Ninkas Detox - Detox dig slank
Detox Succes Historier, Psyke og følelser

Røvballer i armhulen? Skilsmisse-tanker? Slip alt, der ikke længere er godt for dig inden nytår.

Du er hvad du spiser? - Måske er du nærmere hvad du IKKE GIVER SLIP PÅ.

Og alt det, du vil slippe skal slippes i december, hvis du ikke vil have det med ind i det nye år.

Her er Betinna. Som i øvrigt er lykkeligt gift - som hun så ud før og efter hun lærte at give slip.
På mit hold, som har åbent for optagelse (men de fleste pladser røg i november) på
"Detox Dig Smuk" .

Nogen gange får man røvballer i armhulen, hvis man ikke kan slippe giftstoffer.

Nogen gange Bliver man sindssyg over sin kæreste eller veninde og tænker: Skal jeg slå op? Her er min video om at give slip, og mit bud på, hvornår det er livs-nødvendigt.

Hvad slipper du inden nytår?

Ps. Betinna lærte at slippe fedt og slam og giftig stress med 70 % indre arbejde. Hendes venner måber inde på hendes facebook-profil, hvor du kan scrolle ned her, hvis du vil læse mere om det...

Kommentarer (18)

 1. ninka mauritson på 13.12.2013
  PERNILLE!!! har modtaget dine fine billeder fra din personlige udrensning . Må finde en plads til dem på bloggen efter nytår.... :-)

  TUSIND TAK. Du er så sej.

  God jul

  Ninka
 2. Pernille Espersen på 11.12.2013
  Så er der sendt billeder :-)
 3. ninka mauritson på 10.12.2013
  SARA
 4. Sara Klaaby på 09.12.2013
  Hej Ninka, jeg vil lige starte med at sige, at dine videoblogs virkelig er en kæmpe inspiration især da jeg har været igennem et år med masser af modgang, arbejdsskade og negative ting. Oveni købet lykkedes det mig at blive gravid i september, mens jeg gik sygemeldt og problemerne stoppede ikke der. Da jeg stod lige på vippen mod en depression, besluttede jeg mig for at det ville jeg ikke være med til og så var det at din blog nærmest poppede ud af det blå.

  Endnu en gang finder jeg inspiration og nyt håb for at fremtiden bliver lys og fyldt med kærlighed. Jeg har flere ønsker om ændringer i mit liv, men frygt for det ukendte har et usynligt greb i mig og jeg ved ikke helt hvor jeg skal starte. Jeg bliver fuld af forhåbning når jeg læser at Renate er i gang og gravid, jeg synes at jeg har ledt rundt på din hjemmeside, men jeg kan ikke helt finde ud af hvor jeg skal starte. Jeg vil rigtig gerne høre hvad du mener!?

  Vil lige knytte en kommentar til Pernilles aktion om at kassere alt det gamle kemi. Super sejt gået, jeg har tænkt og spekuleret på det, siden at jeg forleden til skræk og rædsel opdagede at der var aluminium i min deo, for ikke at tale om mine hårprodukter... næsten 18 år med daglig påførsel af kemi.. føj.
 5. ninka mauritson på 05.12.2013
  Pernille - du er så sej og autentisk. TAK. Du kan sende til support@kernesundfamilie.dk og bede dem videresende til mig . Store kram. Ninka
 6. Pernille Espersen på 05.12.2013
  Tusind tak Ninka :-) det kostede også en tudetur., ( utroligt man kan være så afhængig af at skjule hvem man er) men er sikker på det er det rigtige jeg har gjort.
  Skal gerne sende billeder men hvor til? :-)

  Knus
 7. ninka mauritson på 04.12.2013
  Renate - med manuel detox mener jeg, at du ikke må gennemføre lever-rens og tage de sindssygt effektive kosttilskud, vi bruger til at afgifte og smelte fedt med på forløbet :-)
 8. ninka mauritson på 04.12.2013
  PERNILLE!!!!!
  Det er fandeme bare SÅ stærkt gået, det der. det er den determination, der skal til, for at ændre sit eget liv og verden. Du er en inspirator for os alle. TAK. SEJT!!!! gad godt se billeder fra din dag og den clearing proces. Knus fra Ninka
 9. Renate HØ på 04.12.2013
  Åh- det lyder jo skønt. Da kan jeg vurdere forløbet likevel, men hva mener du med manuel detox?
 10. Pernille Espersen på 04.12.2013
  I forbindelse med det med at skille sig af med ting, har jeg lige gjort noget sindssygt grænseoverskridende. På vej hjem fra job kørte jeg forbi Helsam og købte mineral makeup. Da jeg kom hjem tog jeg to store affaldsposer og tømte mine skabe og toilettasker deri og derefter ud i skralderen, uden at vide hvordan det andet virker eller at have nogen backup. (Og mig der plejer at være så forfængelig) men nu er det SLUT med alt det kemiske lort. Og starten på at være den jeg er. Glæder mig sindssygt til forløbet i januar. Tak Ninka
 11. ninka mauritson på 04.12.2013
  Renate - det kan man og det vil være en rigtig god ide. Tillykke du - hvor er det spennende med baby - man må dog ikke detoxe giftstoffer manuelt, når man er gravid. Kjærligst
  Ninka
 12. Renate HØ på 04.12.2013
  Takk smukke!
  Du sier at 70% av arbeider er det indre, kan man sagtens være gravid i forløpet og ikke gjøre leverrens for exempel? Jeg har lavd tarmrens i denne måned allerede.

  Gleder meg til å stadig slippe det som ikke for meg kjærlighet :-)
 13. ninka mauritson på 04.12.2013
  VILDT enig, Gitte i din betragtning om krppen og det sprog, vi skal tale til den. Nogen gange skal der altså også bare lidt smæk på ordene, ellers får jeg klaustrofobi. Sej er den også, kroppen. den kan tage meget mere, end vi tror. Det er ægget øverst (hoved, ego), der er det svage led .-)
 14. ninka mauritson på 04.12.2013
  VILDT enig, Gitte i din betragtning om krppen og det sprog, vi skal tale til den. Nogen gange skal der altså også bare lidt smæk på ordene, ellers får jeg klaustrofobi. Sej er den også, kroppen. den kan tage meget mere, end vi tror. Det er ægget øverst (hoved, ego), der er det svage led .-)
 15. ninka mauritson på 04.12.2013
  Hey - Gitte - hvad er der nu i vejen med røvballer -? Det er et fedt udtryk. jeg elsker dem, jeg har bagpå. :-)

  Smækkys...
 16. ninka mauritson på 04.12.2013
  Tak, Hanne . Knus fra Ninka
 17. ninka mauritson på 04.12.2013
  Ps: Hvad ville være en perfekt tale-boble til det fjæs på videoen? Jeg har vist fået rigeligt med gløgg - ha ha ha
 18. Hanne Schneemark på 04.12.2013
  Dejligt, dejligt videoklip.
  Blid, rolig og meningsfuld!!!

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.