Så meget er du vel heller ikke værd"? Jeg har brugt flere gode coaches og veninder til at lære mig at tage en ordentlig pris for mit arbejde. At tage en pris, der svarer til de år, jeg har ligget og rodet rundt i mudderet, kæmpet mig op til overfladen, uddannet mig, sat mit hus på spil, stårt frem i pressen, har taget de store klø af Sundhedsstyrelsen, været en frontkæmper OSV.

De mange, glade tilmeldinger er et bevis på, at jeg har lært min egen værdi at kende. Og at andre også ser den. Tak!

Jeg har været på procesleder-uddannelse. Jeg har det princip, at jeg hele tiden skal efteruddanne mig. Holde mig skarp og blive bedre og bedre til at støtte de mennesker, der gerne vil være sunde, fri, glade og opfylde deres vildeste drømme. Derfor tager jeg på ernærings-og læge-konferencer og uddanner mig indenfor coaching og procesledelse. Mindst to gange om året i øjeblikket.  Til juni er jeg uddannet procesleder fra www.cenfac.dk . I oktober blev jeg Butrition and Lifestyle coach. Og til april tager jeg på konference hos www.defeatautismnow.com . Og i efteråret var jeg til lægefaglig konference om kost og autisme. Det er mit commitment.

Jeg glæder mig VILDT til at tage ud på en rejse udi sundhed, forvandling og selvudvikling med det hold, der starter hjemme hos mig til januar. Jeg glæder mig til at give dette videre. Og jeg glæder mig til at se 20 kvinder selv finde frem til den indre visdom, der kan gøre dem selvkørende og helt uafhængige af mig og nogen som helst andre livsstils-rådgivere. Det bliver helt unikt og intimt.

KERNESUND PÅ REJSEN

Vi boede jo på internat på Møn, så vi fik mad udefra (Slagter Stig i Stege.) Og jeg havde supplerende kernesunde rationer med:

Mandelsmør rørt med en masse kokosolie, som jeg fik som guf efter hvert måltid (Jeg er til stadighed forbløffet over, hvor mange sunde fedststoffer, der skal til, før jeg er mæt, har velsmurt hud og er glad)

Udos Chioce, fordi de har sådan nogle små, fine rejse-størrelser (som jeg fik til hvert måltid.

Økologisk, røget laks fra Irma (Har I set den, den er sgu lækker)

Vitaminpiller

Avocado.

Det var PERFEKT. Laksen og avocadoen supplerede omeletten, som vi fik om morgenen. de andre fik en del brød, ost og marmelade til.

Slagter Stig leverede dejligt kød både frokost og aften. Desserten Sprang jeg over. Der var masser af nødder. Dem guffede jeg sammen med dampende te om aftenen.

Kursuslederen er en af mine gode venner. Og han sørgede for, at der ikke var sukker, mælk og gluten io maden til mig. No problem.

Til de andre på holdet sagde jeg det som det var:

"Hvis I synes, at jeg er en noget askestisk størrelse, skal I vide, at sådan er det ikke for mig. Jeg har budt min krop på rigtigt meget junk, røg, sprut og negative tanker. Nu er jeg ekstra, ekstra kærlig overfor den. Så jeg siger ikke nej til noget. Jeg siger "ja" til min krop." Det virkede som om, alle kunne godtage den. Men det var vigtigt for mig at sætte ord på det, i stedet for bare at gå rundt og være anderledes og forsøge at lade som ingenting.

Nu er jeg hjemme. Jeg skal ind og sove sammen med min familie i dag, for allerede mandag skal jeg til Vestjylland og fotografere til den næste kogebog...

OG jeg SAAAAVNER mine børn.

Kys

Ninka

 

Kommentarer (41)

  1. Maya Jacobsen på 02.12.2008
    Hej Malene!
    Jeg tror også at E-vitamin er vigtig i forebyggelsen af strækmærker - og sikkert også andre mineraler.
    Mange hilsner
    Maya
  2. Marlene Bundgaard på 01.12.2008
    Ps

    Mon det i virkeligheden ikke er nok at drikke rigeligt med olier mod de strækmærker??

    Marlene
  3. Marlene Bundgaard på 01.12.2008
    Hej.

