Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Ninkas Detox tips og guides, Spis efter din detox type og opskrifter

Ninkas Nytårs Detox (Video 2): Sådan slipper de 3 mest stressede detox typer fedt, stress & heler stofskifte og fordøjelse

Sukkerafhængighed, udmattelse, binyretræthed, hårtab, yo yo vægt, angst, stress, lavt stofskifte og irritabel tarm. Det er de symptomer, de 3 mest belastede detox typer lider under.

Ninkas Nytårs detox video serie giver konkrete råd til alle 3 typer og fortæller noget, du ALDRIG har hørt før om vægttab.


Binyretypen er et hoved på en pind og ingen fatter, hvor hårdt det er at være hende. Perfektionisten. Med lys, der er brændt i begge ender. Hvis hun spiser mindre, faster eller træner, bliver hun endnu mere træt og tyk.


Der er en hemmelighed i hendes sjæl, som du hører om i denne video. Ligesom jeg afslører, hvorfor der er kaos i hus og krop og apati i den stofskifte-healende detox types liv. Og den skånsomme types huller i tarmsystem, sjæl og prioriteringer. Samt den helt specielle, tarm-healende kost, der kan det, lægen ikke hjælper med.


Se video 2 ud af 4 i Ninkas Nytårs Detox Video serie nedenfor og smid mig også din kommentar eller dit spørgsmål til DIN types særlige problemer.


Hvis du ikke har fundet din detox type endnu, kan du gøre det HER:


Ps: Hold øje med min næste video, der har helt nye redskaber til din type. Og forresten, så du min forrige video? Ellers er den stadig tilgængelig HER

 

Kommentarer (20)

 1. Ninka på 03.02.2017
  Kære Ninette og Gurli

  Ninette - Det er helt normalt at kunne genkende sig selv i flere af typerne. Når det er tilfældet, skal du forholde dig til den mest stressede/belastede type i første omgang. Hvis du er i tvivl, så kig i skemaet med Detox Type Testen. Start oppefra og svar på ét spørgsmål ad gangen. Når du svarer Ja, har du fundet din type.

  Gurli - Galdesten dannes i leveren og er et tegn på, at dit system er ude af balance. Der er formentlig et gammelt ubearbejdet følelsesmæssigt aspekt, der er årsag til at du gentagne gange har fået galdesten. Leveren hænger bl.a. sammen med vrede.

  Knus
  Ninka
 2. Gurli søkilde på 13.01.2017
  Glæder mig også til at komme igang .men kan du sige hvor galdesten igen og igen kommer ind. Skal snart på sygehuset igen og ha sten taget ud , for fjerde gang, så ked af det. Tak
 3. Ninette på 10.01.2017
  Kære Ninka
  Tak for din video ❤

  Jeg har utrolig svært ved at finde min detoxtype da jeg kan nikke genkende til alle 3 typer både hvad der angår symptomer og problemstillinger.
  Hvordan bliver jeg mere klar på hvilken type jeg er, eller ret også sagt hvilken type er bedst for mig at følge?

  Kh. Ninette
 4. Ninka på 08.01.2017
  Kære Line.
  Det er rigtigt, at store mængder kål og broccoli kan have den effekt.
  Men IKKE en smule broccoli i en shake om morgenen. Drt er altså fint.
  Knus
  Ninka
 5. Line på 04.01.2017
  Hej Ninka
  Jeg så at du i et svar nævnte at du anbefaler grønne grøntsager, eks. spinat og broccoli i lange baner til stofskiftetyperne. Men har lige siden jeg fik konstateret lavt stofskifte fået at vide at jeg skal holde mig langt væk fra kål og altså også broccoli samt spinat pga deres indhold af goitrogener der blokerer for jodets optagelse i stofskiftehormonerne. Jeg bliver lidt forvirret over de forskellige anbefalinger - kan du uddybe hvorfor du anbefaler det?
 6. birthe på 04.01.2017
  tak for en meget fin/god vidio..kærlig hilsen Birthe
 7. Ninka på 04.01.2017
  Kære Susanne, Reidun, Rikke, Sandra, Iben og Katja

  Her er mine svar til jer.

