Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Detox Succes Historier

Smuk Sommer røv med mindre træning og mere mayonnaise

Lige om lidt (Nederst på siden, under billedet) skal du se en video med en glædes-dans og en af sommerens GLADESTE og flotteste numser. Den skal vrikke igennem Danmark som et smukt bevis på, at RO & NYDELSE er det nye Crossfit (eller maraton)

 
Den tilhører Cæcilie. Som du kan møde her i denne blog. Hun er blevet klar til stramme sommershorts ved at  PRÆSTERE MINDRE, SLAPPE MERE AF OG SPISE MERE (også MAYONNAISE). Fedt regulerer nervesystemet og er en meget mere beroligende og holdbar energikilde end mange kulhydrater og (for meget) protein. Rødt kød og kaffe har det med at stoppe vægttab og give væske i kroppen for kvinder. Fisk og lyst kød samt æg er godt.

GØR MINDRE - TAB DIG MERE
Kan du lide tanken om at gøre som Cæcilie? Og få SYNLIGE RESULTATER på din krop ved at lære at GØRE OG TRÆNE MINDRE, end dem, der presser sig selv med hård træning, kontrollerer kosten ned til mindste detalje og holder sig selv i kort snor? Du er næsten med 90 % sikkerhed en kvinde, der vil have gavn af at presse dig selv mindre. 80 % af alle de piger, der går på mine hold er kortisol-binyrehealende typer. Og  de er så belastede af stress, giftstoffer og ophobede østrogener, at de KUN forværrer kampen med krop, sukkertrang, humør og energi ved at presse sig selv yderligere. Så vores tip til dig er: SLAP AF. Og lad være med at tilmelde dig maratonløb i år.

SULT, KONTRIL OG PRÆSTATION FEDER (OG ÆLDER)
Jeg har gode nyheder til dig. Ro, hvile, afkobling og MERE (sund, ren. ægte, uforarbejdet, gluten/mælkefri DETOX) mad slanker og gør dig lykkelig. Det stimulerer det beroligende nervesystem. 

FASTE = HUNGERSNØD
jeg oplever, at mange kvinder tager på eller mister energi ved at faste. (også 5.2) Måske fordi kvinders hormonsystem er anderledes end mænds (der trives på faste) Vi er skabt til at have et nervesystem, der er i hvile, ro og restitution det meste af tiden. Det er mænd sådan set også, men deres hormonsystem er skabt til at jage og kæmpe, så de lider ikke nær så meget som kvinder under det stadigt større pres.

Faste kan - i en presset krop have modsat effekt: mere sukkertrang, mere appetit, mere fedt-lagring, dårligere søvn, ustabilt blodsukker, nedbrydning af kroppen.

Hård træning og strikse diæter - nej tak
Kort sagt. Restitution, hvile og sund mad = genopbygning og fedt SMELTNING.
Kamp, flugt, stress og overtræning = nedbrydning (og på længere sigt fedt-lagring og øget appetit samt færre hormoner. Ja, man kan presse kroppen meget benet, muskuløs og tonet. Men rynkerne kommer hurtigere.

Og i slutningen af 30 - erne begynder kvinder  (og mænd), der har trænet og presset sig selv for hårdt at mærke og se en tidligere aldringsproces og nedbrydning. Rynker, nedsat energi og sexlyst, fedt, der ophober sig på maven, selvom man træner hårdt. nedsat stofskifte. Svingende humør. Urolig søvn. Bare for at nævne et par symptomer. Her er det, langdistance-løberne, spinnere, kalorie-tællere og faste-fans bliver sure. I stedet for at skælde ud på mig, anbefaler jeg at lade denne blog ligge. Lade dem, som gerne vil yde mindre og se resulatater gøre det. Eller læse Sarah Gottfrieds "The Hormone Cure" eller Nora Gedgaudas gennem-reserchede bog: "Primal Body - Primal Mind".

RO BEDRE END AT PRESSE DIG SELV.
Kvinder er hormonelt indstillet til at være mere i nydelse og hvile (bare se på vores kønsorganer) end i stress-kamp-flugt MODSAT MÆND.
Vi skal også bevæge os. Men pressede kvinder har bedre af at træne efter Anna Bogdanovas bog Skyhøj Forbrænding, gå ture og dyrke yoga end de fleste, moderne, maskuline træningsformer.

