Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Ninkas Detox tips og guides

Top 10: Sunde hormoner - sådan! (min menstruation kom tilbage)..

Jaaaa. Update: MIN UNGDOMS MENSTRUATION ER TILBAGE. For fuld kraft.
Jeg anede ikke, hvor glad jeg var for den, før den forsvandt. Blev doven, kortvarig og efterhånden kun krævede et par bind på en uge. Jeg vidste jo godt, hvad det betød. At jeg havde mistet østrogen, progesteron og var i forstadie til overgangs-alder.

Du kan få gratis meditation og videoer, der heler dine hormoner HER.


30 årige i overgangs-alder uden at vide det
Og jeg var ikke den eneste. Uden at vide det, er kvinderhelt ned til 20 - 30 års-alderen på vej mod overgangsalder. Jo tættere vi bor på en by, jo hurtigere går det. Siger en amerikansk neuro-kirurg, hvis blog jeg følger og deler i mit hormon-kode kit. 
Hvorfor? Fordi vi er stenalder-damer, som ikke kan tåle det lys, den larm og det høje tempo, vi færdes i. Jeg begyndte en lang helings-proces for at få mine hormoner tilbage. Resultatet blev kittet Hormon Koden - elsk dig yngre på 4 uger. Og det VIRKER. Jeg fik en mail fra en kvinde i sidste uge, som havde sluppet sin stofskifte-sygdom med kittet.

Mine egne tegn startede med hængehud og dybe furer, træthed og rynkede hænder, da jeg var 37. Jeg formåede at rette op på det igen. Tør du lade som ingenting? Når du kan skrue tiden tilbage.


Vi har mistet jordforbindelsen
Jeg tør ikke overlade dig til tilfældigheder og læger, der ikke tager det eller dig alvorligt. Vores hormoner ikke kan tåle, at vi har mistet forbindelsen til vores natur.
Da ideen til bogen ”Kernesund Familie” kom til mig, havde jeg en sætning i hovedet, imens jeg skrev den:

”Jo mere vi fjerner os fra naturen, jo værre får vi det.”

Derfor får du her en smagsprøve på en af to helt opdaterede bonus-guides til mit kit:
Hormon Koden - elsk dig yngre på 4 uger. 
Her kan du lære, hvordan du kan teste dine hormoner. Og forbrænde fedt. Og forlænge dine DNA strenge igen, selvom de er blevet korte som tegn på tidlig aldring.

Her kommer en smagsprøve:

10 tips til sunde hormoner:

TIP # 1
Følg din biologi. Forbind dig med naturen. Erkend at du er et stykke natur, og at dine hormoner er et system, der kræver, at du lever som om du fatter det. Du har brug for jordforbindelse, frisk luft hvile hver dag, for at have sundt hormon-panel.  Se mere på www.jackkruse.com

TIP # 2
Følg naturen. Følg solen. Sov, når den går ned, stå op, når den står op. Er det ikke muligt, så sørg for komplet mørke i sove-værelset.
Ingen TV, clock-radio og total mørklægning, så intet lys slipper ind. Sov med vinduet åbent. Styrker melatonin og serotonin samt ungdoms-hormonet DHEA.

TIP # 3
Spis mad, der er i sæson, der hvor du bor. Det er den nyeste form for paleo-kost, den hedder epi-paleo diæt. Teorien (og fornuften) går ud på, at vi hænger sammen med den natur, vi færdes i. Vi indgår i et øko-system, som vi ikke kan modernisere os ud af. Vores krop er indstillet til at overleve og færdes i skiftende årstider og varieret udbud af de fødevarer, der vokser vinter eller sommer. En grønlænder er så, logisk nok, ikke skabt til at spise bananer. Spis de fødevarer, som vokser naturligt, der hvor du bor. Ingen tropefrugter i Danmark. Bær og frugter er fine for dig, så længe de er i sæson. Om vinteren rodfrugter, smør, ghee, spæk, nødder, kød, fisk, vildt, æg og lokale grøntsager. Hvis du tænker: ” ARJJJ jeg har det fint på masser af frugt, det er jo sundt”, kan du få lavet en test. Bestil en test af d-vitamin-niveau. Lavt niveau (under 70 om vinteren og 100 om sommeren) tyder på inflammation og det skaber rod i hormon-balancen) og få testet din hormonstatus og dine telemorer (DNA-STRENGE).  Jo mere ”gammel/ældet”, du er, jo kortere er dine telemorer. Skidt tegn.  Spis så efter dine gener nogle måneder og test igen. Se hvordan i kittet:
Hormon Koden - elsk dig yngre på 4 uger.


TIP # 4
Følg din kvindelige biologi og lav daglige ritualer, der hylder den, for det heler dine hormoner.. Tænk tilbage i tiden. Til dengang, hvor mænd jagtede bytte, og kvinderne passede bål og dyr, var under åben himmel og samlede flokken. Saml din flok derhjemme omkring brændeovnen. Hold dine børn i dine arme. Syng for dem. Find dyr at kæle med. Saml brænde, nødder og forråd i naturen. Hold stille-stunder for det feminine. Sov middags-lur. Vær en fantastisk forælder for dig selv.