  Susanne: Velbekomme - og tak for din tilbagemelding. Så skønt at vide, det jeg deler, gør en forskel.

  Reidun: Ja, du kan sagtens være med, så længe du er klar på, at al undervisning/materiale er på dansk. Vi har deltagere fra både Norge, Sverige, Danmark, Grønland m.fl. Du er meget velkommen.

  Rikke: Fodmap er forskellig fra detox kosten. Også for den skånsomme type. Vi har mange deltagere som tager medicin af forskellige typer. Hvis du er i tvivl om din medicin er forenelig med detox forløbet/kosttilskudene, skal du kontakte din behandler vedr. dette.

  Sandra: Du skal hele på det mest stressede/belastede niveau først. Ellers skaber du ikke solidt sundt fundament for dig selv. Derfor skal du hele dine kortisolubalancer før dine stofskifteproblemer. Også selvom dine stofstkiftetype-symptomer 'råber højest'. Mange oplever faktisk, at nogle af deres tegn på stofskifteproblemer heles, mens de følger protokollen for den binyre- og kortisol healende type. Fordi de heler fundamentalt. Nogle ender endda med at springe den stofskifte healende type helt over i deres proces.

  Iben: Binyre og Kortisol er den samme type. Kortisol og stofskifte er forskellige typer. Hvis du har hørt denne video, har du hørt mig sige, at hvis du har symptomer på begge disse, så er du Binyre- og Kortisol healende type. Se også mit svare lige her ovenfor til Sandra.

  Katja: Ja. Du kan søge her på bloggen og finde en del. Derudover er det skriftlige materiale jeg har vedr. dette, en del af Detox Dig Smuk forløbet. Hvis du vil have adgang til det, skal du derfor tilmelde dig forløbet.

  Knus

  Ninka
 8. Katja lundgaard på 03.01.2017
  Kære Ninka.

  Har du noget af det du siger på skrift?

  Jeg har nemlig svært ved at tage det ind, når det er en video.

  Mvh katja
 9. Iben Snebang på 03.01.2017
  Hej Ninka,
  Inspirerende at følge dig og detox tanken; tak. Skal absolut dykke mere ned i dette og ind på detox dig smuk i fremtiden ;-)...
  Min første udfordring er at forstå hvilken type jeg er; binyre el kortisol. Kan skrive ja/nej til halvdelen på hver. Hvor skal jeg isf ligge vægt?
  Varme hilsner Iben ❤
 10. Oona på 03.01.2017
  Kære Ninka
  Tusind tak for dit svar ,
  Jeg lever allerede med minimum sukker og korn , men OST er Svær at slippe , drikker ikke mælk ,
  Det med børsten vil jeg afprøve ,
  Som noget helt nyt..

  Tak for alt det du giver videre

  Oona
 11. Sandra på 03.01.2017
  Hej Ninka. Jeg glæder mig så meget til at starte på dit detox dig smuk hold her d 9. Men jeg er så meget i tvivl om hvilken type jeg er. Når jeg tester min detox type så er jeg både den binyre og stofskiftetype. Og når det er tilfældet så har jeg hørt dig sige at så er man den binyretype. Men efter jeg har set din video, så føler jeg mig som den stofskiftetype. Jeg har altid svært ved at gøre ting færdige, mit hjem ligner et bumbe lokum, mine børn får næsten altid penge med i skole, fordi jeg er ikke lige har overskud til at lave madpakker.. er altid så agressiv, råber og skriger konstant af børnene og manden-:(hvordan ved jeg med 100% hvilken type jeg er?? Knus
 12. Rikke på 02.01.2017
  Hej Ninka.
  Også jeg har colitis ulcerosa - pt på biologisk medicin, som virker godt på mig. Ift kosten har jeg haft stor glæde af FODMAP-diæten; og jeg tænker, om den er forenelig med dine anvisninger for den skånsomme type, som jeg jo så er? Jeg har intet behov for at tabe mig; mit fokus er mere på sundheden og tarmsygdommen. Jeg ved ikke, om jeg med min diagnose vil kunne følge detoxkurset - må man være på medicin imens? Og ift FODMAP, går det så? Håber du vil svare mig. Bedste hilsner herfra!
 13. Reidun Bergestuen på 02.01.2017
  Hei

  Jeg er norsk og bor i Norge, er det mulig for meg å følge detox programmet?
 14. Susanne på 02.01.2017
  Tusind tak! Jeg er vildt imponeret, jeg følte mig i den grad ramt, da du talte om at "stramme balderne"... Jeg skal bare igang, holde fokus, gøre mig umage - det er bare så spot on. Tak.
  Glæder mig til næste video!
 15. ninka på 02.01.2017
  Her er mine svar til jer alle. Tusind tak for kommentarerne.

