Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around

Til Alle I fantastiske forældre

"Jeg er en mor med to børn med DAMP, der nu har besluttet at sige nej tak til medicin og begynde på den kernesunde kost og motionen med mine børn. Jeg kan bare mærke, at dette er kostrelateret." Sådan skrev en mor til mig for en uges tid siden. Og mange flere skriver til mig. Hver eneste dag får jeg mails fra forældre, der nu har besluttet at gøre noget ved hyperaktivitet, sukkerafhængighed, fordøjelsesproblemer og andre familieproblemer med bogen i hånden.

Jeg får tårer i øjnene af glæde hver dag, når jeg åbner min mailbox. Jeg er i kontakt med kostvejledere og eksperter, der i øjeblikket tester en stor gruppe autistiske børn på den glutenfri-kaseinfri kost. Jeg krydser fingre for et tydeligt resultat, som får læger og politikere, pædagoger og andre til at HJÆLPE disse forældre. Både med støtte, anerkendelse og økonomisk aflastning. Lige nu slås så mange IMOD de mennesker, der skulle hjælpe dem. I forhold til hvor fantasiske resultater, vi forældre oplever ved at omlægge livsstilen for autistiske, hyperaktive, børn med DAMP, Tourette ADHD og lignende, er det urtoligt, at vin skal mødes med hovedrysten og overbærende smil. Jeg trøster mig med, at det er os, der må være overbærende. Viden og indsigt for ikke at tale om efteruddannelse i kostens og motionens afgørende betydning for disse børns trivsel er en mangelvare i Danmark. Jo flere eksperter, læger, pædagoger og andre, der beskæftiger sig med disse børn, der vil tage dette alvorligt, jo hurtigere kan vi give en uhyggeligt hurtigt voksende gruppe børn og unge et godt liv.

Indtil da vil jeg opfordre al fagpersonale til at læse videre på:

www.autismwebsite.com

www.thoughtfulhouse.org

www.autismfile.com

www.fabresearch.org

Knus fra Ninka og Bertram (Der er begyndt at cykle OG løbe hver dag. I går punkterede cyklen 5 km fra vores hjem. Og så løb han da bare hjem...Sej fyr.)

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer fundet.

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.