Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Ninkas Detox tips og guides

Tak!

Jeg vil dele med jer, hvad jeg er taknemmelig for i dag. Jeg er begyndt at afslutte dagen sammen med mine børn med en lille "taknemmeligheds-bøn" hvor de og jeg skiftes til at fortælle, hvad vi er taknemmelige over at have oplevet denne dag.

Her er et billede af mig og en af vores bedste og smukkeste venner, Christian. Jeg er dybt taknemmelig over hans kærlighed til os. Han har lige fortalt os, at han i flere dage ikke har kunnet sove på grund af artiklen i Ekstra Bladet.

Jeg er taknemmelig over en KÆMPE side på debatsiderne i Ekstra Bladet i dag, hvor vi får oprejsning. Et stort billede af os og to indlæg fra læserne, som lyder sådan her:

1: "Det er jo store koncerner, der har interesser i, at folk ikke retter sig efter bøgernes (Kernesund) råd. Og Ekstra Bladet er åbenbart så tandløst, at avisen styrer udenom dette for at kaste sig over en enkelt familie, der har udgivet en bog om deres erfaringer med kostomlægninger." Eva Schiermacher

2: Mit ældste barnebarn er autist (Aspergers). Hans forældre valgte for snart et år siden at sætte ham på en diæt uden gluten, komælk og sukker.....Det har resulteret i en helt, helt anden dreng. Ikke længere lukket omkring sig selv. Med evnen til at acceptere forandringer og uden daglige, desperate reserianfald. Så jeg kan kun råde andre til at forholde sig til virkeligheden fremfor teorien. Jeg har set det virke. Carsten Schact.

Jeg er taknemmelig over, at jeg ikke bliver ked af det, når Waterfronts magasin ringer og alligevel ikke tør sætte mig på forsiden til jul, men vil vente til dønningerne har lagt sig.

Jeg er taknemmelig over de fantastiske mennesker, der støtter os. På gaden og pr. mail.

Da Morten fik taget billedet til den fede artikel i Information, kom der en masse helt unge mennesker hen til ham og sagde: "Vi kender godt dig, du er cool. Min mor har dine bøger. Det er fedt, det I laver." Og i går kom en ejendomsmægler-far fra Bertrams klasse hen til mig og sagde, at han syntes, der var svinsk at svine nogen til, der bare vil hjælpe andre. Det betød SÅ meget for mig, for jeg har haft en ide om, at alle forældre på børnenes skoler nu synes, at jeg er en tosse.

Jeg har besluttet, at jeg vil printe artikler ud til dem alle, og skrive et lille brev til alle forældrene.

Jeg er også taknemmelig over, at jeg i dag har spillet Stratego og vendespil med Melvin i en time. Jeg er taknemmelig over, at Bertram kan læse og skrive og tegne. I stedet for at fortsætte den intellektuelle nedtur, han før var på vej på. Vi fik jo at vide: Med børn som Bertram (med hans kromosomfejl 22 Q 11) kan I regne med, at det fra nu af bare går ned af bakke. Og at en stor del af hans slags bliver scizofrene som voksne.

Jeg er også taknemmelig over, at han nu i stedet for at slå og grine os op i ansigtet, kan passe sin nevø ude i haven, kæle med os og have enorm medfølelse og indlevelsesevne.

Jeg er også taknemmelig over, at min lille nevø på 1 år kom til mig i dag med voldsom hoste og snot. Og nu - efter vitamin C, Traumeel-dråber, essentielle olier og hvidløgsspray, næsten ikke hoster og er ved at stoppe med at snotte. Efter tre timer...

Længe leve naturen

Længe leve hver eneste, stærke, skønne og inspirerende person derude bag skærmen i dag.

Godnat

Ninka

Kommentarer (37)

