Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Ninkas Detox tips og guides

Red dine kosttilskud og red dig selv

Kære kernesunde derude.

Jeg er som sædvanlig helt benovet over de fine indlæg på bloggen de seneste dage. Jeg vil gøre gengæld ved at opfordre jer til at redde jer selv. Hvad reddede mig, da vi var kronisk syge, forstoppede, overvægtige, trætte? Umahro Cadogan og stærke kosttilskud. Hvis I vil reddes af begge dele, så læs hele denne blog. For måske er det snart ikke muligt mere. Heldigvis kan man ikke lovgive imod Umahro Cadogan. Tværtimod kan man få hjælp til selvhjælp fra denne ernæringskapacitet, der er ekspert i "Functional Medicine" og ejer Sundhedsrevolutionen. Jeg skal selv på hans "Hjælp til selvhjælp ved autisme, ADHD osv." Men han har også kurser til mennesker, der vil vide mere om selvhjælp ved kræft, fordøjelsesproblemer og hjerte-karsygdomme. Gå ikke glip af denne kapacitet. Han er virkelig brainy, underholdende og kompetent. Jeg mener virkleig, at han har reddet mit liv. Læs mere her

Kosttilskud er en af de remedier, Umahro brugte til at få Bertram og hele min familie på benene. Og her vil jeg bare bede jer bruge jeres indflydelse. Det er vigtigt, hvis vi stadig skal kunne købe gode kosttilskud I DET HELE TAGET. Jeg havde ikke haft den succes med Bertram, som jeg har haft, hvis jeg ikke kunne give ham de vitaminer og mineraler, som særligt skæve børn har brug for. 

I bliver nødt til at læse nedenstående, som jeg har fået af læge Irene Hage (www.kvindekropogsundhed.dk) Og bagefter klikke ind på hjemmesiden herunder og protestere!

Kærlig hilsen Ninka - Læs mere herunder: 

EU er lige nu ved at indføre en lovgivning som betyder at  ALLE NATURLIGE VITAMINER OG MINERALER  kun kan sælges på recept via  apotek og at mange af de naturlige former for vitaminer og mineraler bliver forbudt – helt uden sundhedsmæssige årsager .

Det er først og fremmest Lægemiddelindustriens lobbyister i EU, som det er lykkedes at få gennemført denne ændring af EU lovgivningen, som vil omfatte alle lande i EU. Hvorfor skulle lægemiddelindustrien presse en sådan lovgivning igennem? Svaret er enkelt: Lægemiddelindustrien oplever at flere og flere mennesker vælger at tage naturlige kosttilskud istedet for syntetiske lægemidler. Det giver færre penge i kassen.

Det er især absurdt at lægemiddelindustrien skal lykkes at gennemføre en sådan lovgining i betragtning af at det idag er videnskabeligt veldokumenteret at selv korrekt brug af lægemidler er 4 hyppigste dødsårsag (efter hjertesygdom, cancer og hjerneblødning).

Det som du kan købe i Matas og helsekost butikker efter januar 2010 vil stort set kun være kosttilskud med et alt for lavt (uvirksomt) indhold af overvejende syntetiske vitaminer og mineraler.

I værste fald kan dette betyde at hundrede af tusinder af mennesker vil dø eller blive invaliderede fordi de ikke kan få lov til selv at vælge at tage de kosttilskud, som er bevist at kunne forebygge og i mange tilfælde behandle mange af vore livsstils sygdomme. Vi kan i fremtiden ikke længere selv bestemme om vi vil tage kosttilskud – HVIS IKKE LOVGIVNINGEN ÆNDRES.

DU KAN VÆRE MED TIL AT FORHINDRE DETTE VED AT UNDERSKRIVE EN PROTESTSKRIVELSE. Det tager kun nogle få minutter og din underskrift kan være med til at afgøre om du kan bevare din frihed til selv at vælge om du vil tage kosttilskud i fremtiden.De behøver en million underskrifter (signaturer) for at ændre lovgivningen. De har allerede over 450.000, men det haster med de sidste underskrifter. Vi anbefaler varmt at i underskriver denne protest skrivelse. Klik på dette link:  eliant.eu  og udfyld denne protestskrivelse.

Kommentarer (26)

  1. lone engels rump på 27.09.2008
    Hej Anette.