STÆDIGT FEDT PÅ MAVEN?
Er der fedt på maven, træthed, hårtab og hormonelle problemer, kalorietælling, juicekure, restriktiv kost (især fedtfattig og langvarig vegansk, strikt raw, faste, no carb eller strikt paleokost med en masse kød og kaffe) samt det at PRESSE sig selv, stimulerer til FEDTLAGRING, NEDSAT STOFSKIFTE og NEDBRYDNING af celler. Ligesom det hæmmer afgiftningsprocessen, fordi kroppen kommer i MANGELTILSTAND (fx af essentielle fedtsyrer, aminosyrer i den helt rigtige sammensætning, og OPHOBNING.

DIÆTER GIVER MÅSKE APPELSINHUD
Ved at gå på restiktive kure, der udsulter kroppen og reducerer fedt-indtaget meget (også vægtvogterne) frigiver man giftstoffer fra fedtvævet. Og det uretfærdige er, at det så recirkuleres i blodbanen, hvis man ikke er optimalt næret. Her giver det risiko for ophobning af fedt og appelsinhud på grund af østrogen ophobning.

SUCCES HISTORIE:
Her er beviset. De fleste kvinder, der er kortisol-binyretyper slipper først kampen med krop, humør, mad og energi, når de STOPPER OP!

Camilla Parfelt Vengberg om sin forvandling
Jeg har tabt 7 kilo. Min udfordring var stress og helt klart ophobning af affaldsstoffer, toxiner. Jeg har altid vejet det samme -de sidste 15 år- altså ikke haft elevatorvægt men bare ligget på de 83-85 kg men nu med fokus på at komme af med stress og igen blive glad. Jeg var der hvor jeg tænkte "jeg kan ikke mere jeg er så ulykkelig" og meldte mig så til pre-Detox dig Smuk
forløbet i december2014.  Ved hjælp af meditation og sengetider, altså allermest det indre arbejde, så er jeg røget ned i vægt og op i lykke/glæde/spontanitet...:)

Jeg er glad og taknemmelig. Kys til dig. Du og Detox triben har ændret mit liv og jeg går bare frem nu, aldrig tilbage."

 

 

Kommentarer (8)

  1. Ninka Mauritson på 03.05.2015
    Jonna- yes, den er ok så ❤️❤️❤️
    Knus
    N
  2. Jonna Petersen på 02.05.2015
    Tusind tak for svar.
    Der står Folinsyre MEN methylfolat i parentes bagefter, så tænker, den er ok.
    Knus Jonna.
  3. Ninka Mauritson på 01.05.2015
    Kære Jonna
    Tjek label på omnimin Pure. Hvis de har erstattet methylfolat med folic acid eller folinsyre duer den ikke.
    Knus

    Ninka
  4. Jonna Petersen på 01.05.2015
    Hej Ninka.
    Du nævner ikke Omnimin Pure i denne video(du har tidligere anbefalet den), men er den stadig "god nok"?
    Mange hilsner fra Jonna.
  5. Ninka Mauritson på 30.04.2015
    Kære Rie

    Det gør det ikke, nej. Intensive typer skal og kan mere end de healende typer. Men selv for jer, er styrketræning og yoga meget bedre end cardio, fordi det holder hormonerne og huden ung længere.
    Det er simpelthen nedbrydende at dyrke overtræning og udholdenhedstræning som fx spinning, mataton, langdistanceløb osv.

    Knus

    N
  6. Rie Holm på 30.04.2015
    Hej, Ninka!

    Gælder de motionsprincipper, du lægger frem på bloggen her i dag, også os, der udgør restgruppen på 20 %, som hverken er kortisol- eller binyrehealende detoxtyper, men iflg. dit testskema f.eks. bare er en helt ordinær "Intensiv detoxtype"?

    Vh.
    Rie

  7. Ninka Mauritson på 30.04.2015
    Hej Helle.
    Muskeltræning giver mere fedtforbrænding og anti ageing end cardio. For udbrændte kvinder ( stress, manglende energi, ophobet fedt på maven, irritation, sukkertrang) er cardio ikke en god ide, fordi det vil forværre kortisol-ubalancen. Og alle problemerne.

    Faktisk er genopbygning og heling af nervesystem vigtigere end konfitionstræning for langt de fleste kvinder.

    Og der er yoga og gåture bedre.

    Det værste man kan gøre, er at træne hård udholdenhedstræning i et oplyst fitness center om aftenen.
    For så tror kroppen, at du løber fra et vildt dyr og at det er dag. Det går ud over søvn hormoner og anti ageing samt fedt-forbrænding.
    ❤️

    Knus
    Ninka
  8. helle gyldenberg på 30.04.2015
    Hej ninka
    ok forstår det m.hård træning ..men skal man ikke have en god kondition ?
    Og træne andet end yoga og gå ture!!
    Kh helle

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.