Ninkas Detox - Detox dig slank
Psyke og følelser

Sensitiv og genert ligesom mig? Selvhjælp & selvtillid til følsomme børn og kvinder

VIDEO: Hvad laver konen med en stof-pose på hovedet?
Jeg mindes min barndom som særligt sensitiv. Hvor jeg elskede at have pap-kasser på hovedet og lave huler og være i fred. Desværre syntes de fleste, at jeg var underlig.Så jeg isolerede mig. Og følte mig forkert.

Forstå sensitivitet (også dit barns) og få selvtillid
Hvis du (eller dit barn) er særligt sensitiv kan dit liv enten blive et mareridt som outsider -  eller (det vil jeg gerne lære dig) et spirituelt liv fyldt med selvtillid og kreativitet.

Vil du have redskaberne til at gøre sensitivitet til din styrke, så se videoen nedenfor.
I slutningen af videoen får du adgang til årets bedste redskab til dig OG dit barn. Gratis.

5 Tegn på at du (eller dit barn) er særligt sensitiv
1) Du har brug for at lade op alene
2) Du bliver drænet, hvis du er "på" uden lige så lange pauser alene.
3) Du lider, hvis du ser andre lide.
4) Du bliver drænet, hvis du skal være til rådighed på facebook, mail eller sms.
5) Du kan fornemme stemninger, når du træder ind i et rum.

PS: Kunne du lide videoen? Vil du give dig selv og dit barn selvtillid i stedet for manglende energi og belastende sårbarhed? Vil du have en gratis meditation for sensitive børn? Så: Meld dig til mit gratis webinar 10. maj. Der er begrænsede pladser. HER

 

 

Kommentarer (10)

 1. ninka mauritson på 07.05.2013
  TAK for jeres skønne kommentarer.
  ELSKER dem.
  En workshop for sensitive...Det er en mulighed.
  I første omgang fører det gratis webinar jer videre. I får også adgang til en gratis meditation alle sammen.
  Så vi høres ved på fredag. Klokken 20.30. Glæder mig...
  KNUS
  Ninka
 2. ninka mauritson på 07.05.2013
  TAK for jeres skønne kommentarer.
  ELSKER dem.
  En workshop for sensitive...Det er en mulighed.
  I første omgang fører det gratis webinar jer videre. I får også adgang til en gratis meditation alle sammen.
  Så vi høres ved på fredag. Klokken 20.30. Glæder mig...
  KNUS
  Ninka
 3. sanne Bauer på 04.05.2013
  Kæreste Ninka, 1000 tak for din inspirerende video. Jeg har tilmeldt mig dit webinar, og glæder mig helt vildt til redskaber til mit eget sensitive liv. Jeg har nemlig erfaring om, at når jeg passer på mig og lytter til min sensitive side så er jeg den bedste udgave af mig. og har det vildeste liv i flow. Vil du ikke også lave en workshop dag for særligt sensitive hvor vi samles og danner en senitiv cirkel før du rejser. Please . Jeg ville elske det. Jeg har sådan brug for det, da jeg alt for længe har levet uden kontakt til mit sensitive indre og bevæget mig alt for langt væk fra et liv i flow
 4. Synne Sneltorp på 02.05.2013
  Har nettopp lest The Highly Sensitive Person av Elaine Aron, så dette blir en super oppfølgelse! Kernesund Familie snakker direkte til og om høyt sensitive personligheter...kan det bli bedre? :)
 5. Ninka Mauritson på 02.05.2013
  Tror generthed er et tegn på at man er overstimuleret. Jeg var genert da jeg ikke havde redskaber til at træde ind i min kerne og berolige mit nervesystem. Jeg er sensitiv men ikke udadvendt. Sensitive er geniale foredragsholdere men har brug for tid til at lade op alene bagefter. Det er en misforståelse at sensitiv er lig med indadvendthed. Men man kan blive indadvendt når man kommer for langt væk fra sin kerne og fra naturen. At leve i en storby fx er ikke det fede for en sensitiv vi har brug for at være i kontakt med naturens cyklus.
 6. Katja Hansen på 02.05.2013
  Kære Ninka,
  Tusind tak for at sætte fokus på dette. Jeg har i nogle år nu været klar over at jeg er hsp, da min mor gjorde mig opmærksom på karaktertrækket.
  Jeg er ekstremt sensitiv kropsligt: kulde, varme, tilsætningsstoffer i mad, larm, smerte, voldelige billeder, dårligt indeklima m.v. Og også mentalt og følelsesmæssigt: stemninger, stress osv. Jeg har over et stykke tid praktiseret mere alenetid (som jeg var rigtig god til som barn - men har følt det svært at "legalisere" det som voksen) - men jeg havde jo glemt alle de der basic ting, du snakker så meget om rent kropsligt.. Jeg har været rigtig meget i mit hoved og følt mig helt afklaret med, hvad jeg har brug for m.v. men det virkede ligesom bare ikke. Det er virkelig en øjenåbner at gå den anden vej rundt og hele gennem kroppen . Det giver så meget mening. Når jeg mediterer kan jeg også tit virkelig mærke alle de gamle spændinger, stress og ubehagelig følelser der sidder \'fast\' i kroppen og har brug for at blive forløst. Er lige startet på hormonkodekittet (er en af de heldige kitvindere) og er virkelig glad for det - især meditationerne og yin-yogaen - den der særlige form for blid yoga gør altså nogle sindssyge ting - og når man er hsp kan man virkelig finde glæde i \'langsom\' og tålmodig yoga, hvor der ikke umiddelbart sker så meget - men det gør der jo :) Lige for øjeblikket har jeg lagt alt andet træning på hylden - jeg kan mærke min krop gør modstand - så for det næste stykke tid står den kun på blid yoga og daglig meditation.
  Jeg er desværre i Berlin d. 10. maj på studietur. Er det muligt, du uploader videoen på et senere tidpunkt?

  Endnu engang mange tak!

  Kærlig hilsen
  Katja
 7. Heidi R på 02.05.2013
  I starten nævner du "genert", "introvert" og "særligt sensitiv", men det er da ikke det samme, er det?

  Kender flere introverte, som overhovedet ikke er generte og sensitive, men som alligevel har alle andre introverte karaktertræk. Kender også nogle ekstroverte, som faktisk er generte, men alligevel vil have masser af mennesker omkring sig hele tiden.

  Nogen der ved mere om dette?
 8. Ninka Mauritson på 02.05.2013
  Tak :-)
 9. Ninka Mauritson på 02.05.2013
  Kære Susanne. Fint arbejde du laver. Jeg tror vores arbejde supplerer hinanden rigtigt, fint. Jeg arbejder også med de cellulære print og traumer lagret i nervesystemet. Jeg gør det ved at sætte børn og kvinder i direkte forbindelse med en ur-længsel der heler når den lyttes til. Jeg tror på metoder der involverer krop, smerte-frigivelse og kærlig beroligelse. Det virker. For mig og mine klienter. Modsat lange forløb med coaching, terapi og andre metoder. Sensitivitet kan ( ubearbejdet ) ende med selv-sabotage. Knus
  Ninka
 10. Simone Elisabeth Nielsen på 02.05.2013
  TAK fordi du deler Ninka. det gir så meget mening

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.