  1. mette nielsen på 05.10.2008
    hej Karin

    Jeg kan ikke finde noget om vitaminer på dit link, håber du kan hjælpe mig
  2. Anne Mette på 04.10.2008
    Til Karin Thomsen
    Den der med kræftceller og iltindhold må jeg altså lige have igen? Kræftceller bruger vel som alle andre celler næringsstoffer og ilt til at danne energi (med mindre vi er så heldige at dræbe dem først).-Så forstår ikke hvorfor alt højt iltindhold skulle genere dem? Hvis dine lunger ellers er sunde og raske tror jeg ikke du har nogen gavn af ekstra ilt...
    Vh Anne Mette
  3. Lone S på 03.10.2008
    Hej Maya
    Nåe ja, jeg tog fejl af bøgerne, jeg har læst dem alle. det var den, du nævner, jeg havde læst det i. Der er også en af Ellen Møller ved navn Svampeproblemer og hvad så? Og en af Frede Damgaard, og en af Pia Birk ;-)
    Men Eva Lydekings er dem, jeg har fået mest ud af, som basis. Har været på flere skrappe kure igennem årene. Det jeg godt kan li\', det er at begynde at flette viden fra de forskellige kostretninger/ bøger sammen.
    Jeg har også prøvet Lene Hanssons. Det er som om de har en brik til puslespillet hver. (eller flere ;-)) Så må man bare plukke det ud som passer bedst til én.
    De bøger, m. fl. har gjort en rigtig stor forskel for mig, og det er jeg meget glad for.
    Og jeg er bare storsamler af madopskrifter, og nu hvor jeg selv har brug for at prøve noget nyt, så er jeg ironisk nok gået lidt i stå. Faktisk så vidste jeg ikke at jeg havde så svært ved at ændre mine vaner.
    Jeg tror altså bare på at det kommer til at gå.
    :-) Lone
  4. Maya Jacobsen på 03.10.2008
    Kloge Eva Lydeking har også skrevet en bog om candida: "Har du svamp?"

    :-) Maya
  5. Lone S på 02.10.2008
    Obs tilføjelse, jeg skrev at candidasvampen er den, der giver os lyst til sukker, det gælder også for hvede. Som jeg har forstået det, er det den svamp, der er "synderen".
    Faktisk har den oplysning, at det er candidasvampen, og ikke mig, der har lyst til sukker og lignende, været med til at give mig styrke til at holde mit sukkerforbrug nede i et minimalt leje, i årevis.
    Jeg har læst det i et af Eva Lydekings bind, ved navn Ny Næring.
    K.H. Lone
  6. Lone S på 02.10.2008
    Hej Karin

    Tak for dit svar. Det kan godt være jeg skulle droppe sukkeret. Jeg synes dog det virker noget mere uoverskueligt end helt at udelade gluten. Jeg prøver alligevel. Nogle gange er det bare et lille puf, som dét der, der skal til :-)

    Du spurgte tidligere om fordelene ved at spise glutenfrit, hvis man ikke er glutenintolerant.
    Så vidt jeg ved virker gluten som en slags lim, (glue~lim), der kan klistre sig fast i tarmtrådene. Jeg har genlæst lidt om det, for jeg synes det er meget interessant, håber det er OK:

    Bælgfrugter og korn (især hvede), indeholder noget der hedder lectiner/lektiner, som er en slags ufordøjelige trojanske heste, der kan medføre gennemtrængning af tarmvæggen og medføre selvforgiftning. Lektinerne er beregnet til at jage insekter væk. Kilde: bogen Stenalderkost af Loren Cordain, side 93.

    Gluten er et lektin i hvede, der især hos blodtype 0 binder sig til slimhinden i tyndtarmen, og forværrer inflammationssygdomme. Lektinerne trænger ud i blodbanen og styrer imod et organ. Kilde: Lav mad efter din blodtype kogebogen, side 23 til 24.

    Desuden findes der i tarmene en gærsvamp, der hedder candida. Den lever af bl.a. hvedemel og søde sager. Hvis den får meget af det, så vil den kunne få os til at tro, at vi har lyst til sukker, for at den kan få det selv. Den medfører oppustet mave i første omgang og senere evt. afhængighed, der kan svække kroppen. Se f.eks.: http://www.xpqf.com/spis/candida.html

    Så der skulle være fordele nok ved at droppe gluten.

    Min kæreste er ved at læse en bog, der hedder Tænk dig til det hele, af Irma Lauridsen, og han har fornyligt fortalt mig at der står noget om visualisering i forbindelse med kræft. http://www.irmalauridsen.dk/Default.aspx