    Antroposofi betyder .. hm lad mig se - det var Rudolf Steiner, der grundlage det .. - det er sådan et overordnet begreb for menneskets visdom .. eller sådan har jeg i hvert fald forstået det ..

    :-) Lone
  2. Anemona Pedersen på 22.09.2008
    Kære Ninka og Morten,

    Jeg var til jeres foredrag i Kedelhallen, Fredriksberg i aftes.

    En million tak for det.

    Dette er sagt fra bunden af mit hjerte: I er SÅ inspirerende, I er SÅ flotte, I er SÅ rolige, I er bare SÅ solstråle-skønne! I formidler og præsenterer noget enkelt og inderligt og bruger jer selv som redskab, wow, tak for det. Jeg ønsker mig en dag at blive lige så modig, rolig, selvværds-fyldt og strålende som jer. Jeg er på vej og føler mig skønnere end nogen sinde!

    Dog er jeg lidt ked af at I ikke præsenterede indholdet af jeres nye bog, og var lige SÅ inspirerende omkring den. Det havde jeg set frem til. Jeg var til et af jeres foredrag i april måned og det oplæg I havde i aftes, var med justeringer det samme. Hvilket jeg synes er skønt skønt, men det kunne være dejligt med noget nyt.

    Ninka og Morten I er så gode til det I gør. Faktisk er I de bedste...

    Smil fra Anemona.

    ps. et spørgsmål jeg ikke fik stillet i salen i aftes: Jeg har spist kernesundt, med undtagelser, siden februar og oplever hvad jeg tror er udrensnings-ture. Har I erfaring med at det er normalt?
    Jeg har fået kløende og sviende knopper i ansigtet og de seneste uger døjer jeg med kløe over hele kroppen. Jeg føler det er ok, men det generer også min hverdag. Skal jeg lade det være eller kender I til metoder/behandlere der kan støtte processen så det mildnes?
    På forhånd tak.
  3. lone engels rump på 22.09.2008
    sorry .. I får lige linket igen ..

    http://www.sund-forskning.dk/index.php/Sidste-nyheder/underskrift-indsamling-via-mails-om-vitaminer-og-mineraler.html

    vh Lone
  4. Sisse Rasmussen på 22.09.2008
    Det er ikke Lægemiddelindustrien, der vil forbyde kosttilskud - de lever af at sælge dem.

    Det er politikerne - og de gør det fordi dokumenationskravene til kosttilskud i dag er alt for svage - faktisk er vi som forbrugere utroligt ringe beskyttet mod fupmagere og farlige produkter. Kort og godt: De gør det for os - forbrugernes skyld.
  5. lone engels rump på 22.09.2008
    *** RO PÅ !! ***

    DET ER ENDNU EN HOAX ... Der blir IKKE pillet ved kosttilskuddene! Der er IKKE EU-regler på vej!!

    Underskriftindsamllingen handler altså om noget helt andet .. Man forsøger at finde støtte til antroposofien .. Det kan i sig selv være en god ide - men at sælge det (og for folk til at skrive under på noget, de ikke ved hvad er!) - det er usmageligt i min verden ..

    Så Ninka - PLEASE ... TRÆK DETTE TILBAGE.
    Jeg vil nødigt se dig misbrugt ..

    Læs evt mere på:
    http://www.sund-forskning.dk/index.php/Sidste-nyheder/underskrift-indsamling-via-mails-om-vitaminer-og-mineraler.html

    vh Lone
  6. Heidi S på 22.09.2008
    Kunne man lægge det ud på facebook??

    Vh Heidi
  7. Heidi Zink på 22.09.2008
    Så er der skrevet under...;o)

    Godt initiativ ;o)

    Knus, Heidi
  8. Lone S på 22.09.2008
    Mere til Ninka
    Hvad med at lave en web kogebog for voksne med stress/ADHD /opmærksomhedsforstyrrelser ?

    Det er svært at følge traditionelle opskrifter, hvis man er stresset og glemmer at læse opskriften igennem inden brug.
    Og hvis man så læser den, kan man glemme hvad man lige har læst, på et sekund. Der er desuden en række andre psykologiske mekanismer, der kan spænde ben, i madlavningsituationen.