TIP # 5
Spis fisk, skaldyr, nødder, kerner, vand, grøntsager og frugt fra lokalområdet og kun i sæsonen.  

TIP # 6
Undgå alle sødemidler (undtagen Stevia), raffinerede olier og vig udenom soyaolie, peanutolie, rapsolie og vindruekerne-olie i plastikflasker.

TIP # 7
Tag kolde bade – iskolde bade efter dit brusebad, bliv vinterbader. Fantastisk til at hele leptin-resistens (leptin er det vigtigste hormon i hele det hormonelle orkester og afgørende for evnen til at forbrænde fedt.) Det kan også hjælpe dig til at øge fedtforbrænding og regulere udmattede binyrer. Du kan vælge at gå til ekstremerne og brug IS-BADS-protokollen, som er nøje beskrevet af lægen, der har gjort metoden verdenskendt her. 

TIP # 8
Mediter dagligt for at regulere bølgerne i hjernen. Det har positiv effekt på DHEA niveauer og på nervesystemet, der fortæller hjernen, hvilke hormoner, der skal frigives.

TIP # 9
Før taknemmeligheds-dagbog for at styrke dine lykke-hormoner.

TIP # 10
Smil, dyrk sex, tag lange bade og få massage for at øge niveauet af oxytocin. 

Håber, du kunne bruge disse tips.


Hvis du har fået denne guide via mail, kan du hele dine hormoner med min GRATIS SMAGSPRØVE PÅ HORMON-KODEN EN 4-ugers guide med manualer, videoer, kostplaner, træning og meditationer.
Snup din smagsprøve HER.Hormonkoden


 

Kommentarer (9)

  1. Rubia på 12.12.2017
    Hej jeg skriver til dig da jeg har virkelig brug for din hjælp
    Det kunne være så dejligt hvis du skriver en e-mail til mig
    Jeg hsr menstrsrion problemer
    Håber du kan hjælpe mig

    Svar:
    Kære Rubia
    Ninka tilbyder desværre ikke en til en konsultationer.
    Ønsker dig det bedste <3
    Kærligst Heidi / Team Ninkas Detox
  2. sara bech på 09.05.2013
    Hej Ninka! Jeg ved ikke om det er for sent at deltage, men vil forsøge alligevel...

    Jeg har kæmpet med overvægt hele livet. Har også været inde omkring anoreksi og bulimi, det har altid handlet om forbud og kontrol. De seneste år har jeg været voldsom overspiser. Sidste år tabte jeg 25 kg og har efterhånden taget de fleste på igen.. jeg skal tabe 50 kg for at nå min idealvægt.

    Min cyklus er et rod. Nogle gange får jeg menstruation og andre gange ikke.. og når jeg så får den, bløder jeg næsten ikke. Det får mig til at tvivle på om jeg overhovedet får ægløsning og om jeg i det hele taget er i stand til at få børn.. Jeg er kun 28 år og det er en frustrerende situation at stå i.

    Jeg er meget stor på mine lår og min mave. Mine lår er fyldt med appelsinhud. Jeg har ofte tænkt om jeg nogensinde vil kunne få en flad og pæn mave.. Jeg er samtidig plaget af akne i ansigt og på overkrop. Jeg har en dyb rynke imellem mine øjenbryn og både min psyke og mit udseende strider imod at jeg altså kun er 28 år!

    Jeg har et stresset arbejdsliv som sikkert påvirker min krop yderligere..
    Jeg længes efter en sundere krop og følelsen af at være fertil. Jeg håber mit indlæg kan gøre indtryk for jeg har brug for din hjælp.
    Kærlig hilsen
    Sara
  3. Birgit Kjeldsen på 07.05.2013
    Manglende email kommer her:
    bille666@hotmail.com

