Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Ninkas Detox tips og guides, Detox dig rask og glad

Tabu: At være træt af sin krop, familie og afhængigheder

Stress, sukker afhængighed og drømmen om at tage en pause fra sin partner og sine børn. Hjernetip og kunsten at tabe sig med mere mad og NUL træning. Overhovedet.

Jeg har haft flere uger i år hvor drengene har været hos farmand. Jeg nød den første del af ferien med dem. Og jeg nød ugerne alene med min kæreste HELT vildt. Der er mødre, der bliver skilt, bare for at opleve den frihed, der følger med fri-uger. DET ønsker jeg ikke for nogen. 

Men jeg både forstår de mødre, der er stressede efter ferien, som gik op i hat, briller, rødvin og sukker (så kan man ikke rigtigt mærke noget)…

Det er røv hamrende sindssygt at have børn. Jeg er SÅ lettet over, at mine er store, ikke skal leges med, have skiftet ble, have serveret tre retter om dagen og lægges i seng, skrige om natten og vågne alt for gudsjammerligt tidligt. 

Det er et under, at de er faldet heldigt ud, har undgået de største skandaler og traumer. Og rent faktisk er sunde, raske og glade for mit selskab. 

For det er et vanvittigt projekt at få 16 timers husligt arbejde, børneopdragelse, kærlighedsliv og karriere til at hænge sammen.

Og kvinder kæmper som SINDSSYGE for at få det til at hænge sammen. Men hjernen er i overload, og det kommer man til at råbe og skrige af.

Og man kan hverken styre sine følelser eller sit akutte behov for stimulanser (sukker, kaffe, rødvin, instagram, facebook), når den er det. DET handler denne video om. Hvad du kan gøre ved det. 

Før sommerferien postede jeg en video på Ninkas detox på Instagram til disse mødre. Og den blev set af 180.000. I Danmark. Derfor har jeg og mine mentorer og detoxere på mit forløb dedikeret de næste to uger til at guide, hjælpe og støtte jer. Vi ved, at I kæmper. Og vi hepper på jer. 

Knus

Ninka

Kommentarer (9)

 1. Ida på 03.09.2016
  ❤️❤️❤️❤️
 2. Danni på 01.09.2016
  Den video faldt på et tørt sted.
  Working Memory Overload..det skal der gøres noget ved. Tak for de gode tips!
 3. Joan på 30.08.2016
  Skønne kloge Ninka ❤️
 4. mette svendsen på 30.08.2016
  Glæder mig til at høre mere
 5. Charlotte på 30.08.2016
  Tak, tak, tak.. Så enig, og det giver helt mening... Jeg går en tur nu. xxx
 6. Hanne Bøving Michaelsen på 30.08.2016
  Så let og så ukompliceret
  Og dog det sværeste for mange
  Godt du sætter ord på kære Ninka❤️
 7. Yara på 30.08.2016
  Tak mor
 8. Charllotte Kareshma Lotuz på 30.08.2016
  Det er så dejligt at blive set og mærket.

  Jeg medgiver min bedste anbefalinger til DetoxdigSmuk.
  Det er sammensat til Dig individuelt. Du behøver kun at afsætte det tid du kan. Du får tiden og glæden dobbelt igen, fordi du begynder at mærke dig. Du får healet en del af dine gl. relationstemaer. Du bliver klog på dig. Du vil stå stærkere i dig og med dig. Også i din familie, men på den rolige autentiske måde og så får din krop en glød, overskud og smidighed og du har en Tribe og et stor antal dejlige medsøstre som du får lyst til at se i virkeligheden og de vil se dig.

  Ninka er selv i den fedeste proces og har også i år taget et kæmpe step - især på kærlighedsrelationen og hendes business, men først og fremmest er det uvurderligt at få hendes nyeste viden via de friske og inspirerende videoer, som hun deler, hver gang hun er i stødet.

  Men bedste tip... når du er tilmeldt.
  Rom er ikke bygget på en dag.
  Du skal have dig selv med.
  Tag det med ro og nyd processen i tillid og kærlighed til dig og alle.

  <3 <3
  Jeg er spirituel mentor og har deltaget i to forløb hos NInka i 2016 og udover de 16 kg jeg tabte uden at vide det - bare i år, så ER jeg i den vildeste proces, stadig, men har dog ikke får været så klog på mig selv.
  og ageret fra et så autentisk sted i mig.

  Just do it Sister.
 9. Louise på 30.08.2016
  Din ro i krop sind og sjæl smitter på den dejligste måde

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.