    Kærlig hilsen Lone
  7. karin thomsen på 02.10.2008
    TAKNEMLIGHED, JA TAK!
    Hvor er det skønt som alle her kan dele, chatte, inspirere og ånde kærlighed!
    Jeg er så taknemlig for at jeg igår kunne komme med til salsa, selvom jeg lige fik chemo tirsdag. Jeg er faktisk også taknemlig for at have mødt Christa, der godt nok var i lige lidt mere selskabeligt humør end jeg selv - hun var min medpatient på stuen imens jeg fik behandling. 76 år og super frisk. Hun havde gang i yoga, stavgang og tandemcykling.... Jeg er også super, super glad for at det lykkedes mig at komme ud at morgenro Tirsdag morgen kl. 7. Det var så livgivende at blive overskyllet med havvand, da bølgerne satte ind. Selv bølgen der kom bagfra og skyllede mig over lænden sætter jeg pris på!!!
    Endelig er jeg taknemlig for at jeg har evne og råd til at ernære mig selv på en sund måde. Har forberedt knækkede hvedekerner og stillet alle de andre gode meltyper frem, majs-, ris- osv. Om jeg overkommer det idag ved jeg ikke, men i hvert fald er alle mine ingredienser i besiddelse af tålmodighed indtil jeg er klar. Det er jo vidunderligt! Vil du ha´ opskriften, når den bliver klar?
    Kærlig hilsen Karin
  8. karin thomsen på 02.10.2008
    Hej Lone S!

    Tja, som kernesund skriver "Hold dig fra sukker" Det hjælper helt sikkert på det. Prøv det af. Jeg tænker også at ADHD´s frustrationer kan udløses el. delvist udløses (lindres) vha. yoga og anden motion.
    Kærligst, Karin
  9. karin thomsen på 02.10.2008
    Hej Mette Nielsen!

    Check Annemette Juul Pedersens hjemmeside. Hun kan vejlede dig mht. vitaminpiller og kost. www.helhedskost.dk
    Held og lykke!
    Kærligst Karin
  10. mette nielsen på 02.10.2008
    Jeg håber nogen kan hjælpe mig med følgende:
    Jeg er meget i tvivl om vitamin piller mm. Hvad bør man tage, hvilke mærker og hvor meget?
    Mine børn får 2 Eye q og en vitakids dagligt er det fint skal de have mere olie og evt kalk?
    Os voksne får 2 eye q og en vitamax daglig + to spsk hørfrøs olie har vi det hele dækket?
    Håber der er nogen der kan hjælpe...
  11. Lone S på 01.10.2008
    Mht. taknemmelighed vil jeg gerne sige, tak for i aften. Jeg har haft en fantastisk aften. Min træthed har været nærmest forsvundet, som dug for solen. Jeg tør ikke fortælle om det, for jeg tør næsten ikke tro at det kan fortsætte. Jeg har endda kun droppet gluten helt.
    6 1/2 uge nu:-)
    - det kan jo være et tilfælde!
    nu må jeg vist hellere gå i seng :-D Hvor er jeg glad. Og forundret! Det er en helt vild underlig fornemmelse.
    Er der nogen, der har erfaring med kernesunds virkning på ADHD?
  12. sanne - på 01.10.2008
    Er der nogen der ved hvorfor lecitin granulat skal opbevares i køleskab efter åbning?
    Det er jo pulver..

    Jeg har fået mig en del af det, uden at det har været på køl..
  13. karin thomsen på 01.10.2008
    Godmorgen Ninka! Og rigtig hjertelig Oktober måned til alle!
    Ninka, jeg kan kun sige at jeg elsker dig og er absolut taknemmelig for din eksistens. Du er modig, inspirerende, dejlig og ja jeg kunne blive ved. Ved du hvorfor din søn har overvundet sin sygdom? Fordi du turde sige lægerne imod, fordi du åbnede døren for et andet liv. Vi sætter selv vores begrænsninger. Der kan være hårde prøvelser, der bare skal overvindes, men intet er umuligt! Med dette skal du også vide at du er et strålende eksempel, der medvirker andre til at finde deres inderste sjæl og troen på sig selv. Lægerne kan ikke gøre for det... det er ironisk, men mange er vel engang imellem lidt hjernevasket en ensporet. Igår spurgte jeg min onkologiske læge om det ikke var rigtigt at kræftceller ikke kan lide højt oxygenindhold i blodet, da jeg har hørt om det gentagne gange. Hun sagde sørme, at det havde hun ingen mening om!!! Men jeg bliver ved med at få godt med ilt og ser billeder af kræftcellerne der dør.
    Nå, men det med taknemligheden er jo så kanon vigtig. Det er jo altid der hvor man fokuserer, at man skaber. Ved hjælp af taknemlighed skaber du glæde og jeg vil sige kærlighed til Gud som giver. Det er så smukt! Og læg mærke til hvordan du føler dig en hektisk dag, hvor du måske "ikke har tid" eller glemmer at tage denne skønne stund med din familie i forhold til når du gør det.
    Nå, men forresten kom du videre med de glutenfri opskrifter? Og endelig, hvis man ikke er glutenintolerant, hvad kunne andre fordele være ved ikke at spise det? (Jeg har ingen fordøjelsesproblemer, men jeg stopper mig jo heller ikke med hvidt brød eller hvid pasta, spiser det kun i nødstilfælde).
    Allerkærligste hilsener til Ninka og hele verden.
    Karin Thomsen
  14. Ann Daugaard på 30.09.2008
    Hej

