Ninkas Detox - Detox dig slank
Ninkas Detox tips og guides

Sådan renser du dine grøntsager for sprøjtegifte og snavs

Kommentarer (16)

 1. gro bratsberg på 18.06.2015
  Hei, Ninka.
  Jeg hadde vært svært takknemlig om du kunne svare meg på de spørsmålene jeg sendte deg 20.mai.
  Klem, Gro
 2. Bianca Sadusky på 09.06.2015
  Tak for dette gode og rigtig anvendelige tip ! Det føles godt at kunne gøre noget selv. Jeg har et andet spørgsmål, jeg ville høre, om du kan svare på. Der står flere steder, at når man bruger natrium bicarbonat (bagepulver), skal man vælge det uden aluminium. Jeg kan ikke se nogle steder, hvordan jeg kan sikre mig dette. Har bare urtekrams øko. (?)
 3. Susanne Thorning Skou på 04.06.2015
  Jeg er lige sluppet af med Non Hodgkins kræft (lymphe-kræft)..jeg turde ikke starte på kemo,og når jeg ikke ville det,ville de overhovedet ikke behandle mig overhovedet...Så gør min mor noget hun ALDRIG før har gjort før..Hun giver mig en million,så jeg kan få opereret og derefter stamceller og cannabis olie,og sidste sommer 2-3 juli´var jeg helt rask..men nu er der opstået noget nyt..Jeg KAN ikke mere spise sundt,kun søde sager,jeg jeg aldrig før har spist..Kan du ikke hjælpe mig..KH Susanne Thorning,..
 4. Lone Bundesen på 22.05.2015
  Hej kære Ninka ;-)

  Tusind tak for dit svar. Mine Wilson kosttilskud er stadig på mellemlager i Shop.Usa så jeg kan returnere dem med en forholdsvis lille udgift. Og det gør jeg gerne! Situationen er bare den at jeg er meget hårdt ramt med min binyre stress. Jeg er udmærket klar over at akkumuleret stress gennem mange år er meget uhensigtsmæssig og tro mig, jeg mærker følgerne heraf hver eneste dag. Jeg ligger ned flere timer om dagen end jeg står oprejst. Har alle symptomer i svær grad og er dybt ulykkelig og føler mig meget vildfaren i livet.
  Det er bydende nødvendigt at jeg sætter ind med målrettet behandling i min søgen mod bedring og det var lidt med det i mente at jeg nok lidt desperat bestilte kosttilskudene fra Wilson.
  Jeg har brug for din viden og ekspertise, men kan ikke vente til september. Der skal sættes noget i gang her og nu. Jeg er også udmærket klar over at kosttilskud og kosten ikke kan stå alene. Jeg har det psykisk meget dårligt, så hensigtsmæssig levevis, hvor jeg er meget bevidst om at opsøge god \'karma\' og generelt foretage de nødvendige tilvalg og fravalg med mangt og meget er bydende nødvendigt.
  Jeg føler mig overbevist om at jeg vil kunne få udbytte af dit detox program på mange måder - har allerede taget en del af din visdom til mig via din blog og dine videoer;-)
  Men indtil da bliver jeg nødt til at komme i gang med hensigtsmæssige kosttilskud samtidig med at jeg strikker en hverdag sammen med den fornødne ro.
  Så Kære Ninka - Vil du hjælpe mig igang og fortælle mig hvad du anbefaler at kosttilskud, så jeg kan få dem købt og finde fred på det ene område:-)

  Kærligst Lone


 5. Ninka Mauritson på 22.05.2015
  Hov, Lone, glemte nedenfor at svare dig vedr. Mælk. Ja, det gælder al mælk. Det er kasein-proteindelen i mælk, det handler om. Nogle kan tåle fløde. Men ikke mange. Oplever du udflåd, snot, slim, oppustethed, omtågethed, kvalme, angst, depression, propper i ørerne, eksem, smerter i led, eller andre diffuse, uforklarlige symptomer, er det ofte fødevarerelateret.

  ❤️❤️ Ninka
 6. ninka mauritson på 21.05.2015
  Kære Lone
  Gid du havde skrevet til mig før du bestilte de kosttilskud. de er nemlig lige så virkningsløse som at spise et stykke lever. Binyre-problemer starter nemlig i hjernen og det er ikke binyrerne, der bliver "brændt af", men hjernen - på grund af ubalance i kortisol frigivelse. Hernenes besked til binyrerne blliver forstyrret, og det giver symptomer med både energi, sukkertrang, fedtlagring og stofskifte. men hele tankegangen omkring binyretræthed er forældet i forhold til nyeste viden.

  Det, der hjælper er en holistisk indsats i forhold til tarmflora, afkobling, afgiftning og genopbygning af hjerne og nervesystem blandt andet. Hirse er rigtig skidt, men ellers kan du eksperimentere med de glutenfri sorter. de fleste trives bedst helt uden.

  Du kan dog stadig spise stenalderbrød og
  græskærner, sesamfrø, chia og fiber husk.

