Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Spis & Lev efter din detox type

Spis efter din kernesunde DNA type i julen uden dyre tests og undgå at tage på

Sådan ser min krop ud. I julen. Og efter julen. Jeg spiser i overensstemmelse med min gentype og er VIKING. DNA tests er populære og viser, hvad din krop tager på af og hvad du trives på.
Men vidste du, at du kan teste din gentype selv uden dyre tests? Og allerede i julen navigere efter det - så du ikke tager på af julemaden? For nogen er flødesovs slankemad. For nogen er det frugt, der virker. Jeg er viking-type og tager på af frugt og kornprodukter..

Se videoen og find din type. Viking-typer skal have masser af sovs, andefedt og steg i jule,, hvis de vil holde vægten. Kulhydrattyper kan give den mere gas med konfekten.

PS:
Har du fået de gratis opskrifter på kernesund detox-nougat og pulled and til julebordet? Ellers snup det her.


PPS:
Skulle det ske alligevel, at du ender med at tage på i juleferien, kan du komme af med alle kilo OG aldrig tage dem på igen ved at jione min DETOX TRIBE, som samles til optagelses-ritual på nettet 16 januar HER


Ps: Skal jeg tippe dig, næste gang, jeg poster en detox-video og sende dig detox tip, som kun modtagerne af mit nyhedsbrev får? 

 

 

Kommentarer (29)

 1. Rebecca Gren Bonde på 10.10.2017
  Jeg er klar Viking. Ikke blevet testet, men det VED jeg.

  I 2,5 måned har jeg nu spist stenalderkost og det er det helt rette for mig.

  Jeg har en fortid med 17 år som bulimiker. Det skyldes forkert kost, det ved jeg i dag. Jeg skal spise fedt og protein. Og det virker på mig!

  Ønsker at få en DNA test, men det handler mindst lige så meget om, at jeg vil kende min etnicitet til fulde. Ved jeg er dansk og svensk. Men det kunne da være spændende at vide, om der mon er noget andet i mig også, russisk måske. Jeg har alle dage interesseret mig for antropologi, sprog, kultur mm. Jeg er meget høj og lys og jeg er klassisk viking. Og så også med det jeg skal spise, åbenbart. Det virker på mig. Har nu i en alder af 45 år for første gang i mit liv INGEN cravings, overhovedet!! Jeg er mæt og glad og nyder god mad, og jeg taber mig faktisk en del. Og jeg træner nu ved gåture i naturen, hvor vi bor. Skønt og langt ude på landet. Lader cross-traineren stå. Den er kun til at lunte på når det regner :) Og kun når jeg mærker jeg har lyst.

  Selvom jeg ikke har haft bulimi i 10 år, så har jeg haft mange cravings (uden opkast bare.....) som har gjort jeg har svinget i vægt. Det har været en stor belastning for mig. Det er da bare slut nu :) Og så er det så enkelt, let og rigtigt for mig. Det føles vidunderligt!

  Tak for din hjælp, Ninka.
 2. Kristine på 16.09.2017
  Kære Ninka, Har set din video og vil lige dele et par rettelser :)
  Vikingerne og grønlænderne er ikke genetisk beslægted. Inuitter og amerikas indianer er beslægted, sammen med inuitter i Sibirien. Viking tiden varede ca 300 år, og vikingerne var i øvrigt bønder. Vores gener stammer fra Området nær Sortehavet og Kaukasus. Du kan finde denne viden på nettet :)
  Jeg vil også anbefale dig at se DRs programserie; Historien om Danmark. Den viser fint hvornår vores forfædre begynde at være bønder (korn) og om de mange folkevandringer (nye gener).
  Sidst lige omkring myten om Inuitters sunde helbred. Det er de ikke, de har hjertekar sygdomme som os andre og får også ofte cancer. Her er en artikel som fortæller mere:
  https://www.dr.dk/nyheder/viden/naturvidenskab/mytedraeber-groenlaendere-kan-ogsaa-faa-hjertekarsygdomme
 3. Lise-Lotte Jørgensen på 02.09.2017
  Hej Ninka Det er en virkelig god blog du har og gode videoer!Jeg er selv vegetar og lever af yoghurt og proteindrikke da jeg gerne vil tabe mig og det er højst et måltid om dagen. Da jeg ikke kan tåle kylhydrater kornprodukter udelukker jeg helt dem.Jeg skal ned på 50kg. og jeg løbetræner 5x om ugen + jeg træner mave og ryge og laver en masse smidigsheds øvelser.Det er kun i hverdagen at jeg løber.