    Er der nogen der har erfaring med RØMER HØRFRØolie?
    Er den okay at bruge?

    Og er der nogen der har erfaring med creme til forebyggelse af
    STRÆKMÆRKER?
    En sagde til mig at Helosan kopattesalve var godt, men det er vel ikke ok at bruge vel?

    Marlene.
  4. l h på 01.12.2008
    Hej igen. Jeg tror da at det bliver en god smag med kokos fedt der smager igennem men det er jo en smagssag. Det har bestemt ingen indflydelse på selve småkagen, om du bruger den ene eller den anden, andet end smage.
  5. l h på 01.12.2008
    tusinde tak Ina det var lige præcis den side :0)
  6. Ina Vestrup på 01.12.2008
    Er det hjemmesiden http://www.sundhelse.dk/ du mener?

    Kh Ina.
  7. l h på 01.12.2008
    Hejsa jeg søger en hjemmeside som Maja har lavet om opskrifter og sundhed generelt. Kan simpelt hen ikke huske hvad den hedder :0( nogen der kan hjælpe? Måske Maja selv :0)
  8. Rikke Hansen på 01.12.2008
    Hej Ninka og alle andre.

    Er der nogen der kender til mærket Dermalogica?

    Jeg har været hos en kosmetolog og afprøve produktet og det virker rigtig lækkert. Men jeg er ikk sikker på om det er "lovligt"...

    Er der nogen der har en ide om det er okay?

    Knus Rikke.
  9. Barbara Bøttern på 01.12.2008
    Hej alle

    jeg har også prøvet at lave pebernødderne fra kogebogen, men synes at de var utroligt tørre. Tænker at man skal tilsætte 2 spsk. olie i stedet for 1. Har endnu ikke prøvet opskriften fra julekogebogen, men kan se at de to opskrifter er forskellige. Så måske er de bedre?
    Mht. vaniliekransene fra julekogebogen så lavede jeg dem i fredags, da vi skulle holde fødselsdag i weekenden - og de er væk. Stor succes. Uhmm - skal helt klart bage dem igen. Eeeeelsker småkager.
  10. Anette Opstrup på 30.11.2008
    Hej igen

    Nej smagen er ikke som de traditionelle, men vi er nu helt vilde med dem herhjemme hos os.
    Sådan er det også med vanilie-kransene.
    Måske skulle man bare kalde dem noget andet? Hvad med bare at kalde dem kernekager?

    Knus ANette
  11. Nanna Bork på 29.11.2008
    Tak for tips, vedr. risengrøden, det må prøves. Idag har vi forsøgt at bage pebernødderne fra kogenbogen og ...synes altså ikke de blev særlig gode. iIhvertfald intete der minder om pebernødder. Nogle gode erfaringer om det derude?

    Mange Hilsner Nanna
  12. Anette Opstrup på 28.11.2008
    Hej Nanna

    I vores familie laver vi ofte risengrød på økologiske grødris og rismælk. Ellers følger vi bare en helt almindelig opskrift. Det smager skønt.
    Vi drysser kanel-birkesød oven på.

    Vh Anette
  13. Tina Vang på 27.11.2008
    Til Anja !
    Husk og Fiber Husk er egentlig det samme, idet begge er psyllium-frøskaller, men i FiberHusk er de pulveriserede. Jeg går ud fra, at dette er en vigtig detalje i forbindelse med bagning, siden de netop altid bruges til det istedet for Husk.

    Til Nina !
    Jeg mener bestemt, at det er dyrt at leve kernesundt - vi har i hvert fald måttet omtrent fordoble vores budget til mad (incl. tilskud og olier). Det er så også, fordi vi nu lever næsten helt økologisk, hvilket vi kun delvist gjorde før.
    Og da vi er 5-7 personer i familien, giver det naturligvis en væsentlig større øgning af udgifterne, for vi er stadig kun 2 til at tjene pengene... ;o)

    MEN - det er efter min mening også det hele værd, og så længe vi kan finde pengene, så fortsætter vi !

    Knus Tina
  14. Nanna Bork på 27.11.2008
    Risengrød

    Er der nogen der ligger inde med en opskrift på risengrød, kan det bare laves med soyamælk i stedet? har opskriften på "quinoa la mande" fra kogebogen, men vil gerne servere varm risen- ligende-grød for ungerne.