    tirsdag, 30-04-13 12:01
    Bliver vist ikke en kort historie but here it comes:
    Jeg har altid været lille og spinkel men som 15 årig dør min far og jeg begynder at tage på, syntes egentlig ikke jeg spiste vildt meget men mit stofskifte gik helt i stå.. Var overvægtig i mange år, på et utal af kure indtil jeg i 2009 som 27 årig fik en gastic bypass, den bedste beslutning ever- på det tidspunkt- da det endelig gik op for mig hvor meget skjult sukker jeg havde puttet i min krop.. Og hvor meget jeg spiste efter mine følelser. 3 mdr efter operationen blev jeg gravid- tabte mig 8 kg gennem graviditeten (havde forsøgt at blive gravid et år inden) og efterfølgende tabte jeg mig 20 kg mere efter fødslen og var nede på 54 kg hvor jeg følte mg hjemme i min krop. Har nu fået barn nr to, vægten har sneget sig nogle par kg op og nu er stofskiftet begyndt at gå i stå igen. Efter barn nummer to er jeg for første gang begyndt at lagre fedt på lårene og på maven, mit hår falder af, jeg er begyndt at få rynker for første gang!har været ved gynækolog, pga unormal menstruation der ligeledes konstaterede at jeg ikke har fået ægløsning efter barn nr 2 som snart er 1,5 år. Jeg har aldrig været mere opmærksom på at skære ned på kulhydrater, og op for protein og fedt og få motion. Jeg er begyndt til yoga og meditation for at blive mere grounded men er sikker på at hormonerne er årsagen. Håber at dit kit kan gøre at jeg igen får en krop og psyke som en 30 årig!
  4. Marisa Priess på 05.05.2013
    Grunden til at jeg så gerne vil vinde dette skønne kit er, at jeg længe har haft problemer med PMS, menstruationssmerter, mistet sexlyst, træthed (det er ikke så fedt, at møde på arbejde og få at vide, at man ser træt ud!) samt pletblødninger, som hverken læge eller gynogolog har et bud på kan være. Jeg er kun 26 år, og vil om ikke så længe gerne have børn. Men jeg tænker lidt om min krop er klar til det ren hormonelt?
    Jeg vil vildt gerne vinde kittet, da jeg håber på det vil kunne hjælpe mig igennem en bedre og roligere hverdag. Selv min kæreste kan mærke, når det er på den tid af måneden.(PMS).
    Det er min historie, som jeg håber jeg kan skrive om via dit kit, Ninka.
    Mail: mgpriess@gmail.com
  5. ninka mauritson på 04.05.2013
    Hej alle . Jeg kan kun udtrække en vinder, hvis I skriver jeres mailadresse direkte i indlægget og fortæller jeres historie om, hvorfor I har brug for det, og tror det kan være for jer. Jeg trækker en vinder i næste uge. det er VOLDSOMT at lide af hormonelle problemer. Og de bør altid udredes af en læge eller anden fagperson, da mit kit ikke bør erstatte den form for follow up. Når det er sagt, er det vigtigt at sige, at hormoner ikke kommer i balance uden stort fokus på at geare ned og koble af, fordi al hormonel ubalance starter i et nervesystem, der er over-belastet i kamp-flugt tilstand. Og kosten har rigtigt meget at sige. det mest fornuftige er at spise efter sin krops signaler og gen-type og som retningslinje kernesund stenalder-kost. Og uden for meget frugt om vinteren. Spise de bør og frugter , der er i lokal sæson og kun der. Læs evt mere på www.jack.kruse.com. Knus Ninka
  6. Marisa Priess på 30.04.2013
    Det lyder bare super spændende og godt det hormon kit. Jeg har et krævende job (pædagog), hvor jeg tit og ofte må tilsidesætte mine egne behov, hvilket på længere sigt er rigtigt hårdt for kroppen. Når jeg har ferie og weekend har min krop det generelt meget bedre. Ingen stress, bare mig og det jeg holder af. Samt er jeg sensitiv, så det kan være en udfordring.
    Ninka, kan man vinde dit kit? Og givet fald, hvad skal jeg gøre? :)
  7. Birgit K.B på 30.04.2013
    Bliver vist ikke en kort historie but here it comes:
    Jeg har altid været lille og spinkel men som 15 årig dør min far og jeg begynder at tage på, syntes egentlig ikke jeg spiste vildt meget men mit stofskifte gik helt i stå.. Var overvægtig i mange år, på et utal af kure indtil jeg i 2009 som 27 årig fik en gastic bypass, den bedste beslutning ever- på det tidspunkt- da det endelig gik op for mig hvor meget skjult sukker jeg havde puttet i min krop.. Og hvor meget jeg spiste efter mine følelser. 3 mdr efter operationen blev jeg gravid- tabte mig 8 kg gennem graviditeten (havde forsøgt at blive gravid et år inden) og efterfølgende tabte jeg mig 20 kg mere efter fødslen og var nede på 54 kg hvor jeg følte mg hjemme i min krop. Har nu fået barn nr to, vægten har sneget sig nogle par kg op og nu er stofskiftet begyndt at gå i stå igen. Efter barn nummer to er jeg for første gang begyndt at lagre fedt på lårene og på maven, mit hår falder af, jeg er begyndt at få rynker for første gang!har været ved gynækolog, pga unormal menstruation der ligeledes konstaterede at jeg ikke har fået ægløsning efter barn nr 2 som snart er 1,5 år. Jeg har aldrig været mere opmærksom på at skære ned på kulhydrater, og op for protein og fedt og få motion. Jeg er begyndt til yoga og meditation for at blive mere grounded men er sikker på at hormonerne er årsagen. Håber at dit kit kan gøre at jeg igen får en krop og psyke som en 30 årig!
  8. ninka mauritson på 29.04.2013
    ha ha telemor. Undskyld...
    Sabine - vi skal bruge din emailadresse...

    Knus

    Ninka
  9. Karin Thygesen på 29.04.2013
    telomer, ikke telemor :)

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.