    Er der nogen der keder til "Børnenes DHA" fiskeolie? Og er den "god nok" til min datter på tre?

    KNus Ann
  15. louise skov på 30.09.2008
    Kære Ninka

    Jeg vil blot sige, at jeg er dybt taknemmelig for jer og jeres gå-på-mod. Uden den ville min familie og jeg ikke være dem vi er i dag efter vores konvertering til kernesund-madvanerne.

    TAK! Tak fordi I tør det og gør det!

    Louise
  16. jane weiss på 30.09.2008
    Hej kernesunde mennesker

    Vil lige fortælle jer om et herligt ophold jeg lige har være på i Tyskland i Ostseebad Damp.
    3000 km2 wellness område med de herligste dampbade med div. urter, massage, peeling og ansigtsbehandlinger. Jeg er dårlig nok landet efter turen endnu. Morgenmaden var en kæmpe buffet, hvor jeg skovlede op at frisk frugt og div. nødder og frø og sluttede af med æg for at få noget protein. Buffeten til aften var også helt ennorm. Der var alt hvad man kunne drømme om som kernesund. Der var herlig massage og bad i rosenblade fra en gartner der ikke bruger sprøjtemidler. Det var en weekend, som var jeg en dronning. Det var bare så herligt, at jeg måtte fortælle om det. Jeg er ladet op med masser af energi. Hvor er det skønt at være kernesund. Tak til Ninka og Morten fordi jeg er blevet så bevidst om hvad der er godt for mig. Både hvad der angår min kost og hvad jeg bruger min fritid til.
    Knus Jane
  17. Karin Jensen på 30.09.2008
    Hej allesammen!

    Hvad spiser I til mellemmåltider?? Jeg synes aldrig jeg ser noget i køleskapet eller min taske som jeg omiddelbart kan spise.... Det blir som oftest alt for meget nødder och tørret eller frisk frugt. Hvad spiser I ????

    Spiser I glutenfritt brød, ris, quinoa osv hver dag?


    //Karin
  18. Tina Jensen på 30.09.2008
    halløjsa.. Nu har jeg endelig fået taget mig sammen til at bestille det " nye" slik på shoppen. Jeg må sige: Hvilken himmelsk mundfuld, da jeg guffede en lakrids kur delight. uhm... har bestilt de andre også og glæder mig til at smage. Man må jo tage lidt af gangen :-) chokoladen med morbær måtte også lige prøves, mums guffe,guffe.....
    Knus og ha en dejlig dag fra Tina
  19. Maya Jacobsen på 30.09.2008
    Hej Tina!
    Det kunne måske også være spirulina-kapslerne, du ikke kan tåle?
    Ninka skrev for nyligt, at hun fik det dårligt af at tage alge-tilskud.
    Mange hilsner og god bedring!
    Maya
  20. Inger Andreasen på 30.09.2008
    Hej Tina
    Der er nogen der får dårlig mave af olier og af en eller anden grund ikke kan fordøje dem.
    Måske skulle du holde en pause med dem og se om din mave så fungerer som den skal. Jeg ved ikke hvad det skyldes, jeg har selv det sammen problem med nødder, som min mave kun kan klare i små mængder. Jeg gætter på at det er fordi vores fordøjelsessystem ikke fungerer helt normalt.
    Kh Inger
  21. Louise G. på 30.09.2008
    Kære alle kernesunde mennesker - og potentielle interviewpersoner!
    Jeg, Louise, vil gerne tale med jer!
    Jeg skriver her, fordi jeg skriver speciale. Mit speciale omhandler den store interesse for de kostråd som præsenteres i Kernesund familie – sådan!
    Jeg håber på at kunne lave interviews med personer der har relation til emnet til daglig, for jeg vil gerne have indblik i, hvad det kernesunde betyder for det enkelte individ. Jeg regner med at disse interview vil tage halvanden til to timer(max.!).
    Hvis det er noget du kunne tænke dig at tale med mig om, så skriv mig en mail og så kan vi tale sammen om de nærmere detaljer.