    Det er meget vanskeligt at lave mad, som opmærksomhedsudfordret voksen, og hvis du vil lave sådan en kogebog, kan jeg godt sende nogen opskrifter på et tidspunkt. Jeg har alligevel ikke andet valg end at lave dem. Heldigvis.

    Jeg har googlet lidt tal frem:
    Hver femte dansker er så stresset at det går ud over livskvaliteten og truer helbredet.

    35.000 danskere er sygemeldte hver dag på grund af stress (Kilde: Undersøgelse Analyse Danmark har foretaget for Ugebrevet A4 2006)
    http://www.markana.dk/vidsteduat../vidsteduat.html

    Til Jette
    Man skriver under ved at klikke på danmarksflaget foroven, dernæst kommer der et nemt skema frem, på dansk.

    Ps
    Er der nogen,der ved, om der ligger underskriftsindsamlingsblanketter i helsekostbutikker?

    Pps
    Det kan forekomme at indlæg skrevet her til siden forsvinder, når man trykker på send. I lang tid troede jeg ikke, at jeg kunne sende efter at have prøvet gentagne gange.
    Hvis det sker for dig, og du har glemt at at tage en kopi, så kan du komme tilbage til det, du har skrevet, ved at trykke på tilbagepilen i øverste venstre hjørne.
  9. Helle F på 22.09.2008
    Hej

    Ja jeg glemte også helt at skrive, at jeg selvfølgelig også straks var inde at underskrive. Utroligt hvad man skal finde sig i!

    -Og P.S. Trille, så synes jeg slet ikke at det på nogen måde er dårligt at skulle høre Morten fortælle. Tvært imod. Synes bare at det kunne være spændende både at høre Morten og Ninka, -og så er jeg bare rigtig ærgerlig over det med de sammenfaldende datoer. (Ved godt at det her slet ikke hører ind under denne blogs emne. Sorry..)

    Mvh Helle
  10. Tine Lange på 22.09.2008
    Hej Ann.
    Kontakt vaccinationsforum.
    Prøv at Google på navnet, de har også telefonrådgivning.
  11. Sofie Rygård på 22.09.2008
    Hej,

    Har et spørgsmål mht tarmskyldning. Er der nogle af jer som har prøvet at lave det selv med godt resultat? Og er det nødvendigt at tage mælkesyrebakterier bagefter?

    Mvh Sofie
  12. Ann Daugaard på 22.09.2008
    Hej igen.

    Jeg beklager at jeg bruger denne tråd til at stille spørgsmål som ikke har relation til emnet, men ved ikke hvor jeg skal poste det.

    Jeg kunne godt tænke mig at høre nogle meninger omkring vaccinationer... Jeg har en datter der snart bliver fire og har fået vacciner frem til nu. Jeg er meget i tvivl om hun skal MFR vaccineres igen.. Nogle siger kun mæslinger, men hvorfor.

    Så har jeg en datter på 2 måneder, som snart skal have tre måneders vaccination...og her er jeg også i tvivl - er den vaccine knap så "farlig" som MFR? Og kan den evt. deles op?

    Håber nogle har lidt svar til mig:-)

    Knus
  13. Jette Hansen på 22.09.2008
    Jg fik et chok da jeg læste dette. Hvad er meningen? Man skulle tro det var 1. april!!
    Men jeg er elendig til engelsk - er der ikke nogen der kan fortælle hvor jeg skal skrive under i den gode sags tjeneste.
  14. Tine Lange på 22.09.2008
    Kære Ninka.

    Kernesund på su, den vil jeg gerne bidrage til hvis du vil ha det.
    Bare mail tl@ibalance.dk når det bliver aktuelt.
  15. Anne-Marie Freisig på 22.09.2008
    Jeg blev så harm at jeg helt glemte at sige, at jeg har skrevet under og er i færd med at give besked til andre jeg kender som også har brug for deres kosttilskud. ;o)