 4. Anne-Katrine på 26.05.2016
  Hej Ninka
  Det lyder spændende og sandsynligt! Jeg er jo nok også viking...og har prøvet at leve som vegetar, da jeg ikke kan lide at spise lig og ikke kan tåle flere typer nødder...men efter fravær af kød, nærmest kan kaste mig hovedkulds over en kold steg og guffe væk, fordi min krop mangler det? Hvad DET er, ved jeg ikke for det siges at protein kilderne er mange udenom kødet. Og hvordan kan man være viking når man egentlig synes det er ulækkert og ikke kan tåle alle nødderne...det er sgu da mærkeligt...
  kh
  Kat
 5. Tanja willemoes bæk på 01.02.2014
  Kære Ninka. Du nævner kort i din video at man også kan pejle sig ind på ens optimale personlige træningsform ved at kende sin dna type. Kan du anbefale hjemmeside hvor jeg kan hente mere info om netop dette emne??
  Venligst Tanja
  ps. Tak for masser af spændende inspiration/information på dine sider ;-)
 6. Anita Nechevska på 19.01.2014
  Interessant supplement synes jeg. Jeg tror, at jeg er midt imellem. Jeg svinger kun et par kilo frem og tilbage på vægten, så den er ret stabil. Mine forældre er fra Makedonien, som ligger syd på. Så alt ville tyde på, at jeg skulle være en kulhydrattype, men jeg tror nu jeg er lige imellem, for jeg kan ikke blive ordentlig mæt på raw food eksempelvis (salat kan være rigeligt om sommeren, men jeg savner ofte kød). Lige nu er jeg i gang med Clean kuren af Dr. Junger, og jeg må indrømme, at jeg har det lidt somom, at jeg gynger. Jeg må gerne spise kalv, kylling og fisk, men har kun spist kylling og lidt kalv i denne uge. Jeg har skruet op for indtag af chinoa og linser, men det er ikke nok. Svæver stadig.Så jeg tror, at det er fordi jeg mangler proteinerne fra oksekød. Kan det passe?
 7. Karina Nissen på 09.01.2014
  LDN::::::

  Lige en rettelse ang LDN. LDN bruges i kræftbehandling på humlegården... se her:

  http://www.humlegaarden.com/behandlinger/behandlinger.html

  Mere info:
  www.ldn.no
  www.ldninfo.dk
 8. Ninka Mauritson på 25.12.2013
  Kære Kristina. Glæder mig til at have dig med på DEtox holdet. Kroppen forandrer sig hele tiden. Desværre oplever en del kvinder i disse år, at stofskiftet svigter på grund af stress og forurening. Og at der skal ro, mere naturlig livsstil og udrensning til. Jeg har af samme grund en stofskifte-protokol med i det nye program fra16. Januar. 1 ud af 4 kvinder har brug for at regulere stofskifte. Måske har du samme udfordring uden at vide det. Knus. Ninka.
 9. Ninka Mauritson på 25.12.2013
  Hanne. Det er fordi hovedet ved, at kroppen er på vej ind i en vild forandrings-proces. Og vil beskytte dig mod det. Fordi alt nyt er lig med livsfare for overlevelses-instinktet. Godt tegn. Vi er her og har dig i hånden. Knus.
 10. Hanne Kondziella på 25.12.2013
  Jeg er nok også en viking. Jeg er med på detoxen i januar og både gruer og gleder meg. Det vil si hodet gruer seg og kroppen gleder seg. Det blir ihvertfall spennende. :-)
 11. Kristina Jakobsen på 24.12.2013
  Hej Ninka
  Noget der slår mig er når du siger "hvis vægten er stabil, spiser du som du og din krop har behov for" Min vægt har altid ligget stabilt, så derfor spiser jeg nok som jeg skal alligevel, selv om jeg hele tiden presser mig selv til at tro noget andet. Men det er fordi at jeg ikke kan tabe mig? Min vægt har ligget stabilt efter jeg fik mine 2 piger og har været svær at rokke ved. Før jeg fik børn og dermed også under de 30 år, kunne jeg nemt tabe mig på 100g. kød og 300 g. grønt ved 2 hovedmåltider og små mellem måltider. DET går bare ikke nu! Noget er hormonelt ændret og jeg har simpelthen ikke fundet nøglen. Men jeg ved nu, når du siger det med den stabile vægt, at jeg spiser ok. Jeg spiser mest det gode fedt, en del protein og grønt ved siden af. Kan nøjes med 2 æg til morgenmad og holde mig til 11.30, hvor jeg har en dejlig buffet på arbejdet. Meeen jeg kan altså også godt lide årstidens frugt, kage hvis der er på arbejdet og eeelsker chokolade. Så helt fri for kulhydrater er jeg ikke, men prøver i store træk at skære fra.
  Tak for et godt indlæg - har købt dit detox program som starter efter nytår. Håber det kan sætte noget i gang i min krop så jeg får et vægttab :-) kram
 12. Betina Dolata på 20.12.2013
  Ja, det er fint å få nyhetsbreve fra dig.
 13. ninka mauritson på 20.12.2013
  Renate - det kan det helt sikkert. Gluten er gift for de fleste, og godt at udelade. Men de glutenfri kornsorter er stadig kulhydrater, som man (undtagen i graviditet og under amning) skal være ekstra opmærksom på ikke at få for mange af.