    Vh Nanna :-)
  15. Nina Larsen på 27.11.2008
    2 mio til dig....jeg under dig det for det har ikke været let.
    men jeg har altid undret mig at du siger at kernesund mad ikke er dyrt. Det forstår jeg nu. Du har rigeligt råd. Jeg får udbetalt 6500 kr. pr. md!!!
  16. Maya Jacobsen på 26.11.2008
    Hej Anja!
    Mig bekendt er FiberHusk og HUSK det samme...
    Vh, Maya
  17. Anja Christensen på 26.11.2008
    Er der nogen der ved om man kan erstatte Fiberhusk med HUsk i en bageopskrift ? har lyst til at prøve at bage vanillekransene fra den nye juleopskriftsamling, men har kun HUSK

    knus
    Anja
  18. Louise Levinsen på 26.11.2008
    Mange tak, Maja :-)

    Så er der lykke igen....
  19. Inge Gammelgaard på 26.11.2008
    Hej Stina Sandström!
    Jeg læste lige om dine hvide halvmåner på neglene. Så vidt jeg ved er det ikke et tegn på kalk-mangel, men et tegn på zink-mangel.
    Man kan teste om man mangler zink ved at købe en lille test i f.eks Matas. Hvis man kan smage zinken med det samme, det smager af metal el. lign, så mangler man IKKE zink, men hvis man overhovedet ikke kan smage noget, hvis det bare føles som vand man får i munden, så mangler man.... Håber du kan bruge det til noget.
    mvh Inge
  20. Doreen Holmquist på 26.11.2008
    Hej Maja
    Hvor er du sød.
    Ja så kunne jeg da læse om kurset, det lyder rigtigt spændende, ked af jeg ikke også fik tilbudet.
    Nå men jeg havde heller ikke alle de penge lige nu.
    Held og lykke til jer andre.

    Med venlig hilsen Doreen
  21. Rikke Hansen på 26.11.2008
    Hej Ninka..

    Jeg har bestilt 5 tarmskylleposer inde på jeres shop.
    Jeg er næsten stensikker på at der var en beskrivelse af hvordan man gør, hvor meget væske ovs.
    Der ligger nemlig ingen folder med i pakken.
    Er det mig der tager helt fejl?

    Ang SCD. Er der ikke nogen steder man kan læse om det på dansk.
    Synes kun jeg kan finde noget om det på engelsk, hvis jeg søger i google.

    Knus Rikke.

  22. Louise Levinsen på 25.11.2008
    HJÆLP...!

    Nogen der ved, hvor der blev af vinder-opskrifterne fra konkurrencen i oktober?
    Printede dem ud, og kan nu ikke finde arkene...og brownien var GENIAL.... (vi havde den med til ungerne til et større selskab med cirka 500 almindelige kager, og folk kom og spurgte om de måtte få vores ;)

    Ville virkelig gerne printe den engang til....

    Knus Louise
  23. Doreen Holmquist på 25.11.2008
    Hej Ninka
    Har tilmeldt mig jeres nyhedsbrev for lang tid siden og aldrig hørt noget , men gjor det så igen igår, og tror det fungerede nu.
    Men derfor da jeg læste din blok tænkte jeg "hvad for et kursus har du lavet"? og "hvad kostede det"? nå ! det kan jeg læse om på jeres hjemmeside, men nej, der stod ikke noget om det, kun i jeres nyhedsbrev åbenbart"øv" og så var det jo også allerede udsolgt. Læser ellers næsten her inde hver dag for at følge med, og har også hørt dig antyde noget om et kursus, men tænkt det kommer der nok noget med på et tidspunkt.
    Dejligt at du ellers er i et godt flow.