    Anne
  16. Anne-Marie Freisig på 22.09.2008
    Hej Ninka og alle jer herinde

    NU KAN DET ALTSÅ VÆRE NOK MED DE SK... LOBBYISTER OG MEDICINALINDUSTRIEN.... AAAARRRRGH!!!!
    Grunden til at jeg skriver med stort er den, at jeg i mange år har været mere end harm over lige netop dette. Politikere bliver købt og betalt af medicinalindustrien, det samme gør lægemiddelstyrelsen. ØV hvor er det dog amerikansk og grådigt at være til salg for ussel mammon. Især når det er sundhed og helbred det drejer sig om. Ikke nok med at EU har indført at mindsteværdien for GMO nu er hævet fra 0.1% til 0.9 for økologisk landbrug (jeg har læst dette i fagbladet Ingeniøren), men nu lader de sig også købe til at forbyde naturlige kosttilskud. Jeg tror jeg skal kaste op.
    Det jeg allermindst kan forstå er at vi mennesker finder os i at der sidder nogle grådige bæster som skrupleløst ønsker at tjene endnu flere penge på (som om de ikke har nok) at vores sundhed og livskvalitet bliver forringet.

    Ja i må undskylde mit vredesudbrud (det var nu godt at få ud), men det er lige så meget jeres frie valg og retten til at vælge der bliver taget fra jer og det PI... mig af.

    HA\' nu alle en rigtig god dag....
    Knus til alle, Anne
  17. Rebekka Steg på 22.09.2008
    Har også underskrevet.

    Man kunne også overveje at følge opskriften sådan som det normalt anbefales at bruge opskrifter. Først tjekke at man har alle ingredienser (det er derfor de står i en liste sammen, så det er nemmere at danne sig et overblik over hvad man har brug for). Derefter læse HELE opskriften sådan så man har et overblk over hvad der skal ske.
  18. Lone S på 21.09.2008
    Kære Ninka
    Tak for peptalk. Vi har også skrevet under nu, og givet beskeden videre.

    Jeg har som tidligere nævnt af og til problemer med at følge almindelige opskrifter, og nu har jeg fundet på flere tips til at forebygge det. Måske kan du bruge nogle af dem som inspiration. Jeg har ikke prøvet ret mange nye opskrifter endnu, da jeg til en start omskriver mine gamle opskrifter til kernesunde opskrifter. Jeg har så fundet ud af, at når jeg skriver dem op meget udførligt, kan jeg bedre koncentrere mig om at følge dem.

    I dag forsøgte jeg at lave mayonnaise, men det kiksede for mig flere gange:( For at redde mig selv, fandt jeg til gengæld på 3 pædagogiske opskriftsskrivningstips:)

    Jeg kunne godt tænke mig, at der i opskriften står eksempler på gode mærker, af f.eks. olie.
    På den måde er jeg fri for at bladre eller surfe rundt. Ellers kan jeg være tilbøjelig til at købe den første, den bedste(?) i supermarkedet.

    På den traditionelle måde står ingredienserne i opskrifterne linet op.
    Det ansporer mig til at skynde mig at hælde alle ingredienserne op i en skål, dernæst pisker jeg det sammen. Til sidst læser jeg videre i opskriften. !
    Det kan i en del tilfælde gå godt, men det gjorde det altså ikke med mayonnnaisen.
    Så altså integrerede ingredienser i opskriften, vil medføre at man er fri for at lade blikket glide op og ned i teksten. Det vil være en aflastning, en hjælpende hånd.

    Undervejs blev vaskemaskinen færdig og jeg måtte anstrenge mig for ikke at gå hen og putte håndklæderne i tørretumbleren, for det tip har jeg læst i din bog nr. 1, og tak.
    Dog var afbrydelsen nok til at jeg glemte, om jeg havde kommet salt i æggeblommen eller ej.
    Måske er løsningen, at bruge en rød lineal eller lignende så man kan se, hvor man er kommet til. Og så dele det op i overpunkter med underpunkter, som man kan flytte linealen efter.
  19. Gitte Jul på 21.09.2008
    Indskriftindsamlingen drejer sig ikke om at forbyde salg af vitaminer og mineraler. Læs mere under www.mayday-info.dk

    Vi har stadig vitaminerne og mineralerne OG Umahro. :-) Heldigvis....
  20. Heidi Sørensen på 21.09.2008
    Hej

    Jeg er måløs over at man vil forbyde folk frit at købe kosttilskud. Det giver ikke mening. Hvorfor er det lige at de ikke i stedet forbyder at putte gift i vores mad.... !! Eller sætter priserne op på alt det usunde og i stedet sænker prisen på frugt og grønt.