  Kærligst

  Ninka
 14. Renate H på 19.12.2013
  Jeg tror også jeg er en viking eftersom jeg kan klybe litt bak om ryggen. Dette fikk meg til å tenke på en periode i livet da jeg ikke spist frukt og sukker OVERHODE. Jeg var på mitt tynneste, men spiste flere kulhydrader enn hvad jeg idag. Kan det skyldes at det er sukkeren jeg ikke kan ha, men litt mer kulhydrader? (glutenfritt mel, quinoa).
  God jul!
 15. ninka mauritson på 19.12.2013
  Kære Henriette

  Du spørger om man kan gennemføre "Detox Dig Smuk" uden træning, fordi du ikke må træne. Vil du høre noget vildt? de piger, der er på billederne - har ikke trænet. De fleste af dem har udelukkende renset ud og lavet de 70 % indre arbejde. Så meget rykker det, når vi ændrer på nervesystemet og flytter os fra kamp-flugt (sygdomsfremkaldende, fedende, hormon-ødelæggende) til beroligende (helbredende, slankende, balance i hormonerne).

  Men man skal altid rådføre sig med egen læge, forløbet er et genopbyggende og udrensende forløb - ikke en sygdomsbehandling. At der så er mange kvinder med forskellige alvorlige lidelser, der selv vælger at følge forløbet, er en anden sag. Og de får også rigtig meget ud af det. men hvis man er syg, tager medicin osv skal man selv tage en snak med lægen, da udrensning kan påvirke medicinen. Og jeg ikke må eller kan tage ansvar for at sygdoms-behandle eller enkelt-rådgive på individuelle sygdomme. KNUS

  Ninka
 16. ninka mauritson på 19.12.2013
  Hej piger - ser I hvor mange vikinger, vi har bare på denne blog?
  Er det så underligt, at vi ikke taber os på juice, frugt og fuldkorn? Når vi nu genetisk er beregnet til at spise en sæl og rædder, nødder og lidt insekter og orm (bare roolig, det springer vi over)....

  Jeg elsker kroppens logik.

  GOD JUL...
 17. ninka mauritson på 19.12.2013
  HENRIETTE - VEDR TRÆNING OG DETOX DIG SMUK

  Mange af de vildeste forvandlinger, du kan se inde på www.kernesundfamilie.dk/detoxdigsmuk er sket uden træning. Da forløbet er 70 % indre arbejde, kan man sagtens det.

  Med hensyn til om man kan tage forløbet med en alvorlig sygdom, så må og kan jeg ikke tilbyde behanndlinger. Det er et genopbyggende, kærligt forløb, der er beregnet til at få det godt med sig selv og sin krop, Ikke et sygdoms-behandlingsforløb. At mange så tager det alligevel i samråd med egen læge og får en masse ud af det, er en anden sag. Forløbet beskæftiger sig med grundlæggende principper for indre heling og genopbygning af krop og sjæl.

  Knus

  Ninka (på ferie nu)
 18. ninka mauritson på 19.12.2013
  Kære Inge fra Gilleleje
  Low Dose Natraxone skal ikke bruges i forbindelse med cancer - du skal ikke tage LDN nu.

  Knus

  Ninka
 19. Lene Christensen på 19.12.2013
  Supergodt Ninka! Jeg er nok mest viking, da jeg absolut ikke kan springe et måltid over, men også lidt kulhydrattypen, da jeg faktisk har det bedst med ikke at spise alt for meget kød og fedt, men til gengæld masser af grøntsager og frugt suppleret med lidt fuldkorn og nødder af god kvalistet. Jeg tager ikke på af kulhydrater, men jeg har det virkeligt dårligt med de hurtige kulhydrater fra sukker og hvidt mel, så dem undgår jeg helt. Og jeg har det perfekt på den kost, så den må passe til mig. Min krop føles stærk, og mentalt falder jeg til ro.

