Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Ninkas Detox tips og guides

Skøn chat her til aften

Hold kæft, jeg er helt høj og bliver nødt til lige at fortælle, hvor skøn en oplevelse det var at chatte med så mange af jer her til aften. der var mange chattere - også fra Norge. Her sidder Morten og svarer på spørgsmål om, hvordan man får manden med. Men vi fik svaret på alle spørgsmål. og der var mange. Vi havde vors kloge gæste-chattere med: Sundhedsplejersken Anette og Sukkerstop-eksperten Karen. der var spørgsmål om mad til små børn, kræsenhed, depression, stofskiftetyper, sukkertrang, kræsne børn og hyperaktive børn, udbrændte forældre, eksemer, mælk, hård mave, gluten og sukker. Vi fik udvekslet opskrifter, shoppetips og i det hele taget var det bare som en stor, lang venneskak om den livsstil, som vi deler og elsker.

Tak til alle. Husk, der er chat igen 4. juni klokken 20.00. Skal du være med, så er det bare at melde sig ind i klubben. Husk, at alle kursister og web-kursister er med i klubben gratis, imens de går på kurset.

Godnat og sov godt.

Ninka 

Kommentarer (7)

  1. Anemona Pedersen på 10.05.2009
    ...Og min dejlige 4 årige datter og jeg lavede de der choko-hasselnød-frys-lækkerier og de er skønne skønne skønne!
    Smil Anemona.
  2. Tina Vang på 08.05.2009
    Hej Ninka !

    Tusinde tak - fremover gemmer jeg bestemt den slags gode råd !

    Knus
    Tina
  3. L. Larsen på 08.05.2009
    Hejsa,
    Er der nogen herinde der kan anbefale et godt mælkesyrebakterie produkt til brug ved genopretning af mave/tarm system.
    Jeg vil også høre om der er nogen der selv laver sojayoughurt og har en god opskrift.
    MVH.
    Linnea
  4. Tina Vang på 08.05.2009
    HJÆLP !!!

    Der var en fantastisk opskrift på et alternativ til chokolade i det seneste nyhedsbrev (mener jeg) fra Ninka - noget med hasselnøddesmør, kakao, xylitol og dadler... Men hvordan var det nu ???

    Knus
    Tina
  5. anja christensen på 08.05.2009
    Grete- jeg kom til at logge ud til sidst da jeg ville svare og skulle logge ind, jeg var lige ved at tro jeg ikke kunne komme ind, for man skulle vente længe, nok fordi der var så mange på. Måske var det det du oplevede ?

    kh
    Anja
    som også siger tak for chat igår, det var spændende ;-)
  6. Grete Askjær på 07.05.2009
    Dejligt at det var vellykket. Men jeg oplevede det altså ikke. Jeg loggede ind og fik at vide, at jeg var korrekt logget ind. Trykker på Åbn chat - der kommer så en meddelelse "henter chatrummet" og så sker der ikke mere. Jeg prøvede flere gange, men det lykkedes aldrig at komme videre - hvad skete der mon?
  7. Maria Jeppesen på 07.05.2009
    Hej Ninka

    Det var også super at følge med i. Nåede ikke lige at skrive, men har læst alle de gode råd igennem. Mht. morgenmadsopskrifter så kunne Heidi måske lave noget i stilen med Juleopskrifterne og madpakkeopskrifter. Bare en idé.

    Kærlige hilsner Maria

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.