Ninkas Detox - Detox dig slank
Autisme og ADHD

Syg, rask og gamle mønstre

I denne uge har Bertram været syg for første gang i..ja jeg kan slet ikke huske, at han har været syg, siden vi begyndte vores kernesyge liv. Men nu er han startet i skole. Og hans immunforsvar, som ellers er så stærkt, har ladet en virus slippe igennem. Jeg har konsulteret læge Irene Hage, som arbejder med selvhelbredelse og forebyggelse.

Vi har slået sygdommen ned med store doser af vitamin C, ekstra selen, ekstra zink, Echinecea (rød solhat) og i morgen får vi tilsendt et stærkt oregano-naturlægemiddel, som ifølge Irene slår virus ned. Om natten får Bertram Viborcol, som er et naturlægemiddel, der får ham til at sove sig fra hosten. Hvorfor alle disse sygehistorier? Jo, fordi hans hoste minder mig SÅ sindssygt om vores liv FØR kernesundheden og systemet fra vores bog. Dengang hostede han sådan HVER dag. Og HVER nat. Han sov aldrig ordentligt. Vi sov aldrig ordentligt.  Og jeg takker mig selv og min mand for, at vi gennemførte kostomlægningen og droppede mælk, sukker og gluten, e-numre og farvestoffer. Tænk hvad vi har opnået for vores søn.

Normal skoledreng

Jeg har lige talt med Bertrams lærer, der fortæller mig, at han klarer sig så fint i skolen. Han er selvfølgelig en speciel dreng (født med kromosomfejl). Men den indesluttede dreng med diagnosen infantil autist, der sad og stillede biler på række, råbte, skreg og slog, er rejst væk. I stedet har vi nu fået den nye Bertram. Som krammer, har medfølelse, elsker os, kan spise sammen med os, køre i bil med os og gå i folkeskole.

Som har smidt sin astmaspray og sine mange lægebesøg på grund af utallige infektioner og er begyndt at leve.

Motion er et must

I denne uge har vi dog haft besøg af den "gamle" hidsige Bertram igen. det sker ellers kun, når han ved et uheld har fået gluten eller mælk. Men i denne uge har hans sygdom betydet, at han ikke kunne dyrke sin daglige motion. Og så bliver han rasende. Han råber "HOLD KÆFT" til os, ligesom han gjorde i gamle dage. Og bliver ærligt talt noget uudholdelig at være sammen med. Det minder os om, at der er et godt, væsentligt stykke arbejde forbundet med at give Bertram et fortsat godt liv. Og daglig motion er en af de opgaver, vi skal udføre. Resten af hans liv, tror jeg. Jeg sendte ham ud på en lang cykeltur i går. Bagefter var han "tilbage" til den rolige Bertram. Og i dag er han helt normal igen.

Så når vi taler om, at man kan hjælpe autistiske børn, hyperaktive børn eller børn med adfærdsudfrodringer med kost, så KUNNE JEG IKKE VÆRE MERE ENIG. Vi skal bare huske, at motion træner hjernen. den rette motion giver ilt til hjernen og styrker koordinationen imellem højre og venstre hjernehalvdel. Og kostomlægning er ikke nok i sig selv. Mere om det senere.

Knus fra Ninka 

Kommentarer (1)

 1. Lise-Lotte på 02.11.2017
  Hej Ninka
  Jeg har diagnosen nervøs lidelse.Guskelov ikke skizofreni parnoid.Jeg lever uden gluten mælk og æg.Men som rawfood veganer og ingen kød fra dyr overhovedet.Det var en værre om gang med Bertram.Godt at han er rask igen.Jeg er nervøs anlagt og kan godt være lidt bange for mennesker og især mænd selv om jeg ønsker mig en kæreste og som kan accepter mit mad valg og at jeg løbetræner 4x om ugen om morgen.Glad for at læse om hjernen og koordinationen imellem højre og venstre hjerhalvdel.mvh Lise-Lotte

  --------------

  Kære Lise-Lotte
  Tak for dine input.
  Jeg ønsker dig det bedste <3
  Knus Heidi / Team Ninkas Detox

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.