  Det er super spændende det med at spise på "den feminine måde". Jeg ville ønske, at flere lærte at lytte til, hvad kroppen har brug for. For min oplevelse er, at mad virkelig er en nydelse og en stor oplevelse for hver bid, når jeg spiser, hvad kroppen har brug for. Jeg lider ingen afsavn, tværtimod føler jeg, at jeg passer rigtigt godt på mig selv hver dag. :-)

  Glædelig jul til dig :-)
 20. Tina Jakobsen på 18.12.2013
  Til Inge fra Gilleleje: Fandt dette på nettet :-)
  http://www.ldninfo.dk/anskaffelse.php
 21. Inge Poulsen på 18.12.2013
  Kære Ninka; Dette er et generelt spørgsmål: For nogen tid siden lagde du en video ud om "De 3 bedste kosttilskud, som Din læge ikke kender", herunder "Low Dose Naltraxone", som du skrev skulle bestilles via en alternativ behandler. Da jeg har fået konstateret cancer, vil jeg gerne prøve dette præparat. Kan du hjælpe mig med navn på en behandler, som vil kunne få bestille Naltraxone?
 22. Jill Toft hansen på 18.12.2013
  Tror bestemt jeg er viking. Bliver så dejligt mæt på protein og fedt. Kan især crave fedt om eftermiddagen. Dog har jeg svært ved kød om morgenen i hverdagen ( i weekenden hvor jeg sover længe kan jeg sagtens spise det.) lige for tiden kan jeg bare ikke holde mig fra havregrød med sukrin, kanel og masser af smør om morgenen :->
 23. Jill Toft hansen på 18.12.2013
  Tror bestemt jeg er viking. Bliver så dejligt mæt på protein og fedt. Kan især crave fedt om eftermiddagen. Dog har jeg svært ved kød om morgenen i hverdagen ( i weekenden hvor jeg sover længe kan jeg sagtens spise det.) lige for tiden kan jeg bare ikke holde mig fra havregrød med sukrin, kanel og masser af smør om morgenen :->
 24. Karin Thygesen på 18.12.2013
  jeg er helt en vist envikingetype. kan sagtens spise fedt, kød og grønsgaer uden at tage på, men hvis jeg spiser stivelse (pasta, ris, brød) tager jeg enormt meget på. Man kan self godt argumentere for at glykogenlagrene bliver fyldt op og det er det der giver den hurtige vægtstigning. Derudover kan jeg godt spise lidt frugt uden at tage på. Jeg har ikke for meget fedt overhovedet mellem skuldrene og har heller ingen muffintop. Så jeg må vist være en viking eller mix type :) kh Karin
 25. Marianne Pentha på 18.12.2013
  Hei
  Jeg lurer på om protein også er en av typene da jeg hverken pungerer godt på fett eller karbohydrater, men proteiner fungerer optimalt (uten for mye fett)
  :)
 26. Merete Thiel på 18.12.2013
  Noget af min besked forsvandt!
  Jeg er uden tvivl fuldblodsviking!
 27. Merete Thiel på 18.12.2013
  Fantastisk at kunne tjekke det selv på denne måde. Tak for det Ninka
 28. Henriette Fog på 18.12.2013
  Kære Ninka, jeg har skrevet en mail til support fordi jeg nu opdager at der er træning i forløbet som jeg har købt, men jeg må ikke træne. Jeg har også nogle andre spørgsmål i mailen men vil gerne være fri for hele DK kan læse med. Support siger jeg skal skrive till dig her og afviste i øvrigt at jeg kan deltage i forløbet - pga det der står i mailen. :-(
  Så enten skal jeg bare have mine penge tilbage - hvilket jo ikke er målet (!!) eller høre om du vil se på det ved at få mailen fra support - uden hele DK som vidne?
  Tak :-)
 29. Sara Klaaby på 18.12.2013
  Et spændende indlæg, det satte lige tingene lidt i perspektiv for mig.

  Jeg tror at jeg er den type, der ligger midt i mellem. I foråret og om sommeren er jeg enormt glad for salat, frugt og smoothies, rugbrød bliver skubbet lidt i baggrunden.
  Men salat og frugt kan jeg slet ikke spise i vintertiden, måske lige en stak mandariner og appelsiner.
  Om vinteren skal jeg have en mere massiv kost, rugbrød har været det nemmeste at håndtere, når mit arbejde har budt mig stående buffet, og så spiser jeg også mange stykker i løbet af en arbejdsdag.
  Det er virkelig en Aha! oplevelse, jeg har i årenes løn tit siddet i kantinen om vinteren og spekuleret over den forandring der er i mine spisevaner efter årstiderne, mens jeg har kigget på at andre sad og spiste frugt med største velbehag, hvor jeg har tænkt puha! og at jeg så selv mæsker i det i sommerperioden, men det er der jo så tilsyneladende en grund til :)

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.