Ninkas Detox - Detox dig slank
Kærlighed og parforhold, Psyke og følelser

Sådan fucker jeg mine børn op med mit sundhedsfokus (og sådan gør du det samme uden at vide det)

Er jeg fucked up? Med al min sundheds-fanatisme.
Det står der i aviserne. At vi sunde forældre har en tendens til.
Bliver mine børn det så også? Bliver dine?

Eller bliver de børn af usunde forældre mere fucked...Oh dear. BIG QUESTION.

jeg vil lade som om, jeg ved det i denne video. Og dele mine to måder at gøre det her på.

Har du mod på at se dig selv og din eventuelle fucked-up-hed i øjnene? Hellere det end at gå tilbage til junkfood, ikke?

Kommentarer (7)

 1. Nunka Mauritson på 21.05.2014
  Silje ❤❤❤ barn spiller voksnes tanker. Alt det, vi ikke siger. Det skriger de op om. Spørgsmålet er: Er det synd, at barn er anderledes? Eller er det en styrke? Er det vores mål at lære dem å passe ind i flokken? Mat nærer eller underernærer hjernen. Mat må være frisk, levende og let at fordøye. Det, der ofte kræves er at voksne prøver og selv elsker og står på denne livsstil og disse værdier. Er inspiratorer frem for diktatorer. Lykke til!
 2. Silje Hansen på 19.05.2014
  Jeg har en pike på to og et halvt år. Og vet du hva, tross i alt hva jeg nå vet om kosthold,har jeg likevel tatt meg i å tenke: stakkars henne hvis hun ikke får de brødskivene og den kaken som de andre får.....med en bismak tenker jeg dette. Nå er hun en jente som er meget langt framme når det gjelder språk osv, og oppfører seg fint i barnehagen. Men hjemme, her er det bare hyling og skriking omtrent hele tiden. Det er nok noe med samspillet her hjemme, men vi har nesten begynt å lure på om det er noe mer enn bare trass. Vel, i går tok jeg fram den ene boken din igjen, og nå skal vi virkelig la den lille kroppen slippe melk,gluten og sukker for en stund for å se om det hjelper.
 3. ninka mauritson på 08.05.2014
  Jaaaa. TAK for feedback.

  Knus
  Ninka
 4. gulsum ibraimovski på 07.05.2014
  Relevant og meget autentisk :) tak for det ninka ;)
 5. Christa Brunhøj på 07.05.2014
  Hvor er det et dejligt blog-indlæg Ninka
 6. ninka mauritson på 07.05.2014
  Hej Trine
  TILLYKKE. det er det mest spændende i hele verden at få sit første barn. Jeg har så mange kvinder i forløb med børn i alle aldre, som er så gode til at støtte hinanden. Du må tjekke min facebook-side kernesund familie. MEN. Min erfaring er, at jo mere du selv hviler i en livsstil og kost, du selv tror på og lever efter (uden skyld, skam og selvudslettelse og høfligheds-betændelse), så vil du møde støtte til det - også blandt pædagoger. Hvis du har svært ved at stå ved dig selv og være tydelig, vil du tiltrække en institution, der kan lære dig at være det og lære dig at sige til og fra :-) - det er gaven i den udfordring. Efter min mening (og rigtig mange indenfor det alternative felt - også læger) er der ingen børn, der skal have gluten eller komælk, som de ikke kan fordøje. Smør og fløde måske, men ikke gluten, mælk, ost og gluten. Gedeost kan være ok. Og man kan faktisk få gedesmør i Irma. Brystmælk så længe som muligt synes jeg
 7. Trine .. på 07.05.2014
  Spændende videoblog, Ninka! Vi venter vores første barn, og har tænkt meget over, hvad vi gør i forhold til kosten. På hjemmefronten bestemmer vi jo selv, hvad der kommer på bordet. Men er spændt på mødet med daginstitionerne, hvor der er obligatoriske madordninger og hvor barnet kun kan undgå gluten/mælk, hvis vi lægen kan dokumentere allergi. Har du nogle gode tips til, hvordan man sikre et godt samarbejde med institutionerne omkring kosten eller bør man slippe kontrollen fuldstændigt på udebane? :-)

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.