Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Ninkas Detox tips og guides

Supermad og super mødre (og fædre)

Kære venner

Her ser I først et FØR-billede af Sarah. Læs hvordan hun har det, og se, hvordan hun ser ud nu under "fantastiske forvandlinger" her. Jeg kan ikke lægge flere billeder ind der. Så vi fejrer Sarahs forvandling med et førbillede her. Det passer meget godt, for hendes mor skal med til det møde, jeg holder d. 1 december for mødre og fædre, der vil fighte sammen med mig.

Jeg er lykkelig over at møde så mange super-mødre og -fædre.

Og jeg er lykkelig over at spise SUPERMAD, der nærer, styrker og heler min krop indefra. En opskrift på sådan noget mad sidst i dokumentet.

Der er kommet over 32 tilmeldinger til min nye forening. Vores nye forening, som stiftes ved et møde 1. december. For forældre, der betragter ADHD, autisme, allergier og adfærdsudfordringer som SYMPTOMER på underliggende problematikker i kroppen.

Det glæder mig USIGELIGT.

Der kommer forældre, som allerede har gjort KÆMPE fremskridt med ders børn med gluten-mælkefri diæt og forældre, der ikke er i gang endnu. Der kommer ernæringsteraputer, lægestuderende og mennesker fra den helt tunge del af den naturvidenskabelige verden har bedt om at være med som forsknings-ledere i foreningen. Vi skal alle holde hinanden i hånden, støtte hinanden og arbejde for at få lydhørhed blandt psykiatere, Sundhedsstyrelse og hos politikerne. Præcist som foreningen er lykkes med i Norge. Der kommer også forældre, som I kender fra bloggen. OG så kommer der en spændende mand. Nemlig Jonna Dejbjergs søn, som nu er en voksen mand, der er fuld af taknemmelighed over, at hans mor gjorde ham fysisk stærk ved at træffe dette valg for ham i hans barndom. Han vil fortælle, hvorfor det er en gave og ikke et afsavn. Og hvordan han vil ære sin mor ved at stå frem og føre budskabet videre.

Det er RIGTIGT stort.

Fra Norge kommer smukke Kathrine Ebbesen Røhr, se hende her sammen med sin mand. Hun startede foreningen, som hedder "vor vej" op i Norge. Nu starter vi sammen op i Danmark.

Det var jeg bare nødt til at dele med jer. Skal du være med, eller kender du nogen med et barn med adfærdsudfordringer, alvorlig allergi, kromosomfejl eller astma, som vil gå denne vej, så bed dem kontakte mig på:

ninka@kernesundfamilie.dk

Jeg arbejder på at få min yndlingslæge fra Defeat autism Now i USA, Jeff Bradstreet til Danmark i Januar og holde foredrag for forældre i foreningen.

Han er meget positiv og vil gerne støtte os.

Og så til min frokost i dag:

MUMS:

Jeg stegte søde kartofler og skiver af jordskokker i kokosolie og karrypasta fra Naturesource (som jeg får i shoppen snart). Til sidst en pakke fisk (hvid fisk), som bare steges med et par minutter. Det smagte SKØNT med salt, cayennepeber og kærlighed til.

Hav en forrygende mandag.

Sikke et vejr at løbe eller gå tur i med hele familien. Jeg elsker VINTER!

Kys

 

Ninka

Kommentarer (10)

  1. Ditte Lendager på 05.11.2008
    Hej Louise.
    Jeg ville også give hende en kalk tbl. dagligt. Evt. mælkemineral. Dem giver jeg min søn på 5 år.

