Ninkas Detox - Detox dig slank
Tests & gener

Test og sænk dit blodsukker i dag. Lægens "normal-tal" er farlige for dit helbred.

Video: Du har måske for højt fastende blodsukker, uden at vide det.
Og nyere tal viser, at dit fastende blodsukker skal være MEGET lavere, end det, lægen fortæller dig.
Faktisk viser nyere tal fra Life Extension Foundation, at du  ældes hurtigere, har øget risiko for sukkersyge (og måske allerede er ved at få det), hvis du ligger indenfor den etablerede verdens norla-tal.

PÅ videoen i dag fortæller jeg dig HVAD dit tal skal ligge på optimalt. Og hvordan du selv tester og sænker dit fastende blodsukker med kostomlægning og kosttilskud.

Du kan købe din blodsukker måler HER.

Og nørde videre, når du har set videoen ved at læse DENNE artikel (hvis du orker)

Og denne artikel på engelsk fra Life Extension Foundation

Og denne artikel fra en af de dygtigste læger indenfor Functional Medicine

Sådan tester du, om dit fastende blodsukker er for højt. Derfor er lægens ide om et "normalt" fastende blodsukker-tal alt for højt, fedende og sundheds-skadeligt. Og derfor er et såkaldt normalt blodsukker med til at ælde dig for hurtigt, øge din risiko for hjerte-kar sygdomme, sukkersyge og alverdens andre livstruende sygdomme. Sådan sænker du dit blodsukker med kostændringer og kosttilskud. Se min blogvideo og kom i gang med din aniti-age detox kost.

 

 

Kommentarer (9)

 1. Gabriele Fischer på 23.06.2015
  Kære Ninka,
  1000 tak for alle dine gode input. Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang til september og fordybe mig endnu mere i vejen til et sundt liv.
  Kan du evt. allerede nu fortælle mig hvilke fødevarer, jeg kommer til at mangle i forhold til at kunne afgifte ordentligt, når jeg udelukkende spiser vegansk kost?
  Hvad er det du anbefaler som minimum af ikke vegansk kost, hvis jeg vil undgå at nedbryde og dræne min krop?
  Så kan jeg allerede gøre mig nogen tanker omkring den gyldne middelvej mellem vegan og vegetarmad - specielt i forhold til det etiske.
  Kærlige hilsner
  Gabriele
 2. Stella Nielsen på 23.06.2015
  Kære Ninka,
  Hvor er det vigtig viden. Jeg har ikke målt mit blodsukker før. Har fulgt dig det sidste 1½ år og tænkt, at mit sikkert lå helt normalt. Det ligger på fastende 9.4 efter flere års detox. Ved at mit stressniveau er alt, alt for højt og min søvn ikke god. Forstår ikke helt, hvorfor jeg ingen cravings har ml. måltiderne og fint klarer mig med 3 måltider om dagen? Spiser ingen frugt og stort set ingen korn og brød i det hele taget. Et eller andet sted er kæden hoppet af og må forsøge at finde the missing link. Godt at jeg har opdaget det nu.

  Kærligst Stella
 3. Ninka Mauritson på 21.06.2015
  Kære Kjersti og Janni.
  Hmm ved ikke om Naturdrogeriets alpha Lipoic er god nok.

  Mht blodsukker: hvis blodsukkeret er over 4,7 skal det sænkes. Der er flere forskellige årsager til for højt blodsukker som du kan overveje:

  1: du spiser for meget. Skær i din portionsstørrelse. Det er en misforståelse. At bare vi spiser detox eller liw car, kan vi spise uhæmmet. For meget mad er ikke godt for blidsukkeret. Hjælper portions-sænkning ikke.

  2: Du spiser for meget stivelse, frugt eller nødder /stenalderbrød.

  3: Du træner for lidt eller sover for lidt.
  4: Du stresser for meget.

  5: refueler du, kan du overveje at skippe dette til blodsukkeret er på plads

  💗💗💗💗

  Ninka
 4. Kjersti Iversen på 21.06.2015
  Hej :-) Du skriver man ikke kan købe Alpha Lipoic Acid men Naturdrogeriets tabletter kan bestilles på apoteket. Men det er måske ikke helt det samme eller hvad?
  http://www.natur-drogeriet.dk/frame.cfm/cms/produktblad=yes/npv=22640/npbv=22640/sprog=1/grp=101/menu=101
  Kh Kjersti
 5. Janni pedersen på 21.06.2015
  kære Ninka
  Jeg har nu målt mit blodsukker et par gange og det ligger på 5,6 om morgenen. Det undrer mig, da jeg har spist detoxkost i 5 måneder nu. Tænker du, at jeg er nødt til at tage kosttilskud eller skulle kosten på sigt kunne sænke det?
  Knus
  Janni
 6. Eva Raguse på 18.06.2015
  Hej Ninka. Jeg glæder mig til at måle i morgen tidlig. Kan du sige noget om hvordan blidsulkeret gerne skal ligge efter et måltid ?
 7. Rie Holm på 17.06.2015
  Kære Ninka!

  Det her er virkelig væsentligt stof. Godt, du bringer det op på bloggen!

  Jeg har med interesse læst artiklen fra Health News 2004 (og dén om chrom, som artiklen rummer et link til) og kunne godt tænke mig at præsentere dem for min læge.

  Imidlertid kunne jeg forestille mig, at hun lidt polemisk ville løfte et øjenbryn og påpege, at Health News-artiklen om det optimale blodsukkerniveau er 11 år gammel, og at det derfor kunne være interessant at se, hvad den nyeste forskning om artiklens hypotese viser.

  Det ville jeg oså synes, for tænk, hvis man nu var nået så langt, at man i dag kunne betragte hypotesen som verificeret. Det ville være en stor gevinst for utrolig mange mennesker.

  Har du nogen reference til det?  Bedste hilsner

  Rie  PS. Er du af den opfattelse, at man helt skal udelade frugt fra kosten?
  Og bær?
 8. Malene Olesen på 17.06.2015
  Hej Ninka :-)
  Vi kæmper med sukkersyge i min familie, min bedstefar havde sukkersyge, min mor og bror har sukkersyge - så jeg er meget opmærksom på det. MEN jeg er desværre GIGA sukkerafhængig, og selv tanken om sygdomme kan ikke stoppe det. Jeg følger den dejlige kostplan,laver øvelserne (stort set - er ikke så god til meditation), træner - men jeg falder i med i sær chokolade stort set hver dag. Hvilket øvelser kan jeg få glæde af at gentage, og kan jeg tage et eller andet for at komme den sukkertrang til livs en gang for alle - og hvem ved måske få et normalt forhold til sukker, så jeg kan få refuel på sigt. KH Malene
 9. Mette Ingeborg Algren på 17.06.2015
  Hej Ninka,

  Er der noget jeg skal tage enden til som type 1 diabetiker? Og har du nogen form for information/viden om mennesker som har fået deres bugspytkirtel i gang med insulin produktionen igen? Jeg glemmer ofte jeg har det (har haft det halvandet år nu) og glemmer derfor indimellem at få taget min insulin og vil helst være fri, da jeg ofte oplever alt for lavt blodsukker ml. 1,7-3,5.
  På forhånd tak :-)

  Mette

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.