    Venlig hilsen
    Louise

    louisekernesund@gmail.com
  22. Mia Høg på 29.09.2008
    Hej Ninka og alle andre..
    Ville bare lige høre med hensyn til Omnimin vitaminpiller.. Er meget i tvivl om de indeholder nok vitaminer og mineraler eller om de indeholder så lidt, at det kan være lige meget med at tage dem.. Vil nemlig gerne begynde at tage vitaimpiller, for at være sikker på at få nok kalk osv. men gider næsten ikke at have rigtigt mange forskellige, men hellere bare tage en pille.
    Håber at der er nogle derude der har lidt mere forstand på det end mig :)
    Mia
  23. Tina - på 29.09.2008
    Jeg startede dagen på en rigtig sund måde -troede jeg da i hvert fald.

    Da jeg stod op tog jeg 2 Spirulina kapsler, ca. ½ time efter fik jeg mig en smoothie med proteinpulver, HUSK, guarmin, lechitin granulat og hørfrøolie.

    Efter lidt tid var jeg stadig sulten og spiste så et æg med lidt blomkål og ½ tomat.

    Den anden ½-del nåede jeg ikke at spise før det hele skulle ud igen. -Det er nærmest bare røget direkte igennem mig...?

    Hvordan kan det være?.. Jeg synes lige jeg fik alt det jeg behøvede, for at min krop blev glad og tilfreds.

  24. rosa callesen på 29.09.2008

    Hej

    Hanne tak for svar, vil prøve at udelukke gluten, har også mistænkt den for at være syneder. Cromtilskud kan det købes på apoteket eller i helsekost?
    Jeg er bare også såuendelig træt i dag, alt det sukker jeg fik i går

    Hilsen Rosa
  25. hanne heinrich på 29.09.2008
    Kære Rosa,

    med den oppustede mave!
    Den mest logiske forklaring på din oppustede mave er jo gluten. Så forsøg da endelig at undgå al glutenholdigt i en periode og se, om ikke maven skrumper ind ;-)
    Forsøg at tage sukkertrangen med chromtilskud, tilskud af omega-3-fedtsyrer samt et par spsk. kokosolie hver dag samtidig med at du udelader gluten fra din kost.

    Kh. Hanne
  26. Mette Foged på 29.09.2008
    Faldt lige over den her side http://www.mandlen.dk/Forside.html . 117kr kiloet for økologiske mandler er det ret så billigt!! Desuden forhandler de mandelmel og mandelpuré.
    Mette
  27. rosa callesen på 29.09.2008

    hej Ninka og alle andre

    Håber i kan hjælpe mig. Har levet kernesundt (næsten) i 9 mdr, får dog gluten. Og nu kan jeg ikke slippe af med oppustet mave, træthed og sukkertrang. NOGLE GODE RÅD???? Er lige startet i praktik og tror måske det stresser mig til jeg er på vej tilbage i de gamle spisevaner øv.....

    Hilsen Rosa
  28. Janni Nilsen på 29.09.2008
    Hej Ninka.
    Fik du nogensinde prøvet akupunktur 2000 (tilbage til ældre blog)?
    Jeg er nysgerrig for jeg har det samme nerveklem problem
  29. Tine Lange på 29.09.2008
    Godt grin over at en stavefejl kan betyde så meget.......
    Må jeg spørge hvad den kromosomfejl Bertram har, egnetlig dækker over? Er det en translokation? Altså hvor noget af kromosom 11 sidder på kromosom 22 og omvendt?
    God dag.
  30. Sanne - på 28.09.2008
    Nå man skal åbenbart opbevare sin lechitin granulat på køl efter åbning.. Det har jeg så ikke gjort.. Hvad kan der ske ved det?
  31. Morten Mauritson på 28.09.2008
    Kære Tore

    Jeg har lige rettet den lille fejl i Ninkas blog, så der nu står "fantastiske", som der hele tiden skulle have stået. Det ville nu have været rigtig skægt, hvis Ninka var kommet til at skrive "fanatiske" - sikke en fest, det kunne have givet:-)

    Kære Alle

    Igen - tak for jeres kommentarer. Vi håber, at det er tydeligt for enhver, at vi holder meget af debatten, da vi tror på, at det er gennem dialog og konstruktiv tankegang, at der bliver skabt resultater.
    Vi tror, at alle, der arbejder med sundhed, er her for at gøre en forskel for mennesker, der har brug for det. Og vi ved, at vi alle skaber resultater - nogle gange bare på hver vores måde. Derfor håber vi, at vi snart kan bruge kræfterne på samarbejde i stedet for slagsmål!