  Jeg kan lige så godt fortælle dig, at en kortisol-binyre tilstand kommer af et langt liv hvor vi brænder vores lys i begge ender og lever for langt fra den naturlige døgnrytme, naturen og den livsstil i naturen og med den mad som naturen havde tiltænkt os.

  Derfor tager det tid at hele det. Men hver eneste gang jeg har et detox hold, helbreder kvinder sig selv fra både stofskifte synptomer, binyre relaterede stress - og trætheds symptomer, hormonelle ubalancer og indre stress.

  Der er rabat på holdet lidt endnu - og det er ved at fulde godt op, selvom vi først starter i september.

  Hvis du ikke allerede har prøvet det, kan jeg anbefale min gratis smagsprøve på www.detoxdigsmuk.dk/gratis.

  Knus

  Ninka
 7. ninka mauritson på 21.05.2015
  Kære GRO - tusind tak, fordi du følger med her. det betyder meget for mig. Til børn anbefaler jeg både mht mælkesyre og probiotika samt multivitaminer at købe børneversionerne på enten POLIQUINSs eu side, Detox Shop nordic (du kan google dem) eller www.greathealth.eu) hvor produkterne er helt rene og gode. Mit favorit proteinpulver hedder clean lean protein og fås også ved at søge på det i søgefeltet på detoxshop nordic
 8. Lone Bundesen på 21.05.2015
  Hej Ninka

  Du har sikkert været omkring dette andetsteds, men jeg har endnu ikke kunnet finde svar i dine mange tråde:-) Så derfor lige et par spm til binyre detox typen, hvor du skriver at gluten og korn er No Go, men hirse (er vel en slags korn) og qinoa, glutenfrie havregryn... Hvordan med det? Altså er det kun gluten der er skidt eller også andre øvrige korn, kerner, og frø??

  Og mælkeprodukter... Gælde det alt der har haft udgangspunkt fra en ko?? A38 - skyr - Kefir??

  Og slutteligt... Kender du til de anbefalede kosttilskud af James L Wilson, og i givet fald... Er de af anbefalelsesværdig kvalitet?? (Har allerede bestilt dem fra USA) Jeg synes kosttilskud er en verden for sig hvad angår kvalitet, sammensætning m.m. Og tænk om min organisme i virkeligheden er så hårdt medtaget, at den i virkeligheden slet ikke kan omsætte og optage disse tilskud. Ja jeg er virkelig frustreret over min situation og ved slet ikke hvor jeg skal sætte ind. Men kosten er nok det nemmeste, hvis bare jeg ved hvad jeg skal vælge til og fra :-)
  På forhånd tak for svar på mine mange spørgsmål :-)
  I sundhedens tegn og af hjertet tak for dit engagement:-)
  Lone :-)
 9. Gro Bratsberg på 20.05.2015
  Hei.
  Jeg følger bloggen din med stor interesse. MASSE spennende.
  Har to spørsmål: Hvilket multivitamin anbefaler du til en treåring?
  Hvilket melkesyrebakterie-produkt anbefaler du til barn?(treåring)
  Og proteinpulver, hva er best å bruke?(I "ernesund fam" anbefales risproteinpulver, men så i en filmsnutt her at du anbefalte et ris-og ertepulver, om jeg husker riktig)
  Tusen takk for at du byr så mye på deg sjøl, og villig deler dine erfaringer og kunnskap.
  Klem
 10. Ninka Mauritson på 20.05.2015
  Tak, Christina. Jeg lyttede ellers selv via det link den dag, jeg sendte ud😁
  Knus
 11. Christina Petersen på 20.05.2015
  Hej Ninka.

  Vil blot gøre dig opmærksom på, at link til meditation ikke virker. Har downloaded "Soundcloud" men bliver meddelt at link ikke er aktivt.

  Vh. Christina
 12. Tina Jakobsen på 20.05.2015
  Hej Ninka
  Super tip 👍
  Har du erfaring med ioniserings vand maskiner ? Jeg overvejer at købe en fra Chanson. De kan jo stilles i PH værdi og høj PH værdi skulle også kunne rense frugt/grønt.
 13. Kristine Holm på 20.05.2015
  Hej du smukke Ninka,
  Super relevant og brugbart -1000 tak!
  Jeg vil gerne spørger dig, hvis jeg pt ikke har mulighed for at få monteret et anlæg, hvilke måde vil du så anbefale at rense mit vand?
  Knus
 14. Louise Høndrup på 20.05.2015
  Hej Ninka :-) kan man bruge almindelig ikke-økologisk eddike? Og skal saltet og være øko?.

  Lige et helt andet spørgsmål, hvilket d-vitamin anbefaler du til babyer?

  Kh Louise
 15. Britt Eilskov på 20.05.2015
  Hej Ninka
  Vi bruger gerne kollid sølv i vandet i stedet. Det skulle være ret effektivt også. Har Du erfaring med det?
  Mvh
  B
 16. Lene Baggesgaard på 20.05.2015
  Kære Ninka

  Tak for endnu en god video og ny viden. Hvilket vandrensningssystem bruger du?

  Kram fra
  Lene

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.