Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Fordøjelse og fedttab

Spis guf og tab dig

"Kan det virkelig passe, at jeg kan tabe mig, selvom jeg spiser slik og guf?"

Det spørgsmål har vi fået en del gange, siden vi i december satte Kernesund & Juleslank til salg - med det formål at få jer igennem julens mange lækkerier uden at tage på. Og ja - det passer!

 

Det bekræfter de hundredevis af kvinder, der har gennemført forløbet med stor succes - de har mistet cm på lår, mave, numse og de har fået mere energi og overskud i hverdagen.

I videoen herunder kan du høre Ninka fortælle, hvordan det kan være, at vi kan tabe os, selvom vi til tider nyder godt af de søde sager.

Vi har naturligvis tilpasset forløbet, således du også kan gennemgå det nu - selvom det ikke er december. Læs mere HER.

Rigtig god fornøjelse!

Kommentarer (1)

  1. nellie marx på 06.02.2013
    Hej Ninka.

    Jeg er en pige som er meget syg.. Har ligget 4 år i sengen pga smerter.. Da jeg så kunne gå lidt brækkede min fod og den anden blev overanstrengt... Jeg for en masse medicin fx binyrebak hormon, morfin osv osv.. Jeg har spist meget chokolade, fordi det både smager godt, men mest fordi det kan hjælpe mig med smerterne i min mund.. Det bedste er egentlig bolsjer.. Jeg er gået for en glad og frisk pige (er designer) på 49 kilo, til en stor tyk pige på 4 år.. Jeg kan ingen motion lave, da hvis min puls kommer op, pumper det og gør mine smerter endnu mere ekstreme.. Jeg fik lagt kunstig knogle fra en ko ind i kæben.. (mine tænder døde, hospitalet havde ingen penge at undersøge mig for, og efter 2 år med 4 rodbehandlinger i alle tænder, måtte de hives ud) Efter tænderne blev hevet ud lagte tandlægen det møj ind i hele min over og underkæbe.. Efterfølgende begyndte de hårde og skarpe stykker knogle at vandre rundt.. Dette var og er en fejl der kan koste mig livet..Derhjemme ville de igen ikke hjælpe, fik igen i hovedet at der ingen penge var og at vi måtte stemme på et andet parti (S )... Jeg blev efterladt på morfin i kæmpe mængder, men ingen i landet dk gjorde noget..Smerterne var enorme og jeg lå bare og bankede hovedet ind i væggen i mange mange mange dage.. indtil jeg måtte udvandre og flytte til østrig.. Her fungerer sygehusvæsnet nærmest perfekt og alle får alle de undersøgelser de skal have og operationer osv og der er ingen ventetider..Her var de helt oppe i det røde felt over hvad de danske læger have gjort/ eller ikke gjort og sagde at de ikke overholdte lægeeden... Når men her har jeg fået 5 store operationer og 3 mindre på 1 år.. Det er som fremmedlegme i kroppen og det kan ikke komme ud.. Så jeg har altid betændelse rundt om disse skarpe korn der er kommet in i kæben..og mine små og store nerver i ansigtet er helt oppe og jeg har fået trigeminus neuralgi og neupatien også.. og så har jeg så mange smerter at jeg mange mange dage ikke kan snakke og åbne munden af de smerter fra det kunstige knogle...
    Min krop for binyrebak hormon for at få mit immunsystem ned, så det ikke reagerer så kraftigt på det fremmelegme der er inden i mig... Jeg har næsten ingen kæbe tilbage (hverken i højre og venstre og oppe og nede-fra under øjnene og ned) Der stadig sidder meget , min kæbe nu er næsten væk og kan nemt bryde sammen osv.. De vil ikke opbygge en ny kæbe til mig, da de siger at jeg efter så mange år med fremmedlegme i kroppen, ville afstøde en ny fremmekæbe også, .. De siger også at hver gang ser det ud somom at alt er fjernet og lidt efter kan man igen se på mr-scanninger og ct-scanniger at der igen er kommet en masse frem.. Det ligger overalt i alle lag i den knogle.. Noget af det knogle er så små knoglestykker ( a la sand) så er der ikke længere meget håb om at jeg kan blive rask.. selv på det midste stykke kunstig knogle reagere min krop lige så meget som hvis der lå kæmpe stykker.. Kroppen kan ikke have det i sig..det bliver afstødt, men kan ikke selv komme ud..
    Om jeg overhovedet får en fremtid, er meget lille, men jeg kæmper til det sidste..At have det jeg har er slet ikke et liv.. Jeg ligger i en seng og kan ikke snakke og er i så mange smerter og intet medicin eller andre alternativer hjælper ikke, da min krop 24 timer i døgnet er helt oppe i gear får at bekæmpe det møg.. Og hele min familie forstår mig.. ingen ønsker det liv for nogen, for der er intet liv andet end at det med tiden bare vil blive værre og tilsidst ville jeg dø af betændelse og knogle kornene vil højst sandsynligt vandre iud i blodet..Og min egen krop vil gå helt ned på alle de piller og jeg vil få flere og flere følgesygdomme.. Jeg kæmper med alt hvad jeg har og håber og ber til at der sker et mirakel...
    Men lige nu vil jeg bare så gerne kunne tabe mig.. så jeg ikke bliver mere syg...
    Jeg har ingen penge, da hele min familie blev ruineret i Danmark, da jeg pludselig ingen hjælp fik til mine syge tænder, som jo kom selvom jeg havde smukke tænder uden caries.. Så jeg måtte sælge min lejlighed og alle de 500000 kr er brugt på det og de penge min mor kunne få ved at omlægge en helt masse er også brugt på mine syge tænder i DK..
    Så jeg vil intet kunne betale dig, men jeg har fulgt meget med i hvad du laver og synes bare det lyder så godt.. Jeg ville egentligt bare spørger om du har et gratis tip til hvordan jeg vil kunne komme af med alle de ekstre 25 kilo jeg har nu, uden at jeg vil kunne gøre motion.. Vi spiser sundt.. kun bio og mange grønsager osv.. Vi går meget op i sund mad.... og ved du om der findes en eller anden form for slik som ikke indeholder en masse sukker eller kunstig sukker, da jeg meget har brug for at have noget liggende i munden når jeg har så ondt.. lyder mærkeligt, men det kan hjælpe på smerterne inde i kæben og munden.. Jeg tykker alt med mine kæber (er ikke rart) da de jo gør mega ondt.. men sådan er det jo.. jeg håber ikke det hele er lidt forvirrende.. jeg har det sidste års tid haft meget svært ved at koncentrerer mig og huske al ting.. min hjerne er fuldstændig i stress.. jeg føler mig som en gammel dement pige.. jeg var 26 da alt startede og jeg er 30 år nu.. jeg håber så meget du kan give mig et lille tip...

    Mange venlige hilsner nellie marx.....
    Tak for det du gør for mange mennesker.. du har meget at være stolt over..:)

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.