Ninkas Detox - Detox dig slank
Psyke og følelser

Slip lortet og bliv fri

En ting er tarmskylning, juice, shakes og udrensning af slim, slagger og fedt. Det skal jeg love for, at der sker en del af her i sommerhusene i Jylland.

Slip det nu
Noget andet er afhængighed af bekræftelse fra andre, usunde relationer, arbejde der dræner, overskridelse af egne grænser og pleaser mentalitet.

Sådan gjorde vi
Du kan gøre, som vi gjorde den dag ved havet. Mærk hvad, hvem og hvad du gør, som dræner og har lav energi frekvens. Skriv det ned. Det, du holder fast i af angst, frygt, pleasermentalitet og vane, optager plads for det, der beruser, giver lykke, succes og sundhed i livet.

Få en bevidsthed om, at det er som en sikkerhedssele. Den beskytter og hæmmer bevægeligheden. Holder dig tilbage.

Skriv de ting ned, du gerne vil slippe i sandet ved havet og lav havet rense og opløse det. Skrig alt gammelt ud med armene ud til siden og gå hjem... 10 kg. lettere i sjælen.

Hvad har du sluppet i år, som har drænet dig? Eller hvad har du lyst til at slippe...?

Kommentarer (1)

  1. Smeera Arshad på 04.02.2013
    Hej Kernesund
    Jeg skriver dette her på bloggen fordi der åbenbart ikke er nogen til at svare på mails når man skriver til jeres mailadresse: support@kernesundfamilie.dk.
    Jeg har d. 21.01.13 sendt en mail til Jer vedr. mig og kernesund forløbet. Jeg har brug for svar på nogle ting. Jeg har skrevet igen d. 28.01.13 vedr. den manglened respons - og jeg stadig intet hørt fra Jer.
    Jeg føler mig lidt til grin over at melde mig ind i en klub hvor jeg ikke kan få svar på mine spørgsmål - i det hele taget synes jeg ikke at det har givet mig noget nævneværdigt at være medlem. Hører jeg ikke fra jer hurtigt, melder jeg mig ud.

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.