  Oona først. Stofskifte typerne har ofte problemer med at afgifte, og dit problem lyder som østrogen overload. Det betyder, at du ikke rigtigt kan komme af med brugte østrogener og/eller østrogenlignende stoffer. Det første, du skal gøre, er at kigge på din kost. Skær sukker og kornprodukter ud af kosten først. Derefter komælk. Grønne grøntsager som fx spinat og broccoli i lange baner er skide godt til at understøtte din østrogen-afgiftning. Og så vil jeg råde dig til at investere i en ionisk tør børste og børste huden før bad om morgenen og om aftenen, inden du går i seng. Fibre (kværnede hørfrø, fiber husk etc) i vand morgen, middag og aften er en rigtig god ide.

  Heidi G:
  Jeg glæder mig til at have dig med på holdet. Den skånsomme type er den mest stressede og krævende type. Det er ikke nyt at kvinder spiser sig ud af såkladt kroniske tarmlidelser og inflammation/autoimmune lidelser. Det er ikke mig, men dig, der gør arbejdet. Og mange før dig har gået vejen.

  Medicin og udtrapning af medicin skal der en læge ind over, men jeg glæder mig meget til at høre, hvordan du får det på den skånsomme protokol.

  Loouse - mit bud er, at du er den kortisol healende detox type.

  Marisa:
  Generelt er det godt i forhold til ønsket om en graviditet at skabe ro på nervesystemet og genopbygge kroppen fra bunden. Og det er det grundlæggende på Detox Dig Smuk, som både undervisning, øvelser, kost, opbyggende kosttilskud, meditation og ritualer hjælper dig til at opnå. Derimod skal du holde dig fra detoxende kosttilskud, nyre-rens og lever-rens i forbindelse med både graviditet og amning. I forhold til fertilitetsbehandling, skal du spørge på fertilitetsklinikken, om der er nogle kosttilskud, du skal undgå. Og om der er dele af forløbet, du skal holde dig fra.

  Kæmpe knus

  Ninka
 16. Marisa på 02.01.2017
  Kære Ninka
  Hver gang jeg ser en video med dig, kan jeg mærke at jeg vil vide mere og får helt blod på tanden.
  Jeg hag dog et spørgsmål: jeg starter snart i fertilitetsbehandling, vil det være ok at følge dit program sideløbende?

  Mvh.
  Marisa
 17. Louise på 02.01.2017
  Jeg har de fleste fra kortisol men også enkelte fra den skånsomme. Har flere auto immune sygdomme men dog ingen problemer med mave eller tarm (eller, de kommer ihvertfald ikke til udtryk som mave eller tarm problemer). Hvilken type er jeg mon så?
 18. Heidi G på 02.01.2017
  Hej Ninka
  Jeg har tilmeldt mig detoxkurset. Jeg har colitis ulcerosa og er jo den skånsomme type. Jeg glæder mig meget til at starte. Håber at kunne ende med at smide medicinen som jo har en del bivirkninger, som fx urinsyregigt.
  Kh
  Heidi
 19. Oona på 02.01.2017
  Kære Ninka
  Mange Tusind tak for alt det du deler ...
  Jeg har svært ved at læse mig til min tybe , men når du beskriver de 3 lyder jeg mest som stofskiftetyben .
  Jeg har sådanset ikke for meget fedt på kroppen , men har MEGET appelsinhud på lår og baller
  Og det er mit STØRSTE Synlige problem
  Hvad er det bedste helt konkret kostmæssigt at gøre mod det ???

  Kærlig hilsen Oona
 20. Berit Thomsen på 02.01.2017
  Tak

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.