Ninkas Detox - Detox dig slank
Psyke og følelser, Kærlighed og parforhold

Sådan håndterer du kritik med kærlighed og GIVER SLIP PÅ DET...

Video: Sådan tackler jeg kritik. Forhistorie:
Er alle altid tilfredse med mig og mit fantastiske Detox-system? NEJ. Ud af 500 kvinder er der som regel 10, der er utilfredse, nr forløbet er ved at være slut.

Brokker de sig? JA. Og det er altid dem, der ikke har turdet gå helhjertet ind i det svære INDRE arbejde i de 12 uger, mit forløb varer. Og så er det lettere, at gøre mig forkert, end at leve med smerten ved at have ladet sin egen forvandling ligge og rådne op i hjørnet.

Men kunne du tænke dig at se, hvordan jeg håndterer kritik på en kærlig måde? Har du brug for redskaber til at sige fra på en måde, der skaber samhørighed i stedet for afstand?

Det kan du få lov til nu. For her er en video-optagelse af det videoen er fra m in facebook gruppe, hvor jeg hver 14. dag poster videoer med inspiration til de piger, der følger mit intensive detox online program www.detoxdigsmuk.dk. Det er mine søstre. Min detox-stamme. Og i enhver stamme (også din families stamme) opstår der knuder, der skal løses op.


Kommentarer (7)

 1. Nakalema Iversen på 18.11.2014
  Hej Ninka. Kan jeg deltage på Detox dig smuk hvis jeg kun har en ipad og ikke en computer. Jeg kan nemlig ikke se siden detoxdigsmuk.dk på min Ipad. Hver gang går siden ned. ( håber jeg kan, for glæder mig til 1 december, men ville lige spørge så jeg er klar.)
 2. Ninka Mauritson på 15.11.2014
  Kære Christina
  Hvor det dog glæder mig.
  Kæmpe kys

  Ninka
 3. Nunka Mauritson på 15.11.2014
  Kære Eva
  På Detox Dig Smuk Sensommer har I fået 3 mails med linket til jeres rabatpris på vinter holdet plus links inde i facebook gruppen. De pladser kostede 997 kr. Den pris, du har købt til, er ikke det link, men early bird prisen for alle andre end mine fortsættere på Detox. Jeg ved ikke, hvorfor du har brugt det forkerte link. Begge rabatpriser udløb tidligere på måneden ❤️
  Men du kan kontakte support@kernesundfamikie.dk og få pengene tilbage. Knus. Ninka
  Ninka
 4. Christina Kriegbaum på 13.11.2014
  Hej Ninka

  Jeg er blevet henvist til din blog for at stille dig et sporgsmaal.

  Jeg kunne nemlig godt taenke mig at lave en udrensning af mit tarmsystem, nyrer, lever og galdeblaerer samt en parasitudresning.

  Paa nettet er der mange opskrifter og ideer om hvad man skal gore, men ved du evt. hvor man kan finde nogen beviseligt effektive og gode opskrifter paa ovenstaaende?

  Eller kan man kobe en samlet bog, som giver opskrifterne paa den slags kure?

  Mvh

  Christina

 5. christina Pedersen på 12.11.2014
  Lige hvad jeg havde brug for i dag - og sikke en ro og kærlighed jeg sidder med efter den knude jeg har båret den sidste uge
 6. christina Pedersen på 12.11.2014
  Lige hvad jeg havde brug for i dag - og sikke en ro og kærlighed jeg sidder med efter den knude jeg har båret den sidste uge
 7. Eva Nielsen på 12.11.2014
  Hej Ninka,

  hved ikke om dette er det rigtig sted at spørge, men kunne ikke se hvor man ellers kan skive til din blog.

  Flere gange under Detox dig sumk - sensommer, har du sagt at man kan få det nye program (venter) til en 1/3 del af pricen.
  den fulde pric er: 3188, og en 1/3 af den er: 1062. men jeg har betalt 2097 - altså 1035kr for meget i forhold til hvad den lovet pris var?

  Mvh
  Eva

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.