Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Fordøjelse og fedttab, Livsvarigt fedttab uden kamp med maden

SMUGKIG PÅ DETOX DIG SMUK: Når svamp dør og du træder ud af flokken

Video: Om at træde ud af flokken og være anderledes. Bag scenen på "Detox Dig Smuk". Denne video er eksklusivt skabt til deltagerne på det sommerhold, der lige nu forvandler 400 kvinder fra hele verden.
Vil du gratis have et smugkig indenfor? I denne uge får du for første gang mulighed for at se indenfor i det lukkede univers. Og høre:

Hvad der sker, når svamp dør (og vilde udrensnings-symptomer.)

Hvorfor 70 % indre arbejde og provokerende selvudvikling er den eneste varige vej til vægttab.

Hvorfor den største forhindring for at blive smuk er en angst for at træde udenfor flokken og slippe trygheden.

Der er solgt over halvdelen af pladserne på det sidste hold denne sæson, som starter 22. august med åbne arme efter sommerferien HER.


PS: den Q and A lydfil og det webinar, jeg taler om, er kun for deltagerne på mit hold. det finder sted hver anden uge i hele 12 uger.

 

 

 

Kommentarer (6)

 1. Lise-Lotte på 11.10.2017
  Hej Ninka

  Løbetræner du stadig væk?Jeg har lige købt bogen Kernesund familie fitness og er meget inspirede af at i løber og dit træningsprogram hjemme i stuen.Det er fedt at du kan hjælpe kvinder med at tabe sig og få en flot krop men man skal motionere og have en god kondition.Lige som i skriver i bogen.Nu er jeg vegetar og spiser ikke noget fra dyr kun mælk så jeg deltager ikke i dit detox mig smuk program.Jeg har lavet min helt egen mad filosofi lige som du har din.Men der skal være plads til os alle.Mvh Lise-Lotte

  SVAR
  Hej Lise-Lotte
  Tak for du følger med her på siden <3
  Ja Ninka løber stadig, dog ikke langdistance. Du er meget velkommen til også at følge Ninka på instagram, hvor hun ofte viser uddrag fra sin træning <3 Du finder hende ved at søge på : ninkasdetox
  Knus Heidi / Team Ninkas Detox
 2. Birgitte på 09.12.2016
  Hej Ninka
  Jeg har prøvet at teste om jeg har kandidater svamp. Altså ved at spytte i et glas vand. Det danner sig ikke tråde.
  Men jeg har fået at vide af min læge at jeg har en svamp. Det sagde han fordi jeg har problemer med kløe og skæl i hovedbunden og kløe og rødme i ansigtet i øerne og begynder også på ryggen nu.
  Er der et godt råd til mig ud over at droppe sukker, gluten og mælk. Skal jeg have taget en afføringsprøve? Hjælper det også for mig at drikke natron?
  Håber du vil tage dig tid til at svare mig.
  Glædelig jul
  Birgitte
 3. Kristine Holm på 10.08.2014
  Hejsa...
  Jeg overvejer kraftigt at tilmelde mig dit næste "detox dig smuk" og vil meget gerne vide, hvor meget man skal regne med at bruge pr uge på kostttilskud? Jeg kan forstå det er individuelt, men et ca beløb +/- et par hundrede kroner, ville være meget behjælpeligt ;)
  På forhånd tak
  De bedste hilsner
  Kristine
 4. Diana Kijanovic på 31.07.2014
  Kære Nina
  Tusind tusind tak for det grundige og omsorgsfulde svar. Det er virkeligt sødt af dig. Jeg vil følge dine råd.
  Knus, Diana
 5. Ninka Mauritson på 31.07.2014
  Kæreste Diana. Tusind tak. Hvor du varmer mit hjerte. Jeg fødte selv min første søn sidst i de varme juli dage. Og husker selv, hvor meget behov for omsorg, en nybagt mor har. Her er de efterfødsels-tip, jeg gerne ville have haft. Spis greenies og smoothies. Du skal ikke spare på kulhydrater eller leve fedtfattigt ( gode opskrifter på min instagram profil under ninkasdetoxtribe). Smoothies af frossen frugt, bær, frossen broccoli, banan og mandelmælk eller havremælk fra supermarkedet.

  Ingen små børn bør udsættes for gluten, hverken i de første måltider eller via modermælk, hvis du spørger mig. Det giver så mange børn luftvejslidelser, hudlidelser og fordøjelsesproblemer. Det samme gælder komælk. Gedemælk er meget nemmere at fordøje. Så vælg gedeost i stedet.

  En fin løsning er at tage et mineraltilskud ad calcium, magnesium, zink og k2 fra helsekosten. Og en god multivitammin ( biodyms omnizyme er min egen favorit).

  Sund, lækker mad og et ugentligt refuelmåltid, hvor du spise en god, hjemmelavet ( eller købe) glutenfri kage, chokolade eller andet lækkert er godt.

  Dit stofskifte kører på kulhydrater, så spis gerne brune ris, quinoa og frugt. Og få en god omega 3 fiskeolie hver dag. Den reneste er fra Nordic Naturals.

  Du må ikke rense ud, når du ammer.
  Søvn, ro, meditation, den lækre kropskontakt og hvedebrødsdagene heler din krop vis dit nervesystem og det lykkehormon (oxytocin), som moder-barn kontakt frigiver. Nyd det. Og tillykke. Håber du vil følge med her i pauserne... Jeg holder et gratis webinar d. 18. August. Stay tuned.. God sensommer. Ninka
 6. Diana Kijanovic på 31.07.2014
  Kære Nina
  Jeg er vild med din onsdags blog. Den er fyldt med viden og omsorg.
  Jeg fødte for lidt over en uge siden. Jeg spiste rimeligt og naturligt under graviditeten. Nu har jeg sådan en lyst til at booste min krop. Det er ikke så meget et vægttab mere at genskabe balance i kroppen. Ved du om det er forsvarligt under amning? Jeg vil formentligt også tabe nogle kilo, vil det gift kroppen afgiver i den proces gå over i modermælken.
  Knus, Diana

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.