    Mvh. Ditte
  2. Louise Nabe på 04.11.2008
    Hejsa.
    Jeg har en datter på 1 år. Hvad skal jeg give hende af tilskud nu? Hun får ingen mælkeprodukter, ingen hvede og ingen sukker.
    Hun skal selvfølgelig have multivitamin, fiskeolie og...? Hvilke mærker skal jeg vælge? Jeg synes at det er lidt af en jungle.
  3. Lena Kristensen på 04.11.2008
    Hej Maja og Maya

    Tak for svar. Jeg vil lige undersøge vand-linket lidt nærmere.....

    kh Lena
  4. Anne-Marie Freisig på 04.11.2008
    Hej Ninka

    Først et stort TILLYKKE med den nye forening. Jeg ber til at i får en gennemslagskraft ved at forene vilje med viden. Det ville da være et super positivt skridt i retning af folkesundhed.
    Selv har jeg ingen børn, men jeg vil meget gerne støtte op om foreningen. Kan man være medlem alligevel?

    Ha\' en rigtig skøn dag allesammen
    Anne
  5. Maya Jacobsen på 04.11.2008
    Hej Lena!

    Jeg ville tage 2 til morgenmaden og 1 til aftensmaden. Det er hvad jeg er blevet rådet til, når jeg har taget sådanne vitaminer.

    Mht. filterkanderne så kan jeg sige, at vandet klart smager og føles bedre, men jeg ved ikke hvad målinger siger om forskellen.

    Se evt. også living-water.dk, hvor John Virkmann bl.a. sælger AQUASANA-4000, som skulle være mere effektivt og økonomisk end noget andet drikkevands rensefilter på markedet, og som 5 år i træk har vundet prisen som det bedste vandrensningsfilter af det Amerikanske Forbrugermagasin.

    Pris: Komplet med filtre. kr. 985,- inkl. moms.

    Mange hilsner
    Maya
  6. Lena Kristensen på 03.11.2008
    Kære Ninka og alle andre

    Jeg har kigget meget på det der rent-vand anlæg, men har ikke lige så mange penge :-( men for at starte et sted findes der kander der kan filtrere vand: Anna kanden og Brita kanden.

    Er der nogen der har noget godt eller skidt at sige om dem?? Virker de?? Er de værd at investere i???

    Et andet spørgsmål jeg har, handler om kosttilskud. Jeg tager en multivitamin, hvor jeg skal have 3 tabletter om dagen - er det bedst at tage dem alle om morgenen, eller fordele dem over dagen??

    Håber du Ninka, eller andre har svar på mine spørgsmål - på forhånd tak :-)

    kh Lena
  7. jazmin needham på 03.11.2008
    Tusinde tak for det Maja... Skønt med noget inpspiration, og skøn hjemmeside:)
  8. jazmin needham på 03.11.2008
    Kære Ninka..
    Var dejligt med lidt inspiration til frokosten:)
    Kunne det ikk være en ide at åbne en blog om mad-inspiration, ved det mener jeg bare at du åbner en blog hvor der evt. står "inspiration til mad" også kan alle vi andre inspirerer hinanden ved alt fortælle hvad vi får at spise i løbet af en alm dag. ville være dejligt med lidt ny inspiration til mellemmåltider, frokost osv.
    På forhånd tak..
  9. Lone S på 03.11.2008
    Kære Ninka,

    Tillykke med foreningen. Det lyder fantastisk!

    KH Lone
  10. Ditte Lendager på 03.11.2008
    Hej ninka.
    Hvor lyder det spændende med din forening, jeg sender dig en mail om lidt. Jeg vil nemlig rigtig gerne være med i foreningen.
    Jeg er så taknemmelig for, at der en som dig, og at der er denne her side for os, som mangler lidt støtte og opbakning i hverdagen til at leve forholdsvis kernesundt (vi lever ikke 100 % kernesundt overhovedet, økonomien er ikke til det, men er godt på vej).

    min søn og jeg har været hjemme idag ( da han var sygmeldt). Vi gik en lang tur i vores mose, faktisk var vi dernede i 3 timer. Det var skønt med den motion og friske luft. Min søn har tourette syndrom, og bliver så hyper aktiv, indre uro, rastløs og har masser af ticks hvis vi bare er hjemme og ikke foretager os noget aktivt, og hvis han får især sukker og farvestoffer. Jeg bruger din bog Ninka som rigtig god inspiration til at leve så sundt som muligt.

    Knus Ditte

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.