    Jeg har skrevet under.

    Vh Heidi
  21. Helle F på 21.09.2008
    Hej Ninka

    Jeg bliver lige nødt til at fortælle, hvor jeg skuffet jeg er over jeres foredragsplan her for efteråret.
    Jeg har nemlig glædet mig til at skulle høre Jer fortælle om Kernesund livsstil, og fik også min kæreste overbevist om, at han skulle med. (Han er nemlig ikke helt med på alle de kernesunde principper endnu)
    Stor er min skuffelse så, da jeg finder ud af, at kun Morten skal fortælle i Århus (Havde glædet mig til at høre jer begge to), og da jeg tilmed finder ud af, at foredraget skal foregå den samme dag, som sundhedsrevolutionen holder foredrag i byen, bliver jeg rigtig ked af det. (Jeg har nemlig en aftale med en veninde om dette.)Havde virkelig håbet på at få min kæreste godt inspireret, og troede måske, at I havde så meget kontakt med sundhedsrevolutionen, at i ikke skulle "onkurrere" om de samme datoer. Øv øv...
    Så nu krydser jeg bare fingre for, om I ikke kommer til Århus en anden dato også. Det er et stort ønske herfra...

    KH Helle
  22. Mathilda Englezakis på 21.09.2008
    Jeg har et spørgsmål omkring et nyt shampoo produkt der er kommet på market, som hedder Little Sprout (børne shampoo). Der står at det er et naturprodukt med økologiske urter men jeg har nu prøvet det på min datter og synes at hendes hår duftede meget kraftigt af parfume..

    Er der nogle der kender til shampooen? Er de dufte der er i den ok?

    MVH Mathilda
  23. Ann Daugaard på 21.09.2008
    Hej Ninka.
    Jeg ku godt tænke mig at vide hvad jeg skal putte i grøden til min baby når jeg ikke længere har mælk selv?
    Hvor "tidligt" er det ok at lade være med at bruge modermælkserstatning?
    Knus Ann
  24. Maj Schou på 21.09.2008
    Hvornår har man spist for meget olie? Jeg mener...for tiden har jeg en VOLDSOM trang til chokolade og fedt (tak du kære menstruation). Jeg har derfor de sidste 3 dage guffet i mig med kur delight og hjemmelavet chokolade...og det er vel allerede mere end rigeligt til mig?! Nu ved jeg godt at det ikke liiige er det bedste at fylde sig med, men i denne situation gør jeg alt, for ikke at bevæge mig back to the old me med klam chokolade og ja... i kender smøren!
    Hvornår er for meget for meget??

    Ps. Ninka jeg har sendt mail med min første blog. Håber du har modtaget den og det VAR ninka@kernesundfamilie.dk

    Kærlig hilsen
    Maj
  25. Laila Kragekjær på 21.09.2008
    Så har jeg skrevet under. Hvad er det snart for et samfund vi har, som er så styret af penge-- føj.
    Nu er jeg lige begyndt at leve kernesundt, og tror lige det er mig, da jeg har ædt ekstremt meget sukker.
    så vil de forbyde folk at bestemme selv, det vil jeg simpelthen ikke finde mig i.
    tusind tak fordi I også viste mig en anden og bedre måde at leve på.
    Kærlig hilsen
    Laila
  26. Camilla Steffensen på 21.09.2008
    Hej Ninka.

    Jeg har lidt svært ved at gennemskue, hvor jeg lige skal stille spørgsmål til dig og de øvrige bloggere på hjemmesiden.
    Først vil jeg sige, at jeg er dybt imponeret over jeres livsstil, og jeg er meget inspireret. Jeg har selv bestemt mig for at gå i gang, for jeg er nok verdens største sukkerjunkie, og det skal bare være slut, NU! Tusind tak for nogle fantastiske bøger.
    Jeg er studerende, så økonomien er meget stram, og derfor har jeg svært ved at se hvordan jeg skal få råd til de produkter, man skal bruge til alle de lækre opskrifter. Er der nogle af jer, der har erfaringer med det? Jeg er meget åben overfor forslag til, hvordan jeg skal få det hele til at hænge sammen.

    De varmeste hilsner,
    Camilla

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.