    Med venlig hilsen Doreen
  24. heidi christensen på 24.11.2008
    Kære alle og ninka.
    Har brug foe noget hjælp her, min mor og jeg er staetet på at leve sundt, vi skal tabe os ca 20 kg hver, så der er jo noget at gå i gang med :O) men nu skal det være, så vi kan blive glade for os selv igen.
    Vi har spist grøn te komplex 3 piller om dagen, det har vi gjort i 4 mrd, også fordi det er så sundt fot huden.
    Det vi så vil høre om er at købt weighlevel fra sprunk-jansen og valleforce vitality fra A.Vogel der skulle hjælpe på op pustede maver som jeg især altid har lidt af også da jeg var super slank for 2 år siden (har været garvid) men kan vi tage alt det på en gang ?
    Er det ok at tage grøn te,weighlevel,valleforce,1 D vitamin,1c vitamin,1magnsium/calcium,1 multivitimin og juice pluds frugt og grønsager 2 af hver.
    Vi har intet forstand på vitaminer og kosttilskud og håber virkelig på hjlæp her, da vi har læst os til alle de her ting i bloggene på nær jucie pluds.
    mange hilsner en tyk mor og hendes tykkere datter.
  25. L H på 24.11.2008
    Hejsa
    Jeg har skrevet et andet sted osse men prøver lige her osse.
    Er der nogen der har prøvet at bage de pita brød fra de nye opskrifter? Mine blev helt tørre og flade og var ikke hule indeni. Dejen var osse ekstremt tør og tung. ved ikke om jeg gør noget forkert??
  26. Anja Christensen på 24.11.2008
    Ninka- er lidt interesseret i det du skrev om mandelsmør rørt med kokosolie, hvordan spiser du det? som smørelse på brød eller ?

    knus
    Anja
  27. Sacha Hornum på 24.11.2008
    Hej
    tusind tak for de fantastiske juleopskrifter. det ser/lyder sååå lækkert. Glæder mig til juletiden.
    Igår (inden jeg købte opskrifterne) lavede jeg selv julegotter.
    Kokosmarcian med chokolade:
    Smuttede mandler blendes fint med birkesød (kun en smule, smag dig frem)kokosmel, lidt kokos olie og lidt vand indtil det har marcipan konsistens. Så triller man mundrette kugler og dypper dem i smeltet sukkerfri chokolade!. Min kæreste der er MEGA modstander at kernesund, var elle vild!
    Øv gad godt på kursus, men tror måske lige min partner/modtstander derhjemme ville brokke sig. øv øv Godt kursus til deltagerene!

    Mange kernesunde julehilsner fra

    Sacha
  28. karen draslov på 23.11.2008
    Kære Ninka,

    Af hjertet tak for denne her livsstil.... Trods stadig rynken på næsen fra omgangskredsen, efter mere end 1 år på kernesund... Jeg elsker det, elsker det, elsker det......

    Knus fra Karen
  29. Anette Opstrup på 23.11.2008
    GUF hvor er det nogle lækre jule-opskrifter!
    Det bliver bare den bedste jul.
    Og der er bare til alt: konfekt, nougat, marcipan, and, ris alamand......
    Glæder mig til at prøve dem.

    Knus Anette
  30. Pia Brøcker på 23.11.2008
    Hej Ninka.

    Jeg er så glad for at du er glad for det du gør, og du har fået det så godt. Det fortjener du efter at have haft det lige modsat, men det er jo også nok mest din baggrund der har gjort at du er så stærk at du har kunnet kæmpe dig frem til hvor du er idag. Så vær glad for din baggrund, selvom det måske ikke altid var sjovt.

    Jeg gløder mig meget til at se dig og Morten, og mange andre kernesunde d.1 dec.

    Til Stina.

    Da vi holdt op med mælk, købte jeg først kalktabletter, men gik hurtigt over til Dolomit kalt fra Naturdrogeriet. Før i tiden havde jeg tit kramper i benene, fordi jeg ikke fik nok kalk, men det er ovre nu. Det ryger simpelthen bare ca. 1/2 tsk. i smoothien hver morgen, og det er ikke til at smage, så let kan det være.

    Knus til jer alle,
    Pia
  31. Diite L på 23.11.2008
    Ellers mælkemineral...
  32. Anja Christensen på 23.11.2008
    Stina- jeg synes den fra Solaray er rigtig god, den hedder vist CalMag

    Jeg har lige købt kuleopskrifterne og uh hvor jeg bare glæder mig til jul nu!

    nam nam!

    Tak Ninka fordi du er sådan en lysende stjerne som inspirerer mig til at leve mit nye kernesunde liv fuld af gå-påmod og positivitet.

