Ninkas Detox - Detox dig slank
Ninkas Detox tips og guides, Tests & gener

Sådan tester du om du tager på af frugt, smoothie og korn

Din ryg afslører om du er genetisk skabt til at spise korn, frugt og smoothie eller om du blir tyk af det. Din hoftedelle viser om du spiser for meget kulhydrat. Dine gener kan være forklaringen på hvorfor du ikke taber dig nok på almindelig kernesund kost. 
 

Test din rygdelle
Grønlændere og inuitter er født med meget fedt på ryggen. Deres rygdelle er i gennemsnit over 20 og bliver aldrig mere. Men man skal have en delle der er 10 mm eller derunder for genetisk at kunne spise korn, frugt og korn i større mængder. Min er aldrig under 10. Jeg er en grønlændertype. Jeg spiser aldrig frugt og korn til daglig, for det sætter sig på hofterne med det samme.  Du kan også spise dig til en fed ryg med for meget korn og frugt. Tasker på ryggen er et tegn på insulin resistens. Så skal du spise stenaldermad for at tabe dig. 
 

Nordboere med tyk ryg
På billedet ser du en rygdelle på 11mm. Din skal være på størrelse med min eller noget mindre før du kan hamre frugt ned. Jo mere nordbo, jo tykkere ryg. For vi er genetisk ikke skabt til at spise ret meget frugt og korn. Det findes ikke naturligt i jorden ret lange perioder om året. Grønlændere er sundest på en kost af rødder, spæk og kød.

Det kulhydrat du spiser for meget sætter sig på hofterne som en muffintop og jeg og mine coaches kan måle dig og dine deller genetisk efter bio signatur metoden.

Ps: vil du måles? Kender du din genetiske kulhydrattype? Der er måling med i pakken på min næste hormon workshop i Norge. Se mer HER:
www.kernesundfamilie.dk/hormonkoden/
 

Kommentarer (2)

 1. Malica Ester Emiliussen på 07.02.2013
  Hej
  Jeg vil også gerne vide hvor jeg kan blive målt henne? Bor i hvidovre
  Hilsen
  Malica
 2. Sine Højlund på 07.02.2013
  Hej Ninka. Er der muligheder for at blive målt ved andre lejligheder end på workshoppen i Norge?
  Knus Sine

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.