    En god søndag aften til alle!

    /M
  32. Tore Greatstone på 28.09.2008
    "Jeg er taknemmelig over de fantiske mennesker, der støtter os. På gaden og pr. mail."

    Er det en fejlstavning af "fantastiske" eller "fanatiske"
  33. Maria Gamborg på 28.09.2008
    Kære Ninka

    Tak for dit seriøse svar.
    Når jeg vover mig herind, er det netop for at åbne op for dialog. Vel er jeg kritiker. Men jeg er ikke interesseret i bare at stå i min egen skyttegrav og skyde med skarpt.
    Jeg kan vil ikke lægge skjul på, at jeg synes du ser strålende ud, så hvad end du gør så virker det på dig og din udstråling.
    Jeg synes også, at det er dejligt, at I med de forandringer, I har foretaget, har fået det bedre, og særligt at jeres søn har.
    Jeg brænder selv for ADHD og autisme og er bestemt åben for, at der kommer fokus på og evidens for kostens eventuelle betydning. Jeg er ikke enig i måden at gøre det på. Det er på dét punkt, jeg er kritiker.
    Hvad "sagen" angår, nemlig bedre handlemuligheder for de berørte familier er jeg helt enig.
    Så selv om jeg er kritisk indstillet overfor jeres tilgang - og I er overfor min - så håber jeg, at al den debat, det skaber i samfundet, på sigt vil føre til at emnet tages op og tages mere alvorligt i det etablerede system. For jeg synes også der mangler fokus på området.

    :-)

    Maria
  34. Maria Gamborg på 27.09.2008
    Kære Ann

    Hvis du vil debatere, hvad der foregår på facebook, synes jeg, vi skal gøre det der. Det er der ingen grund til at forurene Ninka\'s blog med.
    En ting er jeg dog nødt til at svare på her: som du ganske rigtigt siger, så lavede vi lidt sjov den pågældende dag - og nej vi var ikke seriøse på det tidspunkt - det foregik med et glimt i øjet :-)
    Iøvrigt holder jeg meget af Peter Plys!

    Maria
  35. Ann Daugaard på 27.09.2008
    Kære Maria.

    Jeg bliver nødt til at kommentere dine indlæg på Per Brændgaard side på Facebook hvor en Michael spørger om noget angående Kernesund, som I ermeget imod derinde. Dertil siger du at det vi I ikke høre om derinde og det er at synke for dybt og at I vil have seriøs snak og respekt. Så undrer jeg mig bare over at dig og Per laver sjov med Ninka og kalder hende Ninka Ninus og Per skriver noget om at I bare mangler Peter Plys, som trænger tiol at tabe sig!?? Er det seriøs snak?? Jeg forstår det ikke.

    Og til I andre : undskyld denne forvirrede besked, men læs videre på linket Maria sendte og gå ind uner topc "Kernesundt tv2"

    God aften til alle

  36. Mette Foged på 27.09.2008
    Hej Ninka
    Jeg er taknemmelig over alt det arbejde og energi som du og din familie ligger i det her! Det betyder en verden til forskel for min lille søn og mig at der er nogen som tør stå frem og komme med andre løsninger end de gængse fra sundhedsstyrelse osv. Nu mangler jeg bare at give mig selv styrken til at gøre det 100%!!
    Mette
  37. Maria Gamborg på 27.09.2008
    God bedring til nevø\'en.

    Det er spændende at høre cases, om enkeltpersoners erfaringer med diverse mere alternative løsninger. Selv synes jeg det var rigtig interessant at læse, hvordan Per Brændgaard gennem 7 år kæmpede for at få sin datters eksem til at forsvinde med både og zoneterapi, udelukkelse af fødevarer og kinesisk urtemedicin, eller hvordan Michael Langlos datter undgik at blive døv pga. arvæv efter konstante mellemøre- og bihulebetændelser.
    Læs de spændende personlige beretninger her: http://www.new.facebook.com/topic.php?uid=29936416630&topic=5055

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.