    Iøvrigt et rigtig godt billede af Morten på den sidste side, man kan godt se at han er blevet endnu mere kernesund siden Familiefitness bogen!

    knus
    Anja
  33. stina sandström på 23.11.2008
    hejsa igen.

    jeg får inge kalktilskud..troede jeg måske kunne få nok fra maden...men jeg vil så købe nogle kalktilskud...nogle foreslag til nogle som er gode og ikke fyldt med ting der ik burde fyldes i kroppen?\'

    kærlig hilsen stina
  34. Ditte L på 23.11.2008
    Stina.. Hvis du ikke drikker mælk og får mælkeprodukter er det vigtigt med et kalktilskud. Får du det?? Ellers skulle du begynde på det. Så er du da sikker på at være dækket ind rent kalk mæssigt :o)
  35. stina sandström på 23.11.2008
    hej alle

    efter jeg stort set ik får mælkeprodukter har jeg fået en helt masse af de der hvide halvmåner på mine negle..hvilke jo tyder på kalkmangel...jeg spiser jo ellers masser af grøntsager...men der må jo være noget jeg ikke får nok af??
    hvad kan jeg tilføje mere af i min kost for ikke at få kalkmangel og derved udsætte mig selv for muligheden for at få skøre knogler i mine ældre dage? eller er det bedre med kost tilskud? og hvilke nogen kan i anbefale?

    og bør jeg spise vitaminpiller? ved siden af min efterhånden daglige dosis af friskpresset appelsin/gullerødsjuice med ingefær og noglegange æble? eller er det nok med et glas af det om dagen...

    kærlig hilsen stina

    kærlig hilsen stina
  36. Katrine Jensen på 23.11.2008
    Tillykke med det udsolgte kursus. Jeg ville også gerne have været med, men to af kursusdagene kunne jeg ikke. Så håber meget at det bliver en succes, og at der bliver holdt nyt kursus til efteråret. Jeg synes nemlig, det kan være svært at være og vælge kernesundt når omgivelserne ikke er med.
  37. Nanna-Marie Bjerre på 23.11.2008
    Kæreste dejlige Ninka

    Du er bare skøn. Tillykke med at du har fundet ud af, hvad du skal bruge dine værdifulde kræfter på.

    Stort kys til dig, Nanna
  38. Marlene Bundgaard på 23.11.2008
    Hej Anette

    Tak for svaret i forrige blog. Jeg forbliver i håbet :-)

    Marlene
  39. anja christensen på 23.11.2008
    Jeg tænkte det samme som Stina.
    Jeg har overhovedet ikke ondt i røven som mange medier vist har over at I tjener penge og mange af dem. Det er da ret naturligt når man laver noget der er en success.
    Men jeg synes ikke det lyder fair at I får 2 ud af 31 millioner kroner.... igen så er det jo none of my business, men jeg synes i fortjener en større del af kagen.

    Jeg synes heller ikke prisen for dit kursus er overdrevet, jeg ærgrer mig bare over jeg ikke har råd, for ih hvor det lyder spændende.

    dejlig blog,dejligt flow og dejligt billede

    knus
    Anja
  40. stina sandström på 22.11.2008
    hej ninka

    selvfølgelig ja 2 millioner må faneme være rart at få...men allievel jeg undre mig over at du/i kun får 2 millioner ud af 31 millioner?
    jeg tænker at det da lyder som en virkelig dårlig aftale i har lavet...men nu har jeg jo ikke hørt andet end et lille udklip...så måske passer det fint når man kender detaljerne som du selvfølgelig ikke behøver at dele med mig(for det kommer jo ik mig ved) jeg håber bare at i får som i fortjener..og der ik sidder nogle grådige forlagsfoolk og sluger det hele. for i har gjort et kæmpe stykke arbejde!!! og jeg er så pisse stolt af den forskel i gør!

    kram fra stina
  41. Anna møller på 22.11.2008
    Skønneste Ninka

    Tillykke med dit lyn-udsolgte kursus, det er da bare for lækkert:-) Og dejligt at høre lidt fra dig igen.
    Jeg glæder mig til d 1. dec.

    Nu vil jeg gå ind og putte mig, jeg fik to alt for aktive drenge hjem i dag, så jeg er noget brugt...

    Hav en dejlig søndadg med familien.


    SmæKyZ

    Anna

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.