Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Detox Succes Historier

smukke, kernesunde sommerpiger - sådan gjorde de.

Charlotte efter mit online hold

Charlotte før mit online hold

Kaja før min uddannelse

Kaja efter min uddannelse

Mig og mine home girls

Se en Kernesund, naturlig skønhed...Jeg behøver ikke marketing. Jeg har mine elskede kernesunde pigers anbefalinger. De anbefaler mig til hinanden

Nå ja, og så har jeg deres før-efter billeder. Og anbefalingerne fra de kernesunde kvinders børn. Fordi intet er så stor en gave for et barn, som en mor, der bliver glad for sig selv og falder til ro.

Mød Charlotte.
Sådan ser kærlighed ud. Iført bikini.
Charlotte skal giftes om to måneder. Men Charlotte har giftet sig med sig selv. 

Derfor er hun er klar til brudekjolen.  Hun er også blevet en sjov, nærværende mor, der hviler i sig selv og kan rumme sine børn på en helt anden måde nu end FØR.

FØR....Da Charlottes krop, sendte signaler om for meget insulin og stress-hormonet kortisol i kroppen. Den sikre vej til fedt på kroppen, stress i immunforsvaret, fordøjelsen og hele hormon-systemet. Uanset om man er optaget af de deller, det giver på kroppen eller ej, bliver man svækket af det. Og træt. Og ældes hurtigere.

Da så den sådan her ud........................................

Gratis webinar: Vil du også detoxe, spise is og tabe dig?
Næste (og sidste hold inden ferien) starter om få dage. Inden da har Charlotte har lovet at deltage på et webinar, hvort vi afslører alle hemmeligheder og detaljer d. 5. juni klokken 20.30. Og du er inviteret. Book din gratis plads HER
Her får du at vide, hvordan hun gjorde (med detox, indre og ydre træning, kosttilskud og pleje af indre barn). Og hvordan jeg hjalp hende UDEN hun behøvede at bevæge sig udenfor sit hjem. Meld dig til HER

Mød Kaja - Kernesund Mentor
Kan du forstå, at min uddannelse bliver udsolgt 6 måneder før studie-start? Når du ser disse billeder?
Kaja før og efter den uddannelse, hun nu bruger til at udleve sin drøm. I en sund krop, som sund mor og med egen praksis med speciale i stofskifte-regulering for kvinder?
I går lukkede vi for tilmeldingen på hold 1.
I dag røg de første  4 pladser på hold 2. Der er 10 tilbage.
Du kan møde flere forvandlede coaches HER

PS:
Her har du set to typiske Kernesunde forvandlinger. To smukke sommerpiger. Der for få år siden hadede badetøj, fordi det afslørede, hvor ukærligt, de behandlede sig selv.
Her er årsagen til, at jeg ALTID beder piger, der starter på mine online hold om at tage billeder af sig selv , INDEN. For efter 6 uger, kan de ikke kende sig selv. Overhovedet.
Har du et område på kroppen, der "larmer" og irriterer dig. Hvad tror du, budskaber er?

Kærligst

Ninka




 

 

Kommentarer (4)

  1. Tina Eva Philipsen på 29.05.2013
    Kære Ninka

    Jeg er ellevild efter at købe min egen infrarøde sauna, men efter at have reserchet helt vildt, er jeg kommet i tvivl. Jeg kan læse at mange IR saunaer sender EMF (noget elektromagnetisk stråling ud) som er farligt, og skal man vælge keramisk eller carbon, og den må ikke være malet med giftig maling eller sat sammen med dårlig kinesisk lim. Phew! Så vidt jeg kan se er Clearlight det eneste ok mærke som ikke udsender EMF, men de sælges vist kun i USA.

    Kan du anbefale en?

    Håber på svar!

    Kh. Tina
  2. Trude Wigernæs på 29.05.2013
    Har gått opp i vekt etter graviditet og fødsel og fettet sitter overalt! Fettklumper på hofte og ser det samler seg på nye steder, halsen, valker på ryggen...Usj! Kan jeg ta detox når jeg har allergier for fisk, sjømat og nøtter? Merker at melk og gluten ikke er bra for min kropp heller..
  3. ninka mauritson på 28.05.2013
    HENRIETTE!!!
    DET kender jeg alt til. Det er fordi, du ophober gift i dit fedtvæv - typisk østrogenlignende stoffer fra plastic, vand og medicinrester. Det giver appelsinhud og væske-ophobning. Appelsinhud kan også komme af mangel på testesteron. Det er logisk, når kropen er overbelastet af østrogenlignende stoffer, den ikke kan komme af med.
    Det hjælper af detoxe på et af mine hold eller retreats. Hormon koden er også god.

    Knus

    Ninka
  4. Henriette Simonsen på 28.05.2013
    JA! Et eneste område faktisk. Baglår/bagdel. Det eneste sted på min krop hvor der er genstridig fedt og appelsinhud.

    hvad budskabet er, ved jeg dog ikke. Hjælp! ;-)

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.